Bronze Baie Robinete: Caracteristici, tipuri, sfaturi pentru alegerea si grija

Bronze Baie Robinete: Caracteristici, tipuri, sfaturi pentru alegerea si grija

Până în prezent, piața sanitare poate fi găsită o mare varietate de modele mixere. Materialul de fabricație și aspectul pot fi diferite. Modele populare realizate sub bronz.

Particularități

Popularitatea acestor produse este fără îndoială. Faptul este că astfel de materiale sunt suficient de puternice, în plus, ele diferă în rezistența la umiditate și impurități conținute în apa de la robinet. Mixerele însăși arată scumpe și originale. Ei sunt capabili să dea un punct culminant al băii.

Utilizatorii au remarcat unicitatea produselor similare.

Producătorii oferă modele într-o gamă largă, toată lumea poate găsi o opțiune pentru suflet. Robinetele sunt în cerere. Ei dau camerei o aristocratitate.

În unele cazuri, sunt selectate modelele, care sunt aur. Alții diferă nuanța de ciocolată. O gamă largă de culori vă permite să vă opriți produsul, care va fi relevant în fiecare caz.

Ele sunt potrivite pentru interiorul efectuat în orice stil.

Vizualizări

Structurile mixerelor de bronz pot fi împărțite în mai multe tipuri. Luați în considerare cele mai populare.

 • Single-art vă permite să reglați temperatura apei cu o singură pârghie. El este responsabil pentru presiune. Dificultățile în instalarea și funcționarea nu apar de obicei. Mânerul este ușor de ridicat și coborât.

 • Produsele cu două dense Preveniți prezența a două macarale separate pentru temperaturi diferite diferite. Aparțin stilului clasic, deoarece exact primele opțiuni arătau. Unii consumatori de astăzi consideră că sunt cât mai eficienți din punct de vedere al costurilor, astfel încât să oprească alegerea lor asupra unor astfel de modele.

 • Noile modele de generație poate fi numit fără contact. Astfel de amestecătoare reacționează la mișcarea. Prin urmare, se transformă în apă atunci când se aplică pe mâini și se stinge atunci când mișcarea este oprită. Popular nu numai pentru uz personal, dar și pentru instituțiile publice.

 • Termostat modele au primul regulator care prezintă forța de presiune și a doua temperatură de reglare. Ei sunt capabili să memoreze acești indicatori care sunt ușor modificate în timpul funcționării.

 • mixer cascadă are o gaură largă și plată prin care se servește apă. Principiul de lucru seamănă cu o cascadă. În execuție de bronz se pare foarte impresionant. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, în acest caz, un consum mai grav de apă este. În plus, costul modelelor va fi mai mare decât de obicei.

 • opţiuni de Designer poate avea oricare dintre structurile numite. Diferite cu aspectul original. Datorită faptului că astfel de mixere sunt fabricate în cantități foarte limitate, prețul lor va fi semnificativ mai mare în comparație cu alte modele.

  În ceea ce pentru baie, Mixere poate fi instalat pe baia de sine, pe chiuveta în cazul în care este prezent, precum și în interiorul duș. În plus, atunci când produsele sunt utilizate pentru chiuveta, se recomanda utilizarea modelelor cu expulzarea lungă și furtun de duș.

  Stil și Design

  proiectare instalatii sanitare si de selecție mixer va ajuta să reziste camera într-un singur stil. De exemplu, Clasic sau retro necesită un aspect destul de strictă a produselor. stil antic permite decoratiuni din sticla sau cristal. Pentru Provence sau țară vine sculptură. Este mai bine să se uite la modelele cu două supape.

  Poate provoca anumite dificultăți. Selectarea instalatorii pentru baie făcută stil oriental. Este mai bine să rămână pe versiunea clasică cu două macarale aici.

  Pentru Art Deco Cel mai nou model touch. În cazul în care camera are un decor hai-tech, va fi, de asemenea, nevoie de opțiuni moderne. Potrivit cascadă, la modă astăzi, mixer. Excelent se va uita la modele cu duze cu LED-uri.

  Sfaturi pentru alegerea

  Pentru a alege un mixer convenabil și de încredere, trebuie să navigați nu numai pe aspectul său, dar, de asemenea, să ia în considerare caracteristicile de proiectare. De multe ori pentru baie Specialiștii oferă pentru a achiziționa modele tradiționale, care sunt instalate pe marginea vasului.

  Acestea sunt potrivite pentru camere mici, dispozitive non-standard și soluții stilizate.

  Intră în moda Cascade Mixer, situat la bordul baie. Are o macara, comutator și duș. În ciuda faptului că presiunea apei este suficient de puternică, ea vine cu ușurință și în tăcere. A umplut baie mai repede decât în ​​cazul utilizării mixerelor convenționale. Cablarea însăși este ascunsă sub instalațiile sanitare, astfel încât poate fi utilizată chiar și în cazul în care castronul este situat în centru.

  Dacă camera are dimensiuni impresionante și vă permite să aranjați un jacuzzi, experții recomandă utilizarea Mixer exterior. Acest lucru are avantajele sale. De exemplu, toate comunicațiile pot fi ascunse în condiții de siguranță sub podea, ceea ce va oferi atractivitatea suplimentară a băii. Cu toate acestea, acest lucru este posibil numai în cazul, Când plafonul este suficient de mare. Faptul este că trebuie să organizați o nișă care va reduce dimensiunea.

  În cazurile în care este necesară stilizarea sub vechime, este mai bine să vă opriți alegerea pe variantele de perete. Astfel de structuri sunt instalate în perete, astfel încât procesul de muncă este destul de laborios. Cu toate acestea, aspectul și funcționalitatea sunt la cel mai înalt nivel.

  De asemenea, trebuie să alegeți, pârghia sau sistemul de sistem cu două părți să utilizeze consumatorul. Prima opțiune, ca spectacole practice, este selectată mai des. Acest lucru se datorează faptului că este mai ușor de instalat, iar prețul este destul de bugetar. Dar in acelasi timp Reglarea temperaturii poate provoca dificultăți relative.

  Merită să luați în considerare suprafața produsului cu atenție. Ar trebui să fie netedă, fără tăietoare, zgârieturi și alte defecte.

  De asemenea, este necesar să se evalueze greutatea. Se remarcă faptul că mixerele de bronz de înaltă calitate nu pot fi prea ușoare.

  Reguli de îngrijire

  Dacă ignorați îngrijirea corectă a mixerului bronzului, produsul o va mătură în timp. Consumatorii oferă să utilizeze remedii populare care nu dăunează și protejează cu atenție suprafața.

  • Este recomandabil să utilizați oțet. Se adaugă la amestecul de făină și sare, după care compoziția este aplicată timp de 10 minute pe produs. La expirarea de această dată, suprafața este spălată cu apă rece și modul în care ar trebui șters.
  • Pe secțiunile sudoripare ale suprafeței de bronz pot fi aplicate și pasta de tomate. Timpul de expunere este de aproximativ o jumătate de oră. De asemenea, contribuie la revenirea strălucire.
  • În cele din urmă, puteți folosi ulei de in. Periodic frecarea mixerul va ajuta la menținerea într-o formă perfectă.

  Următoarele prezintă video, o prezentare generală a mixerului de bronz EDELFORM VERDE VR2800B.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: