Chiuvete bucatarie Granfest: argumente pro și contra, și modelul de alegere

Chiuvete bucatarie Granfest: argumente pro și contra, și modelul de alegere

Chiuveta este unul dintre elementele principale din zona de lucru în bucătărie la același nivel cu un aragaz și un frigider. Acesta este motivul pentru care aranjamentul ei ar trebui să acorde o atenție specială. O alegere bună va fi bucătărie chiuvete Granfest.

Descriere

marca rusă Granfest este unul dintre liderii in vanzari de instalatii sanitare acasă. Toate produsele sunt realizate în conformitate cu modelele europene și au calitatea corespunzătoare a confirmat certificate. Compania monitorizează cu atenție producția de produse în fiecare etapă, în timp ce tehnologia de fabricație este perfect anual.

Deoarece fabricile companiei sunt localizate în Rusia, aceasta permite de a reduce costurile și de a pune etichete cu prețuri destul de democratice pentru robinete, chiuvete și alte elemente.

Ofertele companiei O gamă largă de spălări de bucătărie, printre care toată lumea poate alege un model pentru gust. În colecțiile există modele de diferite forme, dimensiuni și culoare.

Deoarece produsele sunt fabricate dintr-o piatră artificială, este posibil să se aleagă una dintre cele 12 nuanțe oferite. Suprafața mooles a crescut rezistența la apariția petelor și a coroziunii. Chiar și culori deschise nu sunt vopsite. Desigur, stratul superior poate fi contaminată, dar este ușor de curățat cu o soluție de burete și săpun moale.

Cele mai mari plusuri ale modelelor Granfest sunt conductivitate electrică, din cauza căreia acestea pot fi plasate lângă sobă. Acest produs este deosebit de important pentru bucătăria mică.

Datorită stratului de inovare Gelcoat, absorptionability de umiditate a produselor este mai mică de 1%. Chiuvetele rezistente la căldură, sunt capabile să reziste la temperaturi de până la 180 °. Din materiale de mediu și igienice, spălarea au certificate relevante. Compania garantează o viață de serviciu de 10 ani.

Granfest își protejează produsele cu semne speciale, cochilii au 3 grade de protecție. În interiorul spălării peste suprasolicitarea este o siglă de albastru de silicon albastru. În exterior există o ștampilă turnată, iar caseta este decorată cu logo-uri de marcă, unde este indicat producătorul: „FQM”. Din păcate, bunurile companiei au un număr mare de falsuri inundații pe piață. Din cauza lor suferă numele mărcii, așa Când cumpărați, asigurați-vă că studiați cu atenție produsul și citiți documentele de la vânzător.

Prezentare generală a modelelor populare

Compania oferă 5 linii, în care conțin mai mult de 40 de produse. Fiecare model este reprezentat în 12 soluții de culori: de la alb și albastru la măsline și umbră nisip. Marca detine 2 marci: TM Granfest și TM Granfest Eco. Produsele din prima linie sunt realizate din marmură artificială. Acesta include 80% din firimituri de marmură și rășină poliesterică 20%. Acest material este de 7 ori mai cel mai rapid din piatră naturală.

În ECO seria, chiuvetele sunt fabricate din cuarț aglomerat și cu caracter obligatoriu rășini, datorită cărora suprafața este obținută printr-o netezime cu lipsa de pori, care împiedică dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor. Modele de orice formă, dimensiune și cu boluri suplimentare sunt oferite. Există modele care nu au nici un loc pentru macara, gaura se face atunci când cumpărarea în locul dorit. Luați în considerare cele mai populare chiuvete Granfest.

Standart GF-S780K

Cele mai populare chiuveta din întreaga linie de brand. Spălarea cu 2 secțiuni din piatra artificiala are o rezistență mare la impact și rezistentă la zgârieturi. Este practic și ușor de instalat. opțiune excelentă pentru o bucătărie mare.

Rondo GF-R650L

Chiuveta originală de formă rotundă, are o dimensiune solidă și se potrivesc perfect într-o zonă de lucru mică. Aripa laterală poate fi utilizată ca suport pentru un burete și detergent, fie ca uscare pentru vase.

Standart GF-S615K

Compact chiuveta cu două secțiuni cu 2 boluri pot fi folosite în diferite moduri. Cele mai multe dintre plăci, cupe și rezervoare mari, într-o mai mică – tacâmuri. Unii folosesc o mică secțiune pentru uscare pahare și linguri cu furci.

Corner GF-C950E

Chiuveta unghiular cu un design neobișnuit se va potrivi perfect în bucătăria mică, în cazul în care fiecare centimetru este important. Forma hexagonală a produsului va aduce culminant în orice cameră. Modelul este alcătuit din 3 secțiuni: castron mare, castron mic și aripă laterală.

Cum de a alege?

La cumpărarea unei chiuvete de bucătărie, se recomandă să acordați atenție unor detalii.

Proiecta

În primul rând, ar trebui să decideți cu privire la aspectul produsului, culoarea și forma sa. Sugestie de spălare selectată în funcție de interiorul bucătăriei și de partea de sus a mesei. Formularul depinde de planificarea și dimensiunea camerei. Pentru bucătărie mică, o mică chiuvetă de formă rotundă sau ovală va fi cea mai bună opțiune. Avantajul acestor modele este Curățare ușoară din cauza absenței colțurilor. Minus astfel de produse sunt Imposibilitatea unei prelungiri a unui castron suplimentar.

Shell-urile pătrate și dreptunghiulare vor deveni o soluție excelentă pentru bucătăria de dimensiuni medii. Dacă există o zonă de lucru mare, puteți pune modelul forma originală, iar chiuvetele triunghiulare sunt perfect potrivite pentru bucătăria mică, deoarece economisesc spațiu. Dimensiunea chiuvetei trebuie să fie aleasă astfel încât după instalarea sa, distanța față de perete a fost de 4-5 cm.

Numărul de secțiuni

Un alt punct important este prezența secțiunilor suplimentare. Dacă dimensiunea camerei permite, chiuveta cu 2 secțiuni identice va fi o selecție excelentă. Acest dispozitiv este foarte practic și optim pentru o familie mare. O opțiune cu un bol suplimentar mai mic va fi, de asemenea potrivite: acolo puteți stoca un agent de burete și de spălat vase. Aripa laterală poate fi utilizată pentru uscarea rezervoarelor.

Metoda de instalare

Chiuvete diferite și în metoda de instalare. Ele pot fi mortale, reversibile, non-observate și substrate.

Prima opțiune este cea mai ușoară în instalație, chiar și începător va fi capabil să facă față cu ea. Pentru instalarea altor tipuri va trebui să se întoarcă la un maestru profesionist.

Când cumpărați, asigurați-vă că ați verificat dispozitivul pentru deteriorări, zgârieturi sau chipsuri. Suprafața trebuie să fie perfect netedă. Fiți atenți la integritatea ambalajului, precum și prezența unui pașaport tehnic cu instrucțiuni de utilizare.

În videoclipul următor puteți face cunoștință cu prezentarea bucătăriei chiuvete Granfest de către producător.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: