Cum de a alege și de a îngriji o pătură de lână?

Cum de a alege și de a îngriji o pătură de lână?

Plaidul original de lână naturală este un subiect indispensabil pentru orice interior modern: îl puteți pune pe o canapea, un pat, o canapea sau un scaun, iar apoi va deveni un accent atrăgător și adăugați confort pentru toată locuința.

Particularități

Produsele textile din lână sunt extrem de populare: sunt calde, diferă în durabilitate, prietenie de mediu și destul de simplă de îngrijire. Materialele naturale sunt de obicei slabe colorate, din acest motiv, alegerea de loan Plaid este limitată la culori naturale: gri, alb și negru, maro și bej.

Animale cu care fleece (oi, cămile, merino și altele) vor fi fascinate de pajiști verzi. Blana acoperită cu ei este stocată într-un recipient sigur și merge rapid la producție. Lana se distinge prin proprietăți de neegalat:

 • Căldură naturală+
 • Ecologie+
 • higroscopicitate+
 • Excelent senzație de protejare+
 • Specii prezente.

Materialele

Pentru producerea de produse de înaltă calitate din lână, pot fi selectate materiale de diferite animale, dar orice materie primă utilizată se caracterizează prin caracteristicile sale caracteristice.

 • Lână de oaie. Unul dintre cele mai ieftine materiale, deci cele mai populare. Plăci din lână de oaie caldă absolut nu spinoasă. Astfel de pături sunt mai bine să aleagă pentru nopțile răcoroase ale offseasonului, în plus, ei își vor încălzi proprietarul cu vară rece.

 • Datorită structurii sale fine, vana de oaie din Noua Zeelandă poate întârzia cea mai mare parte a aerului și, prin urmare, va funcționa ca un termostat natural. serile de iarnă sub aceste modele sunt foarte cald, iar vara nu este complet fierbinte. Viața unor astfel de produse pentru mai mult de 20 de ani.

 • Merino puf și lână. Merino este o rasă specială de oi. Textile merge cu aer mult mai mult, în mod surprinzător moale și mai elastică. O astfel de pătură va păstra cea mai acceptabilă temperatură pentru corpul uman și va depăși „respirația” și se va usca rapid. Un alt plus incomprehensibil – lâna lui Merino nu este electrificată. Lână de merino australiană este considerată cea mai bună. Se pare că există pături frumoase tricotate.

 • Caşmir. Acest tip de material poate fi obținut numai de la puful blând al caprinelor Kashmir. Vata lor este surprinzator de subtire, aer, cald si se simt foarte bland. Cashmere Bedspids – Produs de stare pentru interior de lux. Prețul acestor modele este extrem de ridicat și necesită o relație atentă – acest material poate deteriora cu ușurință.
Citește mai mult  Cameră de design de bucătărie și living 12 kV. M

 • Wool Camel. Cele mai calde din toate materialele propuse. Anulați se va încălzi, foarte plămân și moale. Acoperit din puf sau lână de cămilă – cea mai bună alegere pentru iarna roșie rece, va schimba foarte mult pătură grea obișnuită. Cu toate acestea, astfel de pleduri sunt aproape imposibil să plângă bine, și, prin urmare, ele diferă numai în tonuri naturale beyezed-maro.

 • lână Alpaca. Unul dintre materialele cele mai durabile și destul de dense, perfect potrivite pentru iarna. Alpaca lână are o compoziție unică: acarienii sau mole nu va fi condus. Aceste produse au o bogată paletă de culori – mai mult de 20 de nuanțe.

 • fire Fire este, de asemenea, foarte moale și cald, atrage calitati utile. Aceste produse nu imagina, se va ține foarte mult cald. În plus, blana de Yak este foarte blând și subțire, produsele sunt caracterizate prin durabilitate și durată lungă de viață.

În producția de modele cu pereți și jumătate, o combinație de sinteză și fibre naturale pot fi folosite pentru a adăuga beneficiile 2 materiale imediat.

Proiecta

Design de produs trebuie să fie perfect combinat cu orice interior de locuință modernă.

Pentru clasici va fi un model de model de nonsens. Mai bine, dacă un articol monofonic se află pe decorul de tonuri-jumătate și și-și-lung al camerei selectate.

Textilele din decorarea culorilor clasice sau albe sunt selectate pentru stil minimalist și Provence Franceză, locuințe scandinave și clasice. Variațiile întunecate sunt ideale pentru loft sau high-tek, iar produsele luminoase vor completa ideea de designer în stilul lui Boho sau Bold Pop Art.

Blocul de culoare este o combinație de „blocuri” mari de culori contrastante într-un singur model. Plăci în acest stil arată creativ, sunt extrem de universale.

Imprimare clasică pentru o pătură modernă – faimosul desen checkered scoțian. Această opțiune este potrivită pentru mansii de țară, precum și pentru designul camerei în stilurile de tineret la modă.

Plăci produc cu modele geometrice: zigzaguri neașteptate, cercuri netede, valuri originale, dungi elegante. Aceste modele sunt selectate pentru decorul rece, iar opțiunile restrânse din soluțiile maxime neutre sunt potrivite pentru stilul minimalismului.

Desene cu imitație de culoarea diferitelor animale, ca și în cazul imaginilor plantelor – Este într-adevăr o decizie îndrăzneață, potrivită cel mai mult pentru stilul Boho.

Citește mai mult  Perdele glisante pentru baie: soiuri și alegere

Imprimări, maximul similar cu covoarele de lux de la Persia sau tapiserii de răchită din Asia – și o alegere foarte spectaculoasă. Adevărat, cartierul cu un astfel de decor va fi capabil să reziste la orice interior finalizat, ci doar astfel de stiluri, cum ar fi deco sau un minimalism popular japonez.

Tipul de tip decorativ Este cel mai bine să alegeți parametrii supradimenși – un produs larg sau lung poate aduce o disarmonie în design interior. Pături mari goale goale sunt cel mai bine dobândite pentru paturi la scară largă, nu scaune.

Formele populare pot fi numite modele sub formă de dreptunghiuri și pătrate. Păturile copiilor sunt caracterizate de colțuri rotunjite. Fiecare companie are variațiile originale ale executării Plaidului.

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a cumpăra o placă bună, decideți mai întâi – pentru ce scop este necesar.

 • Dacă ați cumpărat o bucată de decor, se bazează pe criteriile pentru dimensiunile și compoziția. Materialul trebuie să fie ușor săpat. De asemenea, el trebuie să fie descalificat să poarte.
 • Alegerea unui carouri pentru o vară rece sau geroasă de iarnă, se concentreze pe grosimea produsului.
 • Este foarte important să se evalueze starea faldurilor Plaidului achiziționat. Dacă grămada se încadrează rapid sau șterge, acest produs nu va dura mult timp.
 • Acordați o atenție deosebită calității finisajului. Marginea trebuie să fie bine amestecată, îndoită, poate fi tratată cu o panglică sau cu panglică, uneori încântată. Linia din produsele bune ar trebui să fie perfect netedă.
 • Luați în considerare modelul cu atenție: simetria ar trebui vizualizată în ea.
 • Vezi întreaga suprafață a produsului: neted, neted, aproape textură omogenă va confirma calitatea.
 • Carouri ar trebui să vă aranjați la atingere și extern.
 • Colorat și imagine trebuie să fie perfect pentru a se apropie de designul general camerei. Carouri poate fi combinat cu succes cu mobilier sau perdele, cu tapet. Dacă interiorul este prea luminos, ridica produsele în mono sau cu o culoare înăbușit.
 • Pentru copii se va potrivi cu lână blând mielului.

Producătorii

Cel mai bun producătorii carouri azi.

 • Paters. Firma letona, a cărei producție unește clasici și moderni curenții la modă. fire naturale este considerat în materialul cererii (cel mai adesea New Zelade lână). Acesta este caracterizat prin parul subtil capabil de reținerea o mulțime de aer.

 • BIEDERLACK. Compania germană care este angajată în eliberarea de pleduri din cașmir delicate și lână de oaie. Pature din materiale naturale sau artificiale, se disting printr-un design ușor de reținut.
Citește mai mult  Baie pe picioare: Caracteristici și varietăți de modele

 • „Lână”. Pature de acest brand sunt foarte cald și moale. Fabrica din Rusia reprezintă 20 de colecții relevante, puteți alege produse în 160 de culori, în 5 cele mai căutate după dimensiuni. oi folosit și lână cămilă și puf, alpaca lână.

 • Incalpaca. În 1996, o companie de Incalpaca TPX SA a aparut, producând pleduri din lână alpaca. În stoc În catalog produse combinate din lână și sintetice, precum și un model de lână 100% peruvian.

 • Steinbeck. Pature Steinbeck din Germania sunt, de asemenea, bine cunoscute. „Furnizori“ lână efectua 2 tipuri de animale: alpaca și ovine. Modelul Pat Alpaca este foarte apreciat de către profesioniști din cauza moliciune lor uimitoare și caracteristicile termice.

 • Johnstons de Elgin. Aceasta companie scoțiană este cunoscut ca cel mai mare producător de țesuturi de culori clasice scoțiene, precum și furnizorul oficial al Majestății Sale Prințul Charles Prince. Dacă doriți să cumpărați de lux reale cașmir carouri carouri, atunci ar trebui să se familiarizeze cu o gamă bogată de această companie.

Cum să vă îngrijiți?

Este necesar pentru a curăța în mod regulat carouri lână de praf acumulat, și pentru a-l curat de înaltă calitate la domiciliu, puteți utiliza o perie convențională pentru haine.

Modelele sunt în mod fundamental șterse de lîna de mână numai. În mașină de scris, produsul poate suferi atât de grav, care va putea să-l arunce sau să-l utilizați în cazuri excepționale. Șterge acest tip de produs vă va ajuta la o curatare profesionala uscata.

Cu spălare manuală acasă, apa trebuie sa fie rece, utilizări sunt, de asemenea, folosite. Deșurubează produsele nu pot, aveți nevoie de apă să se curgă.

Dacă încă ați decis să înfășurați o placă cu pereți jumătate într-o mașină de spălat, selectați cel mai delicat mod fără a apăsa la temperaturi scăzute, nu mai mult de 35 de minute. După spălare, nu trebuie să strângeți placa, este necesar ca să-și salveze forma cât mai mult posibil. Uscați este mai bine natural la temperatura camerei și orizontal (pentru a salva structura). În timpul verii, vă puteți usca pe stradă, dacă vremea este tulbure și ușor umedă, iar în timpul iernii – bateți pe zăpadă pură.

Stocați acest tip de produs mai bun într-o cutie de carton sau pur și simplu le rotiți. Este imposibil să înveți placi wolen cu ambalaje din plastic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: