scutere cu două roți pentru copii: specii, recomandări pentru alegerea

scutere cu două roți pentru copii: specii, recomandări pentru alegerea

Pentru părinți, este important ca copiii au întotdeauna ceva ocupat. Când merg pe stradă, atunci au multe jocuri și clase. Una dintre acestea este ciclismul, role, scooter și alte tipuri de transport. În articol, vom vorbi despre scuterele copiilor, despre ceea ce sunt și cum să le alegeți.

Particularități

Ca orice tip de transport, scuterul are caracteristici și caracteristici distinctive pe care trebuie să le cunoașteți pentru a utiliza corect acest mijloc de mișcare. Obișnuit, Cele mai multe role cu 2 roți, deci trebuie să poată păstra un echilibru. Desigur, nu este necesară la fel de mult ca bicicleta, dar mai are nevoie.

Există role cu 3 roți pe care este mai ușor de mers, ele sunt mai potrivite pentru copii foarte mici. Scuterul pentru copii cu două roți, în orice caz, este un mijloc de mișcare, deci Pentru copii, este necesar să achiziționați echipament de protecție. Nu toată lumea poate stăpâni imediat scuterul, indiferent cât de ușor pare a fi, deci unele cade sunt prevăzute.

Din tipurile de echipamente ar trebui să acorde atenție Genunchi, casca si cot. Dacă este necesar, puteți cumpăra mănuși, dar majoritatea companiilor produc scutere deja cu gripa.

Merită să acordăm atenție faptului că rolele există atât cu două și patru roți în același timp.

Lucrul este asta 2 roți laterale pot fi îndepărtate. O astfel de unitate universală: opțiunea cu 4 roți pe care o puteți utiliza când copilul este încă mic, iar când este în creștere, puteți elimina 2 roți inutile. Astfel, nu va trebui să dobândiți excesul de scuter, iar curentul dvs. va dura mult mai mult.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice tehnică, scuterele au o serie de avantaje și minusuri. Principalul avantaj este Compactitate.

Deoarece toate rolele au un buton pliabil, o astfel de unitate nu va lua prea mult loc acasă sau într-o mașină în timpul transportului.

Un alt avantaj este uşura. Dacă, de exemplu, bicicletele sunt grele, și nu toți copiii pot face față cu ei, apoi dimensiunile mici ale scuterului fac managementul simplu, iar greutatea redusă va permite copilului să se miște un astfel de tip de transport în sine.

Avantajul pentru părinți poate fi numit Preț. Chiar și rolele de înaltă calitate și fiabile nu vor costa costisitoare, deoarece designul unui astfel de transport este simplu, iar pentru fabricarea nu necesită un număr mare de materiale. Excepția poate fi numită scutere electrice, dar sunt mai funcționale decât obișnuite.

Precum și pentru părinți plus puteți apela nu prea repede. Dacă se poate dezvolta o viteză destul de mare pe bicicletă, și siguranța copilului în timpul cursei este redus, scuterul este un mod mai lent și sigur de mișcare. Chiar și cu eforturi mari copilul dumneavoastră nu va vorbi pe un scuter de mare viteză. În cazul în care plimbare va fi în echipament de protecție, atunci pentru el nu va mai fi picături teribil în timpul călătoriei.

Citește mai mult  electrospots off-road: descriere, cele mai bune modele și subtilități de selecție

Scooter nu are nevoie de întreținere suplimentară.

Pentru aceasta, nu este necesară ajustarea frânelor și switch-uri, de multe ori schimba rulmenți, urmați mecanismele principale și curate.

Excepția va fi situația atunci când nisipul cade în unitate sau ceva de genul asta dvs.

Dezavantajul este ansamblul. Dacă comparați cu role biciclete sau patine cu rotile, proiectarea scuterului nu pare atât de fiabile. Atunci când o coliziune are un risc pentru a acoperi de la acest tip de transport, dar în cazul în care copilul dumneavoastră a fost merge pe un scuter pentru destul de mult timp, aceasta nu ar trebui să aibă probleme pentru el.

minus semnificative puteți apela Condițiile de conducere pentru vreme rea. Dacă sunteți de echitatie o răsturnare în ploaie, apoi să fie pregătit pentru faptul că partea de jos a corpului poate fi în noroi. Același lucru se aplică la praf. Cu bicicleta, de exemplu, praful va fi în partea de jos a roților. Scuterul este mic, si tu esti la altitudine joasă de la suprafață. Deci, dacă vă place să călărească nu pe drum, ci pe pământ obișnuit în vreme caldă, atunci vă puteți imagina praf, care este neplăcut.

Un alt dezavantaj este diferite obstacole în formă frontierelor și dale tactile. Desigur, plimbari cu experiență va fi capabil sa sari peste ele, dar copiii nu au suficientă rezistență fizică la vârsta lor pentru a efectua salturi pe scuter. Biciclete sau patine cu role cu astfel de obstacole Copiator mult mai bine.

Vizualizări

Deoarece copiii încep să folosească scutere de la vârsta fragedă, clasificarea rolelor este selectată pentru grupurile de vârstă ale copiilor. Ca rezultat, există trei tipuri de scutere pentru copii.

Inițial, poate părea că scuterul pentru toți aceleași, dar nu este. Luați în considerare modul în care rollers diferă și cât de important este.

Pentru cea mai mică

Această categorie de transport este potrivită pentru copiii de la un și jumătate până la trei ani.

Recomandarea principală este prezența a trei sau patru roți, astfel încât copilul nu are probleme cu controlul și echilibrul.

Din funcțiile de asamblare pot fi numite Roți mari pentru stabilitate, platformă mare, Dacă copilul stă două picioare și carcasa din plastic, deoarece este mai ușoară.

De la accesorii suplimentare la un astfel de scuter poate fi numit Mâner pentru părinți. Ea va ajuta în cazurile în care copilul este obosit și nu poate continua să se deplaseze independent. Apoi părinții pot prelua controlul asupra scuterului în mâinile lor. Volanul poate fi ridicat, dar peste tot există o funcție a ajustării sale, astfel încât el sa apropiat de înălțimea copilului. De regulă, două roți sunt în față și una în urmă. Acest design face o relaxare stabilă și ușor de controlat.

Alte funcții sunt diferite Semnalele intermitente și sunete care le plac copiii. Producătorii încearcă să creeze opțiuni de proiectare colorate pentru astfel de scutere, astfel încât aceștia să atragă copiii.

Citește mai mult  Biciclete simțit: modele, recomandări pentru alegerea

Pentru copiii de la 3 la 5 ani

Caracteristica principală a rolei acestei categorii este tranziția de la trei roți la două. La această vârstă, copilul devine mai încrezător în mișcări și dezvoltă coordonarea, astfel încât unii copii se deplasează în siguranță la agregatele cu 2 roți. Este demn de remarcat schimbările din echipament: de exemplu, prezența frânelor sau a altor material de caz. Copilul începe să se miște independent cu ajutorul acestui transport, astfel încât frânele au nevoie de ea.

Ele sunt piciorul sau manualul, care sunt din față și din spate. În timpul utilizării lor, trebuie să acordați atenție direcției de mișcare, deoarece atunci când apăsați frâna greșită, există o posibilitate de a cădea.

Materialul de caz afectează rezistența și greutatea. După trei ani, copilul crește în mod activ și se dezvoltă fizic, astfel încât să poată face față cu role de aluminiu sau oțel. Principalul lucru este că greutatea totală a agregatului este convenabilă pentru gestionarea.

Pentru copiii de la 5 ani

Scutere pentru mai mulți copii adulți ar trebui să fie diferite Blocarea și fiabilitatea. La această vârstă, nu există nici un discurs special cu privire la dificultatea managementului, deoarece copilul este deja în măsură să gestioneze în mod independent un astfel de agregat. Este recomandabil să cumpărați modele pliante, deoarece copiii vor putea să meargă cu ei și să meargă la magazine, unde nu este interzisă prezența unui scuter în formă pliată.

De regulă, astfel de role sunt potrivite Pentru copiii de până la 9 ani. Echipamente tehnice Modificări: apar frâne mai bune, aliaje noi pentru crearea unui caz și amortizoare de șocuri.

Vreau să spun despre roți și despre cum ar trebui să fie. Specimenele mai bune pot fi numite cauciuc sau cauciuc. Ele nu sunt zgomotoase, calm treci nereguli și nu șterge și din material plastic. Acordați atenție dimensiunii. Cu roți mari, va fi mai ușor să depășiți loviturile și gropile, dar crește greutatea, iar compactul scade. Roțile largi oferă un suport mare în timp ce conduceți. Diametrul acestei componente poate fi de la 120 la 200 mm. Modelele adulte pot avea roți cu diametru mai mare.

Volanul trebuie reglat astfel încât copilul să nu apară probleme de control.

Materiale și culori

Materialele principale pentru crearea unei carcase sunt plastic, aluminiu (sau aliajele sale) și oțelul.

 1. Plastic ușor, ieftin, dar mai puțin durabil. Un astfel de caz este potrivit pentru plimbări foarte mici.
 2. Aliaje de aluminiu Bine, deoarece sunt ușor, durabile și rezistente la coroziune. Minus puteți apela doar prețul, dar se plătește pe deplin cu fiabilitate și confort.
 3. Construcție de oțel durabil, fiabil, dar are o greutate considerabilă. Prețul cauzei de la un astfel de mediu.

  Pentru fete, culorile principale sunt violet, alb și roz. Și a găsit, de asemenea, galben, verde deschis și alte nuanțe luminoase.

  Pentru băieți, culorile principale pot fi considerate roșu, albastru, negru, gri și alte culori.

  Producătorii

  Merită să identificăm lista principală a producătorilor să vă cunoască, Produsele din care companiile sunt de calitate și merită banii lor.

  1. Cupe – marca chineză care se caracterizează prin prețul său scăzut. Nu este o calitate slabă și ușor de utilizat – principalele avantaje ale modelelor de la acest producător.
  2. Sari de timp – O companie care creează modele bune de scutere în ceea ce privește prețul – calitate. Proprietarii notă un design fiabil și prezența funcțiilor suplimentare. Unii oameni nu le place doar faptul că mânerul este reglementat cu dificultate.
  3. Echipa tehnologică – producator intern, care este cunoscut pentru biciclete vinde, role și atributele sportive. Scuterele echipei Tech se disting prin tehnologia și prezența caracteristicilor interesante.
  Citește mai mult  Biciclete de mare viteză pentru băieți: soiuri și sfaturi privind alegerea

  Acești și alți producători sunt incluși în ratingurile celor mai bune modele de scutere pentru copii într-o anumită categorie de vârstă.

  Sfaturi pentru alegerea

  Dacă doriți să cumpărați o rolă de înaltă calitate, atunci trebuie să acordați atenție materialelor din care se face, precum și pe componente, deoarece acestea constituie sistemul de control. Dintre acestea, puteți evidenția mânerele, roțile, direcției, frânelor, cadru, manșonul, rulmenți și furca.

  Nu uita despre forma volanului, care poate fi sub forma literei T sau Y. Și metoda de control al joacă un rol important – poate fi filare sau sub forma unui joystick. Un volan de filare obișnuită este controlată prin rotirea, după care roțile din față sunt în mișcare (sau în cazul în care roata este una).

  Director-joystick este o funcție modernă, care ajută copilul nu cad de pe scuter.

  Și, de asemenea, nu uita de greutate – decât este mai mult, cu atât mai stabilă unitatea. Lagare și alte consumabile trebuie să fie realizate din materiale de înaltă calitate, astfel încât durata de viață a rolei a fost mult timp. Dacă nu doriți să experiență de inconveniente în timpul conducerii pe un drum accidentat sau pietros, apoi a lua riggers cu o furculiță dur. Acesta va oferi absorbție de șoc bună, astfel încât să nu se va simți cam-uri și alte nereguli.

  Deprecierea depinde, de asemenea, de materialul roților, deoarece cauciucul nu va zbura în contrast cu plasticul. Agregatele pliere trebuie verificate pentru rezistența primăverii, este pe ea că se dovedește a fi o presiune lungă în timpul conducerii.

  Cumpărați acest tip de transport sub clasificarea de care aveți nevoie, deoarece scuterele sunt complicate, universale, urbane, combinate și altele.

  Cum să înveți să mergi

  Regula principală – respinge nu numai un picior. Trebuie să împingeți mai întâi împingerea de plumb, apoi altul. Shakers ar trebui să fie constanți dacă doriți să mergeți în mod constant. În cazurile în care doi oameni merg pe scuter, atunci se poate împinge pe de o parte, iar al doilea – cu opusul.

  Dacă copilul nu face decât să facă față echilibrului, atunci îl ajutați cât mai mult posibil. Mișcările piciorului ar trebui să fie luminoase, fără o tensiune în exces, au nevoie de o spate fără probleme.

  Cum de a alege un scooter cu două roți pentru un copil, spune în videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: