Cum se pune un pat în dormitor?

Cum se pune un pat în dormitor?

Amplasarea corectă a patului in dormitor – problema este mult mai gravă decât poate părea oricui. Locul selectat cu succes promovează somnul puternic și calm, distribuția favorabilă a energiei apartamentului, menținerea de înaltă performanță și valul de vitalitate.

normele fengshui

În conformitate cu principiile învățăturilor chineze, Fengshui, fiecare cameră este o proiecție a unor câmpuri de energie, care afectează în mod diferit bunăstarea proprietarilor de apartament. Una dintre sarcinile principale ale acestei filozofii este acela de a realiza compatibilitatea maximă și armonia spațiului înconjurător și omul.

Aderenți și simpatizanți Fengshui sunt încrezători că locul este corect selectat pentru pat de dormit ajută restabilirea armoniei în relațiile maritale, crește probabilitatea de concepție la abur fără copii și contribuie la un curs ușor de sarcină.

Prin urmare, dreptul de pat va oferi proprietarului de un vis puternic și va permite să obțineți suficient. În plus, se crede că în cazul în care fluxurile de energie sunt în deplină conformitate cu biopole umane, apoi in timpul somnului, primește o sarcină puternică de energie pozitivă și atrage mult noroc.

Deci, pentru a instala patul pe locul „drept”, trebuie să luați în considerare o serie de puncte importante.

  • Armonie. Pentru a face un somn mai confortabil, este necesar să se elimine iluminarea prea puternică din cameră, iar dispozitivele de iluminat rămase sunt configurate astfel încât toate elementele din dormitor să fie luminate uniform de ele. Nu puneți un pat în unghiul întunecat, așa cum, conform postulatelor învățăturilor chineze, energia negativă va fi ținută în locuri neîngrădite, care presează o persoană și își ia puterea.
  • Corespondenţă. Dimensiunile paturilor trebuie combinate cu zona dormitorului și alte obiecte ale situației. Nu este permisă în dormitorul mobilierului masiv, în dimensiune superioară pat. În caz contrar, obiectul general va distorsiona spațiul energetic și nu va permite transmiterea armonios a fluxurilor de energie în jurul camerei. Acest lucru va conduce la faptul că centrul de energie pe care patul trebuie să fie mutat într-o bucată mai mare de mobilier, iar mișcarea fluxului va avea loc în mod incorect.
  • Ordonat. Orice pat trebuie să fie echipate cu picioarele ridicate necesare pentru libera circulație a energiei qi. Din acest motiv, în conformitate cu dana, nu poți stoca diverse lucruri, cutii deosebit de mari și lenjerie de pat. În plus, mobilierul din dormitor ar trebui să aibă forme moi și nu au colțuri ascuțite. Combinația acestor doi factori, în funcție de adepții Fengshui, va proteja locul de dormit din acumularea de energie negativă și va oferi un somn normal.
  • Protecţie. Conform învățăturilor Fengshui, patul trebuie realizate din lemn natural și au o bază solidă. Acest lucru se datorează proprietatea lemnului acumulează energie pozitivă și în timpul încărcării somnului.

Următorul punct important este amplasarea patului, luându-se în considerare părțile lumii. Cu aceasta ocazie În filosofie, există o convingere că este necesar pentru a restabili est la restabilirea vitalitatea, pentru a consolida sănătatea – la sud, pentru a atrage spre vest – spre Vest, și pentru valul de energie pozitivă – la nord.

În plus, sud-vest de direcție promite fericirea în relațiile de familie, sud-est prezice noroc în toate eforturi, restaurări de nord-est puterea mentală, de Nord-Vest, să contribuie la deschiderea de noi oportunități.

După cum spune Fengshui, paturi de dormit nu ar trebui să fie vizavi de oglinzi, în caz contrar, persoana de dormit pe ea riscă să intre în „coridorul“ de energie negativă, care de multe ori oglinda suprafete acumula. Din același motiv, nu este recomandat să loc televizoare și monitoare de calculatoare, în imediata apropiere de culcare, deoarece acestea sunt emițători de energie negativă și pot provoca daune greu la biofol uman.

Și, de asemenea, înainte de culcare, se recomanda aer dormitor, având două obiective urmărind în același timp: afluxul de aer proaspăt este foarte util pentru sănătate, precum și cu noi mase de aer în cameră există o energie dătătoare de viață qi.

În ceea ce privește însăși premise, acest cont are propriul punct de vedere pe această cheltuială. Este recomandat să alegeți o cameră pentru dormitor sub forma unui pătrat sau cât mai aproape posibil de acesta. Acest lucru se explică prin faptul că, în filozofia chineză, pătrat indică forma perfectă sau semnul Pământului.

Citește mai mult  Țesături pentru saltele

Dacă este selectată camera, este recomandat să-l examineze cu o busolă și bug, și de a determina, de asemenea, locurile cele mai favorabile pentru instalarea patului.

Este necesar să se elimine din pereții imaginii cu imaginea coroanei animalelor, animalelor umplute și portrete de rude apropiate. Acest moment este foarte important atunci când aranjați un pat, deoarece nimeni nu ar trebui să se uite la persoana de dormit.

În plus, trebuie să eliminați sau să vă deplasați în suvenirurile de cameră și elementele interioare cu elemente ascuțite – așa-numitele „săgeți piercing”. Potrivit Fengshui, formele ascuțite dăunează biopolului uman, și lucrează, de asemenea, ca antene și atrag energia negativă.

O altă condiție importantă atunci când alegeți un loc pentru pat este absența acvariilor și a fântânilor de origine în imediata vecinătate a acesteia. Astfel de articole sunt mai bine instalate în camerele de zi, unde se vor acționa calm pe înconjurătoare și atrage prosperitatea. În cazul în care elementele de apă vor fi situate în apropierea patului, acestea pot provoca fluiditate și instabilitate în relațiile de familie, ceea ce poate atrage după sine o tulburare între soți.

Pentru a spori impactul amplasarea patului pe bunăstarea titularului său, se recomandă să se șteargă unghiurile camerei și podeaua sub pat cu o soluție de sare, după care ramura pelinului sau a altor arde tămâie. Ritualul se realizează atunci când ferestrele se manifestă aproximativ o oră înainte de depunerea. Aceasta ajută la curățarea dormitorul de gunoi de energie, care este format în mod constant, în orice cameră în care există oameni.

Și Fengshui nu sfătuiește stratul sau sconium direct deasupra tăblia. Este mai bine pentru a muta dispozitivul de iluminat un pic în lateral sau a monta lumina de fundal tavan. lămpi de masă pot fi plasate pe gustările noptiera.

În cazul în care planificarea apartamentului nu vă permite să localizați pat pe Fengshui, iar toate camerele nu formează un pătrat, atunci Puteți folosi accesoriile auxiliare și locul mascotele anumitor culori în jurul patului. De exemplu, elementele verzi personifica stare bună de sănătate, și galben și maro – stabilitatea relațiilor de familie.

Puteți folosi tehnica de „patru animale“, După ce a pus pe partea stângă a cutiei de dormit de dragon, pe dreapta – o cifră tigru, într-un picior – o imagine cu o pasăre roșie prezentată pe el, și capul de broască țestoasă.

in afara de asta, Trebuie amintit că noptiere și alte elemente de interior sunt recomandate pentru a fi instalate în perechi, Iar atunci când se stabilesc paturi de doi copii, acestea trebuie să fie împărțită, punând o masă mică sau o comedom. Pentru a armoniza relațiile cu un partener, se recomandă patul să aibă un cap la perete și pentru a combina copilul pentru antrenament, locul de dormit este mutat pe o parte aproape de perete.

Cum dimensiunea dormitorului afectează locația?

Cele mai multe aspecte moderne vă permit să puneți un pat în locul potrivit și nu forțați proprietarii să sacrifice confortul în numele respectării tuturor regulilor pentru aranjament. Cu toate acestea, pentru aceasta, zona dormitorului ar trebui să fie de cel puțin 15 pătrate decât locuitorii vechiului Fundație rezidențială se laudă, desigur, nu pot. În anii clădirilor active ale orașelor, așa-numitul „Hrușciov”, statul a urmărit un singur scop – cum să ridice cetățenii din barrafurile comunale și din lemn cât mai mult posibil într-o carcasă separată bine întreținută.

Despre mărimea și forma camerelor la momentul respectiv nimeni nu sa gandit prea mult, și, prin urmare, instalarea unui pat într-un mic condiții cuadratură astăzi pentru mai multe ramasite foarte relevante. Mai ales dificil pentru a aranja un pat cu două paturi într-un dormitor îngust, lățimea care nu permite ca acesta să fie tăblie la un zid lung.

Adesea, trecerea dintre peretele opus și parcela este mai mică de 70 cm, necesară pentru o mișcare confortabilă în jurul camerei. În astfel de cazuri, proprietarii stabilit aproape partea laterală pat pe perete, motiv pentru care unul dintre soți nu are posibilitatea de a iesi din pat pentru partea sa. Dar pentru un singur pat, această opțiune este destul de acceptabilă și este o metodă de instalare clasică.

Citește mai mult  Cum de a alege ceasul de perete în bucătărie?

Dar, în camere spațioase, puteți plasa un pat de dormit în toate regulile. Specialistii de design sunt solidin pe această temă cu aderenții de predare Fengshui și recomandă să facă un pat cu un element central al interiorului și un fel de axa de simetrie a întregului dormitor. Relativ la pat este configurat restul de mobilier si obiecte decorative sunt instalate.

Alegerea unui loc

Când alegeți un loc pentru un pat de dormit, este necesar să se ghideze după bunul simț, astfel încât patul trebuie să fie instalate nu numai în funcție de direcția fluxurilor de energie, dar, de asemenea, să ia în considerare o serie de alți factori importanți. Opțiunea ideală a locației de pat este instalarea sa de tăblia unui zid surd, care nu are nici ferestre, nici căile de acces. În acest caz, fereastra și ușa va fi amplasat pe părțile laterale ale dormitorului sau una dintre părți, în funcție de planificarea.

În cazul în care dormitorul este permis, iar intrarea este opusă ferestrei, atunci Puteți pune un pat diagonală în diagonală în unghiul peretelui ferestrei. O astfel de locație, pe de o parte, nu va permite soarele în dimineața „bate în ochi“, iar pe de altă parte – va da posibilitatea de a menține ușa în zona de vizibilitate. Această din urmă circumstanță este deosebit de important, deoarece, fără să vadă ușa, o persoană care se simte vulnerabil, se simte disconfort psihologic și experimentează un sentiment de neprotejat.

Când alegeți un loc pentru un pat dublu, este recomandabil să se asigure accesul liber la locul de dormitor pentru ambii soți. În caz contrar, unul dintre ei dormind de pe perete se va simți strâns, tulbura în mod constant celălalt atunci când încearcă să iasă din pat. Și ar trebui să se plătească, de asemenea, localizării și capacității aparatului de aer condiționat, în zona căreia, în niciun caz, nu are nici un pat. În caz contrar, puteți obține probleme grave de sănătate, deoarece într-un vis, o persoană devine cea mai vulnerabilă la proiectele.

Dacă dormitorul din apartament este atât de mic încât nu poate găzdui în mod normal toate mobilierul, se recomandă utilizarea opțiunilor alternative pentru locurile de dormit, cum ar fi atacul de pat sau un pat pliabil. Cu înălțimea tangibilă a podelei de cap trebuie să fie plasată pe o parte ridicată. Podele înclinate adesea păcătuiesc cabane și case ale clădirii vechi, în care mișcările de subsol apar din cauza oscilațiilor.

Când alegeți un loc pentru pat, puteți folosi vechiul animale de companie cu animale de companie. Deosebit de sensibil la energia uneia sau a altor pisici reacționează, care nu va fi niciodată la locul de circulație a energiilor negative.

O atenție deosebită trebuie acordată aspectul de mobilier relativ la pat – nu pentru a pune dulapuri cu deschidere spre exterior, în imediata apropiere a-l.

Cum nu ar trebui să stea pat?

La alegerea unui loc pentru pat, este important să se prevină calcule care pot duce la faptul ca somnul pe ea va fi greu și neliniștiți. Mai jos sunt cele mai comune greșeli, a căror cunoaștere va ajuta la evitarea multor probleme.

Este imposibil de a plasa un pat in fata picturi de mari dimensiuni și emoționale, cu excepția celor care sunt permise Fengshui. Acest lucru este valabil mai ales de reproduceri ale unor artiști celebri, dintre care mulți poartă un sentiment de viață profundă și sugerează pe reflecții.

Dacă credeți că superstami, atunci nu este de dorit să aibă un pat de dormit, astfel încât persoana pune picioarele la ușă.

Cu toate acestea, această condamnare nu are dovezi științifice sub el însuși, deci este necesar să punem acest pat sau să nu rezolvăm numai proprietarii.

Este nedorit să se instaleze pe peretele pe care se află ușa. Poate provoca disconfort psihologic într-o persoană, iar lovitura ușii de închidere va interfera cu el să se odihnească.

Citește mai mult  balcoane din fier forjat: Caracteristici, tipuri și exemple interesante

Nu puteți utiliza două saltele separate pe un pat dublu. Există posibilitatea ca ei să îndura, precum și o astfel de diviziune a unui pat de dormit poate fi afectată negativ de relațiile maritale. Mai bine să cumpărați o mare saltea și să nu aveți soartă.

Nu este recomandat să instalați paturi în astfel de locuri în care ceva atârnă peste cap. În acest sens, candelabrele mari de suspendare scăzute trebuie îndepărtate din dormitor, înlocuindu-le cu lămpi cu plafon cu lumină împrăștiată.

Nu așezați patul sub fereastra ferestrei din motive:

  • somn sub proiecte este foarte periculos+
  • Sub fereastra, radiatoare de încălzire sunt de obicei situate, care, de asemenea, nu adăugați confortul persoanei de dormit.

Nu puneți pat și în centrul dormitorului, ca patul trebuie să fi legarea la unul dintre pereții. Și, deși această situație a devenit recent la modă, nu permite unei persoane să se simtă în siguranță și relaxați-vă complet. Torn de la „malul“ pat provoacă senzația de carne în mijlocul oceanului, și nu un pat confortabil și confortabil de dormit. Nu se recomandă instalarea unui pat vizavi de ușa de la un coridor îngust și lung.

Potrivit adepților Fenshui, aceste spații sunt accelerate în mod semnificativ de energia qi, făcând-o să fluxuri perturbate și neliniștiți.

După cum sa menționat mai sus, în fața patului de dormit nu trebuie să existe suprafețe de oglindă, De asemenea, se aplică în mod egal plafonul. Chiar și modele lucioase de acoperire plafon in dormitor nu sunt permise, și nu poate exista nici un discurs despre plafonul oglindă. Acest lucru se datorează faptului că suprafața oglinzii este înclinată pentru a reflecta fluxuri negative, și le direct de la ei înșiși.

În cazul în care patul cade în raza, atunci somnul omului devine anxios și a respins, astfel încât este aproape imposibil de a dormi cu un astfel de cartier.

Un alt set important de instalare pat este Interdicția amplasării sale de-a lungul pereților adiacente bucătării, băi și băi. Funcționarea echipamentelor de bucătărie, zumzetul de tuburi de alimentare cu apă și de canalizare este în mare parte interferat cu turiști.

În plus, aceste locuri au statutul de „zone umede“, adică, pe întreg accesul rinking în aceste zone, scurgeri și accidente se poate întâmpla. Atunci când ruperea conductelor în apartament, pereții și tavanul „zone umede“ suferă în primul rând. De acolo, umiditate se scurge rapid prin peretele despărțitor și patul se dovedește a fi în epicentrul inundațiilor.

Instalați pat zboară pe perete, nu este recomandat, de asemenea,. Aceasta este, probabil, opțiunea cea mai nereușită de toate posibil, deoarece capul unei persoane va fi într-o zonă deschisă a neprotejat, iar aspectul atunci când ne-am trezit să se odihnească în perete.

În nici un caz nu poate exista un pat în dulapuri și rafturi. elemente Wrinking va avea o presiune psihologică pe persoană, și există întotdeauna un risc de a lovi structuri montate. Nu este recomandat pentru a pune în pat sub ferestre mansardă, acoperișuri și scări cosite.

În apartamente cu o cameră, părinții separați foarte des Locul de amplasare dormit copilului cu un dulap, încercarea de a crea ceva de genul propria camera. Din punct de vedere energetic, o astfel de plasare de mobilier nu afectează dormit bine. Conform învățăturilor lui Fengshui, cabinetul blochează calea energiei și o face să fie refractată.

În plus, circulația naturală a aerului este perturbată în astfel de „pahare”, este agitată și salvată în particule de praf, care pot duce mai târziu la reacții alergice, sufocarea psihosomatică și șefii astmatici.

Nu instalați un pat lângă bateriile de încălzire, șemineele și alte dispozitive de încălzire. Nu numai pentru a dormi în astfel de condiții va fi greu, deci și elementele structurale din lemn vor începe să plângă și să scadă.

Alegerea locului pentru pat este un eveniment foarte responsabil, deci trebuie să o luați cu toată seriozitatea.

Cum de a localiza patul din dormitor pe Fengshui, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: