candelabre de lux cu tavan jos: cele mai bune modele și recomandări pentru selectarea

candelabre de lux cu tavan jos: cele mai bune modele și recomandări pentru selectarea

În cazul în care tavane joase sunt în sala dumneavoastră, atunci trebuie să selectați dispozitivul de iluminat ca și în camere obișnuite. Acest lucru se datorează în mare parte caracteristicile distribuției luminii, precum și necesitatea de a vigilate verticale. Nu este nevoie să uite comoditate – puteți lua cu greu plăcere de fiecare dată, trecând pe sub candelabru.

Particularități

candelabru frumos design elegant, fără îndoială, este visul multora. Cu toate acestea, plafoanele joase îngustează semnificativ alegerea. Când instalați sistemul de iluminat, ar trebui să acționați extrem de atent, Din moment ce, cu ignorarea unor reguli de proiectare, camera poate fi făcut trist, depresiv și a aterizat.

designeri cu experiență dau câteva recomandări simple.

 • Suspensiile alungite, în acest caz, nu sunt convenabile, mai aproape va exista un panou cu lămpi de tavan – cu atât mai bine, numai atunci lumina va fi în deplină iluminat camera de zi. Pentru a consolida efectul dorit, faceți o alegere în favoarea unor panze tensionate și a vopselelor cu efect reflectorizant.
 • Cumpărați un candelabru care va fi fixat direct la plafon, astfel încât veți obține economisirea spațiului.
 • Dacă este posibil, combinați diferite surse de iluminare în hol – canderatul central este de dorit să suplimenteze pereții peretelui, ca o alternativă, puteți seta lumina de fundal în perimetrul cutiei de gips carton. În complex cu decizia principală a lămpii astfel va fi destul de eficient. Dacă doriți, puteți face highlighting paralel pe podea – aceasta tehnica va permite de a trage lungimea.
 • Preferințe Dă punctul lămpi distribuite uniform în întreaga cameră – această opțiune nu este doar suplimentară, dar de multe ori atât de bază, precum și abundența de lămpi mici pot fi bine înlocuit cu un candelabru.
 • Modelele refuzăm culori închise, de preferință trebuie să se acorde echipamente care pot sări peste lumina în toate direcțiile.

opțiuni adecvate

Să rămână în mai multe detalii despre diverse candelabre, care pot fi folosite pentru a decora camera cu tavane joase.

 • Pe tija. Aceste produse pot fi diferite în numărul și direcția tijei, precum și consola centrală lungă. design similar oferă luminozitate de iluminat. Este recomandabil să se aleagă candelabre ale căror tencuielile sunt îndreptate în sus și în jos.

 • Lustre-Cascades. Produsele sunt permise în cursele low plafon numai în cazul în care lungimea pieselor suspendate este mică, există mai multe elemente luminoase în proiectarea, iar panoul este larg. Modelele diferă compactitatea, spațiu, prin urmare, nu supraîncărcați.

 • Cristal. Acestea sunt candelabre de lux și bogate, care oferă în mod constant sala de la drum. Această opțiune este optimă pentru camere de zi decorate în stil baroc, rococo sau Clasic. Este de dorit ca luminile sunt la fel de mult posibil – atunci lumina reflectată va crea un efect de lumină profitabilă în cameră.

Cu toate acestea, încercați să cumpere un model similar care atârnă prea departe de tavan.

 • lustre Horn. Astfel de structuri pot fi utilizate atunci când partea de suspensie este scăzută, iar plaffones sunt situate cât mai aproape posibil de tavan. Atunci când cumpără un candelabru, este în valoare de ședere pe modele care highlightly lumina risipi, optim deschis.

 • modele cu LED-uri În interioarele de stil high-tech, ele pot avea configurațiile cele mai complicate, ele ocupă foarte puțin spațiu, dar în același timp, să devină un decor real al camerei.

 • Opțiunea win-win va fi lămpi de tavan plat, care sunt cazați aproape în cele mai tavan. De regulă, ele arata ca un element de lumină mare, dintr-un material translucid, sub ea este de la 2 la 8 becuri. Singurul dezavantaj al acestor lămpi este simplitatea de proiectare, astfel încât această decizie este potrivit doar pentru stiluri de ultra-moderne (minimalism sau high-tech).

Stiluri

În funcție de stilul de stil cu tavane joase, candelabrele pot fi efectuate în diferite variante de design.

 • Clasic – Preferințele ar trebui să fie făcută de candelabre compacte de „spider“ de tip sau produse cu plafoughs mici sub formă de boboci de flori.

 • High Tech – Acest stil presupune candelabre laconice și primitive, care completează armonios moderne spațiilor interioare stil. Liniile geometrice stricte nu gunoi interior și nu răsuciți înălțimea sălii.

 • Modern – Această direcție implică utilizarea unor tehnici de artă rafinat care combină har și luciu. Flori și floristice motive sunt cel mai adesea dominate aici. echipamente similare vor face camera de zi mai proaspete și originale.

 • Fuziune – Sunt candelabre de forme netradiționale, în cele mai multe cazuri, ele arata neobișnuit, de exemplu, ca un grup de cristale, stea de mare sau diode aprinși.

 • Ecosil – Într-un astfel de stil, produse realizate manual sunt de obicei realizate din lemn, fire si alte materiale naturale. plafoons similare sunt obținute ieftin și unic. Candelabrele realizate cu propriile lor mâini atrag atenția și armonios sublinia simplitatea și concizia decor.

 • Provence – Acest finisaj presupune instalarea de produse de iluminat mici, cu motive florale. Sunt ideale pentru modelele compacte, cu decorațiuni în formă de flori și boboci – ele pot deveni centrul de „Rustic House“.

Tipuri de iluminat

La organizarea unui sistem de iluminat în camere cu tavane joase de viață, nu numai alegerea modelului candelabru are o valoare importantă, dar, de asemenea, tipul de lămpi.

lămpi cu incandescență, În ciuda apariția mai multor tehnologii avansate, rămân lideri de vânzări. Acest lucru nu este surprinzător, având în vedere avantajele incontestabile ale acestor modele:

 • Cel mai mic pret dintre toate analogii – Acest factor face ca modelul atat de popular+
 • Ușor de înlocuire – Dacă lampa se arde, trebuie doar pentru a ieși, introducerea unui nou în locul ei+
 • gamă largă de – Puteți găsi o lampă cu o capacitate de 15-300 W, un model de configurație diferită, cu diferite tipuri de cartușe.

Minusuri, de asemenea, o mulțime:

 • distribuția neuniformă a fluxului de lumină – Acest lucru este vizibil mai ales în sălile cu tavane casetate+
 • eficienţa redusă – Cu nivelul maxim de consum de energie, aceste lămpi au parametri minime de iluminat+
 • Pentru o viață scurtă – surse de lumină arde rapid, în special cu picături de tensiune, precum și cu rândul său, frecvente și oprirea luminii+
 • supraîncălzire excesivă – în timpul lucrărilor balonului, acesta este supraîncălzit destul de repede, în cazul în care lampa este aproape de tavan, o astfel de situație a este plină de apariția unor situații periculoase de incendiu, astfel încât să încerce să reziste la o distanță de cel puțin 10 cm.

lămpi cu halogen reprezintă o versiune mai moderna. Avantajele acestor produse includ:

 • Lumina de mare Produs – Pentru acest parametru, lămpile cu halogen sunt de două ori mai lămpile cu incandescență+
 • resursa de lucru în parametrii săi depășește becurile incandescente+
 • Modelele cu halogen sunt eliberate in diferite dimensiuni, inclusiv in miniatura, care pot fi inserate într-un sutien mic+
 • ochii omului Plăcut+
 • preț accesibil.

În același timp, aceste lămpi sunt calculate numai pe o singură dimensiune a cartușelor. În plus, atunci când instalați, astfel de lămpi sunt interzise să atingă cu mâinile, provoacă instant sursă curajos, pentru că toate lucrările pot fi efectuate exclusiv în mănuși speciale, iar dacă încă atins lampa – ștergeți-l imediat cu alcool.

Lampă fluorescentă – Această opțiune este optimă pentru tavane joase. Lămpi nu prea căldură, și nici un pericol pentru suprafețe de tavan. Printre avantajele lămpii luminiscent poate fi remarcat:

 • Menținerea o atmosferă confortabilă în camera de zi – modele luminescente da un luminos împrăștiate de lumină, care este deosebit de relevant, dacă vorbim despre camere de zi cu tavane casetate+
 • Forma standard de cartușe vă permite de a pune echipamente de iluminat luminiscent în locul becurilor incandescente obișnuite+
 • Perioada lungă de funcționare+
 • Temperatura scăzută – chiar și cu funcționare lungă a lămpii, nu mai mult de 45-50 de grade sunt încălzite.

Ține minte, Atunci când se lucrează cu astfel de lămpi, trebuie luate măsuri de precauție, pentru că în interior există elemente periculoase. La eșecul de astfel de produse, acestea sunt supuse eliminării obligatorii. Aceasta nu este singura complexitatea care este în așteptare pentru utilizatorii atunci când se utilizează astfel de lămpi. Faptul este că, atunci când tensiunea scade în rețea mai mult de 10%, lampa nu pur și simplu nu se lumina la momentul includerii. in afara de asta, Așa cum folosește lumina devine mai plictisitoare, uneori se creează zgomotul și interferența sonoră în timpul funcționării.

În restul, acest tip de produs poate fi utilizat în zonele cu debit scăzut ca alternativă la lămpile standard cu incandescență.

În ultimii ani, se bucură de populare Dispozitive de iluminat pe LED-uri:

 • Resursa de lucru este de 10-100 mii. ore, ceea ce este de multe ori mai mare decât toate analogii+
 • LED – acestea sunt lămpi cu un consum minim de energie+
 • Lămpile funcționează în orice interval de temperatură.

Cu toate acestea, există, de asemenea, Contra:

 • Ca orice produs de calitate, aceste lămpi au o varietate de falsuri de bază de pe piață+
 • Produsele au un cost ridicat+
 • Când cumpărați o lampă de formă neobișnuită cu o achiziție de înlocuire, pot apărea probleme grave.

În general, această opțiune poate fi numită cea mai de succes pentru camerele de zi cu plafoane reduse.

Despre modul de a alege candelabru chiar în camera de zi, uita în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: