Caracteristicile aromei și utilizarea acestora

Caracteristicile aromei și utilizarea acestora

Unii adorari aromakas, iau în considerare un element important pentru a crea un microclimat mai bun în casă, altele – se tem. Pentru că le asociază cu ritualuri și diverse simboluri vedice, tradiții oculte. În extreme, nu merită să cadă: aromatele sunt parfumuri care sunt capabile să îmbunătățească starea de spirit, să creeze o atmosferă. Și fără nici un misticism.

Caracteristicile compoziției

Aromapalki este tămâie uscată care trebuie să fie adiacentă pentru a-și consolida eficacitatea. Ele sunt utilizate într-adevăr în ritualurile estice, dar pentru o lungă perioadă de timp numai acest lucru nu epuizează domeniul de aplicare al aplicării tămâiei. Heracks Chopstick – cel mai adesea chipsuri de bambus. Se aplică la baza ei aromată de uleiuri sau cărbune. Masal este numit un amestec neobișnuit de praf și ierburi fin tocate. Dacă botie-ul este negru, atunci cărbune folosit: când va arde, numai parfumul umpluturii va fi simțit.

Dacă culoarea aromată a culorii este bej sau maro, înseamnă că se bazează pe Masala, mirosul care poate fi adăugat la parfumul umpluturii. Bastoanele de aprindere sunt obișnuite (există jetoane în interior), sub formă de conuri și butoaie, cărbune și nedeterminat.

Aplicând astfel de fonduri, este necesar să cunoaștem compoziția și să o înțelegeți, nu este întotdeauna complet în siguranță.

Un alt lucru este parfumuri cu betisoarele. Este exact mai puțin periculos, mai obișnuit cu cultura occidentală. Acesta este un parfum static, care va fi prezent în casa în mod constant. Nu trebuie să luați arome foarte puternice, puteți obține obosit de ei, dar ceaiul verde, bergamot, copac miroase un sunet mai moale. Anemostate cu bețișoarele sunt alcool și ulei, există ulei exact aromatice în ulei și este posibil să se utilizeze un astfel de sistem de la 5 luni. Anemostate cu alcool au arome mai puternice saturate. În ceea ce privește bețișoarele înșiși, atunci ceea ce ei sunt mai lungi decât ei mai mult, cu atât mai expresiv va exista o aroma. Se trece de la baza de ulei sau alcool până structura poroasa a stick-ul si ajunge la partea de sus – se dovedește în spațiu.

Tămâie divide la legume și animale, din prima categorie din tămâie cele mai solicitate, Mirrr, Sandal, Nerrad, Camfara. De la animale cele mai populare mosc, chihlimbar, jerkulum. Nu toata lumea animale arome percepe ca o norma: de exemplu, mosc „miniere“ din glandele de animale, având în pregătirea acestora. Este chiar nedureroase, dar încă un traumatizant pentru o ființă vie, iar problema de etică este ascuțit. Pentru că un număr foarte mare de consumatori moderni nu ia în considerare arome de origine animală, în principiu, preferând să-i o cheva, iasomie, vanilie, garoafa, lavanda, lotus si salvie. Juniper si brad deși nu exotice, dar a crea o aroma minunata de prospetime in casa.

Proprietăți

Trebuie remarcat imediat că, din când în când nu este dăunător pentru a utiliza aroma. Dar utilizarea lor constantă este plină de boli, există cercetări (e. Freeborg), care descrie probabilitatea de cancer respiratorii. Iubitorii arde tămâie ar trebui să se gândească serios. Acest obicei nu este în întregime corect legat de fumat, ci influența corpului, pe Oncarisians – totul este foarte aproape.

Citește mai mult  Care este diferența dintre Imperiul Otoman din pat și canapea?

Semnul principal al produsului de calitate proastă este mirosul de sintetic atunci când arderea. Astfel de baghetele nu pot fi utilizate în mod clar, cu ardere, cancerigeni va fi format, ceea ce este periculos pentru sănătate. Dar a spune că stick-uri sunt tratate (în special organele respiratorii) pot doar marketing care au nevoie pentru a vinde produsul. Da, produsele sunt capabile să transporte un efect calmant – cum ar fi de multe arome, deoarece acestea sunt asociate cu ceva plăcut, relaxant. Dar nu mai mult: impactul psiho-emoțional poate fi bine, dar ei nu fac parte terapie grave. Unele dintre aromele acționează ca afrodisiace.

Vizualizări

Nu toată lumea înțelege acest lucru, dar chiar și stick-uri din regiunile apropiate pot fi foarte diferite unele de altele în compoziție.

indian

Acolo, ei sunt într-adevăr folosite peste tot, ele sunt aprinse (este mai corect să vorbim – ele sunt livrate), în temple și sfinții lăcașului, ci și în case prea. Și în Rusia, de exemplu, stick-uri indiene sunt cele mai populare. Și să le facă astfel: compoziția este aplicată pe cip de bambus, acesta este impregnat cu uleiuri esențiale, adică, este lansat procesul de aromatization. bețișoare indiene miros special saturate. Cele mai populare arome pot fi considerate eucalipt, sandale, paciuli. Ultimul parfum este un afrodiziac puternic.

Cei care nu le place mirosuri obsesive sau se va folosi bețe într-o cameră mică, este în valoare de cotitură la o altă variantă a aromei.

tibetan

Ele sunt numite cel mai ecologic, deoarece compoziția lor este plantele colectate pe pantele Munților Himalaya. Și colecția merge la cea mai bună perioadă posibilă. Până la 40 de elemente pot fi parte dintr-un băț. De asemenea, în afară de plante medicinale, minerale pot include, și toate acestea este atent comprimat. În procesul de ardere a bastoanelor, parfumul poate fi schimbat, care poate surprinde utilizatorul: Nu, aceasta nu este o căsătorie, cum ar fi caracteristica produsului tibetan.

Nepaleză

Foarte asemănătoare cu aceste aromare cu compoziție tibetană: ele nu au și fundațiile și făcute prin presare. Ei au o aromă puternică, este foarte rezistentă, poate cea mai rezistentă dintre toate oferite. Li se permite să lumineze câteva minute și apoi să se bucure de aroma de lungă durată.

Parfumurile de iasomie, cedru și lavandă sunt deosebit de populare – sunt considerate cele mai potrivite.

chinez

Iar aceste bastoane sunt aproape întotdeauna produse într-o versiune spirală, ele sunt subțiri și elegante. Este posibil ca elementele de bază să nu aibă, deoarece sunt vândute sub formă de coșuri, bărci, butoaie. Variantele sandale și florale ale celulelor de aromă chinezești sunt cele mai solicitate. Ele sunt considerate luminoase, persistente, bine dezvăluite și nu tot spațiul nu este fascinat.

Citește mai mult  mașină de spălat în baie: unde și cum să localizeze?

Thai

Bastoane din Thailanda se aseamănă foarte mult versiunea indiană. Dar totul rezolvă ambalajul lor: ele sunt mai luminoase și atractive. Și această mișcare de marketing, trebuie să spun, funcționează – chiar și în calitate acestea sunt inferioare la baghetele indiene, mai cost.

japonez

Pentru japonezi, naturalețea și calitatea impecabilă sunt deosebit de importante. Prin urmare, este sigur să se constate că produsele de arome japoneze sunt una dintre cele mai bune de pe piață. Apropo, familiile sunt angajate într-o astfel de producție în Japonia. Deci, cele mai multe dintre aromaochets sunt un produs fabricat manual. Rețete pot fi clasificate, deoarece acestea sunt egale cu relicva de familie. Ele sunt, de asemenea, incontestabil, ei cu siguranta nu au aditivi parfum, fără impurități străine în valoare așteptându-.

Vândute și aromasuals realizate de producătorii ruși, cum ar fi Indochina,. Dar aceste tămâie sunt inferioare ca produsele țărilor estice, care nu sunt surprinzătoare – cultura însăși ajută la dezvoltarea unui produs care să îndeplinească toate cererile principale. Tradiții, rețete dovedite, cheltuieli – aceasta este ceea ce distinge bețișoarele producției orientale.

Cum de a alege?

Și există multe nuanțe utile pentru cumpărător. De obicei, caută un produs pentru o cerere de punct: de exemplu, wands de meditație, un somn sănătos sau chiar o aromă pentru atragerea de bani. Sfaturi pentru alegerea bastoanelor.

 • Trebuie să acorde atenție culorii lor. Dacă compilatorul folosit exclusiv ulei, culoarea va fi între galben și maro. Dar bastoanele negre și colorate sunt susceptibile de a conține coloranți. Da, negru poate deveni o baghetă și datorită cărbunelui, dar și colorantul nu este exclus. Trebuie să citească compoziția și să se consulte cu vânzătorul.
 • Pentru a simți aroma produsului, trebuie să strălucești pe un băț cu o lampă puternică și chiar să-l freci între palme. Dar pentru a aprinde bastoanele și a mirosi fumul – incorect. Pentru a înțelege aroma produsului, uleiul trebuie să se evapore, și să nu ardă.
 • Nu este nevoie să se desfășoare pe mișcările de marketing. Există producători cu o bună reputație (cum ar fi Satya și HEM), care nu sunt necesare pentru vânzarea de bunuri și promite schimbări incredibile în viață după ce au folosit bețișoare. Cu cât este mai strălucitor decât ambalajul, cu atât mai multe promisiuni pe el este scris, cu atât mai puțină calitate în astfel de bastoane și mai mult marketing.
 • Parfumul de calitate este claritate (Nu ar trebui să existe nici o confuzie, mandarină acest lucru sau, de exemplu, ace), precum și secvența de dezvăluire. De asemenea, produsul natural și de înaltă calitate va fi discret. Arderea baghetei în timp ar trebui să fie moderată, bine și instrumentul proaspăt, cu atât mai bine pentru consumator.
 • Accentul aromelor este cel mai important punct de alegere. Există stimulatori care vă vor ajuta să vă pregătiți pentru examene sau să scrie rapid un raport complicat, deoarece acestea afectează concentrația, dă veselie. Acestea sunt aromele de cedru, lămâie și lemongrass, camfor, magnolie, portocaliu și mandarină.
 • Adapogenii sunt utilizați pentru a normaliza funcționarea sistemului nervos sub formă de lavandă, menta, trandafiri, mira, iasomie, migdale și suflete.
 • Ca aromă liniștitoare Următorul set este considerat bun: Geranium, Melissa, Chamomile, Vanilie, Lotus, Orhidee și Majorana, Ladan.
 • În vreme rece, Când vreau să mă încălzesc, aleg scorțișoară și trandafir, eucalipt și migdale.
 • Dar în căldură pentru a folosi aromele de răcire – Lemon și Lavandă, Bergamot și Hyacinth, Sandal și Violet, Magnolia.

Cu toate acestea, individualitatea percepției poate fi diferită, prin urmare, este necesar să vă ascultați propriile sentimente, la o schimbare a bunăstării după aromaseanii.

Sfaturi pentru utilizare

Începe picioare, cu alegerea unui loc pentru a arde bastoane. Încă este format dintr-o mulțime de fum, deoarece camera ar trebui să fie cu o buna ventilatie. În același timp, stick-uri sunt mai bune pentru a ține departe de ușile și ferestrele, deoarece proiectul este periculos pentru o astfel de procedură a. Nu trebuie să existe obiecte cu aprindere de lumină în apropiere de fum: dacă te prind bețe în apropierea perdelelor, este posibil ca trebuie sa perdele tocană.

Citește mai mult  Subtilitățile decorării dormitorului în culori roz

Cum să ardă bețe:

 • Ai nevoie pentru a lumina vârful de băț, se potrivesc sau mai ușoare+
 • Stick-ul de ardere de aproximativ 10 secunde ar trebui să fie stumbered, apoi flacăra se stinge în sine – în cazul în care lumina este mocnit, înseamnă că totul se face corect+
 • Dacă nu există nici o strălucire, iar cenușa sunt vizibile la vârful aromei, stick-ul trebuie să fie sudat din nou+
 • Este necesar să se umfle de foc, astfel încât lumina de fum vazut, iar coloana de fum a crescut de la ea, dar nu ar trebui să fie nici o flacără+
 • undeva printr-o jumătate de minut se va simți parfumul, aceasta înseamnă că arsurile bagheta corect+
 • Acum puteți trimite titularului, fie sta – în cele mai multe cazuri de strângere va fi verticală sau la un unghi mic+
 • ca un stand este folosit, uneori, un bol cu ​​cereale, sare, nisip – apoi se lipesc în ea să-l lipi, astfel încât ea a stat cu încredere+
 • Este necesar să se aștepte până când mijloacele pe care le va face la sfârșitul anului – aproximativ 25-30 de minute va dura (în cazul în care o persoană iese din casă înainte, bagheta trebuie să fie singur).

Produse de aromă similare sunt adesea numite instrumente de meditație, calm. Dar, uneori, ei trebuie să le pună doar ca odorizant: într-o astfel de situație, nu ar trebui să o parte cu utilizarea. Da, și mirosuri grave (putrezire, gunoi, produse stricate) nu vor fi eliminate, doar le ascunde.

În cazul în care se decide să-i lumină înainte de sosirea oaspeților, are sens pentru a alege cele mai neutre arome, lumină și discret.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: