Colțurile de duș Wasserkraft: gama de modele, recomandări opționale

Colțurile de duș Wasserkraft: gama de modele, recomandări opționale

La casele lor, mulți oameni acordă o atenție deosebită aranjamentului băii. Adesea în astfel de spații set de cabine de duș. Colțurile de duș Wisserkraft folosesc popularitatea.

Particularități

Colțurile de duș sunt distinse Dimensiuni mici. Ele pot fi instalate chiar și în băi de dimensiuni mici. Unele modele sunt chiar oferite baie „ședinței”.

Astfel de modele pot fi atât deschise cât și închise. În primul caz, produsele sunt făcute fără acoperire a plafonului. Și, de asemenea, ei nu au una din laturile laterale. Astfel de eșantioane se referă la clasa economică, deoarece au doar un pachet de bază.

colțuri de duș închise reprezintă forma unui desen sau model complet închisă.

Dar atunci când instalați o astfel de cabină un duș, trebuie să se aibă în vedere faptul că apa caldă și rece, ar trebui să fie ușor furnizate acesteia, sistemul de canalizare și a surselor de energie electrică.

Vizualizări

Wasserkraft produce în prezent diferite colțuri model de duș, care fac parte din mai multe colecții principale distincte.

  • ELBE 74P. Această serie include colțuri de duș transparente cu un design cadru negru și mâner. Acesta include 2 modele de duș care diferă în dimensiune (900x900x2000 mm și 1200x900x2000 mm). Cabine sunt echipate cu un mecanism de umflat. modele de componente sunt disponibile cu o aplicație specială care le permite pentru a le face mai rezistente la lâncezeală. Și, de asemenea, vă permite să curățați cu ușurință piesele.

  • 27i Salm. Seria include colțuri de duș, care diferă, de asemenea, în mărime. Toate sunt făcute cu paleți. Cel mai adesea în producție, sticlă călită și profil de aluminiu. Ușile de colț fac cu etanșare siliconică și cu blocare magnetică. Mânerele lor sunt fabricate din aliaj metalic, iar mecanismul rotativ al structurii – de la alamă de înaltă calitate.

  • Kammel 18s. Această linie include cabine de duș de la sticlă temperată transparentă. Pixuri și mecanismul de alunecare fac din oțel inoxidabil. Designul cu sigilii de silicon este produs. Astfel de dușuri ar trebui să fie, de asemenea, instalate cu paleți, dar, de regulă, ei nu merg cu ei într-un singur set. Acestea ar trebui să fie achiziționate separat. În unele cazuri, cabina este montată imediat pe acoperirea podelei.

  • Aller 10h. Datele de cabină din sticlă călită au mânere din aliaj metalic puternic. Acestea sunt echipate cu garnituri de silicon pe ușile cu blocare magnetică. Astfel de modele pot fi instalate atât cu un palet, cât și fără ea.

  • Aller 10hblack Matt. Acest colț de duș este fabricat din sticlă temperată transparentă cu profil metalic. Mânere – Aliaj de metal. Designul este produs cu acoperiri negre mată decorative de materiale plastice de înaltă calitate.

  • Alme 15r. Modelul este echipat cu un mecanism special de role de la alamă. Și, de asemenea, are garnituri de ușă de silicon cu o blocare magnetică. Paletul nu este inclus în kit, este achiziționat separat. Instalare posibilă pe acoperirea podelei.

  • Berkel 48p. Acest colț de duș se referă la opțiunile bugetare. Mânerele de proiectare fac din aliajul metalic. Produsul este realizat cu un profil de reglare telescopic. Instalarea poate fi efectuată atât cu un palet, cât și fără ea.

  • ISEN 26S. Astfel de cabine aparțin, de asemenea, versiunii bugetare. Acestea sunt fabricate din sticlă călită durabilă, cu o suprafață mată. Mecanismul de alunecare este fabricat din oțel inoxidabil. mânere Gerla crea aliaj metalic. Un astfel de duș este instalat un unghi.

  • Dinkel 58r. Acest model de sticlă transparentă întărită se face cu un mecanism de role din alamă. Mânerele ușilor fac oțel inoxidabil. Este produsă o cabină de duș cu profil aluminiu anodizat.

Cum de a alege?

Înainte de a cumpăra un colț adecvat de duș, trebuie luate în considerare unele lucruri. Deci, asigurați-vă că pentru a vedea tipul de uși. Ele pot fi sau leagăn, sau alunecare. Prima opțiune este considerată cea mai fiabilă și practică. Dar, în același timp, pentru a deschide astfel de produse necesită o mulțime de spațiu.

Și este de asemenea necesar să se acorde atenție dimensiunilor designului. În cazul în care baia este un pătrat mic, atunci este mai bine să alegeți un model mai compact. Asigurați-vă că pentru a ține cont de forma de palet și materialul din care este fabricat.

Forma paletei determină forma și tot colțul de duș. Materialul acestui produs ar trebui să fie cât mai puternic și de încredere, au un strat anti-alunecare.

Recomandări pentru alegerea colțuri de duș Wasserkraft Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: