Perdele pe fereastra Windows din camera de zi

Perdele pe fereastra Windows din camera de zi

Nimic nu oferă finalizarea interiorului camerei de zi, ca alegerea corectă a perdelelor ferestrelor. Cu toate acestea, în cazul camerelor de zi, apare adesea o mulțime de întrebări privind alegerea perdelelor. Din materialul acestui articol, veți afla ce poate fi o perdea pentru placarea Windows Windows, care sunt regulile cheie pentru designul și sfaturile lor la alegere.

Particularități

Erker este o marcă de o cameră care poate avea o formă diferită. Cu toate acestea, indiferent dacă este o continuare semicirculară, fie mai mult ca o extensie dreptunghiulară în cameră, este întotdeauna echipată cu mai multe ferestre. Sistemele de rachete sunt caracterizate de o capacitate transpuse de lumină mare. Acestea decorează astfel de ferestre ca o singură internet și o compoziție de cortină.

În același timp, designul este, de obicei, supus unui stilist specific, în care interiorul camerei de zi este rezistent.

Eric Windows Cornice este un element important de creare a unei compoziții. S-ar putea repeta exact forma proeminenței arcașului, se întâmplă o singură curbată sau constând în mai multe părți, montate pe perete sau tavan, ascunse sau deschise. Pe baza acestui fapt, este selectat tipul de design perdele.

Unele soiuri de streașină au elemente de legătură cu o pauză, care nu sunt furnizate pentru perdele. Aceste site-uri rămân goale. Alții au crescători moi și viraje semicirculare. Aceste nuanțe care determină exact cum vor arăta perdelele din Erker, indiferent dacă vor fi posibile să le agățați ca fiind dorințele cumpărătorului.

Cerințe primare

Erkens sunt considerate ferestre, a căror design are mai mult de două ferestre, interconectate cu o țeavă de placare. Designerii de interior se acordă atenție la o serie de reguli care trebuie să respecte perdelele achiziționate pentru Erker.

 • Modelele nu trebuie să priveze camera de lumină naturală, având în vedere designul, fără excedente greoaie și închiderea ferestrelor.
 • Produsele nu trebuie să împiedice deschiderea ferestrelor, dacă trebuie să ventilați camera de zi.
 • Indiferent de design, perdelele nu ar trebui să interfereze cu gospodăriile și închiderea mobilierului.
 • Înregistrarea este selectată cu accesorii la un anumit stilist, în care se efectuează camera de zi însuși.
 • Textilele, textura, densitatea și tipul de perdele sunt selectate pe baza resurselor unei direcții specifice de proiectare.
 • Dacă există alte ferestre în camera de zi, compoziția cortinei trebuie efectuată într-o singură soluție de culori și design.
 • Modelele sunt selectate în culori, un context de contrast al plăcilor de perete, altfel sunt în viață într-un singur loc de culoare.
 • Înregistrarea trebuie să se bazeze pe poziția unei camere particulare. Decât este mai mică, cel mai simplu față de tăietură și modul de decorare.
 • La selectarea unui tip de înregistrare, este important să luați în considerare scopul unei zone funcționale specifice, care este echipată în Erker.
Citește mai mult  Usi din sticla pentru dus: soiuri, alegere, îngrijire

Soiuri

Decorați ferestrele camerei de zi Erker pot fi perdele de diferite tipuri și tăiate. De exemplu, următoarele modele vor arăta în hol:

 • Clasic pe inele+
 • pe Luphert+
 • pe buclă+
 • Cu labreken+
 • limba franceza+
 • Modelul Cafenei+
 • Kiese+
 • austriac+
 • român+
 • Plisse+
 • Rolele+
 • Panouri japoneze.

Fiecare tip de produs are propriile caracteristici și priorități în alegerea stilismei. Cel mai versatil este considerat un clasic: perdelele dreptunghiulare cu faldami moi pot decora ferestrele Erker cu o corneză solidă. În acest caz, cârpa poate fi un singur sau suplimentat cu al doilea lângă perdea a texturii de culoare contrastante și textilă. Modelele cu inele și champs sunt combinate perfect cu perdele moderne de scurtă durată.

Analogii pe balamale sunt bune pentru direcțiile de proiectare de vintage (de exemplu, țară, vintage, gzhel, patchwork, bocho). Perdele-cafenea în Erker folosește în principal atunci, Când designul designului este luat de stiluri de țară sau de la Provence. Ei au un bar transversal în mijlocul deschiderii ferestrei și aproape numai o parte a ferestrei. Ele pot fi folosite într-un Erker camera de zi, atunci când o bancă cu o saltea și perne decorative sunt instalate de-a lungul pereților, contururi repetitive Erker.

Lambonen este un element decorativ excelent de stiluri clasice și arabă perdele, poate fi moale și tare. În primul caz, acest lucru este un fel de drapaje la partea de sus a compoziției cortinei. Lambrene al doilea tip este similar cu un panou drepte strans de textile, care acoperă cornișă. Astăzi, este decorat nu numai de imprimare, dar, de asemenea, o perforație ajurata, din cauza căreia proiectarea ferestrelor arcaș devine la modă și spectaculos.

Modelele franceze și austriece Au o mulțime de comune. Ei arata ca un șir de ghirlande drapate. Cu toate acestea, în cazul în care modificările franceze sunt colectate în detrimentul frânghii cusute, austriacul are draperia doar în partea de jos a cârpei.

Aceste produse sunt perfect potrivite pentru decorarea ferestrelor de ferestre orientate de ghidare de design clasic, iar când selecția și compoziția textile și trebuie să decora camere moderne de viață.

Kiese contribuie note speciale la interior.De fapt, acesta este un perdele de filament, prin care se creează efectul de spațiu și luminozitate aerisit. Astfel de produse pot fi decorate cu margele. modele Roman și plights sunt similare în dimensiuni mici și lungimi scurte, precum și modalitatea de formă plus falduri. Cu toate acestea, în cazul în care se pliază Roman pe principiul orbirii, atunci Plistes sunt colectate ca o armonică.

Rolele Nu este nimic altceva decât perdele ale căror textile atunci când deschiderea este înfășurat pe un arbore special. În același timp, arborele poate avea propria casetă, din cauza căreia perdele pânză este protejat de praf și contaminare. Aceste perdele sunt unice în care acestea pot fi plasate cât mai aproape posibil de sticlă, precum și decorarea pereților separate. La fel ca și Plears romane, modele de role sunt decorate cu direcții moderne de design interior, precum și ramuri etnice stilistica. Panouri japoneze similar cu textilele întinse, uitați-vă în designul că sunt destul de neobișnuite.

Citește mai mult  Totul despre seturile de paturi de familie

Sfaturi pentru alegerea

Vizionând versiunea dvs. a ferestrelor de design, trebuie să acordați atenție diferitelor nuanțe. În special, este important să se determine lungimea și lățimea modelelor. Astăzi, în magazinele de produse cortina, experți fără loc de muncă va ajuta cumpărătorii să aleagă dimensiunile potrivite ale modelelor. Cu toate acestea, în cazul în care cumpărătorul nu are încredere consultant, este necesar să se efectueze calcule in avans.

Nu trebuie să uităm asta Cele mai multe perdele cu formă închisă implică prezența moale faldă. În cazul în care este necesar ca perdelele sunt doar astfel, este necesar să se ia în considerare alocația pentru lățimea totală a ochelarilor de placare. Uneori este de 2 și chiar 3 lățimi necesare. Dacă panourile sunt cumpărate separat pe fiecare fereastră, constituind o compoziție de perdea specifică, furnizarea de pliate ar trebui să fie mai mică.

Lungimea este selectată ținând cont de măsurătorile unei anumite proeminențe. De regulă, modele scurte pentru 10-15 cm au închis ferestrele. Dacă sunt furnizate rozile, indemnizația necesară este măsurată utilizând perdelele care sunt acasă. Lungimea perdelelor tradiționale, de obicei, nu ajunge la podea timp de 3-4 cm, ceea ce este foarte convenabil și elimină probabilitatea de a veni pe picioarele de pânză. Perdele lungi supralongice pot crea un efect scăzut de plafon și pereți scurți.

Perdelele romane, clești și role sunt selectate, pe baza a două criterii: Dimensiunea și fixarea cadrului ferestrei.

Spre deosebire de alte perdele, ele pot fi atașate nu numai pe tavan sau pe perete, ci și în interiorul cadrului.

Tinand cont de faptul ca Este posibil să nu fie doar drept, dar, de asemenea, îngustat în locația ochelarilor, măsurătorile trebuie efectuate mai ales cu atenție. Unele modele oferă deschiderea nu numai de sus, dar și de la partea de jos în sus.

Perfect, Înainte de a cumpăra, trebuie să creați o schiță a compoziției perdelei viitoare. El va arăta în mod clar modul în care perdelele se vor uita la ferestrele Archer, indiferent dacă pot indica apartenența la un anumit stilistru, indiferent dacă decorarea interioară va fi decorată, accentul său relevant și de stare. Textile trebuie să fie alese într-o culoare de fundal primară asociată, în timp ce în compoziția puteți utiliza perdele asociate. Cu toate acestea, multi-strat ar trebui să fie utilizat numai în săli mari și spațioase.

Citește mai mult  Tigla pentru baie: Caracteristici, Soiuri, Choice, Exemple

Cum de a emite?

Designul ferestrelor de vânătoare astăzi plătește o atenție deosebită. În primul rând, este important să înțelegeți că va trebui să faceți o compoziție de cortină armonioasă. Poate fi un simplu design al unui singur panou cu faldami moi, design cu utilizarea așa-numitelor legături, prăjituri și roiuri – elemente care acoperă golurile cornice.

Perdelele din fereastra Hover din camera de zi pot fi decorate în același mod pe toate ferestrele proeminenței. În plus, ele sunt destul de realiste prin alternarea cârpăi prin fereastră. De asemenea, puteți decora deschiderile ferestrelor cu cârpe de culori diferite, furios simetric.

Este de remarcat faptul că asimetria pentru designul Erker este nedorită, deoarece vizual va depăși întregul design al cortinei.

Lambreken poate fi un ornament al ferestrei centrale. Bocace-urile sunt recomandate pentru a avea perdele grele. Într-un Erker semicircular, modele din tule sau voaluri transparente solide, fixate prin cornișe de tavan. Kiese poate fi decorată cu o cascadă solidă.

Panourile tradiționale dreptunghiulare pot fi legate cu panglici, pickup-uri, broșe, păr de păr și chiar benzi de păr frumoase. Dacă modelele sunt întinse în vizualizarea panourilor, în mijlocul acestora pot fi emise cu șiruri de caractere. Role sunt suficiente pentru a deschide nu complet – în stil modern strict va arata spectaculos și statutul.

La alegerea de înregistrare Este important să se acorde o atenție la proiectarea interiorului. De exemplu, creând efectul de armonie poate, având în vedere proiectarea mobilierului existent, tapițerie de canapea, subiectul imprimare, similitudinea mobilierului de perne canapea și finisaje de perdele. Opțional, puteți închide panourile cu o abordare de la unul la altul, pentru a forma drapaje cu simetrie în raport cu centrul Erker. În același timp, puteți combina, de exemplu, perdele romane și clasice, franceză și voal, plisat și perdele la provocările.

Exemple frumoase

Va oferim 10 exemple de design armonios de ferestre de placare.

 • Decorare Arc Space blind-uri de tip modern.

 • Perna-sul în interiorul Erker arate spectaculos și statutul.

 • Erkery Cortina de design in stil clasic.

 • Selecție de perdele pentru decorarea ferestrelor în stilisticii moderne.

 • Sala de design cu Proprietar Erkery Perdele.

 • Decorarea roman Perdele romane Perdele.

 • Finalizarea interiorului modelelor de tip franceze.

 • Crearea unei atmosfere de acoperire acasă prin perdele austriece.

 • Combinând perdele pentru a crea o compoziție specială perdea.

 • Un exemplu de design fereastra cu modele riguroase.

Despre ce perdele de a alege pentru Erker în camera de zi, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: