Termosul de la producătorul mai înalt

Termosul de la producătorul mai înalt

Thermos este lucrul necesar în campanie. Adesea, astfel de produse sunt folosite la domiciliu. Acestea permit mult timp pentru a menține temperatura optimă a băuturilor și a alimentelor. Astăzi vom vorbi despre particularitățile termo-ului produse de mai înalt.

Particularități

termos Taller sunt realizate din materiale de înaltă calitate, cel mai adesea din oțel inoxidabil prelucrat este luat ca bază. Ea are o rezistență ridicată la formarea de coroziune, efecte mecanice. Produsele de acest brand au o rezistență specială, în timpul funcționării, nu vor fi deformate, păstrează aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp.

În plus, astfel de produse pentru alimente și băuturi pot avea un volum diferit, astfel încât orice consumator va găsi pentru el însuși modelul cel mai adecvat.

Gamă de produse

Acum ne vom uita la unele soiuri separate ale termos, principalele lor caracteristici.

  • TR-22402 Leicester. Un astfel de model este facut din otel inoxidabil. Aceasta se referă la o categorie de vid. Acest termos are un gât îngust, un dop de plută buton. Este, de asemenea, echipat cu un capac confortabil mic-ceașcă, un protector de silicon ondulat. Intr-un set cu produsul există o cutie de transport echipat cu fulgere si curea.

  • TR-2405. Acest model are un volum de 1 l. Cazul său este fabricat din oțel inoxidabil durabil, dopul este fabricat din plastic alimentar în condiții de siguranță. Eșantionul este furnizat cu un balon cu un strat special de cupru, dă puterea maximă parte și durabilitate. În plus, TR2405 asemenea, face parte din grupul de vid. Termos are un capac confortabil-ceașcă.
Citește mai mult  Totul despre cofetărie duza stele

  • TR-2416. Acest termos are doar trei cupe, care sunt realizate din material plastic de înaltă calitate și durabil. Corpul produsului de fabricație este prelucrat printr-o compoziție de pudră specială, care asigură o protecție suplimentară a materialului de la apariția de zgârieturi și alte daune similare. Masa modelului este de 1,2 kg. Un exemplu de acest tip este livrat cu un capac simplu fără supapă, există, de asemenea, sigilii speciale din silicon. În partea interioară a containerului, un balon durabil realizat din oțel inoxidabil. TR-2416 poate fi folosit atât pentru băuturi, cât și pentru alimente.

  • TR-22415. Acest termos este fabricat din oțel inoxidabil. Capacitatea are un volum de 1,8 litri. Modelul trebuie atribuit soiului de vid. Are un design concis și modern. Suprafața carcasei este acoperită cu aplicație mată specială. Proba are o plută solidă. Are un gât destul de larg. Modelul este vândut cu o ceașcă de capac și o ceașcă de plastic suplimentară.

  • TR-22403. Acest termos are un volum de numai 0,5 litri. Este fabricat dintr-o bază metalică solidă. Modelul va fi cea mai bună opțiune pentru mersul pe jos și excursii mici. O copie are un dop de apăsare, un gât îngust, o ceașcă de capac, protector ondulat siliconic. Capacitatea poate fi achiziționată împreună cu un caz de fulger dens cu o curea.

  • TR-2400. Acest model spațios este proiectat pentru 2-2,5 litri de conținut. Acesta este fabricat din oțel inoxidabil și materiale plastice alimentare. Eșantionul se referă la varietatea de vid, acesta este livrat cu un dop de pompă și un mâner din plastic confortabil pentru transportul. Partea exterioară a corpului are un frumos lustruit mat.
Citește mai mult  Tipuri și criteriile de selecție montate uscătoare pentru vase

  • TR-22408. Acest recipient de băutură are un volum relativ mic (0,8 litri). Modelul face din otel inoxidabil si plastic comestibile. Acest termos vid are un tub de tip șurub, un gât larg, pliere mâner din plastic, un capac de ceașcă, un pahar de plastic suplimentar pentru ceai. La fel ca și versiunea anterioară, cazul exemplu, este procesat de lustruire mată.

  • TR-22409. O astfel de recipient un vid are un gât larg, un dop filetat. Acesta este, de asemenea, echipat cu un mâner pliabil mici, de înaltă calitate și din material plastic durabil. Asigurarea și curea pentru mai convenabil de transport. O instanță are o ceașcă de capac, precum și un mic container suplimentar de plastic. Corpul eșantionului are o acoperire mată.

  • TR-22414. Modelul este echipat cu un balon durabil din baza de oțel. Această instanță de vid este făcută cu o oprire de tip șurub, un gât larg, o ceașcă de cap. Corpul produsului are o aplicație mată. Thermosul în sine are design extern modern și curat. Eșantionul este proiectat pentru 1,5 litri.

  • TR-22407. La crearea unei astfel de termooze, oțel tratat și plastic alimentar. Eșantionul are o cană de cap, un mâner plastic de tip pliabil, precum și o plută cu buton și o gât destul de largă. Partea exterioară a carcasei este alcătuită de lustruirea mată.

Examinați recenzii

Mulți cumpărători au vorbit pozitiv despre termos produs de acest producător. Deci, sa spus că astfel de produse separat, pentru alimente și băuturi au un nivel ridicat de calitate, ei perfect copble cu toate funcțiile lor. Ele sunt ușor păstrate de căldură pentru o lungă perioadă de timp.

In plus, aceste containere sunt fabricate din metale și materiale plastice durabile de înaltă calitate.

În procesul de funcționare, acestea nu crapă și nu se deformează. Multe modele ale acestor termos, în funcție de consumatori, au dimensiuni destul de compacte, astfel încât acestea sunt convenabile pentru a lua cu ei pentru plimbări și drumeții. De asemenea, containere similare se disting prin design elegant și elegant. Separat a fost marcată și Costul disponibile pentru aceste termos.

Citește mai mult  Tablouri de tăiere: Istorie, tipuri, opțiuni și îngrijire

Dar puteți întâlni situații negative,. Deci, utilizatorii observat că nu toate modelele vor fi în măsură să suficient ultima lungă perioadă de timp. Unele dintre ele nu reușesc rapid și necesită reparații.

De asemenea, sa observat că butoanele sunt uneori foarte fierbinte pe acest produs.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: