Cabinetul în camera de zi: varietate de specii și recomandări pentru alegerea

Cabinetul în camera de zi: varietate de specii și recomandări pentru alegerea

Aranjament camera de zi ar trebui să se acorde o atenție suficientă. Este important de a alege în mod competent pentru că nu numai materiale de finisare adecvate, dar, de asemenea, elemente de mobilier. În saloane de mobilă Puteți găsi o selecție largă de tabele frumoase și funcționale noptieră, care sunt proiectate pentru cazare în sala. Astăzi vom afla mai multe despre aceste produse și vom afla cum trebuie să aleagă.

Avantaje și dezavantaje

Un sortiment bogat de turnare pentru o cameră de zi vă permite să alegeți modelul perfect pentru interiorul oricărui stil. Produsele de diferite modificări și configurații sunt prezentate la alegerea consumatorilor.Telesele moderne de noptieră sunt foarte populare pentru că au multe calități pozitive.

 • Curburile fabricate pentru living sunt mai frumoase, mai degrabă decât aceleași obiecte de mobilier destinate dormitorului.
 • Acest mobilier face camera mai funcțională. Puteți pune o mulțime de elemente diferite pe tub, în ​​funcție de modificarea acestuia. Majoritatea modelelor sunt echipate cu sertare sau rafturi deschise, pe care există o oportunitate de a aranja un număr mare de lucruri diferite.
 • Sortimentul de Tumb este imens. Fiecare cumpărător poate găsi opțiunea de vânzare care îndeplinește cele mai înalte cerințe și orice dorințe.
 • Producătorii moderni produc variații foarte frumoase și elegante ale Tumba pentru hol. Un model ales competent poate deveni nu numai o adăugare spectaculoasă / completare a interiorului existent, ci și accentul său luminos care atrage atenția.
 • Tuburile sunt fabricate din materiale diferite. Acesta poate fi ca un masiv din lemn scump și mai accesibile MDF / LDSP.
 • Ridica un tub elegant de design elegant va fi în măsură să salute orice zonă. Poate fi atât spațiu spațios, cât și cu dimensiuni mici, unde fiecare centimetru este important.

Dezavantaje ale unui astfel de mobilier strict individual. Totul depinde de materialul din care se face dulapul, precum și de calitatea ansamblului.

Dimensiunile canapelei nu joacă ultimul rol. Modelele prea voluminoase pot suprasolicita spațiul vizual, făcându-l discordante.

Revizuirea speciilor

Pestrite piață modernă de mobilier cu o varietate de dulapuri pentru sala. Acestea diferă de la fiecare alte forme, de umplere, de proiectare. Suportii sunt utilizate de astfel de opțiuni de mobilier.

 • Echipat cu suport încorporat. Structuri similare fac posibilă pentru a instala un televizor care poate fi rotit, dacă este necesar.

 • Completat de daged. Unele dintre cele mai mari dimensiuni, greoaie variații ale Tumba pentru sala. Ele sunt potrivite numai pentru suprafețe mari de spații, care nu va suprasarcină, interfera cu trecerea.

Cel mai adesea, standurile cu scrin pus în interioarele de stil popular clasic. O astfel de mobilier este bun, deoarece se dovedește a stoca un număr mare de lucruri diferite și elemente.

 • modificări suspendate. Original, soiuri de modă noptiere moderne pentru living. Grație acestui detaliu, interiorul devine vizual mai ușor, neobișnuit. Suporturi sub formă de picioare în astfel de produse nu sunt – acestea sunt atașate la perete, în timp ce nu mai puțin spațioase rămase. Sub ei se spală confortabil podea.

Dar există structuri mobile suspendate nu sunt chemați – să se mute într-un alt loc în care vor trebui să demonteze.

 • Colţ. Unele dintre cele mai populare opțiuni. Ideal pentru camere mici cuadratură. Acestea sunt utilizate atât în ​​TV și depozitarea de feluri de mâncare. Pune aceste standuri în colțul liber al camerei, astfel încât nu există suficient spațiu liber, camera nu pare supraîncărcată și fătat.
Citește mai mult  Design interior Baie de 6 kV. M

 • Modele pe roți și picioare. Modelul în aer liber poate fi completat nu doar de picioare standard dar, de asemenea, în roți mici. Structuri similare pot fi ușor mutate din loc în loc. Dacă vorbim despre cele din urmă, cu picioarele, acesta poate fi numit în condiții de siguranță cele mai fiabile și durabile. Acest design este permisă introducerea nu numai TV și diferite obiecte decorative, dar, de asemenea, un acvariu, nu se teme că el va cădea și dezasamblat.

 • Bar Tumba. Modă și frumoasă bucată de mobilier. Poate avea o formă și o structură diferită, este multifuncțională, deoarece este echipată cu un număr mare de compartimente suplimentare.

Aceste produse arată solid și la modă, cu ajutorul lor puteți da interiorului chic special și strălucitor.

 • Tumba-Showcase. În acest design la modă, partea interioară este făcută transparentă, iar toate rafturile și ușile produc din sticlă. Un model similar este interesant pentru a se potrivi statuete frumoase, cifre și alte elemente similare de decor.

În magazine de vânzare de diferite tipuri și structuri. Adesea, aceste modele îndeplinesc toate funcțiile peretelui obișnuit, în timp ce ocupând mai puțin spațiu.

Am ales materialul

Alegerea unei tâmplări pentru o sală, este important să se acorde atenție la ceea ce este făcut din ce material. Acest parametru va depinde de costul total al produsului. Luați în considerare de la care standuri moderne de noptieră sunt fabricate.

Material fără concurenți – lemn natural. Mobilier din lemn masiv ecologic, complet în condiții de siguranță, deoarece nu substanțe nocive în compoziția sa, ar putea duce la deteriorarea sănătății umane. standuri de lemn uite scump și solide. Un astfel de detaliu se poate transforma din interior, pentru a face note de lux, aristocrație. Produsele din lemn sunt durabile – o astfel de mobilier pot fi transmise din generație în generație, restaurate, dacă este necesar.

Este necesar să se ia în considerare faptul că cabinetele matrice de lemn sunt scumpe. În special, aceasta se referă la modelele produse din rase rare, elita (de exemplu, fag sau stejar). Astfel de produse necesită îngrijire competente – copac ar trebui să fie aburirea periodic pentru soluții antiseptice, astfel încât să nu se risipi, nu a suferit de umiditate ridicată și nu a devenit o tinta pentru paraziti din lemn.

Tuburi din lemn au adesea o greutate impresionantă, astfel încât este dificil să le mute din loc în loc.

Modele de MDF va costa. Un astfel de mobilier este prezentat într-un sortiment foarte mare, se pare elegant și costisitoare, pot fi suplimentate cu furnir. MDF – eco-friendly materiale, persoana inofensiv. Produsele din aceasta sunt durabile, nu au nevoie de îngrijire dificil.

Adevărat, în ciuda rezistenței la uzură, MDF este recomandat să aibă grijă de deteriorări mecanice grave.

Bugetul este desenele din lemn stratificat PAL. LDSP – ieftin și simplu materiale. Din ea face mobilier de design de prostii. Dacă există un solid, camera de zi dragă într-o cheie exclusivă, apoi opțiunea din LDSP nu se va potrivi.

Citește mai mult  Turcoaz dormitor design interior

În plus, compoziția acestui material formaldehide prezent, periculoase pentru sănătate. Excepțiile sunt produse din clasele LDSP E-0 sau E-1 – este materii prime mai ecologice.

Atunci când cumpără un astfel de mobilier, trebuie să solicitați un certificat de calitate pentru a vă asigura că achiziționați un model securizat.

De asemenea, realizate din material plastic. Este ieftin, un material atractiv. dulapuri din plastic sunt prezentate într-un sortiment foarte mare. Ele sunt ușoare, interesant în aparență, dar sunt supuse la deteriorări mecanice, decolorare. Plastic ar trebui să fie non-toxice, deci este de asemenea necesar să se ceară certificate de calitate atunci când îl cumpărați.

dulapuri de sticlă sunt foarte originale, frumos și elegant. Vizual, ei fac situația mai ușoară, mai interesantă, grațios. Adevărat, de multe ori stau aceste modele mai scumpe. În ciuda faptului că, în fabricarea lor, este utilizat un pahar durabil, acesta poate fi în continuare afectate de utilizarea necorespunzătoare.

Dimensiuni

Cubs pentru camera de zi sunt de diferite dimensiuni. Modele de mare (sub TV – 55-65 cm) rareori mult timp, în caz contrar acestea par prea marfa similar cu un dulap. Înălțimea de mobilier ar trebui să fie proporțională cu.

Eliberare și modele lungi, dar inguste. De obicei, acestea sunt completate de rafturi deschise. Ele sunt adesea cumpărate pentru camere mici.

Lățimea medie mormânt pentru sala – 35-45 cm, dar există opțiuni mai mari, cu o lățime de 52-65 cm. Există, de asemenea, variante foarte mari de Tumb Tumb.

Astfel de modele sunt recomandate numai pentru camere de zi spațioase – camera de mici, ei vor supraîncărca.

Paleta de culori

Cumbers vin în diferite culori.

 • Ușoară. Alb, bej, crem, umbra fildeș. opțiuni Ideal pentru camere mici. Fit aproape în toate stilurile. Uită-te în stare proaspătă și la modă.
Citește mai mult  Alegeți o canapea extensibilă roll-out

 • Întuneric. Negru, de culoare verde închis, gri, maro. Soluția ideală pentru camere spațioase, în cazul în care acestea nu se întuneca, nu supraîncărcați spațiu.

Mai bine pentru a pune pe fundalul finisaje luminoase.

 • Bright, saturate – galben, roșu, violet, portocaliu. articole de mobilier originale pentru stiluri adecvate.

Este mai bine să le pună pe fundalul unui finisaj liniștit. Supraîncărcați interior vopselele saturate nu trebuie.

Opțiuni de proiectare

Tabelul noptieră poate fi realizată în diferite stiluri.

 • modele clasice de multe ori face o serie de lemn. Ele sunt de înaltă calitate, fiabile, simplu. De obicei luminoase, pot fi suplimentate cu o cantitate mică de elemente sculptate.

 • Modern (minimalism, high-tech) Modelele au de obicei suprafețe lucioase sau metalizate. Acestea sunt realizate de monofonice, cu forme geometrice clare. peisaj si decoratiuni Inutile nu ar trebui să fie.

 • În stilul de Provence În mod ideal, nuanțe pastelate din lemn standuri. Patina sau vătămare artificială pot fi prezente pe ele. Variante cu sticla si forjare.

 • În stilModern Formele rotunjite sunt dominate, dar discret, design redus. Este permis să aibă picioare frumoase, piese metalice, luciu.

Cum de a alege?

Alegerea unui capăt la sala, ar trebui să pornească de la astfel de parametri.

 • Marimea. Mobila trebuie să fie apt optim în interior. Pentru o cameră mică, un stand compact este potrivit pentru spațioase, puteți alege un model mai.
 • Funcționalitate. Decide în avans, la sfârșitul căreia configurația pe care doriți pentru a ridica, exact ceea ce ai nevoie.
 • Material. Cumpara doar la modelele de înaltă calitate din materiale sigure. să solicite întotdeauna certificate de calitate pentru produs.
 • Proiecta. Cabinetul trebuie să fie se potrivesc perfect în stilul și culoarea gama reproductibilă a interiorului. Mobila trebuie să completeze situația, și nu beatened din ansamblul general de.
 • Producător. Cumpara modele numai de marcă. Acestea costa mai mult, dar arata mai interesant, au de înaltă calitate și de a servi mai mult.

Exemple frumoase

Într-o cameră de zi la modă, cu pereți verzi și podele albe de zăpadă, un plafon și mobilier va arata un tub de design simplu îngust, lung și scăzut sub TV (de asemenea, în alb).

În sala albă ca zăpada, lungimea tubului suspendat îngust mare, cu o suprafață lucioasă arată organic. Este mai bine să alegeți un gri închis sau model negru.

dulap alb suspendat cu iluminare din spate albastru – soluția perfectă pentru camera de zi modern, în culori alb-negru.

Prezentare generală a canapelei suspendat sub TV în camera de zi, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: