Alegeți o pernă pentru a dormi pe lateral

Alegeți o pernă pentru a dormi pe lateral

Somn puternic sănătos – cheia pentru o bună dispoziție pentru întreaga zi. Perna nu trebuie să interfereze, ci să ajute o persoană în timpul somnului, să creeze un astfel de confort, în care puteți uita de el – și dormi bine. Toată lumea are o cauzalitate preferată de odihnă. Articolul nostru vom vorbi despre perne care sunt potrivite pentru persoanele care dorm pe lateral.

Particularități

Toată lumea doarme, deoarece este convenabilă pentru el: pe spate, abdomen, pe partea laterală. Se remarcă faptul că confortul de ședere într-o poziție diferită a corpului este afectată în primul rând de înălțimea și rigiditatea pernei și apoi de factorii rămași. Un bărbat care dormește pe burtă costă produsul cu o înălțime minimă, pentru a dormi pe spate Aveți nevoie de un model de dimensiuni medii, cea mai înaltă pernă se potrivește iubitorilor de a dormi pe lateral. Toate cele de mai sus se referă la recomandări, dar este important să se ia în considerare și preferințele individuale.

Deci, hai să rămânem în detaliu pe fiecare aspect.

 1. Înălţime. perne mari sunt recomandate pentru a dormi pe o parte, deoarece acestea ajuta pentru a umple spațiul dintre umăr și cap, și, prin urmare, să păstreze capul într-o stare normală, fără o deviere sau blocaj. Cu această poziție a corpului, nu există nici o presiune asupra coloanei vertebrale și centura de umăr, nu este creat amenințarea de deformare, sistemul muscular este relaxant.

 2. Rigiditate. Pentru dormit pe lateral, perne rigide sau modele de densitate medie va fi adecvat. Ele ajuta la menținerea capul în poziție optimă. Produsele prea moi sunt înghețate, permițând deficite ale corpului, pierderea poziției sale naturale.

 3. Forma și alternative umpluturi. Rigiditatea perna depinde de gradul de duritate al materialului de umplutură. Dar nu toată lumea îi place să doarmă pe suprafețe solide. Puteți alege o umplutura moale, cum ar fi Saiba, puful, principalul lucru este că pernă a fost bine umplut și a sprijinit înălțimea dorită. Pentru produse cu moliciune plăcută și capacitatea de a păstra forma specificată includ perne cu astfel de umpluturi cum ar fi holofiber, hufitex, spuma de poliuretan.

Citește mai mult  Alegerea unui Carouri de Anul Nou

Wide-și fără oamenii ar trebui să aleagă modele care sunt bine bătute și au dobândit o formă mai mare. Produsele Anatomic care se poate adapta la curbele corpului uman se va potrivi cu cei care dorm pe partea de stabilire sub pernă.

Oamenii care sunt obișnuiți să schimbe poziția corpului în timpul somnului (pe lateral, pe partea din spate), este mai bine să acorde o atenție la modelele cu materiale de umplutură reglabile.

Vizualizări

În plus față de perne pătrată sau dreptunghiulară clasice obișnuite, există tipuri de ortopedice si anatomice de produse cu efect profilactic și terapeutic, uneori,. Aceste modele sunt axate pe gradul ridicat de rigiditate și de mijloc, care este perfect potrivit pentru iubitorii de somn pe partea.

Anatomic

Perne de duritate medie, capabile să repete conturul corpului uman, menține capul și umerii într-o stare naturală. O astfel de postură nu tulpina coloanei vertebrale, nu interferează cu circulația sângelui normală, permite mușchilor să se relaxeze și să se relaxeze.

Produsele anatomică sunt utile pentru persoanele cu insomnie care suferă de osteocondroza, arcuri în umeri și gât.

Ortopedic

Categorii perne tari care conțin o umplutură specială dens, care este slab împinge, păstrează forma bine, nu permite gâtul să se aplece, coborâți capul sub linia admisibilă, apăsați corpul în saltea, schimbarea poziției sale naturale.

Aceste perne nu strica postura, ele sunt utile pentru adolescenți, al cărui corp este încă format, oameni care conduc un stil de viață sedentar, precum și excesul de greutate suferință.

Dimensiuni

Produsul poate fi lung sau scurt – această dimensiune este mai degrabă concentrată asupra parametrilor patului, dar înălțimea sa depinde direct de fizica unei persoane care dorm pe lateral. Înălțimea trebuie să se potrivească cu distanța de la gât la rotirea umărului, cu adăugarea de 1-2 cm pentru însămânțare, adică umerii mai largi de la proprietarul pernei, trebuie să fie mai mare.

Citește mai mult  Umplerea unui dulap în dormitor: reguli de bază și idei interesante

În ceea ce privește standardele, în țara noastră, pernele produc cel mai adesea următoarele dimensiuni – 50 de 70 cm, 60 cu 60 cm, 70 cu 70 cm. Modelele pentru copii pot avea parametri – 40×40 cm sau 60×40 cm.

Indiferent de sfaturi pe care le oferim, fiecare are propriile sale preferințe cu privire la dimensiunea și rigiditatea produselor. Mulți îl urmează chiar și în detrimentul sănătății lor.

Cele mai bune modele

În ieșirile puteți găsi un sortiment mare de perne. Oferim evaluarea modelelor, formularul și rigiditatea iubitorilor potriviți pe partea laterală.

 • IQ Send Sensation. Perna este umplut cu spumă Optirest, datorită care are proprietăți anatomice excelente, susține cel mai confortabil cap, promoveaza alimentarea cu sange normale, bine relaxează mușchii nape.

 • PROMTEX-ORIENT SOFT. Produsul din clasa premium din latex natural conține perforație, care vă permite să treacă aer și umiditate, creând un confort maxim de persoane de dormit. Modelul poate servi fără deformare timp de mai mulți ani.

 • „ASCON” CONTROL TEMP S. Perna este confecționată dintr-un material spongios, care îi conferă proprietăți anatomice. Ea nu îndoaie, susține perfect capului și de col uterin vertebrele. Produsul este înzestrat cu proprietăți termostatic. Orientul Mijlociu de umplere rigiditate constă din poliester și bumbac.

 • Space Memo Dreamline. Modelul cu un grad mediu de rigiditate este înzestrat cu „memorie“, de înaltă calitate, materiale artificiale – memoriforms sunt folosite pentru umplere. Datorita elasticitatii moderată, perna oferă suport bun pentru centura de col uterin și a umărului.

Cum de a alege?

Am aflat deja că pentru oamenii de dormit pe o parte, este de preferat să aleagă modele de înaltă, cu o rigiditate mare sau mediu. Dar acestea nu sunt toate criteriile capabile să creeze condiții favorabile pentru somn. Pentru a achiziționa o pernă convenabilă în toate punctele de vedere, trebuie să acorde o atenție la un număr de caracteristici importante.

 • Permeabilitatea aerului. Filler și acoperă pânză, fețe de pernă trebuie să „respire“, au o bună circulație a aerului, nu creează un efect de seră.

 • Gigroscopic. Este important ca perna poate absorbi umezeala, nivelul manifestările de transpirație, astfel încât să puteți trezi întotdeauna pe o suprafață plăcută uscată.

 • Rezistența la microorganisme. Este mai bine de a alege un produs cu impregnări speciale – poate rezista la bacterii, ciuperci, mucegai si insecte.

 • Hipoalergenicitate. Ar trebui să acorde o atenție la materiale de umplutură din care sunt perne constând. Astfel de materiale naturale, cum ar fi puf, lana, nu se potrivesc cu persoanele care suferă de astm sau alergii. Ei bine dorm pe produse componente artificiale.

 • proprietăți de schimb de căldură. Nu-i rău dacă perna este fabricat dintr-un material capabil de a se adapta la temperatura corpului uman.

 • Bună umplere este ușor de biciuit, păstrează mult timp formularul, nu caută, nu rola cu bulgări, se poate adapta la conturul persoanei de dormit.

 • Pernă nu ar trebui să absoarbă mirosuri străine, praful se adună. Este mai bine de a alege modele care vă puteți spăla într-o mașină de scris, cu toate că în modul delicat.

Citește mai mult  Cum de a alege și de a instala o oglindă în dormitor?

Pentru a alege un produs bun, trebuie să încercați să foarte mult, dar dacă reușește să facă, va fi mai ușor și mai plăcută.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: