Toate dopuri pentru despre termos

Toate dopuri pentru despre termos

Nici un termos, sau similare cu produsul pe ea, nu va funcționa fără blocaj de trafic. Modele cu un built-in mecanism de blocare are o componentă care îndeplinește funcția de plută cu un capac sau doar un dop de plută. pluta corticală nu au nevoie de nici o supapă, nici buton.

Ce se întâmplă?

Termos pluta este fabricat din lemn de plută, din scoarță de copac scoarță de copac. Astfel, producătorii de termo-uri din URSS – un dop de lemn se referă la componente naturale, fără materiale plastice și alte materiale utilizate în străină, inclusiv chineză, produse.

La blocarea traficului – de fapt, este un plug – aplicați cerințe specifice. Cerințele din plută sunt următoarele.

 1. Elementul trebuie să fie convenabil și ușor de utilizat. El nu ar trebui să ia masa la deschiderea și închiderea termosului.
 2. Corkul nu trebuie accelerat pentru a da căldură de băuturi și alimente plasate pe timpul de depozitare în rezervorul interior.

Modelele de dopuri separate conțin un buton de supapă specială. Cu ajutorul lor, se efectuează o cantitate rapidă de lichid. Dezavantaj – cu neomogenitățile compoziției produsului, de exemplu, prezența unui sediment în cafea, diferența de supapă este înfundată de aceeași împământare a cafelei.

Supapa de buton este utilizat în mod convenabil, în principal pentru apă și băuturi ușoare bazate pe ea, preferând.

Atunci când nu reușește, uzura plută sau supapă piese trebuie să repararea sau înlocuirea acestora. Un model care nu prevede înlocuirea piesei sau este reparat din materiale naturale și de încălcare, sau modificări similare sau apropiate de parametrii.

Pentru termos cu gât larg, supape taster montat de către producător, în capac și șurub dopurile sunt furnizate. Mecanismul buton este conceput în așa fel încât să nu se face fără butonul de primăvară a reveni la poziția sa inițială. De asemenea, ea se blochează, astfel încât se potrivește supapei de etanșare strâns la marginile capacului de acoperire, ceea ce înseamnă că conținutul de lichid nu va cadea chiar si cu basculare aleatoare sau de cotitură. Dispozitivele cu butonul de supapă sunt mai scumpe decât termos convenționale cu un dop de plută clasică.

termos de metal sunt echipate cu prize de alamă înfășurat într-un segment de material textil. dopuri naturale sunt realizate din firimituri de lemn presate sau din masivul crusta. Ele păstrează temperatura conținutului termos peste ore lungi, care nu permite căldură la un concediu rapid.

Modele push-buton de termos folosi o garnitura de cauciuc pe supapa de închidere. Sau același sigiliu este pus pe capacul în sine. Prin achiziționarea unui termos, afla parametrii.

Un număr semnificativ de modele sunt de vânzare cu dopuri realizate din scoarță solidă – Astfel de blocaje de trafic sunt considerate cele mai practice.

Furculițe din arbore de plută sunt răspândite mai mult decât altele. Supraîncălzite produse alimentare și băuturi în timp distruge materialul pluta, motiv pentru care etanșeitatea poate suferi în curând. Cork scoarță de copac, deși naturale, în condiții de siguranță pentru sănătate, sub formă de Tuchi se încadrează în băuturi și produse alimentare. Găsirea tăierea materialului plută, instalați un nou dop.

Spre deosebire de plastic dop cu un sigiliu, cel mai adesea eșuează din cauza insuficiente de etanșare.

Grație densității mai mari, plasticul este mai bun conducător de căldură, iar timpul de menținere a băuturii sau a produselor alimentare sub formă fierbinte scade, de exemplu, de la 12 la 9 ore.

Branduri populare

Cererea principală în piața internă de feluri de mâncare mobile este termose pentru lichide care transportă. In ultimii 10, industria termos alimentare este în curs de dezvoltare în mod activ și, de asemenea, oferă posibilitatea de a transporta feluri de mâncare, chiar a doua. Cele mai multe modele păstrează produse alimentare și băuturi cu fierbinte până la 8 ore, admisă de transport și băutură rece. În cele mai multe modele, capacul este ușor deșurubat. Plastic și sticlă (din interior), produse utilizează un tub naturale (lemn), dar din plastic este permisă – dreapta sus la spumă, de asemenea, prize sunt realizate de textile cauciucată și tapițate.

 1. „Arctic” – Seria de produse ale producătorului intern. Ușor de utilizat, diferă în mixerul de înaltă fermitate după închiderea capacității. Completat în principal pentru termos cu diametrul gâtului de 4 cm. Nu este potrivit pentru produsele altor mărci. Este posibil să dați lichide.

 2. Biostal – Acesta este achiziționat numai direct de la producător. Diferită cu bună calitate, durabilă și ușor de utilizat.

În plus față de produsele din aceste două mărci, există zeci de modificări chinezești pe piața internă, pentru fabricarea de care sunt utilizate materiale plastice și compozite.

Sfaturi pentru alegerea

Cork ar trebui să fie natural. Numai acestea sunt ecologice. Nu alegeți tuburi de tip supapă cu butoane pentru produse și băuturi neuniforme.

Amintiți-vă: O mai bună de vid între pereții termos și dopurile originale din material de înaltă artă nu a venit cu nimic.

Desigur, termosul nu este ales un blocaj de trafic. Are o serie de criterii: capacitate, prezența unui vid între pereții interiori și exteriori (și nu izolația), materialul vaselor interne și externe, siguranța mediului (oțel inoxidabil și sticlă sunt considerate cele mai sigure). Economiile cu privire la calitatea produsului la bun nu a adus încă nimeni, și pentru a face față nevoii de a cumpăra o nouă termică forțată adesea. Privind durabilitatea produselor și sănătatea lor ar trebui să fie salvată.

Restaurarea blocajelor vechi de trafic

Mecanismul cu butonul din modelele indentative este prăbușit. Situația seamănă cu ceainicule și tigăi, de la capacele cărora a fost posibilă îndepărtarea mânerului.

La cele mai ieftine modele de termos, butonul supapei este construit rigid în carcasă și înlocuiește, de exemplu, arcul este detectat, doar deteriorarea designului. Chiar dacă este tăiat cu grijă, atunci acesta este, de asemenea, asamblat ușor după înlocuirea garniturii, după o astfel de reparație a, produsul nu va fi. Deci, partile taiate vor trebui apoi să fie lipite, și aproape toate compozițiile adezive sunt ecologice nesigure, dăunătoare sănătății. Utilizarea conexiunilor cu șurub inoxidabil este complicat în mod semnificativ prin proiectarea capacelor propriu-zise – înșurubați șuruburile, astfel încât butonul după reparații continuă să funcționeze, este puțin probabil să reușească. In plus, metalul îndepărtează ușor și rapid de căldură, precum și siguranța la temperaturi ridicate în interiorul conținutului în prezența unui șurub sau o conexiune cu șuruburi va suferi serios. butoane Uncine și repararea valve extrem de dificil.

Dar pentru a dezasambla fișa de obicei este mult mai ușor. Pentru a fi capabil să repare, utilizatorul are un strat de material textil cu ea, pe care ea are. Materialul de acoperire de plută este prins complet în sus, ca un obiect de îmbrăcăminte evaporată, deoarece acesta este un material comun. Apoi, partea principală a copacului este înlocuit sau role din toate părțile stratului tubului înnegrite, după care urmează să le înapoi.

Dacă ștecherul este din material plastic, dar cauza transmisiei fluidului din termos – garnitura Compot, apoi o nouă garnitură se taie de la un produs de cauciuc utilizat. Stăpânirea uniformitate din toate părțile pot fi fixate prin fixarea dopului pe o mașină de cotitură care rulează pe revoluții mici, iar transformarea se face cu ajutorul unui mini-drive cu o coroană de alunecare, de exemplu, efectuați rotirea șurubului în șurub sau burghiu, periat la turații mari. Unele modele de termos cu un dop de plută răsucire set garnitura mai aproape de carcasa exterioară a capacului, acesta este un inel care poate fi înlocuit cu orice inel de cauciuc.

Ce te face să o faci singur?

Atunci când defalcarea blocaj în trafic standard, precum și în cazul în care este utilizat incorect când acesta și-a pierdut calitățile sale operaționale, ar trebui să fie înlocuit. Cu toate acestea, se întâmplă că nu era necesar să se găsească următoarele caracteristici, atunci este recomandat să-l face singur – din nou, din materiale ecologice.

Ca materiale, scule si consumabile, veți avea nevoie de: Dop din sticle de vin sau sub șampanie, thermoclay, șurub cu piuliță, pressshaba și șaibele halat, banca de bere, bar din lemn, bandă, pistol adeziv, șmirghel, deschizător de conserve, burghiu pene, manual sau mecanic de ferăstrău. Pentru fabricarea de blocaje de trafic de casă, face următoarele.

 • Se taie partea de sus de la fiecare dintre spațiile libere din fabrică. Dopul trebuie sa fie de-a lungul întregii lungimi același diametru. Pentru a simplifica procesul de ai nevoie de un șablon.

 • Tăiați într-o bară de lemn folosind o gaură de găurit cu un diametru de un gât mai mic de sticlă. Cu ajutorul unei coroane lungi adecvate pe un copac face un propil încrucișat. Respectați perpendicularitatea.

 • Introduceți piesa de prelucrat în gaură și trimiteți-o. Rotiți-o la 90 de grade și repetați acest propil. Face ca cele două tăieri rămase, astfel încât sa stins paralelipiped pătrat.

 • Tăiați partea superioară a băncilor de bere sau măsurați diametrul gâtului termosului. Lipiți mai multe blanuri dreptunghiulare. Un ansamblu lipit ar trebui să fie un diametru mai mic al gâtului. Este necesar ca produsul lipit să se potrivească strâns pe pereții gâtului din interior, fără a lipsi conținutul lichid atunci când depozitează acestora. Dopurile tăiate lipite împreună, tăiate strict de diametru fără a devia de la un cerc perfect neted.

 • În cele din urmă, pentru a introduce ștecherul sigur În gâtul termos, detaliați în centrul orificiului piesei de prelucrat, în care urubat. Înșurubează piulița.

 • Țineți șurubul în șurubelnița și se târască dopul prin realizarea unui trunchi de con de la ea. Utilizare pentru acest șmirghel sau un cerc emeri rotativ. Acest lucru vă va permite să dea un ascuțire dop necesar. Dacă un cerc rotativ este utilizat pe un mini-driven, apoi rotiți uniform dopul, astfel încât calculul are loc perfect. Nu uitați să încercați periodic fișa la gât, astfel încât să nu alerga.

 • Trecerea plug, scoateți-l din șurubul. Hole lăsate la locul șurubului, fluaj cu clei, amestecarea cu sawders plută. Așa că adezivul uscat nu este ulterior în contact cu băuturi și alimente cu cotitură aleatoare sau răsturnarea termos în sac, închideți acest loc din interior, folosind șurubul din diametrul șurubului, situat în blocaj în trafic. Plugul trebuie să fie un pic mai vechi prin gaură pentru a se potrivi strâns în partea principală a ștecherului din acest loc.

Pentru a verifica fiabilitatea, termosul se întoarce timp de câteva minute.

Apoi, vizionați un recenzor video pentru termos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: