Cum să decoreze o masă de calculator?

Cum să decoreze o masă de calculator?

Gama modernă de mobilier de acasă și de birou vă permite să alegeți cea mai convenabilă și confortabilă opțiune. În același timp, designul poate fi atât strict clasic, cât și absolut original. Dar dacă încă nu a reușit să ridice, de exemplu, un tabel de calculator în designul original, puteți să-l faceți singur.

Decor ocazional

Opțiunea de proiectare depinde de locul în care este instalat mobilierul, precum și de la caracteristicile utilizatorului. Să presupunem că tinerii ca o singură opțiune, dar mai mulți oameni în vârstă preferă complet diferite tipuri de design.

Și merită să acordăm atenție subiectului decorului. Să presupunem că poate un decor festiv sau tematic.

Dacă vorbim despre cum să decorați un tabel de calculator pentru utilizarea de zi cu zi, atunci Este important de menționat că există multe sfaturi privind producția independentă a unui astfel de design.

Dacă decorați o masă de calculator cu propriile mâini, trebuie să vă pregătiți inițial pentru acest proces. Să presupunem că jucătorul ar trebui să aibă grijă de facilități. Este important ca locul de muncă să ocupe un pic de loc, dar a fost funcțional. Dacă puteți selecta o cameră separată pentru plasarea unei mese de calculator, atunci este mai bine să o luați. De exemplu, puteți utiliza spațiul de stocare sau loggie pentru aceste scopuri. Este recomandabil să se pregătească pre-l. Și anume:

  • Paint pereții+

  • lămpi Place+

  • Setați un scaun confortabil.

Este de dorit ca peretii sunt vopsite în tonuri luminoase. Și lămpile au fost amplasate în partea de sus sau pe stânga, astfel încât acestea sunt bine acoperite de la locul de muncă.

Citește mai mult  Triunghiul de lucru în bucătărie: Ce este și cum să o organizeze?

În cazul în care camera are un pervaz, îl puteți folosi ca un tabel de calculator.

Suficient pentru a furniza design cu picioare confortabile. Apropo, în acest caz, este foarte convenabil de a plasa rafturile pentru depozitarea personală aparține sub pervazul ferestrei.

În cazul în care se utilizează mobilier vechi, puteți decora în tehnica Decupaj. Cu aceasta tehnica, va fi posibil pentru a da a doua viață a mobilei vechi.

Decoratiuni pentru noul an

În ceea ce privește decorațiunile pentru noul an, puteți aranja o masă cu o ghirlandă sau panglică cu LED-uri. Ghirlandele pot fi realizate în mod independent sau de a folosi opțiunea de achiziționat. De la banda cu LED-uri puteți face un alt tip de figură, decorați un monitor separat sau un șoarece.

Cea mai dificilă opțiune pentru un astfel de design este Folosind stilul de decupare. Această tehnică va fi dificilă pentru începători. Dar dacă urmați o instrucțiune clară, puteți face față cu ușurință. Pentru aceasta veți avea nevoie de șervețele speciale. Dar dacă nu sunt, puteți lua niște fotografii sau fotografii. Și cărțile vechi de Anul Nou, servetele de deschidere și altele.

În primul rând, este important să pregătiți suprafața în sine. Procesul de preparare depinde de materialul din care a fost făcută tabelul. Să presupunem că dacă blatul este fabricat din PAL, este suficient doar să o spălați bine. Dacă este un copac curat, atunci ar trebui să treceți tabelul folosind șmirghel.

Dar când tabelul are fisuri, trebuie să ascuți cu atenție.

Apoi începe stadiul cel mai interesant. Ar trebui să luați un șervețel și să-l puneți în apă în desen. După aceea, a pus în aceeași poziție pe polietilenă și rola suplimentare straturi de hârtie. Apoi, subțiat desen pentru a unge cu lipici și atașați la blatul mesei. IMPORTANT Pre-masă, de asemenea, lipici lubrifia. Este mai bine să utilizați adezivul obișnuit plug.

Citește mai mult  Rafturi în bucătărie în loc de dulapuri: caracteristici și criterii de selecție

După ce masa este uscat, ar trebui să fie acoperite cu lac pentru decupaj. Este foarte important să se aștepte momentul în care fiecare strat sa se usuce.

În plus față de echipamentul descris mai sus, puteți, de asemenea, pur și simplu vopsea tabel sau cu vopsea aplicate desene tematice de suprafață. Să presupunem că puteți picta tabelul în dungi. Pentru a face acest lucru, ar trebui să fie pre-vopsea tabel într-o culoare monofonic, după care benzile de scotch ar trebui să fie lipite și să aplice o pereche de straturi de altă culoare. Dupa aceasta pentru a dezvălui whisky-ul. La final nu uita să acopere masa cu lac.

Și dacă vă acoperi suprafața vopsea maro, atunci puteți utiliza în continuare creta pentru a crea diferite desene pe suprafata.

Exemple frumoase

Foarte simplu opțiune decor – film color Stick. În acest caz, puteți alege orice culoare iti place si avionul această suprafață de film.

Îmbunătățește nivelul de performanță al Cabinetului în nuanțe deschise. Pentru a face acest lucru, este suficient pentru a picta pereții în culori strălucitoare, și îndepărtați toate mobilier suplimentar.

arata foarte elegant în stil Pop Art sau Avangard. Acest spațiu este ușor de instalat un desktop compact, cu toate suprafețele necesare.

În cazul în care apartamentul are posibilitatea de a evidenția o cameră separată pentru a se potrivi pe desktop, acesta ar trebui să fie folosit ca punct de vedere funcțional. Să presupunem că se poate face un blat de pervaz.

Pentru cei care au un balcon încălzit, este dota perfect la locul de muncă în această cameră. La urma urmei, balconul este întotdeauna ușoară, liniștită, și puteți plasa un tabel de calculator.

Citește mai mult  Camera de zi cu Erker: Caracteristici de design, Idei de aranjament interior

Mobilierul în sine poate fi vopsit in diferite nuante sau utilizarea decupaj pentru decorare.

De asemenea, arata foarte frumos folie autocolanta. În acest caz, această versiune a decorului este foarte ușor de realizat.

În general, există mai multe opțiuni pentru modul în care decora inițial și ușor desktop-ul, prin urmare, face chiar mai confortabil și frumos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: