Caracteristicile lenjeriei de pat Letto

Caracteristicile lenjeriei de pat Letto

Ieftin, dar de înaltă calitate, lenjerie de pat – visul tuturor, mai ales în cazul în care trebuie să cumpere pentru adulți și copii. Letto Brand – Alegerea perfectă.

descriere generala

Marca Letto, cunoscută mai multor cumpărători, este foarte populară pe segmentul mediu și preț scăzut, aparține companiei „Textile de acasă”. Produsele sunt concepute ținând cont de siguranța, fiabilitatea și oferă o gamă largă de modele. Conceptul companiei este de înaltă calitate, elegant, disponibil – ideea de bază a brandului.

caracteristică LETTO lenjerie de pat – La utilizarea tesatura importate de înaltă calitate, cu imprimeuri de imprimare, precum și colecții de studiouri de design europene, prezentate la expoziția internațională de textile Heimtextil din Frankfurt.

Singura excepție este seria bugetare realizate din limba rusă Boshi, – „Letto caucaziană 3D“ fabrica „Brut Red“.

Toate materialele au certificate de calitate și sunt conforme cu standardele de siguranță mondială. Mai ales un control dur trece materiale destinate pentru seturi de pat de cusut pentru copii, eliberarea care se realizează în strânsă cooperare cu Disney Corporation.

Tehnologia de producție lenjerie de pat ia în considerare toate momentele de producție – de la depozitarea corectă a role pentru ambalarea produselor finite. La fiecare etapă există control strict și respingere rigidă. Când coaseți, numărul de cusături pentru centimetru, culoarea și calitatea de fire, lățime și grosime de îndoire – lenjerie de corp ar trebui să fie nu numai confortabil, frumos, dar, de asemenea, durabil.

Gamă

Avantajul explicit al lenjeriei de pat LETTO este o gamă neobișnuit de largă din care puteți alege nu numai de imprimare și modelul, dar, de asemenea, dimensiunea de pernă, tipul de foi (cu linii drepte sau elastice).

  • Letto pentru copii lenjerie. Conducătorul este printre principalele direcții din producție și se bucură de o cerere tot mai mare. Pentru mici prințese și viitori supermeni sunt seturi pentru fiecare gust. Unele dintre cele mai căutate printuri pentru băieți sunt o „Spiderman“, „Goal“, „Superbike“, „Piratii“ și altele. Fete mici din seturi de prințesă, „Gerls”, „Fairy”.

Citește mai mult  Santeri Toilets: Prezentare generală a modelelor populare

  • Letto pepinieră. Două grupuri includ două grupuri – Bl (Biazas Light) și BG (Bianas Gost). În primul grup utilizat subțire grosier (densitate de 100 g / m2) de la 100% bumbac. Al doilea grup utilizează un pericol natural mai dens și poplin (125 g / m2). O atenție deosebită Producătorul plătește materialul de siguranță și hipoalelă, deoarece este destinat celui mai mic. Catalogul oferă o mare selecție de culori și amprente – iepurași, urși, dragoni, creuzete, broaște, pandask și altele.

  • Letto Calcar 3D, seria „Tradiție”. Toate seturile sunt cusute din densitatea Boshi rusă de 125 g / m2 în dimensiuni tradiționale + 1,5 dormitor, 2 dormitoare, euro. Coloranții de coloranți și imprimarea cu efect 3D sunt utilizați pentru a aplica. Calica rămâne încă una dintre cele mai căutate țesuturi pentru coaserea lenjeriei de pat datorită calității și prețului scăzut. Designul conține o mare varietate de parcele – de la geometria clasică și modele de flori la motivele scandinave și imagini 3D.

  • Letto Satin. Înlocuirea Boszya decentă, mulți utilizatori au trecut deja de la Bosi pe un satin elegant mai scump. Speciale interlacing firelor folosite în această tehnologie vă permite să obțineți o tesatura densa cu sclipici abia ușor de reținut, neted, plăcut din punct de vedere tactil, rezistent la uzură, dens și durabil. În noua linie SM, pilote sunt realizate pe fermoar. Colorat – de la floral blând cu geometrie complexă, în cea mai mare schema de culori diverse.

  • Letto Percal. Kituri de pat la un preț accesibil, cusute din țesături de bumbac realizate folosind tehnologia de lenjerie. Un astfel de țesut are o structură densă, în timp ce rămâne moale, subțire, tact plăcută. Design-ul unic – de la lux regal la font grafic. În linie, nu numai că alegeți toate dimensiunile: 1.5-, 2 dormitoare, familie, euro, dar și dimensiunile de pernă – 50×70 cm, 70×70 cm.
Citește mai mult  Cabine de duș din Spania: Revizuirea mărcii și a modelului

  • Letto Satin-Jacquard – țesături de lux, realizate întrepătrundere deosebit de complex. Scumpe, rafinat, perfect din orice punct de vedere. fire sclipici face să arate ca un satin de matase – acest set va fi un mare cadou. Rezistența la uzură a materialului face lenjerie de satin jacard servesc de zeci de ani, fără a pierde aspectul atractiv.

  • Letto polisatin. Seturi de polisatina – aceasta lenjerie de corp realizate din 100% poliester satin țese. Materialul este netedă, subțire, aproape fără greutate, cu un ușor luciu. Se usucă materialul rapid, ușor de fier, confortabil să dețină pentru o lungă perioadă de timp este.

Examinați recenzii

Un studiu atent al recenzii vă permite pe bună dreptate afirma că atractivitatea Letto brand pentru cumpărători în accesibilitate, calitatea și durabilitatea produselor, ușor de întreținut. Nu există răspunsuri mai puțin pozitive este frumusețea și varietatea de culori.

Toți cei care utilizează marca de lenjerie de pat LETTO marca că vopselele nu pierde, iar kituri arata la fel de atractiv după mai mulți ani de funcționare, ca și în cazul în care numai achiziționate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: