Termose cu senzor de temperatură

Termose cu senzor de temperatură

Utilizarea termos este necesar și familiar, ei folosesc nu numai în călătorii sau în natură, dar, de asemenea, la domiciliu. Există o mare varietate de specii și forme, iar acum există modele cu un senzor încorporat de temperatură. Tehnologia vacuum permite nu numai pentru a menține un lichid în stare fierbinte, dar, de asemenea, pentru a demonstra temperatura exactă a băuturii în acest moment.

Particularități

thermosuses inteligent cu un senzor termic sunt un cuvânt nou în domeniul dispozitivelor de economisire a căldurii. Senzori de afișare arată starea Beverage în interiorul capacității. Suprafața monocrom reflectă citirile cu ajutorul unui ecran tactil – touch, uneori termos. Termometru termos au o formă de mânecă secțiune transversală plană pe capete. Monitorul LED este situat pe capacul, oferind un avantaj explicit față de alte modele de termos, posibilitatea de a ști exact când lichidul sa răcit.

  • Design-ul este realizat din oțel inoxidabil, oțel inoxidabil alimentar. Modelele sunt echipate cu o bandă detașabilă pentru depunerea de ceai sau vin fiert și obstacolele în calea partea particulelor în cercul cu o băutură. Activitatea SMART-display este proiectat pentru câteva zeci de mii de atingeri.

  • Particularitatea modelelor de acest tip este un monitor sensibil la atingere, cu un indicator de temperatură situat în capacul. Pentru a afla temperatura din interiorul termos, este suficient pentru a atinge suprafața capacului. Tank volum 350, 400, 500 ml și thermoevshin cu un senzor de 2 litri.

  • balon interior fabricat din aliaj de înaltă calitate sub SUS etichetare 316.

  • Capacul ermetic este garantat pentru a proteja termosul de flux, care vă permite să-l transporta chiar și într-o poziție orizontală.

  • Forma ergonomică practic nu ocupă un loc, este ușor de instalat chiar într-un rucsac strâns.

  • Designul stochează temperatura predeterminată timp de 7 ore.

  • Tulpina detașabilă extinde funcționalitatea dispozitivului, culorile elegante vă permit să faceți o alegere pentru fiecare gust.

Citește mai mult  Tava de ziare Tuburi: Metode de fabricație

După activarea afișajului, acesta se oprește automat după expirarea a 3-4 secunde, este destul de suficient pentru a clarifica temperatura.

Modele populare

Gama senzorilor termici este destul de largă, cele mai populare branduri sunt prezentate mai jos.

Smart Thermos 500 ml Hugmug

Un dispozitiv destul de confortabil cu un senzor termic echipat cu un filtru de pitch. Pentru a activa afișajul LED-ului de pe capacul la acesta să atingă suficient. Afișajul este proiectat pentru 80.000 de atingeri. Menține temperatura fluidă timp de 6 ore. Greutatea produsului este de 300 g, înălțimea structurii este de 20 cm, diametrul este de 6,5 cm.

„Ecobiotem” 500 ml

Thermos de 0,5 l este convenabil de a călători, la locul de muncă, pe un picnic. Oțelul de înaltă calitate este conceput pentru interacțiunea cu alimentele și absolut sigură pentru sănătate. Cupa de capac este echipată cu un senzor de temperatură pe afișajul LED. Dispozitivul este ușor de îngrijit și spălați-l. Produsul stochează nu numai la temperaturi ridicate, ci și la temperaturi scăzute.

Hoffmann

Design elegant din oțel alimentar, sigur pentru sănătate. Modelele sunt prezentate în mai multe culori, capacul este echipat cu un monitor de cristal lichid, care este afișat de senzorul termic. Acest lucru permite proprietarului să monitorizeze starea băuturii. Capacul ermetic este perfect dețin căldură și împiedică fluxul de fluid. Producătorul susține că modelul este capabil să mențină temperatura în timpul zilei. Volum de produs 0,35 l, greutate 230 g, diametru de 6,5 cm.

MINIPROE THERMOS

Produs practic cu un volum de 0,5 litri, convenabil pentru călătorie, la locul de muncă, pentru picnic. Modelul se face pe tehnologia de vid din brandul alimentar din oțel inoxidabil. Capacul ermetic este echipat cu un monitor de cristal lichid cu citirile senzorului termic. Capacul poate fi folosit ca un cerc. Modelul are un design ergonomic, ușor plasat într-o pungă și rucsac. Înălțimea dispozitivului este de 23,5 cm, diametru de 6,5 cm. Thermos trebuie să păstreze temperatura dorită, în funcție de producător, până la 12 ore.

Citește mai mult  Pro, Contra și Alegerea Pan Nadoba

Alegere

Alegerea Thermos Smart este în principal dependentă de preferințele personale, deoarece au aproape aceiași parametri. Pentru copiii mici, există suficient volum de balon intern 0,3 litri, în timp ce un adult ar trebui să-și oprească atenția asupra unui volum mai mare – 0,5 litri. Pentru utilizare la domiciliu, este mai corect să cumpărați termocamuri cu senzor de temperatură. Volumul său este de 2000 ml.

Atunci când alegeți un brand, este necesar să ne amintim că modelele chinezești sunt mai ieftine decât altele, dar pentru ei există un miros neplăcut chimic, în unele modele practic nu distruge.

Reguli de operare

Deoarece termosuri cu senzori de temperatură sunt realizate din oțel inoxidabil, ele nu sunt la fel de fragile ca modele cu un balon de sticlă, cu toate acestea, prezența unui monitor cu LED-uri necesită o relație de blând – o lovitură pe suprafața capacului poate dezactiva. Înlocuirea bateriei nu este asigurată de un atac de apoplexie simplu, pentru aceasta va trebui să demontați capacul, dar toți producătorii susțin că resursa ei este suficient pentru durata de funcționare a dispozitivului în sine. În caz contrar, de îngrijire pentru un dispozitiv inteligent nu este diferit de modele standard, cu excepția nu poate fi spălate într-o mașină de spălat vase.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: