Dl. Bucătărie: Opțiuni de design și de cazare pentru setul cu cască de bucătărie

Dl. Bucătărie: Opțiuni de design și de cazare pentru setul cu cască de bucătărie

Dl. Bucătăria este una dintre cele mai populare și mai căutate opțiuni de spațiu. Acest lucru se explică prin practicitatea și comoditatea operațiunii sale. Setările căștilor de bucătărie sub forma literei „G” se găsesc atât în ​​apartamentele standard, cât și în straturile inepare. De ce exact această opțiune este atât de populară? Să încercați să-l dau seama.

Avantaje și dezavantaje

Bucătăria de forma în formă de M rămâne una dintre cele mai căutate modele de faruri. Acest lucru se datorează în mare parte într-un spațiu limitat și un model mic de camere tipice. Dar Este demn de remarcat confortul ei neîndoielnică și practic. Dacă arată fantezie, puteți crea un interior unic, drepturile de autor, care va fi confortabil, confortabil și confortabil.

Demnitate

Universalitate

Căștile repetă formele camerei, și anume colț. Deci, este ușor să intri chiar și în cea mai mică cameră. În același timp, spațiul util va rămâne, iar hostess se pot potrivi cu ușurință în dulapuri toate articolele de bucătărie și mâncăruri.

Combinarea diferitelor zone

Atunci când se planifică interior bucătărie, este important să se distribuie în spațiul de lucru, astfel încât acesta este convenabil și concis. Va exista o zonă de gătit (aragaz), o zonă de lucru (pentru prelucrarea și tăierea produselor), spălarea și chiar frigiderul. Este important ca acestea se potrivesc nu numai totul într-un loc mic, dar, de asemenea, sa uitat laconic și elegant.

Este un set de căști în formă de M și ajută combina toate zonele cu un stil comun și vă permite să creați un așa-numitul „triunghi de lucru“ (placă, chiuveta, frigider).

Conforturi

Există mai multe opțiuni pentru bucătării în formă de M, dar toate acestea sunt concepute pentru a crea condiții confortabile pentru gătit și mănâncă. Este demn de remarcat faptul că Acest set cu cască opțiune de bucătărie este adesea combinat cu o zonă de luat masa. Este convenabil, pentru că nu trebuie să plăci de uzură și preparate alimentare în camera de zi.CU

Este elegant și estetic

Set de bucătărie și zonă de luat masa (dacă există) sunt cel mai adesea într-un singur stil, ceea ce creează un interior armonios. Oricare ar fi curajos este o decizie stilistică, în cazul în care toate elementele sunt combinate printr-o singură idee – se va arata frumos.

Preț

Producătorii produc adesea seturi de căști în formă de M în dimensiuni standard. La urma urmei, daca vorbim despre cladiri tipice de apartamente, dimensiunile bucătăriilor nu diferă în ele cu o varietate mare. Prin urmare, va fi posibil să se aleagă o versiune complet buget finit a unui astfel de set de căști.

Citește mai mult  Minimalism Dormitor Design Interior Idei

Dar deasemenea În apartamente non-standard, acestea sunt foarte populare. În acest caz, va fi posibil de a recruta cutii individuale sau module de la producător. Da, și un număr mare de firme vor fi bucuroși să vă oferim servicii de producător de bucătărie pentru dimensiunile.

Inconvenientele acestui tip de bucătării sunt mult mai puțin. Da, și ele pot fi numite foarte condiționate.

Cel principal este incapacitatea de a găti două gazda, în același timp,. La locația unghiulară a mobilei, acestea vor interfera în mod constant unele cu altele. Dar este mai degrabă o lipsă de toate bucătării mici decât un set de căști specific în formă de M.

Dacă aveți o cameră de zi-bucătărie, atunci un astfel de set de căști o va arăta disproporționată. Este important de zone element atractiv. Pentru aceasta, rafturile de bare folosesc adesea, dar va fi deja o bucătărie în formă de P.

Un alt dezavantaj al acestui tip de dormitoare este dificultatea locației sale concise într-o bucătărie mare. DazhE în cazul în care nu este combinat cu camera de zi, ci pur și simplu are o cuadratură mare, în formă de L va rupe proporțiile și de a crea un dezechilibru. Prin urmare, este mai bine să vă uitați la alte opțiuni pentru dormitoare care vor beneficia de toate avantajele unei bucătării mari.

Opțiuni populare

M în formă de seturi de bucătărie un anumit set de căști bucătărie configurație, care este principalul. Prin urmare, nu este necesar să vorbim despre varietatea de opțiuni de planificare. Dar încă mai există modele deja tradiționale pe care le vom lua în considerare.

Dreapta și stânga

În ceea ce privește funcționalitatea și umplerea acesteia, aceste opțiuni pot fi absolut identice. Diferența este doar în ce unghi este instalat setul cu cască. Depinde complet de planificarea apartamentului. Merită să înțelegeți asta Dacă instalați bucătăria cu unghiul drept, atunci când vă deplasați, nu veți putea să o plasați într-un alt colț (stânga).

Spălarea locației

În astfel de bucătării, este cel mai adesea poziționat în colț. Salvează un spațiu util. În plus, este exact colțul cel mai adesea să fie o zonă moartă. Când există o chiuvetă în ea, este folosit în mod activ. Spațiul de spălare poate fi folosit ca o suprafață pentru mâncăruri de uscare.

Puteți găsi opțiuni atunci când chiuveta este localizată și nu în colț. Din punctul de vedere al confortului, o astfel de modificare nu este inferioară celei anterioare. Cu toate acestea, este necesar să se gândească la umplerea unghiului, astfel încât să nu rămână nefondată deloc.

Citește mai mult  P în formă de bucătării cu o fereastră: caracteristici și metode de planificare

Bucătărie cu fereastră

Forma în formă de M implică locația modulelor nu numai de-a lungul pereților, ci și sub ferestre. Aici avem de obicei o chiuvetă sau o suprafață de lucru. Este demn de remarcat faptul că nu veți putea închide dulapurile de top din această zonă. Deci, cred că în avans, în cazul în care vor fi stocate felurile de mâncare. Ar trebui să fie confortabil să se spele și rabatați-l în locul tău imediat.

Această opțiune este găzduit, pe de o parte, reduce numărul de dulapuri, pe de altă parte – frunze de un întreg perete liber. Este aici că puteți plasa o masă în cazul în care întreaga familie se va aduna.

triunghi de lucru

Am menționat deja mai sus cu privire la acest concept. În ceea ce privește confortul, aceasta este una dintre cele mai bune soluții. Când gătit gazda nu va trebui să curgă de la un capăt la altul. Plate, spălare și frigider formează un triunghi dreptunghiular. În același timp, spalatoria auto este cel mai adesea în colțul.

Același lucru triunghi pot fi create în alte opțiuni de planificare. Dar este într-o bucătărie M figurativ că el arată cel mai organic.

Iluminat

Design interior competent este imposibilă fără iluminat grijuliu. Această problemă ar trebui să se acorde o atenție specială în bucătărie. Mulți cred că Este suficient să atârnați un dispozitiv principal de iluminare în centru și acest lucru va fi suficient. Da, cu această opțiune nu trebuie să rătăciți în dotmakes și într-adevăr întreaga zonă va fi aprinsă. Dar foarte neuniform, și poate că nu este suficient.

De exemplu, la locația lămpii de tavan din centru în bucătăria în formă de M, puteți interfera cu propria ta umbră. Când tăiați produsele de pe suprafața de lucru pe care vă veți suprapune accesul la lumină. Și când lucrați cu obiecte ascuțite, acest lucru este foarte periculos.

De aceea merită să furnizați mai multe opțiuni de iluminare. Deci, lămpile de puncte suplimentare recomandă setarea peste plăcuță. La urma urmei, este important ca tu să vezi culoarea adevărată a produselor de pregătire și să reglementeze gradul de roastere. Dacă aveți o capotă, este deja echipată cu lămpi, deci nu trebuie să instalați nimic.

În zona de lucru, de asemenea, va fi capabil să aibă grijă de iluminare suplimentară. Este important ca lumina cade pe ea.

De asemenea, este foarte convenabil în cazul în care bucătăria este fuzionat cu sala sau ușa se duce într-o altă cameră. De exemplu, în dimineața nu trebuie să includă lumina principală și trezesc toate gospodăriile. Și lumina slabă din punct de lămpi nu va interfera cu ea. Puteți pregăti în condiții de siguranță de cafea.

Citește mai mult  Canapele moderne de colț: soiuri și alegere

Selecția de stil și materiale

Setul de bucătărie al acestui formular nu vă limitează în alegerea stilului. Producătorii vor oferi o varietate largă de înflorire și fațade pentru fațade. Planificarea individuală și de locație și sertare sunt de asemenea posibile.

Doriți să vă bucătărie în stil clasic sau preferă Modern High Tech, totul este posibil să se pună în aplicare în acest simplu și forma naturală.

Dacă nu sunteți un suporter de soluții standard, puteți face referire la specialiștii pentru a compila un proiect de design individual.

Toate nevoile tale vor fi luate în considerare. Ești încă în etapa de planificare în format electronic, puteți vedea rezultatul final. Acesta te va salva de la dezamăgiri enervant și va ajuta la greșeli a evita și neajunsuri. Nu cred că soluțiile individuale sunt întotdeauna foarte scumpe. Materialele moderne pentru bucătării au o gamă largă de preț, astfel încât toată lumea poate alege o soluție potrivită pentru capacitățile și cerințele sale.

bucătărie în formă de M implică un număr mare de module (cutii). Prin urmare, alegerea materialului va fi foarte influențat de prețul final. Cele mai multe tradiții scumpe rămân seturi de căști de bucatarie din gama lor de lemn. Ei arata foarte respectabil, dar pentru un astfel de lux va trebui să plătească.

O opțiune mai accesibile este MDF. Și doar fațadele ei înșiși vor fi îndeplinite de la ea. Avantajele sale este că puteți alege nu numai culoarea lor (de imprimare), dar, de asemenea, textura. Una dintre cele mai multe opțiuni de buget va fi PAL și film. Ele sunt mai puțin rezistente la deteriorări mecanice și altele decât MDF. Dar, chiar și atunci când se utilizează aceste materiale, puteți crea o bucătărie unică și elegant visurilor tale.

Dacă încă nu ați decis soluția stilistică, atunci aici sunt cele mai populare zone ale interiorului bucătărie.

Clasic

Presupune prezența unui copac (matrice opțional).

High Tech

Monocrom (cel mai adesea alb, gri, negru) soluțiile care sunt combinate cu elemente metalice. Într-o bucătărie G-figurativ, acesta poate fi fatade negru sau gri lucios.

Ecosil

Se acordă prioritate materiale naturale. Fațadele bucătărie poate imita un copac, bambus și t. D.

Minimalism

Este ușor de implementat într-o bucătărie g figurativ, dacă refuzați dulapurile superioare în favoarea unui raft deschis, și din fațadele pentru a îndepărta mânerele (sau alte accesorii), echiparea ușa cabinetelor prin mecanisme de presiune.

În următorul videoclip vă puteți familiariza cu opțiunile pentru efectuarea bucătăriilor unghiulare în interiorul apartamentelor mici.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: