Caracteristicile de lenjerie de pat Arya

Caracteristicile de lenjerie de pat Arya

Compania Turcia Arya de mai mulți ani Fericită cu loji de pat de înaltă calitate și elegante. În acest articol, luați în considerare citiți mai multe caracteristici ale produselor Brand Arya.

descriere generala

Compania turcă Arya a apărut în 1992. Ea sa declarat ca un producător de lenjerie de pat de satin de calitate excelentă și nu coboară barul, chiar și opusul. Astăzi, produsele de brand sunt cunoscute în multe țări din Europa și Asia. Brandul Arya intră într-o companie mare Turkuaz Tekstil, care este foarte renumită în Turcia. Vânzarea prezintă o mare varietate de faptul că nu numai lenjerie de pat, dar, de asemenea, ploaie, covoare, seturi de bucătărie, țesături cortinei, prosoape și multe altele.

Majoritatea cumpărătorilor de lenjerie de pat se acordă atenție la comoditate și confort, deoarece acești parametri sunt foarte importanți pentru somn puternic. Arya oferă o combinație optimă de preț ridicat și un preț acceptabil. Produsele sunt caracterizate de caracteristici funcționale excelente și, de asemenea, atrage atenția texturii delicate a țesăturii. Arya produce produse într-o gamă largă, care permite chiar și celor mai exigenți clienți să găsească opțiunea care să-și satisfacă toate dorințele. În plus, gama de lenjerie de pat este actualizată în mod constant, surprinzătoare opțiuni de design noi și neobișnuite. Puteți lua cu ușurință un set elegant, luând în considerare designul interiorului dormitorului.

Privire de ansamblu de sortimente

Brandul turc Arya oferă o gamă largă de lenjerie de pat din diferite țesături și o varietate de dimensiuni. Satin, Jacquard, Bosquarte, bambus și țesături de mătase sunt în mare cerere. Producția este efectuată exclusiv în Turcia, iar pe zi este produsă 10.000 de metri pătrați de panza. Kiturile de așternut sunt surprinse de dureri și plăceri plăcut gama de prețuri. Ar trebui să luați în considerare citiți mai mult Luați în considerare o varietate de lenjerie de pat arya.

Citește mai mult  Boluri de toaletă cu eliberare verticală: argumente pro și contra, soiuri, alegere, instalare

Biaz

Lenjerie de pat din Bosi nu se laudă versiuni de culori luminoase, precum și printuri originale. Partea puternică a acestui produs este costul disponibil. Dacă ajungi în sezonul de reduceri, atunci un astfel de set de lenjerie de pat va costa 2000 de ruble. Pe kitul mediu de la Bosi costă 4000 de ruble. Cumpărători sublinia o calitate excelenta si confort in timpul somnului.

Satin

Articole de pat din Satina atrag atentia desene saturate. În plus, ar trebui să se înțeleagă că brandul de satin arya are o calitate excelentă. Satin Jacquard se aplică propunerilor de elită. Dacă sunteți atras de țesături complet naturale, uita-te la Mako Satina – acesta este produsul a secolului XXI, care este fabricat din bumbac cu fibre lungi. Din moment ce acest material este destul de scump, marca se aplică exclusiv pentru cusut fețe de pernă. Aceasta se caracterizează prin durabilitate și de cea mai înaltă calitate.

Important! Pe costurile medii kit de satin de la 5.000 la 15.000 de ruble. Adăugarea Jacquard sau Maco Satina crește în mod semnificativ costul de lenjerie de pat.

Satin Lenjerie de la Arya are următoarele avantaje:

 • Confortul și igienă+
 • Geometrie persistă+
 • Vopsele nu lenjerie+
 • vopsea nu se estompeze chiar și cu utilizare îndelungată+
 • linii și cusături rămân netede și nu se intindea.

Acest produs are dezavantaje distincte:

 • Unii utilizatori sunt cu siguranta folosite după spălare, în timp ce trebuie să utilizați un vapor, deoarece satinul este prost agitată+
 • Unii utilizatori considera satin dur, dar după spălare acest defect dispare.

Mătase

Dacă vă place lenjerie de pat frumoasă, cu un luciu și o soluție de culoare deschisă de culoare, să acorde o atenție la Silk. O astfel de lenjerie ar trebui să fie vizibile, deoarece Silk ieftin este artificial, ceea ce va aduce o dezamăgire.

Citește mai mult  Opțiuni pentru organizarea iluminarea zonei de lucru în bucătărie

Seturi din Silka au avantaje, cum ar fi:

 • A anulat calitățile estetice+
 • Suprafața de răcire+
 • Design elegant și soluții de culori luminoase.

Printre minusuri merită menționate următoarele:

 • Țesătura este destul de alunecoasă+
 • Uscarea și spălarea necesită răbdare extraordinară.

Important! Marca turcă Arya oferă mai multe dimensiuni de lenjerie de pat:, format de familie și de euro pentru copii.

Luați în considerare câteva modele populare de la marca ARYA.

 • Arya Orno. Acest set de bumbac natural, ecologic – Bosy. Acesta îndeplinește toate cerințele sanitare, deci este recomandat să cumpărați chiar și pentru copii sau persoane care suferă de alergii. Structura poroasă absoarbe perfect umiditatea și apoi se evaporă. Vanzarea prezintă mai multe dimensiuni de lenjerie de pat: Euro (cu 2 paturi), semi-pistol și familie (2 Duvette). O imprimare rafinată și o combinație armonioasă de soluții de culoare se vor bucura chiar și cumpărători pretențioși.

 • Arya otel – noutate elegant, care vă va permite să decora pat în diverse direcții de stil. Lenjerie de pat este fabricat din bumbac 100%, caracterizată prin naturalețe și de mediu. Aceasta se face în 5 versiuni de culori, selectate culori pastelate ofertă. imprimare dungate oferă fermecător tesatura și sensibilitate. Principalele reguli de îngrijire ar trebui să fie urmată, atunci setul pentru o lungă perioadă de timp va arata ca un nou.

Sfaturi pentru îngrijire

Așa că Lenjerie de pat Arya a servit atâta timp cât posibil, nu a schimbat culorile și nu sa grăbit, acestea ar trebui să adere la principalele consilii pentru îngrijirea acesteia de la profesioniști.

 • Inițial, noua lenjerie are nevoie de spălare, deoarece aceasta este regula de igiena. Niciodată lenjerie de pat urzeală imediat după cumpărături.
 • Înainte de fiecare spălare, lenjeria de pat trebuie să fie întors pe dos. Este strict interzisa utilizarea înălbitor – suficient pentru a lua o pulbere destinată pentru lenjerie de spălat colorate, astfel încât culoarea setul dvs. va rămâne luminos pentru o lungă perioadă de timp.
 • Se recomandă să se spele kitul pat separat de alte lucruri – atunci posibilitatea de colorare este prevenită.
 • Umplerea mașinii de spălat cu tambur poate fi tot pe jumătate. În acest caz, spălarea se va face destul de atent. Clătire ar trebui să aleagă o ușoară ca un spin.
 • De îndată ce capătul de spălare, lenjeria de pat trebuie să fie livrate și atârnă-l să se usuce.
 • Dacă se utilizează uscarea mașinii, este de dorit să se includă numai modul delicat.
 • În timpul spălării este mai bine să aleagă temperatura apei în intervalul de la +30 la +40 grade. Spin se recomandă să se aplice de la 400 la 600 de rotații pe minut.
 • Pentru a călca ușor și rapid, nu lăsați lenjeria uscată, aruncă o privire la jumătate.
 • Broderie pe lenjerie de corp ar trebui să se mângâie din interior, apoi desenul va arăta ca un volum.
 • Rețineți că după prima spălare, lenjeria de pat oferă o contracție. Deci, dimensiunile sale scade în medie de la 2 la 5 cm.

Lenjeria de pat Arya este un produs destul de popular și cerut în întreaga lume. Se caracterizează printr-o calitate excelentă, un design elegant, fiabilitate, diversitate și un preț acceptabil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: