Caracteristici de perne cu role

Caracteristici de perne cu role

Pernă în formă de role poate fi un element de decor elegant. În plus, acesta are un efect terapeutic asupra organismului, de somn pe o astfel de pernă ajută la reducerea dureri de cap și îndepărtarea de tensiune la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Acest accesoriu este indispensabil pentru cei care sunt cheltuite cele mai multe ori la desktop.

Avantaje și dezavantaje

Perne sub forma unei role au fost distribuite în Orientul antic, de unde treptat „mutat“ în țările lumii vechi. Până la sfârșitul secolului 20, au efectuat funcție exclusiv decorativă. Un număr mare de perne din case au fost considerate un semn al viabilității proprietarilor și bogăția familiei.

Grecii nenobile și arabă Sultans petrecut cea mai mare parte a timpului pe podea, se bucură de viață sau prin studierea argumente filozofice – role moale permis să facă acest lucru cu un confort maxim. Locuitorii din Europa prevăzute perne pe paturi, canapele, scaune și docuri, și, uneori, chiar și pus sub picioare. Și în Rusia, pentru a produce dums decorative din țesături scumpe, decorate cu perle, aur și broderii sofisticate, s-a putut doar oameni bogați.

În scopuri terapeutice, o astfel de pernă neobișnuită a început să fie folosite numai la sfârșitul secolului XX. Medicii au dovedit că mucoasa rolei sub gât asigură fixarea corectă a capului în timpul somnului. În același timp, tensiunea este redistribuit în mod uniform și asigură, prin urmare, o vacanță cu drepturi depline.

Fapt interesant: predecesorii rolelor au fost standuri solide, cu o îndepărtare sub cap. Acestea au fost realizate din lemn, piatră, porțelan și lut. Locuitorii din Japonia și China au remarcat efectele lor de vindecare. Somnul pe astfel de „Dums” a permis să reducă senzațiile dureroase în partea superioară a spatelui, a gâtului și a capului. Locuitorii moderni par neobișnuit, pentru că, în câteva secole, am învățat la perne și saltele moale. Cu toate acestea, pentru dragostea de confort, trebuie să plătească propria noastră sănătate.

Roller este util în special pentru persoanele care, din cauza activităților lor profesionale, capul este adesea redus. Ele se întâmplă adesea atacuri de amețeală și migrenă – acest lucru se datorează poziției greșite a vertebrelor cervicale. Roller, strivit sub gât, relaxează mușchii, sângele începe să circule mai repede, iar presiunea asupra discurilor intervertebrale este redusă.

Cilindrul poate fi plasat sub genunchi – îmbunătățește astfel vasele. Și dacă ai pus-o sub tocuri, sângele se va deplasa în mod activ – l face mai ușor de durere la persoanele cu patologia sistemului și venelor vasculare bolii.

Folosind o rolă vă permite să mențină o poziție fiziologică a corpului. Care se încadrează adormit pe o pernă similară, puteți fi siguri că nu va fi frică de neașteptat printre noaptea de durere ascuțită. Persoanele care lucrează de multe ori la calculator poate pune un mic dumu sub mâinile perie.

În acest caz, nu trebuie să țină mâinile pe greutate și de lucru de pe tastatură va deveni imediat mai convenabil.

role umplute cu componente solide au un efect de masaj pronunțat. Și dacă adăugarea unor ierburi uscate sau ace de acolo, puteți aranja sesiunea aromaterapie reală la domiciliu. Mai ales eficient va fi procedura, dacă se utilizează sunătoare, suflet, lavanda, brad sau cedru. Mirosul acestor plante contribuie la relaxarea sistemului nervos, facilitează adormi și oferă un somn de înaltă calitate.

Citește mai mult  Tencuială decorativă pentru balcon: argumente pro și contra, alegerea și finisarea

Trebuie remarcat faptul că Îmbunătățirea stării de sănătate – nu numai destinația role. Acesta poate fi un accesoriu elegant pentru designul interior de ansamblu. Un astfel de accesoriu este întotdeauna adecvat într-o pepinieră, dormitor sau living, arata bine pe canapele și paturi.

Pentru copii joc pe podea, rola poate deveni o protecție împotriva leziunilor – pentru asta ai nevoie doar de a pune 2-4 tampoane lângă canapea, astfel încât copilul să nu încercați să obțineți sub el, și bronza colțurile ascuțite ale mobilei.

Descrierea speciilor

Pe de vânzare a prezentat role de diferite tipuri și dimensiuni. Pentru a înțelege ce alege exact, trebuie să se familiarizeze cu principalele lor soiuri.

Ortopedic

Aceste perne aparțin terapeutice. Ei folosesc persoanele care au probleme cu vertebre. Cu toate acestea, cei care doresc să împiedice aspectul lor pot, de asemenea, să doarmă într-o întrebare similară. Pernele ortopedice sunt selectate individual pentru fiecare persoană, în funcție de fizicul său și de fluxul bolii. De obicei, sunt folosite pentru somn, deoarece acestea oferă o poziție corectă anatomică a gâtului și a capului.

Astfel de perne se bucură de oamenii de toate vârstele, variind de la copii mici la utilizatorii de înaltă vârstă. Rolele sunt și însărcinate, le permit să fie amplasate pe pat și să reducă sentimentele dureroase în spate. Cu toate acestea, atunci când se utilizează o pernă cu viitoarele mame și copii nou-născuți necesită o consultare preliminară a medicului de participare.

După ce a petrecut cel puțin o dată pe o pernă similară, o persoană se simte odihnit, el a îmbunătățit bunăstarea. Spre deosebire de pernele convenționale, care provoacă coturi greșite ale coloanei vertebrale, cilindrul de încărcare excesivă nu dă.

Corpul uman se află într-o poziție mai netedă, reduce semnificativ presiunea asupra vertebrelor și îmbunătățește circulația sângelui.

Decorativ

Astfel de role sunt, mai degrabă, subiectul interiorului. Ele sunt selectate în conformitate cu stilul general al camerei. Cel mai adesea, ele sunt decorate cu un pat sau o canapea care le utilizează în loc de cotiere. Cilindri decorativi așezați sub spate. Îndepărtează simultan tensiunea din spate și devin ele element de textile acasă. Acesta este un accesoriu practic care se poate schimba de fiecare interior în fața ochilor, face un punct culminant pentru ea și aranja accente elegante.

Materialele

Timp de mai multe decenii, cauciuc de spumă sau vată de bumbac utilizată ca umplutură pentru role. Aceste materiale au un dezavantaj semnificativ – acestea nu sunt elastice și nu păstrează forma. in afara de asta, Ele creează un mediu propice pentru creșterea acarieni, mucegai, ciuperci și alte microflorei patogene.

In zilele noastre, producătorii au încercat să facă perne cu role, cu un agent de vindecare. Prin urmare, materiale de umplutură aici sunt folosite hipoalergenice și bactericide.

Printre cele mai naturale în cerere:

  • cojile de hrișcă – are un efect de masaj de lumină și îmbunătățește circulația sângelui, astfel încât locul inflamat este bine încălzit+
  • ramuri de ienupăr și plante aromatice – efectua aromoterapie si masaj+
  • vatelina – acest material de origine naturală nu dă un miros specific, dar cu sarcinile sale este complet coping.
Citește mai mult  Saltele de compania Ecoson

Din materiale artificiale, s-a obținut cea mai mare distribuție:

  • Latexul este un material de umplutură hipoalergenic, nu miroase și face bine primăvara+
  • Spumă poliuretanică – umplutură cu efectul memoriei, își amintește bine curbele corpului și se adaptează rapid la contururile sale.

Pernele cele mai moderne sunt umplute cu cremă de spumă foarte elastică și completate de gel de răcire. Ei dau utilizatorilor un sentiment de prospețime rece. Multe femei sunt convinse că utilizarea unor astfel de role le permite să păstreze mai mult frumusețea și tinerii.

Hollofiber este mai puțin probabil. Acesta este un material hipoalergenic, el nu-i place un agent organic și este de vânzare la un preț accesibil. Cu toate acestea, în comparație cu concurenții săi, el pierde în mod semnificativ efectul ortopedic.

Capace de pernă coase din țesături naturale, moale, hipoalergenice și tact plăcute. Cel mai adesea este satin, vâscoză sau bambus. Pentru croitorie de Dums decorative, se folosește mătase.

Dimensiuni

Somnul complet este o componentă importantă a vieții unei persoane. Fără odihnă de înaltă calitate, el nu va putea să mențină activitatea și să lucreze productiv pe tot parcursul zilei. Astfel încât cilindrul de pernă asigură restaurarea corpului, este necesar să se determine nu numai cu umplutura, ci și cu DIMM.

Următorii parametri sunt considerați optimi.

  • Cel mai fiziologic din punct de vedere anatomic de 80 cm lungime pernă. Se crede că organismul uman poate deplasa pe timp de noapte.
  • Grosimea este selectată individual sub fiecare utilizator. Pentru a face acest lucru, se măsoară distanța de la suprafața saltelei la gât și se adaugă la numărul rezultat 2-3. Rezultate corespunde valoare grosimii care vă va permite să repete toate coturile ale coloanei vertebrale și va menține pe deplin capul în repaus.
  • În ceea ce privește pernele decorative, nu există restricții aici. Cilindrul decorativ este selectat ținând cont de soluția globală stilistică a interiorului. Modelele mari lungi 120-140 cm, a primit cea mai mare popularitate.

opţiuni de proiectare

Perna-sul poate fi utilizat în orice cameră de la domiciliu, în cazul în care există o canapea, pat sau fotoliu. Producătorii oferă o gamă largă de produse de diferite configurații. Cea mai mare Distribuția a fost tradițional de formă cilindrică, potcoavă și os.

Designul rolei este ales în conformitate cu stilul interiorului. De exemplu, modelele realizate din tonuri saturate, cu o abundență de decor se potrivesc armonios în marocan sau stil chinezesc. role monocoloră de artificiale sau autentic aspect de piele bună camere minimaliste. În stilul de Provence, sunt folosite ansambluri de perne de diferite specii. copertile coase din țesături din bumbac de culori deschise, cu un ornament floristică lumină.

In camera copiilor vor fi indispensabile role cu imaginea de numere și litere. Un astfel de obiect poate fi un asistent excelent mama în dificil lucru pentru a învăța copilul dumneavoastră.

Branduri populare

Valorile se bucură de cea mai mare popularitate în rândul compatrioții noștri „Roller” de la IKEA. Potrivit declarațiilor producătorilor, utilizarea unor astfel de perne asigură restabilirea somnului și îmbunătățește circulația cerebrală. Perna sunt realizate din poliuretan spumat. Produsul are o funcție de memorie și poate repeta anatomic toate coturile corpului.

Citește mai mult  Mici toalete: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

Nu mai puțin popular model perna producție japoneză marca Nishi. Este demn de remarcat faptul că este realizată din lemn și, prin urmare, are proprietăți de vindecare. Astfel de modele sunt optime pentru persoanele care suferă de osteocondroza cronică. Desigur, primele zile vor fi destul de incomod pentru a dormi pe astfel de ambulanțe. Cu toate acestea, producătorul promite că după 3-4 săptămâni, organismul se va obisnui, iar persoana se va simti mult mai bine.

Sfaturi pentru alegerea

Piața modernă oferă un mare sortiment de role la prețul foarte diferit. Experții recomandă alegerea produselor de preț mediu. Alegerea modelului cel mai ieftin și cel mai scump nu este întotdeauna justificată. În versiunile bugetare ale rolelor ca un material de umplere, sunt adesea utilizate materiale de calitate scăzută. Cumpărarea de cilindri scumpe, de multe ori plătiți pentru brand.

Dacă vă place să vă faceți o alegere, consultați managerul de vânzări. Aflați această dată de performanță a produsului, verificați disponibilitatea certificatelor de calitate și de conformitate. Dacă este posibil, încercați să testați produsele – este de dorit să încercați mai multe produse de diferite branduri simultan pentru a alege care vor răspunde pe deplin nevoilor dvs. fiziologice.

Amintiți-vă că produsul ortopedică trebuie să îndeplinească suportul capului și zona de guler și pentru a asigura relaxarea completă din partea superioară a spatelui și a gâtului. Este important ca capul pe rola pune pe o singură linie cu corpul. Numai această postură vă permite să păstreze poziția naturală a coloanei vertebrale.

Atenție la materialele din care sews pernă. Acestea trebuie să fie sigure, naturale și hipoalergenic. Luați în considerare lățimea umerilor – decât este mai mult, cu atât mai mare va fi nevoie perna. Deși, dacă preferați să dormi pe spate, atunci alegerea este mai bine să se facă în favoarea produselor mici.

Pentru saltele dure pentru a alege role mai mari, pentru moale – inferior. În același timp, calitatea de umplutură joacă un anumit rol. Capacitatea de a menține poziția corectă a gâtului depinde în mod direct pe ea.

Exemple în interior

În concluzie, vă sugerăm să vă familiarizați cu formarea fotografică a celor mai interesante role, care nu sunt doar tratate, ci devin și elemente elegante ale interiorului.

Rolele ovale și emisferele cu ciucuri sunt armonioase în interiorul etnicilor. Ele sunt făcute saturate și luminoase.

Cilindrii gri sunt utilizați în interioare minimaliste. Deși luminos poate fi potrivit ca accent. Culorile nud sunt relevante în Provence.

Pick-uri-Jucării ridica rolele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: