Show-Windows pentru camera de zi: soiuri, alegere, exemple

Show-Windows pentru camera de zi: soiuri, alegere, exemple

feluri de mâncare frumoase afișate într-un caz de afișare de sticlă – o parte integrantă din interior clasic. Cei care preferă stilul modern refuză adesea astfel de mobilier și destul de în zadar. Modele cu design și iluminare din spate relevante pot decora orice cameră de zi. Despre soiurile de vitrine pentru feluri de mâncare și nuanțe de vorbire alegerea Să în articolul.

Scop

Showcase pentru vase – acest design, într-o măsură mai mare sau mai mică constând din sticlă. Astfel de articole pot fi adesea găsite în magazine. Ele sunt destinate să demonstreze produse către clienți. Versiunile Acasă sunt mai exquisied. Ei nu numai că permit să arate oaspeților seturi frumoase și ochelari, dar, de asemenea, ei înșiși pentru a decora interiorul.

Astăzi, în mobilierul de acest tip, cu excepția feluri de mâncare, există vase frumoase, sticle de vin scump, suveniruri și alte decor. Datorită elementelor de sticlă să fie plăcut ochiului, dar rămâne protejat de praf și cădere aleatoare.

Câteva trăsături caracteristice ale vitrinei pot fi distinse.

  • Usi de produse transparente face mai ușor pentru a vedea conținutul. Unele modele au geamuri și suprafețe laterale.
  • Peretele din spate de construcție este, de obicei, o oglindă. Acest lucru face ca produsul vizual mai voluminos și ușor.
  • Rafturi de un astfel de obiect de mobilier sunt de obicei realizate din sticla. Prin urmare, nu se recomandă să utilizați o casetă de prezentare pentru a plasa obiecte grele.

Vizualizări

Opțiuni de proiectare și ale materialelor utilizate Diverse. Dezastre și forme vitrinelor. Luați în considerare soiurile de astfel de desene sau modele mai detaliat.

Showcase-dulap

Aceasta este cea mai populară opțiune potrivită pentru orice interior. Modelul One-nume este un caz creion îngust, cu o suprafață frontală de sticlă. Uneori, părțile laterale, de asemenea, face transparente. De multe ori modele înguste cumpăra în perechi. dulap Wide poate avea două sau chiar trei uși. Un astfel de model o poate găzdui un număr mare de articole. De obicei, pune-l separat, ca un element independent de situația.

Bufet-vitrina

Un astfel de mobilier este adesea folosit în interioarele de epocă. Partea superioară a carcasei este realizată din sticlă. Partea de jos este opac. Poate fi ușile se ascund rafturi sau cutiile extinse. Acest lucru vă permite să stocați în interior nu numai feluri de mâncare, dar, de asemenea, în vrac, produse, capace și alte ustensile de bucătărie mică.

Showcase-dresser

dulap scăzut de cabinet poate fi o soluție excelentă, dacă nu doriți să aglomerați spațiul cu un dulap mare. O astfel în piept se poate combina, de asemenea, atât din sticlă și compartimente închise. Poti pune vaze cu flori pe tub, fotografii în interiorul și în alte decor. Locul de mai sus mobilierul rămâne liber, care vă permite să stea pe tabloul de perete, o oglindă sau lampa.

Balamale

Modelul suspendat – o altă opțiune de design spectaculos al unui serviciu de mic, o colecție de plăci exclusive sau un cristal de lux. Modele de acest tip sunt agățat pe perete. Puteți găzdui un astfel de oriunde fereastra unui magazin, de exemplu, deasupra pieptului. În plus față de economie de spațiu, avantajul acestei opțiuni este siguranța. Chiar și cu jocuri active, Copii sau animale de companie nu va fi capabil de a sparge sticla.

În cazul selecției de atașament, este necesar să se acorde o atenție la caracteristicile locului de atașament. Ar trebui să fie durabil de perete, neted. Pe gips carton, atașarea astfel de mobilier nu este în valoare de.

Modular

Adesea vitrina face parte din design-ul modular (perete). În acest caz, acesta poate fi completat de rafturi, canapele închise și dulapuri. Fiecare element de aici își exercită funcția, și un design unic vă permite să creați o cameră armonioasă și elegant, în cameră.

Forme și dimensiuni

După cum sa menționat deja, sunt vitrinelor joasă și înaltă, cu o singură ușă și două uși. Iar modelele pot avea o altă formă, care permite fiecărui client să aleagă pe cel potrivit pentru camera sa de zi.

  • Dreptunghiular. Acest formular poate fi numit tradiționale. Aceste produse sunt instalate de-a lungul peretelui. Ele pot avea orice dimensiune.

  • Colţ. Această opțiune este ideală în cazul lipsei de loc în interior. Design-ul poate lua un unghi de spoor, economisind spațiu. De regulă, acestea sunt produse elegante înguste.

  • Rotunjit. Modele cu contururi netede arata foarte atractiv. Rotunjit poate fi doar partea externă a produsului. Și există opțiuni complet rotunde. Acestea din urmă sunt transparente din toate părțile, pot fi puse chiar și în mijlocul camerei. Mai precis, astfel de modele sunt folosite în interiorul modern.

  • Neobișnuit. Interiorul avangardă poate decora spectacolul unei forme asemănătoare valurilor, un model realizat în forma unui ou sau a vechii Lira grecești. Fără îndoială, astfel de mobilier va deveni un punct culminant al situației.

Materialele

Orice spectacol de sticlă are un cadru. Poate fi o matrice de lemn, PAL, MDF, plastic. Metal poate aplica pentru accesorii și unele părți. Opțiunile diferă nu numai de proiectare, ci și de valoarea.

Mobilier din masiv – opțiunea cea mai scumpă. Materialul este evaluat pentru o rezistență ridicată, durabilitate și aspect solid.

În plus, structurile din lemn sunt ecologice și absolut sigure pentru sănătatea oamenilor prezenți în incintă.

PAL – Material ieftin. Cu toate acestea, furnirul poate să-i dea o viziune foarte atractivă. Merită doar să luați în considerare prezența unui material de rășină, ale cărui perechi, deși nesemnificative, dar dăunătoare oamenilor.

MDF – opțiune opțională medie. Nu conține în compoziția substanțelor nocive, dar este inferioară matricei conform caracteristicilor. Ambele materiale pot fi acoperite nu numai cu un furnir, ci și un film mat sau lucios. Datorită acestui cadru de mobilier poate avea orice culoare și textură.

Spectrul de culori

Mobilier alb Întotdeauna arată chic. În combinație cu sticlă și oglinzi, un astfel de design va arăta elegant și fără greutate. În același timp, nu este necesar să alegeți o nuanță albă cu barca. Polyhedra de culoare. Ivory, lapte, Pearl – există o mulțime de variații ale albului de lux.

Dacă versiunea albă pare a fi nepractică sau prea rece pentru dvs., puteți alege un alt ton de lumină, de exemplu, bej. O astfel de versiune neutră va arăta perfect în orice cameră de zi.

Crema, nisip, culori caramel creează o atmosferă de confort și căldură acasă. Ei nu arata la fel de solemn ca modele de alb, dar cu un design adecvat poate fi foarte elegant.

tonuri de maro calde sunt considerate tradiționale. De obicei, ele se găsesc în interioare clasice, dar, dacă se dorește, puteți introduce un astfel de mobilier și în camera de zi moderne. dark Venge lui brinased tonul este considerat unul dintre cele mai la modă și spectaculoase. Cel mai adesea este ales pentru designul camerei în stilul modern.

Culoare neagră Rar utilizate pentru fabricarea vitrinelor. Cu toate acestea, în unele cazuri (de exemplu, în stil gotic interior sau în design minimalist), se poate arata foarte impresionant. Datorită predominanța sticlei O astfel de mobilier nu va arata sumbru, mai ales dacă puneți-l pe un fundal de culoare deschisă.

Proiecta

Anterior a fost deja spus că casetă de prezentare poate fi rotunjite sau unghiuri netede clare. Acesta poate fi mare sau mic, larg sau restrânge. În plus față de dimensiunea, forma și culorile, aspectul fațadelor afectează finisajul.

Puteți evidenția două opțiuni principale pentru decorarea produselor de acest tip.

decor Sculptat, patină

Modelele din lemn realizate in stil vintage poate fi decorat cu fir gourmet. Astfel de produse sunt acoperite cu lac sau vopsea, protejarea mobilier din influențe externe. element suplimentar de decor poate servi ca o patină. Modele cu aspect aurit atât de solemn că acestea creează o atmosferă de lux în interior regale.

Laminare

Realizate din PAL vitrinelor sau MDF pot fi acoperite cu un film care creează efectul de netezime perfecta a suprafetei. Luciu cu luciu de perle si acoperire cum ar fi aspectul „metalic“, mai ales în mod eficient. De obicei, producătorii folosesc de culoare albă, gri sau negru pentru laminare, dar, dacă se dorește, puteți comanda o opțiune mai luminoasă (de exemplu, violet).

Stilul de soluție

Pentru a face o casetă de prezentare armonios în interior camera de zi, trebuie să ia în considerare stilul în care camera este decorată. Producătorii oferă diferite modele de dulapuri de sticlă pentru mâncăruri, astfel încât găsirea opțiunii corespunzătoare nu va fi dificilă.

Clasic

Modelele clasice sunt caracterizate prin rafinament și har. Cele mai multe opțiuni în aer liber au picioare mici curly. Mobilierul poate fi unghiular sau obișnuit, poate avea un număr diferit de uși, dar în orice caz Ar trebui să fie făcută din lemn sau imitație.

Engleză Classic – direcție mai strictă. Modele realizate într-un astfel de stilist au un design mai discret, dar se poate decora cu elemente sculptate. Direcția victoriană implică luxul și măreția. Un astfel de mobilier este adesea decorat cu aurire.

Gama de culori a produselor clasice include nuanțe naturale elegante de lemn (tonuri bej și maro). Și, de asemenea, permiteți o culoare albă, deși astfel de modele aleg de multe ori pentru a decora camerele de zi în stil neoclasic, care reprezintă interpretarea modernă a clasicilor.

Provence

Acest stil combină simplitatea și ușurința. Astfel de vitrine sunt, de asemenea, efectuate din lemn, totuși, în acest caz, lemnul (sau imitația acestuia) este pictat. Este de obicei selectat alb, deși uneori dulapuri sunt pictate într-o umbră bej sau gri deschis, albastru, măslive, fistic, lavandă. Uneori, suprafața este în vârstă artificială.

Designul acestor mobilier poate fi numit și vintage, dar nu are nimic în comun cu stabilirea entităților regale sau a cabinetului inteligenței din ultimii ani. Cabinetul trebuie să se potrivească cu atmosfera satului francez. Nu există un decor rafinat, contururile produselor sunt simple, fitingurile sunt efectuate „sub bronz”.

Spre deosebire de clasic, unde este permisă rotunjirea, mobilierul Provence este întotdeauna dreptunghiular.

Minimalism

Vitrine în stil modern au un design foarte concis. Unele modele sunt aproape complet din sticlă. De la un alt material numai partea de jos a produsului. Alte opțiuni au pereți închise. În unele cazuri, există compartimente opace de mai jos.

Un PAL sau MDF cu un film mat sau lucios este de obicei folosit ca un cadru pentru un cadru. Cele mai populare culori – alb și negru.

Dacă este selectată textura lemnului, atunci este de obicei o nuanță de stejar alb sau wenge. Majoritatea modelelor sunt echipate cu iluminare de fundal, ceea ce face ca designul felurilor de mâncare să fie chiar mai spectaculoase.

Examinați producătorii

Cele mai luxoase vitrine de elită oferă companiilor italiene. De exemplu, modelele moderne elegante produc o firmă Designul Vismara. Opțiunile de stil baroc de lux pot fi găsite în colecții Barnini Oseo, Signorini Coco. Cei care preferă neoclasica pot opri alegerea produselor de marcă din Italia DV HomeCollection.

Spania, de asemenea, vă place cumpărătorii cu modele CHIC. De exemplu, produsele din fabrici sunt cunoscute pe scară largă Panamar, Disemobel, Lino.

Puteți cumpăra mobilier în producția Rusiei, de exemplu, „Dia Mobilier” sau „TRIA”. Printre producătorii din Belarus pot fi alocate „Mobilier-Neman”, „Pinskdrev”, „Molodebell”.

Chineză de asemenea, în mobilierul lor de sortiment de acest tip, dar nu folosesc mult popularitate.

Cum de a alege?

Pentru a vă prezenta perfect în hol, ar trebui să luați în considerare câteva momente.

  • Marimea. Înălțimea, lățimea și adâncimea produsului merită alegerea în funcție de dimensiunea camerei, precum și prezența altor mobilier în el. Dacă există un spațiu mic în camera de zi, este mai bine să alegeți o fereastră îngustă de ferestre sau un magazin, combinând sticlă și rafturi închise. Versiunea de colț poate fi, de asemenea, apropiată. Dacă camera de zi este spațioasă cu tavane înalte, puteți cumpăra un dulap mare. O altă soluție mai bună va fi achiziționarea unui întreg set de mobilier, care include una sau două vitrine și piept. O astfel de atmosferă va fi holistică și armonioasă.
  • Proiecta. Nu uitați că designul materialului și designului trebuie să corespundă stilului interiorului. Când alegeți culoarea produsului, luați în considerare nu numai pereții pereților și podelei, ci și nuanțele restului de mobilier. Este de dorit ca culoarea cadrului cabinetului de ferestre să fie reluată cu restul camerei de zi sau elemente decorative ale camerei de zi. Amintiți-vă că pentru o cameră mică, cea mai bună alegere va fi mobilier alb sau bej. În camera spațioasă va fi relevantă și decor întunecat. Principalul lucru este că, în acest caz, pereții erau destul de lumini. În caz contrar, contrastul spectaculos nu va funcționa, iar camera va părea sumbră. Când cumpărați, gândiți-vă dacă aveți nevoie de o lumină de fundal. Desigur, aceasta crește costul produsului, dar este imposibil de a supraestima efectul decorativ.
  • Calitate. Alegerea unui producător, cere, ce feedback-ul frunze despre produsele sale. Dacă se poate, înainte de cumpărare, inspecteze cu atenție subiectul. Asigurați-vă că accesoriile și rafturi țineți bine. Ușile ar trebui în mod liber deschide și închide.

Nu trebuie să existe fisuri și zgârieturi pe fatade. Sticla înainte de a instala ar trebui să treacă procedura de comandă. În plus, ar trebui să aibă o grosime de cel puțin 4 mm.

Idei frumoase

ton crema blând cu aur și ornamente de epocă – opțiunea perfectă pentru decoring camera de zi, în stilul de apartamente regale. Eleganta vitrina este un set frumos, cu un dulap cu sertare și o masă, ceea ce face ca setarea imaculată.

Dar opțiunea este o cameră de strictă clasice în engleză. mobilier maro pe picioare elegante, este, de asemenea, făcută într-un design unic. Două dulapuri înguste de sticlă sunt situate pe ambele părți ale canapelei cu un televizor, urmând principiul stilului – simetrie.

Neoclassic – Direcția care combină eleganța liniilor clasice și a tendințelor moderne. Combinația de albitate cu un ton cenușiu rece și elemente cromate arată foarte eficient. Așa cum se poate vedea în fotografie, spectacolul este o masă excelentă a companiei de design futurist și lămpi de sticlă.

Stilul scandinavului implică simplitate și confort. Cabinetul de sticlă laconic cu un perete din spate din lemn se potrivește perfect în Provence. Tonul blând de fistic face mobilierul interesant și îi permite să meargă bine cu setarea.

Design minimalist – Fără fitinguri și netezime perfectă. Lumina de fundal face mobilierul chiar mai spectaculos și vă permite să distingeți mai bine conținutul. Un design de trei elemente (trupe întunecate) este o compoziție excelentă, deși cabinetul obișnuit de zăpadă cu ușile transparente se potrivește într-o astfel de cameră.

Construirea vitrinelor sunt demonstrate în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: