Perdele cu două culori în camera de zi: opțiuni interesante și recomandări pentru alegerea

Perdele cu două culori în camera de zi: opțiuni interesante și recomandări pentru alegerea

Textile – una dintre cele mai comune modalități de a decora camera. Puteți face o cameră confortabilă, luxoasă sau neobișnuită, depinde de culoarea și textura țesăturii.

Particularități

În prezent, perdelele cu două culori sunt la vârf de popularitate. În camera de zi arată grozav, deoarece au o serie de caracteristici:

  • Creați un efect unic+
  • schimbați vizual limitele camerei+
  • Combinate cu orice stil de design – de la clasic la High-TEK.

Vizualizări

Perdelele cu două culori sunt mai multe tipuri. Aspectul lor se datorează tăierii, densității și texturii țesăturii. Tipul standard implică prezența a două țesuturi ale cârpei de culori diferite situate pe o singură fereastră. Dacă vorbim despre o astfel de formă de perdele, ca un set, atunci numărul portului în ea poate fi de 4 sau 6. Un alt tip de perdele – bilaterale. Fiecare porter este format din două panze care sunt cusute între ele. Această opțiune este complet lipsită de partea greșită, având un efect decorativ excelent.

Perdele de gradient incredibil de frumoase. Alt nume – Ombre. Nu există o distincție clară a culorilor în astfel de produse. Umbra se mișcă ușor vertical de la întuneric la luminos sau invers. Perdelele Ombre cu două culori sunt capabile să transforme drastic camera de zi.

Mai ales interesant că vor arăta dacă sunt utilizate pentru țesături translucide ușoare de cusut.

Materiale de fabricație

La coaserea perdelelor cu două culori, se poate utiliza următorul material.

  • Blackout. Țesătura este densă, nu pierde lumina, ea deține bine și draperii, rezistente la uzură, nu pierde saturația culorii de efectele razelor soarelui.
Citește mai mult  Designul holului 6 kV. M

  • Lenjerie. Material ecologic, atât de ideal, dacă trăiește alergică în casă. Len durabil. Există o mulțime de soiuri în funcție de structura țeserii, care vă permite să alegeți întotdeauna opțiunea dorită în densitate și textură.

  • Voal. Are o suprafață densă mată. Materialul ușor, bine visat în pliuri frumoase. Poate fi folosit atât pentru panza principală, cât și pentru cusutul lambrequinilor.

  • Organza. Material transparent, lipsește perfect lumina. Poate fi atât monofonică, cât și cu un model, decorată cu fire strălucitoare.

  • Catifea. Are o suprafață moale, durabilă, transfuzată spectaculos sub iluminare naturală sau artificială. Arata luxos si bogat.

Combinații de culori reușite

Astfel încât combinația de nuanțe de două culori a fost într-adevăr de succes, să acorde o atenție la camera de zi a gamului de culoare și să ridice conformitatea textilă. Perdelele cu două culori pot fi un accent excelent. Dacă doriți să profitați de această tehnică, opriți-vă la combinația de alb-negru, turcoaz și maro, galben și verde, fistic și ciocolată, roșu și alb.

Locația benzii de culoare poate fi verticală sau orizontală. În același timp, spațiul camerei se schimbă vizual. Pentru a adăuga plafoane de înălțime, utilizați perdele cu dungi verticale. Extindeți sala va ajuta perdelele cu dungi orizontale de contrast. Designerii sunt recomandați în același timp pentru a avea o nuanță mai închisă.

Pentru a face camera de zi confortabilă, utilizați următoarele culori: vanilie, nisip, bej, nuanțe luminoase de maro. Ușurința și prospețimea interioară va adăuga o combinație de albastru închis și albastru.

Cum de a alege?

De obicei, perdelele cu două culori pentru sala sunt selectate, având în vedere principiul contrastului. Cu toate acestea, trebuie să combinați țesătura, aderarea la anumite reguli. Numai atunci poate fi realizată prin efectul dorit. Cea mai ușoară cale – Utilizați nuanțele de contrast de o singură culoare. Combinația va fi armonioasă. Dacă, în același timp, tonul luminos este combinat cu mai mult saturat, atunci o astfel de recepție va face camera mai luminoasă, umpleți-o cu pozitiv.

Citește mai mult  Efectuarea dormitor în stilul de hi-tech

În ciuda faptului că astfel de perdele sunt contrastante, ei trebuie să lege cu siguranță ceva în comun. De exemplu, ele trebuie să fie făcute dintr-un singur material. Textura de imprimare, densitate și țesături apar, de asemenea, ca elemente de legare. Dacă nu urmați acest sfat, acest decor nu va decora, ci un dezechilibru al camerei.

Alegerea perdelelor cu două culori, asigurați-vă că luați în considerare designul general și stilistul stilului. În caz contrar, textilele vor arăta nepotrivite și vor strica impresia generală a camerei.

Exemple interesante

Foarte adesea în camerele de zi 2 ferestre sunt situate pe un perete. Le puteți aranja într-un stil clasic, colectând perdele în numeroase pliuri cu panglici largi sau pickup-uri spectaculoase cu perii. Țesătura ar trebui să fie severă, dragă, de preferință cu o imprimare de aur. Fereastra devine un singur element și arată foarte eficient.

Selectarea perdelelor cu două culori pentru un apartament modern, opriți-vă alegerea pe culori calme: bej, maro, gri. În ceea ce privește designul produselor, este mai bine dacă pliurile vor fi un pic. De asemenea, nu necesită alte elemente de decor. Totul ar trebui să fie simplu și concis. Sarcina va fi aborda atât sintetice și țesături naturale.

Dacă pe de o fereastră, pune perdele cu dungi verticale de culoare verde și portocaliu, atunci camera nu va fi doar mai ușoare, dar, de asemenea, mai pozitiv. O astfel de stare de spirit ascensoare combinație de culori.

Despre cum să combine țesături pentru perdele, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: