Design Bucătărie 8 kV. M

Design Bucătărie 8 kV. M

Achiziționați de locuințe spațioase și pune în aplicare dorințele sale stilistice în ea – visul drag de milioane de oameni. Dar până acum această problemă nu este rezolvată, rămâne să caute rezultate mai puțin costisitoare și mai realiste din situația, ceea ce înseamnă că este posibil să se echipeze un spațiu limitat posibil.

Reguli fundamentale

Chiar și în bucătărie de 8 metri pătrați. m atinge într-adevăr rezultate foarte bune. Trebuie doar să știm principalele principii și „capcane“ care pot aștepta oamenii. Din poziția de ergonomie, punctul cel mai important este formarea unui triunghi de lucru. Această recomandare poate părea oarecum șablon, dar chiar functioneaza.

Este necesar doar să facă totul pentru ca nimic nu a intervenit între vârfurile triunghiului condiționat.

Unul dintre secretele de design de succes pentru o bucătărie de 8 metri patrati este alegerea configurației în formă de M. În orice caz, va fi mai practic decât locația directă a mobilierului. Trebuie să-și amintească înălțimea rațională a produselor de mobilier în sine. Ele sunt plasate astfel încât să nu fie necesar să se ridice pe scaune sau să fie puternic suportate în munca de zi cu zi.

Regulile fundamentale pentru aranjarea unei bucăți mici sunt localizarea aparatelor de uz casnic mici în zona comună.

Televizorul are suficient de mare pentru a fi confortabil să se uite direct în timpul funcționării. Permanent pentru iluminat excesiv de luminos. Este mai bine să utilizați mai multe lămpi locale relativ plictisitoare decât un candelabru foarte puternic. O altă regulă importantă pentru aranjarea bucătăriei de 8 metri pătrați. m sunt:

 • Alegerea acestor opțiuni care le place (chiar dacă încalcă alte principii de bază)+
 • Preferința de mile adânci (chiar și cele mai mari ustensile sunt plasate acolo)+
 • Utilizarea milelor cu supape de fund care oferă o suprapunere de scurgere+
 • Confortul zonei de luat masa+
 • Acces gratuit la găleți de gunoi+
 • Securitate.

Ultimul moment este exprimat într-o gaură suplimentară în chiuvete (permițând eliminarea udării apei), îndepărtarea elementelor combustibile și de încălzire din aragazul de gaz, plasarea în condiții de siguranță a aparatelor electrice, prizele.

Dar o singură siguranță nu este totul. Procesul culinar normal este posibil numai cu toate lucrurile necesare. Merită să ne gândim dacă se va ajunge ușor și, de asemenea, eliminați după utilizare. Categor de batere inacceptabilă inacceptabilă, lovind și mănâncă alte sunete de mecanisme, ușile. Din cauza lor, gătitul nu va fi foarte confortabil.

Mobilier și tehnologie

Dar regulile generale nu pot înlocui nuanțele practice specifice. În proiectele de deschidere de bucătării pentru 8 pătrate. m sunt adesea folosite soluții unghiulare care permit salvarea spațiului. Dar, cu o astfel de zonă, sistemul semicircular este uneori relevant. Preferința este în valoare de care să confere built-in căști și produse cu piese avansate.

În primul rând, au pus o chiuvetă, și toate celelalte componente ale bucătăriei sunt legate de ea.

Pentru zonare spațiu, este recomandat să se utilizeze rafturi contra bar. Cu toate acestea, trebuie amintit că acest articol are un anumit scop funcțional. Prin urmare, este rezonabil să se pună considerente de proiectare singur. În unele bucătării de 8 metri pătrați. m chiar pus mobilier acasă – de obicei, acestea sunt canapele mici. Compoziția poate fi ca aceasta:

 • set un perete+
 • spălare colțul din dreapta+
 • Canapea la un alt perete.

o atenție separată merită plasarea de mobilier și echipamente în bucătărie, cu acces la balcon. Cel mai adesea aceasta este o bucătărie dreptunghiulară. Chiar și o dimensiune mică a camerei nu înseamnă că este necesar să refuzați să achiziționați mașini de spălat vase sau de frigidere mari.

Mai întâi trebuie să faceți o masă clară care arată importanța elementelor individuale și numai atunci luați o decizie.

Decizind cu plasarea locurilor de muncă, este necesar să se formeze restul compoziției, astfel încât cea mai mare parte a firelor și a altor comunicații să fie ascunsă de ochi. Când această problemă este rezolvată, este necesar să răspundeți la întrebarea dacă zona de luat masa va rămâne în bucătăria în sine. În răspunsul afirmativ, va fi necesar să se determine dimensiunile și configurarea mesei, scaune. Pe balcon puteți scoate zona de luat masa, care este foarte frumoasă și chiar romantic. Planificarea cea mai frecventă din bucătărie cu un balcon este un rând dublu (când pereții opuși sunt instalați și zona de luat masa).

Citește mai mult  Bucătărie mică Opțiuni de planificare

În acest exemplu de realizare, fereastra devine de obicei o continuare logică a tabelului de sus. O parte din dulapurile de bucătărie și alte sisteme de stocare sunt transferate pe balcon. Există, de asemenea, tehnici frecvent utilizate și o parte din produse.

IMPORTANT: Merită să folosiți o ușă glisantă pe pasaj, salvând suplimentar spațiu. Desigur, toți lucrătorii majori și zonele de luat masa ar trebui să fie bine luminate, indiferent de timpul anului.

Dacă este imposibil să luați zona de luat masa la balcon, atunci puteți încerca să evitați bucătăria cu camera de zi. Apoi continuați vizual zona de lucru încearcă cu un contra. Dar masa pentru micul dejun (acesta este modul în care această bucată de mobilier este numită oficial) poate fi, de asemenea, înlocuirea pentru ferestre. Datorită acestei recepții, spațiul util este salvat și, de obicei, locul fără sens lângă fereastră dobândește o funcție clară.

În cazul unei bucătărie îngustă, este recomandat pentru a pune mobila pentru unul sau doi pereți opuși.

Pentru utilizarea completă a înălțimii, apoi recurgeți la dulapurile umede. Există, de asemenea, alte sisteme de stocare care ajung la tavan. Dar în mod categoric ignora inacceptabil iluminatul de înaltă calitate. Oricare ar fi aspectul bucătăriei, nu puteți ambia fereastra. Zona de luat masa într-o cameră îngustă poate fi echipată cu o masă de transformare.

În bucătăria stabilită pentru plasarea unei astfel de zone va trebui să includă numai lucrurile cu adevărat necesare. După determinarea poziției optime a spălării, trebuie să alegeți locuri pentru plăci (cookie-uri) și frigidere. Ele sunt îndepărtate cu aproximativ 1 m sau mai puțin de la chiuvetă.

Pasul original din bucătărie cu o fereastră – utilizați ferestrele ca zonă de luat masa. În acest caz, va fi posibil să se salveze pe electricitate în timpul meselor.

Împreună cu colțul și plasarea directă a mobilierului, tehnicienii din bucătărie 8 pătrat. M uneori este recomandabil să se ia în considerare și să se opună sub forma scrisorii. Această configurație implică ocuparea a trei pereți dintr-o dată. Cu toate acestea, trebuie să se țină cont de faptul că din masa obișnuită în același timp va trebui să renunțe complet. Doar o singură cale va rămâne – înlocuirea acestuia pe bar. Dacă această bucată de mobilier nu-i place, este mai bine să luați în considerare alte sisteme.

Când se verifică aspectul în formă de p, astfel încât pasajele nu sunt de 0,8 m. Lățimea optimă a pasajelor va fi de 1,2 m. Pentru un spațiu vizual mai mare, arcele sunt folosite la combinarea diferitelor camere. Desigur, toate aspectele și reamenajele pot fi utilizate numai atunci când respectă cerințele de securitate.

Citește mai mult  Placi ceramice pentru baie: Cum de a alege și de a avea grijă de ea?

Trebuie să fie amintit despre minusurile camerelor de zi cuisan:

 • Transferul pereților va necesita coordonare și întocmire+
 • Lucrările în sine vor fi, de asemenea, foarte dificile din punct de vedere financiar+
 • În camera de oaspeți în timpul de gătit și pentru ceva timp după diferite mirosuri se va răspândi+
 • Murdăria se va răspândi în jurul casei mai puternic.

Conexiunea clasică a spațiului presupune ieșire laterală. Suprafața totală după conectarea bucătărie și zona de oaspeți este de obicei 14-17 kV. M. Diviziunea Space produc cele mai multe ori arcade și shirms. Dar o separare de culoare expresivă poate fi utilizată, și distincție cu mobilier. Desigur, atunci când fuzionează camerele vor trebui să asigure unitatea stilistică.

Caracteristici de finisare

Atunci când face un interior de o bucătărie mică, cu o suprafață de 8 pătrate în valoare, folosind un fundal spațiu comun pentru a ilustra designul lor. Este foarte important să se concentreze pe tonuri luminoase care extind vizual spațiul. Nu aveți nevoie să-l împărtășească pentru mai multe fragmente. Dar utilizarea locală a mai multor accente de culoare este destul de rezonabil. Probleme speciale cu finisajul nu apar, deoarece există o mulțime de diferite materiale care fac posibilă emiterea orice cameră la discreția sa.

Atunci când repararea în casa panoul este necesar să se utilizeze pentru partea principală a imagini de fundal de bucătărie. Acestea sunt ieftine, și în locuri în care nu există nici un impact direct al căldurii și cuplu, va servi pentru un timp foarte lung. În același timp, a salva pe șorțul de material nu există nici un punct.

Acoperirea pardoselii este evaluată, mai presus de toate, în funcție de gradul de rezistență la umiditate. reparații bugetului în apartament se poate face prin punerea pe podea în bucătărie linoleumului. soluții mai scumpe – parchet si faianta. Este necesar să se evite abundența de texturi, curse excesive de obiecte decorative. Din cauza lor poate exista un sentiment de haos.

În cazul în care exploatarea pe termen lung a podelei este foarte important, este necesar să se uite la variante, cum ar fi gresie de porțelan și acoperiri în vrac pe bază de rășini polimerice. Pavel în bucătărie nu ar trebui să alunece.

Pentru acoperirea podelelor, nu se recomandă utilizarea detaliilor mici.

În ceea ce privește șorțurile, acesta are elemente foarte dovedite din plăci și skinali. Pentru alte pereți, în plus față de Wallpaper de spălare, puteți utiliza:

 • Panouri din plastic+
 • Vopsele și lacuri+
 • Sticla cu colesterol.

Separat, este în valoare de vorbesc despre cum se face cu ventilație proeminente. Pentru a începe, astfel de casete sunt aliniate folosind chit. Apoi pictați suprafața sub tonul tavanului. Dar puteți face și altfel – deoarece există un element neplăcut în cameră, este necesar să o bateți vizual și să se aplice cumva. Cutiile devin standuri frumoase pentru televizoare moderne.

Ascundeți ventilația dintr-o vedere prying, plasându-l într-un dulap închis. Dacă rămâne în afara, caseta trebuie acoperită cu rafturi, unde este convenabil să pliați lucrurile.

sunt detectate cele mai mari dificultăți atunci când încearcă să mascheze caseta, situate de-a lungul peretelui de la intrarea în bucătărie. Apoi, ar trebui să utilizați:

 • placi Chapel+
 • Oglinzi+
 • calcule Mosaic+
 • Cu care se confruntă dale decorative.
Citește mai mult  Caracteristicile lumanarilor LED

Alegerea nuanțelor

utilizarea abilă de culori permite extinderea spațiului. Orice tonuri întunecate sunt categoric inacceptabile, deoarece acestea creează un Furnish plictisitoare și inestetice. Bright culori (verde, roz și chiar galben) pot fi utilizate, dar numai în cantități limitate. culori deschise Mult mai preferat moștenitor. Împreună cu alb populare și vopsele bej, încă piersici, smântână și sunt utilizate în mod activ tonuri de gri, de măsline este de asemenea potrivit.

Soluții de contrast nu poate mânca întotdeauna. Ele pot reduce vizual spațiul. Dar suprafețele netede monofonice va contribui la creșterea zonei vizibile. Gloss nu este, de asemenea, atât de rău, pentru că reflexia luminii pare să se răspândească spațiul. Va trebui să folosească figuri cu textura fina, si de la ornamente mari și semnificative modele de a refuza, la toate.

Plafoanele în mod necesar în tonuri ușoare. Printre acestea, culoarea albă rămâne mereu nemodificată. Este posibil să se obțină culorile dorite care pot fi aplicate pentru vopsea, cu tapet sau cu panouri din plastic. Plafoanele întinse arată modern, cu toate acestea, sunt mult mai scumpe.

Pereții sunt sfătuiți să fie fermentat într-un interval luminos un foton folosind desenele cele mai precare.

Soluții în stil

Decideți cu stilul, cu ideea sa principală nu este mai puțin importantă decât alegerea culorii corespunzătoare sau puneți cele mai recente aparate noi. Pentru iubitorii de aspect strict strict nu este nimic mai bun decât clasic impecabil. Caracteristicile sale distinctive sunt după cum urmează:

 • Aplicarea materialelor naturale+
 • Spațiul strict de simetrie+
 • utilizarea de lemn bun scump+
 • utilizarea de stuc și alte cornise produse decorative.

Dar pompos grele ar putea fi o idee rea în bucătărie mică. Compozițiile mult mai ușor de măsline și grațios. Nu va fi un loc pentru tonuri calde de lumină, și pentru decoratiuni textile. Cu toate acestea, aveți nevoie pentru a încerca să pună în aplicare în mod competent ideile Provence, astfel încât aspectul cameră elegantă.

Este mult mai ușor să pună în aplicare antrenament moderne abordări caracteristice minimalismului. Acesta este un curs funcțional și concis în design interior. Atractive caracteristica lui va fi păstrarea unui maxim de spațiu liber. Dar este necesar să se ia în considerare faptul că încăperea fără finisaj auxiliar nu poate fi prea frumos. Și respingerea abundența de elemente este forțat să se gândească cu atenție, prin funcțiile fiecărui lucru rămas.

Exemple frumoase

 • În acest caz, este prezentat modul elegant, poate fi o combinație de căști albe și o parte liberă gri deschis al peretelui. Strung montat gresie și grup de mese modeste completează compoziția generală.

 • Și aici, designerii au fost inspirate în mod clar de ideile Provence. Jocul de tonuri de maro alb, verde și lumina este foarte de modul în care într-un astfel de interior un. masa ovala si dispozitive de iluminat elegante finalizat compoziția.

 • Dar poți risca și de a crea un interior negru radical. În această compoziție, aproximativ 50% din suprafata sunt acoperite cu tonuri luminoase – cu toate acestea, ele nu acordă o atenție. iluminat organizat Pricepere, face posibilă pentru a elimina sentimentul de întuneric. Aranjamentul bine gândit-out de piese decorative îmbunătățește semnificativ interior. După cum se poate observa, chiar și o astfel de retragere bruscă de la canoanele pot fi justificate.

Prezentare generală a soluțiilor de proiectare pentru o bucătărie de 8 pătrat.M. În așteptare pentru tine în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: