Thermalrues de la Contigo

Thermalrues de la Contigo

Mulți dintre noi știu ce înseamnă să vă grăbiți undeva și nici măcar nu aveți timp să beți cafea. Dar dacă primiți un serviciu termic, băutura fierbinte va fi la îndemână și în afara casei. Piața oferă o gamă largă de astfel de produse, de exemplu, de la marca Contigo, care a reușit să câștige popularitate și încredere în consumatori.

Particularități

Termocrizele producătorului american Contigo au o masă de caracteristici pozitive și oferă mai multe avantaje simultan. Dacă vă pasă de sănătatea și mediul dvs., un astfel de accesoriu va deveni parte integrantă a zilei dvs. Puteți spune cu încredere că astăzi acest produs au devenit deja în modă, deci întrebarea alegerii mărcii rămâne. Contigo Thermos Mug este conceput pentru a menține temperatura perfectă a băuturii pentru o lungă perioadă de timp.

Compania utilizează numai cele mai bune materiale pentru a crea produse care pot servi mult timp. În plus, principalul avantaj a fost tehnologia conform căreia căldura nu distruge din cauza izolației în vid între pereții produsului.

Trebuie remarcat faptul că unitatea este, de asemenea, protejat de scurgeri de informații, capacul este perfect fixat, astfel încât să puteți lua chiar și într-un cerc pe o excursie, pe drumeții. Astfel, produsele se disting prin fiabilitate, practic și durabilitate.

Accesoriu nu are nevoie de îngrijire specială, acesta poate fi spălat manual sau trimis la PMM. Cu toate acestea, singurul inconvenient este pretiozitate, în comparație cu un pahar de plastic sau o cană convențională, dar este irelevant. Ofertele companiei serii diferite de produse de înaltă calitate și garanții. Tehnologia AUTOSEAL a fost dezvoltat de Contigo. Vânzătorul aplică materiale bisfenol care nu conțin substanțe toxice și nu dăunează mediului sau sănătății consumatorului.

Citește mai mult  Caracteristici și selecție de suharnitz

În ceea ce privește parametrii, cercul este potrivit pentru un suport de pahare standard, în vehicul. Și dacă ați decis mult timp să nu cumpărați cafea în cupe de unică folosință, pentru a nu polua ecologia, puteți lua în considerare în siguranță poziția acestui brand. Trebuie remarcat faptul că Capacitatea nu este întotdeauna indicată în ml, astfel încât indicatorul trebuie convertit.

Gamă de produse

Byron Snapseal Mug 590 ml a devenit unul dintre cele mai populare. Modelul este caracterizat de designul ergonomic perfect, cazul este cauciuc, astfel încât produsul este confortabil să se țină în mână. Etanșeitatea este prevăzută, iar stratul de vid între straturile balonului permite o perioadă lungă de timp pentru a menține o temperatură ridicată a conținutului. Această opțiune este oferită în culoarea gri, produsul în sine este fabricat din oțel inoxidabil, precum și din seria de producători rămași.

Dacă sunteți obișnuiți să mergeți cu un termocrome pe stradă, o duză de cauciuc o va păstra cu orice vreme. Modelul se deschide prin clic, este suficient pentru a schimba supapa, și accesul imediat băutura. Puteți bea chiar și de la o astfel de thermosis, nu se poate face griji cu privire la șopron. Datorită perete dublu, băutura rece va rămâne răcoritoare până la 12 ore, și la cald – până la 7, care nu se poate însă Impress.

Dacă este necesar, puteți alege un volum de 720 sau 470 ml.

Următorul Albastru Color Pinnacle 300 ml. La fel ca fiecare produs de brand, tehnologia AUTOSEAL este, de asemenea, utilizat aici, există o protecție suplimentară împotriva chiar clicuri accidentale. Cercul poate fi trimis la mașina de spălat vase. Design elegant atrage mulți, așa că, dacă vă place nuanțe luminoase, și, în același timp, nu doresc o capacitate de dimensiuni, puteți alege această opțiune în condiții de siguranță.

Citește mai mult  Toate tăvile despre lemn

Model Contigo GLAZE găzduiește 470 ml de lichid. Pentru a accesa conținutul, este suficient pentru a transforma capacul, iar supapa se va deschide. Ca un înveliș intern, producătorul folosit ceramica de înaltă rezistență, astfel încât gustul nu va fi. Aceasta cana poate stoca rece la 14 ore, deci ideal pentru plimbare sufocant în timpul verii. Capacul poate fi trimis la mașina de spălat vase.

Pentru cei care călătoresc adesea dragoste sau activități active,, Cea mai buna alegere va fi de Vest Buclă halbă de 473 ml. Particularitatea produsului este în sistemul de neplăcut, și să bea, trebuie să apăsați butonul, și supapa se va deschide. Thermocruise poate fi pus în dulap și chiar trimite la sac fără griji despre documente și alte lucruri în interiorul. Design-ul este echipat cu un buton de blocare mecanic buton, asa ca alege oamenii cu stil de viață activ.

Trebuie remarcat faptul că linia de thermostacals West Buclă atrage cel mai mult cu caracteristicile sale tehnice, are un stil uimitoare. În primul rând, în sortimentul puteți găsi un accesoriu portocaliu care arată original și cu precizie vă va accentua individualitatea. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil, materialul interior păstrează atât căldura, cât și frigul pentru o lungă perioadă de timp. Doar un singur clic și obțineți acces la conținut. Avantajul este că este posibil să se stabilească o cremă pentru cremă, dar va trebui să fie achiziționată separat, deci dacă vă plac astfel de băuturi, utilizați adăugarea la accesoriu.

Dacă vrei ceva extraordinar, Fiți atenți la Couture New Huron, capacitatea medie, mecanismul de blocare și pereții dubli, ca și produsele Contigo. Este posibilă doar să vedeți modelul de imprimare și veți dori imediat să vă completați arsenalul.

Citește mai mult  Spoon pentru înghețată: Caracteristici și reguli de utilizare

Un alt reprezentant al mărcii americane a devenit Seria de tranzit, Din titlu devine clar că este destinat ca iubitorii să acționeze. Modelul are un design strălucitor atractiv, precum și toți analogii producătorului caracteristici inovatoare impresionante. Șasiu superior, vid izolație pentru a salva temperatura dorită. Compania a decis să echipeze o cană cu un capac cu un mecanism pivotant care acționează ca un blocant, astfel încât să puteți uita de scurgeri aleatorii.

Orice cană de producător poate dezasambla și spăla. Mulți atrage o gamă largă unde puteți găsi un termostan cu parametrii doritori și o formă elegantă și sunt diferite.

Examinați recenzii

Pentru a vă asigura că Contigo merită încredere și produce produse excelente, este suficient să vă familiarizați cu comentariile clienților. Consumatorii observă în unanimitate despre produse de înaltă calitate, economii excelente de temperatură, practică și design luminos. Principalul criteriu pentru alegerea termocarizei brandului american a devenit Tehnologie necorespunzătoare din cauza izolației în vid, și acest lucru se poate lăuda nu atât de mulți analogi.

În ceea ce privește costul, utilizatorii remarcă în mod repetat că produsele sunt demne de prețul lor, care este pe deplin justificat de caracteristici excelente. Accesorii va dura mult timp și adevărat, în plus, este potrivit pentru orice moment al anului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: