Cabine de duș din Spania: Revizuirea mărcii și a modelului

Cabine de duș din Spania: Revizuirea mărcii și a modelului

Dacă acum câteva zeci de ani, cabinele de duș au fost minunate și noi, atunci astăzi astfel de dispozitive sanitare pot fi găsite în orice baie. Au intrat temeinic în viața unei persoane care o face mai convenabilă. Din cauza ritmului modern al vieții, oamenii preferă adoptarea sufletului, și nu baie, astfel încât cabinele de duș se pot lăuda un set de diferite funcții care pot satisface dorințele celor mai exigenți clienți.

Astăzi, produsele de mărci spaniole sunt foarte populare, care se caracterizează prin înaltă calitate, fiabilitate și preț accesibil.

Caracteristici, avantaje și dezavantaje

cabine de duș spaniole, ca un alt instalatii sanitare, se bucură de o mare cerere pe piața internă. În procesul de producție, numai de înaltă calitate și materiale sigure sunt folosite, care asigură durabilitatea produselor și a capacității lor pentru o lungă perioadă de timp să nu piardă proprietățile sale.

Printre principalele avantaje ale dus spaniol pot fi alocate după cum urmează.

 • Apariția atractivă. Dintre produsele mărcii spaniole îndeplinesc standardele moderne și este fabricat din materiale de înaltă calitate, care le permite să se potrivească în orice design de baie.
 • Cele mai multe dintre opțiunile oferite în piață aparține segmentul de preț mediu, cu toate acestea, puteți găsi și opțiuni mai ieftine sau de elită.
 • Destul de ciudat, dar în etapa de dezvoltare a cabine de duș, caracteristicile de comunicații rusești sunt luate în considerare.
 • O selecție largă de funcții. Modelele de piață arată cu un duș tropical, hidromasaj.
 • Nici o dificultate în căutarea de piese atunci când defalcare.

Printre principalele minusuri ale dus spaniol pot fi alocate după cum urmează.

 • Costul anumitor modele este extrem de mare, care se datorează faptului că, în procesul de producție, exclusiv materiale de înaltă calitate sunt utilizate, precum și diverse funcții sunt, de asemenea, introduse.
 • Cumpărarea de modele ieftine, nu trebuie să vă așteptați ceva peste toate sau funcționale.
 • cabine de duș de la unii producători nu se disting prin aspectul non-standard.
Citește mai mult  Design bucătărie-camera de zi 25 kV. M: Cele mai bune proiecte și opțiuni de proiectare

Revizuirea mărcii

Moderne prezintă piața spaniolă două mărci mari ale căror produse sunt în cerere mare de clienți pe piața internă. În primul rând, este demn de remarcat compania Alvaro Banos, care încearcă să ofere clienților un nivel ridicat de confort în timp ce luați un duș. Orice cabină de duș de la acest brand va putea servi mult timp.

Una dintre cele mai populare colecții este Barcelona, care a fost capabil să-și imagineze toate evoluțiile perene. Această colecție are produse emblematice, caracterizată prin design avansat, funcționalitate de neegalat și ergonomie. Caracteristica produselor de acest brand este că nu trebuie să folosească material de etanșare pentru a construi cabine. Oferă protecție împotriva ciupercii, astfel încât produsul să pară perfect.

Un alt faimos brand spaniol este Esbano. Principalul avantaj al mărcii este că cabinele de duș de 90×90 cm sunt fabricate ținând cont de particularitățile pieței interne, precum și cerințele estetice ale cumpărătorului. În procesul de dezvoltare, inginerii și-au stabilit o sarcină, care a fost în combinație de simplitate și comoditate. Ca urmare, inginerii au reușit să creeze un duș fiabil și confortabil, care va fi soluția perfectă pentru orice baie.

În timpul producției, Esbano monitorizează constant calitatea produselor, precum și, de asemenea, utilizează în mod excepțional materiale sursă de înaltă calitate.

Ce să alegeți?

producătorii spanioli de cabine de duș dota produse cu un număr foarte mare de funcții, ceea ce le permite să satisfacă cererile și nevoile de multi cumparatori. În esență, cabina de duș este un spațiu limitat, care este necesar pentru procedurile de apă. Acesta include uși, pereți, capac, precum si paleti.

Citește mai mult  Totul despre saltele Raiton

Pana in prezent, marci spaniole oferă următoarele tipuri de cabine de duș.

 • tip deschis. modele convenabile, care diferă în spațiu limitat. O caracteristică distinctivă a unui dispozitiv similar este că cabina de duș este instalată direct pe podea, care are o importanță capitală pentru băi care diferă în dimensiuni mici. Înainte de instalare, este necesar să se alinieze podeaua și pereții, precum și o atenție deosebită la impermeabilizarea.

Principalul dezavantaj al modelului deschis este că atunci când este utilizat, nu este posibilă dotarea unui duș tropical sau utilizarea aromaterapiei.

 • Cabine închise. Principala caracteristică a acestor modele este că au capacul superior, astfel încât acesta poate fi închis pe toate părțile. Ele sunt simple sau pot lăuda un set de funcții suplimentare. În plus, astfel de modele sunt caracterizate de formele lor: produse semicirculare și dreptunghiulare sunt foarte populare astăzi.

Dacă dimensiunile de baie permit, atunci este cel mai bine să instalați o cabină de duș de tip închis. caracteristici de design unice ale acestor băi fac posibilă să se bucure de un număr foarte mare de caracteristici suplimentare.

 • Duș rece și fierbinte, și capacitatea de a seta mai multe prazul, care oferă un nivel ridicat de confort atunci când se utilizează un duș.
 • Cromoterapia. Esența metodologiei este că apa este completată de razele de lumină, care provin de la lămpile cu LED de pe acoperișul cabinei. Acest lucru are un efect benefic asupra organismului uman.
 • masaj orizontală. Pentru a asigura că această funcție va fi necesar pentru a instala o cadă cu hidromasaj specială, eliminând anterior paletul.
 • masaj verticale. Esența acestei funcții este că jetul de apă provine din duzele care se află pe un suport special.
 • saună turcească – Setați un generator de abur special, crearea de umiditate la nivelul de 100%. În plus, există un ventilator special, conceput pentru răspândirea de abur peste capacul.
Citește mai mult  Revizuirea Figurodes Gzhel

Inainte de a cumpara un model spaniol specific al cabinei de duș, este în valoare de a afla ce fel de presiune în sistemul de alimentare cu apă. În cazul în care nu depășește 2 bari, atunci unele funcții, inclusiv cu hidromasaj, nu va funcționa. Dacă există fonduri suficiente, puteți să acorde o atenție la modelele de elită ale producătorilor spanioli. Ei pot chiar fălește de control vocal chiar, datorită căreia puteți include anumite funcții sau de a modifica temperatura apei.

Orice hydrobocks similare se disting prin prezența unui recepție radio pentru a asculta muzică, precum și oglinzi, balustrade si partea de iluminat.

    În procesul de alegere a cabina de dus spaniol, nu ar trebui să uităm că mai multe funcții ale produsului, mai multă energie electrică se va consuma. Astfel, cabine de duș din Spania sunt considerate una dintre cele mai populare și de înaltă calitate pe piață. O gamă largă de produse permite fiecărei persoane să aleagă o opțiune optimă pentru dvs.

    ESBANO ES 108CKR Cabină de duș Revizuirea în Video.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: