canapele mici pentru camera de zi: soiuri, alegere, exemple

canapele mici pentru camera de zi: soiuri, alegere, exemple

Toată lumea vrea să creeze un interior frumos în casa lui. O atenție specială merită aranjamentul din camera de zi. Mulți în proiectarea acestei zone folosesc mobilier mic, care poate decora. Astăzi vom vorbi despre modul în care să emită astfel de camera cu o canapea mică.

Vizualizări

În prezent, există diferite tipuri de canapele mici pentru camere de zi. Chiar și cele mai simple produse în stilul clasic pot diferi semnificativ unele de altele. Deci, ele pot fi de diferite forme:

 • Drept+

 • Rotunjit+

 • Ridicat+

 • Scăzut.

În ciuda diversității formelor, Toate canapele clasice au un scaun drept și spătar fără coturi. Astfel de elemente de interior sunt concepute pentru a aranja camere mici de viață.

Astăzi, în magazine de mobilier puteți găsi mini-canapele, cu o bază de lemn. Ele pot fi transformate în structuri clasice, care separă modulul unghiular de la ei.

opțiune populară va fi o insulă canapea. Astfel de produse sunt disponibile numai în dimensiuni miniaturale. Design-ul de mobilier permite oamenilor să se așeze la o dată din mai multe părți.

Precum și o opțiune interesantă va fi canapele mici modulare. Acestea sunt cele mai funcționale. De regulă, acestea sunt împărțite în 3-4 module separate. Astfel de modele pot ușor și rapid dezasamblare și lucrările de montaj, în timp ce elementele individuale sunt adesea folosite ca aspirații.

Dimensiunile mini-canapele pot varia. Lățimea acestor elemente de interior poate fi de aproximativ 130-150 cm, astfel de modele poate deveni un loc de dormit, dar există mai multe probe in miniatura, cu o lățime de 110-120 cm. Înălțimea produsului poate ajunge la 80-110 cm.

Materialele

canapele mici pentru camera de zi sunt realizate din diverse materiale.

 • Piele. Acest material este unul dintre cele mai scumpe, dar de înaltă calitate. Piele naturala va fi capabil să dea construi un aspect solid. Astăzi producem produse cu mata sau la o bază din piele lăcuită. Puteți aplica un model în relief sau mototolită.

 • Ecocient. Acest material este considerat o opțiune de buget. Extern, arata la fel ca piele naturală. O astfel de bază este destul de durabil și elastic. Dar specii de calitate slabă a acestui material va fi capabil să rapid strica aspectul canapea, ei fisura pe cusături și pe curbe.

 • Bumbac. Este o bază naturală, care este ușor de curățat. Produsele de bumbac sunt considerate o opțiune de buget. Ei posedă respirabilitate frumos, dar în același timp, uza prea repede și pierde un aspect frumos.

 • Jacquard. O astfel de țesătură se distinge printr-o rezistență specială, nu este practic cedat la uzură, în plus, nu se estompeze în soare la toate. Jacquard este produs cu diverse desene luminoase, care apar prin țesere între ele mici fire multicolore.

 • Velours. Acest material este destul de durabil, nu se estompeze în soare. Velur are respirabilitate bună. Aceasta se referă la varietatea Beser de țesături, astfel încât baza este plăcut la atingere.

 • Turmă. Acest material aparține, de asemenea, tipului de țesut al beserului. Poate da produsului un aspect bogat și solid, dar nu diferă în mod deosebit de uzură.

Soluții de culoare

Gama de culori a unei canapele mici trebuie combinată cu un interior comun în camera de zi.

Nuanțele maro se atașează la sediul confortului. Ele sunt perfect combinate cu tonuri mai saturate în design. Ca accent, puteți folosi elementele de galben, roșu, portocaliu flori.

În prezent, paleta de culori mare are foarte popularitate. Elementele interioare similare sunt considerate universale, ele se potrivesc perfect în interioare neutre și în cel mai strălucitor design.

Pentru camera de zi, decorate în scheme de culori luminoase, nuanțele luminoase sunt opțiuni interesante: violet, albastru, verde, portocaliu. Aceste elemente vor deveni un excelent accent de design in camera, da-i individualitate.

  Pe fondul interior luminos, obiecte de mobilier va arata profitabile în roșu sau galben. Dar in acelasi timp Nu așezați în sala de elemente decorative prea mult suplimentare de nuanțe luminoase.

  Recomandări

  Inainte de a cumpara un model potrivit unui mini-canapea în camera de zi, unele nuanțe ar trebui să fie luate în considerare. Deci, trebuie să acorde o atenție la tipul de umplutură mobilier. Astăzi, cele mai fiabile și practică este considerată Material latex. Dar, în același timp, el are cel mai mare cost.

  Este necesar să se acorde o atenție la materialul tapițeriei extern. Este important să se ia în considerare în ce condiții mobilierul va fi operat. În cazul în care se află pe partea însorită, atunci este mai bine pentru a alege modele cu o cârpă, care nu este expus la epuizare sub acțiunea razelor.

  Dacă canapeaua este destinată copiilor mici, atunci ar trebui să cumpărați modele din țesături naturale. Astfel de mobilier nu trebuie să dispună de piese metalice sau de lemn proeminente, pe care copilul le poate răni.

  Coafurile de tăiere trebuie să corespundă stilului camerei.

  Dacă doriți să aranjați o cameră într-o direcție boem, atunci sunteți mai bine să cumpărați Modele cu șapă. De regulă, este făcută din materiale scumpe și decorată cu butoane decorative sau cristale mici.

  În stilul lui Provence mai bine locul Mini canapea pe picioare mici. În același timp, trebuie selectate modelele cu un model mic sub forma unui ornament al plantei.

  În stilul țării se potrivesc perfect Canapele din lemn care sunt tapițate cu țesături naturale (bumbac sau in de in). Stilul clasic ar trebui să fie emis Cu canapele mici sau mici de culori neutre. O opțiune interesantă va fi Modele cu o combinație de o bază monofonic și modele mici multicolore.

  În cazul în care camera de zi este prea mic, atunci ar trebui să dea preferință modele modulare. La urma urmei, acestea sunt considerate cele mai funcționale și spațioase, obiecte de mobilier. Adesea, astfel de canapele au cutii de depozitare suplimentare.

  Opțiuni interesante

  În încăperile de locuit mici, cu un design neutru, decorate în nuanțe de gri deschis cu elemente din lemn, canapele mici de alb, bej sau culoarea de lapte cu o suprafață ondulată va fi perfect privit. Picioare de mobilă poate fi făcută sub strat de crom.

  În camere mici, living cu tapet alb și podele din lemn de culoare deschisă, canapele mici în schema de culoare gri, cu picioare negre din lemn va arata bine. În acest caz, interior de ansamblu poate fi diluat ușor cu perne decorative luminoase.

  În interiorul, decorate în tonuri bej și maro cu un tavan alb, puteți activa mini-canapele de lapte sau o nuanță de cremă. Eficace în acest caz va arăta ca modelele unghiulare.

  În design, realizat într-o culoare albă și verde cu o acoperire de podea întunecată, puteți porni o mini-canapea de alb cu o spate curbată. Permisibil să alegeți și mobilier ondulat.

  Mulți oameni creează în camera de zi Design cu tavane albe, pereți și podele din lemn mai întunecate. Pentru ca un astfel de interior să fie mai interesant, este un accent sub formă de mobilier galben, roșu sau portocaliu strălucitor. Este mai bine să alegeți modele directe cu picioare subțiri din lemn. În interiorul alb frumos va arăta și colțul canapelei Purple.

  Dacă proiectați interiorul camera de zi, în nuanțe de albastru pal, cu un parchet mai inchisa, atunci se poate apropia de mobilier pliere în culori mai închise albastru. Puteți folosi obiecte cu o ușoară model fără încuietoare. În acest caz, va fi frumos să arate ca structuri drepte și unghiulare.

  Cu privire la modul de a alege o canapea în camera de zi, puteți afla din clipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: