Dimensiunile colțurilor de bucătărie

Dimensiunile colțurilor de bucătărie

Compactitatea și funcționalitate – acestea sunt principalele criterii chicineta, secvențe video se poate rezolva problema în bucătării de diferite dimensiuni. Desigur, colțurile de bucătărie nu a fost inventat ieri, dar astăzi este producătorii să ne surprindă cu un design, dimensiuni și funcții suplimentare. Cum de a aranja mobila, bate dimensiune rezonabilă, chiar și o mică zonă de bucătărie, consultanță de specialitate de ajutor.

Dimensiuni standard

Ce este bucătărie? Mai întâi de toate – acesta este locul în care familia nu este doar pentru micul dejun, prânz și cină, dar, de asemenea, pentru a primi vizitatori. Prin urmare, principala cerință pentru mobilier – confort și funcționalitate.

  • Canapea. De obicei, acesta este colțul, convenabil, practic orice configurație.

  • Scaune sau scaune. Acestea sunt necesare în orice caz, cu toate acestea, în anumite niveluri de echipare sunt disponibile, astfel încât este de multe ori cumparat separat. Uneori scaunele sunt echipate cu un loc pentru depozitarea lucrurilor mici, ceea ce este foarte convenabil într-o bucătărie mică.

  • Masa. Poate că orice formă, în funcție de cerințele dumneavoastră: rotunde, ovale, uneori triunghiulare. Starea obligatorie: proporționalitatea cu canapeaua, altfel designul va arăta ridicol.

  • Accesorii suplimentare: Puffuri, perne sau bănci.

  Scaunele pentru colțurile de bucătărie produc două tipuri: moale sau semi-. Prima opțiune este mai mult ca scaunele standard, canapea, iar al doilea este un pic rigid și seamănă cu scaunele scaunelor. Decizia pentru achiziționarea de mobilier necesar în bucătărie, în primul rând este necesar să se decidă lungimea părților laterale ale colțului bucătăriei. Standardele general acceptate pentru care cumpărătorii și vânzătorii de mobilier sunt orientați, este de la 140×110 până la 140×200 în raport cu un unghi secțional dreptunghiular.

  Un astfel de colț este ușor de găsit în orice magazin de mobilier specializat. O astfel de mobilier va permite să se potrivi deplasarea de familie de 3 persoane.

  Înălțimea de mobilier, de asemenea, are aproape întotdeauna o dimensiune standard: 80-90 cm. Desigur, puteți alege sau comanda un spate mai mare a produsului, atunci întregul colț de bucătărie va părea de mare. În cazul în care zona de bucătărie vă permite să găzdui mobilier mai mult de ansamblu, este destul de logic în ea va arata un colț de bucătărie de mare. Modelele de dimensiuni individuale pot fi comandate fara probleme, producătorii vor putea efectua orice opțiune.

  In magazine sunt colturi Oferite de diferite dimensiuni, forme și modele.

  • Dreptunghiular 3-secțiune. Astfel de colțuri constau din 2 canapele și inserții de colț. Toate inserțiile necesare au lungimi diferite. Analogii două secțiuni sunt 2 canapele situate unghi la colțul unul cu celălalt. Dimensiunile lor 1000×1000 cm sau 1200×1200 cm.

  • Pătrat. Toate secțiunile sunt identice în dimensiuni, mici. Aceasta este opțiunea perfectă pentru o cameră mică.

  • Rundă. dimensiuni mai mari decât cea mai mare parte restul desenelor. Potrivit pentru bucătării non-standard.

  Dimensiuni pentru bucatarii mici

  colț de bucătărie este o soluție de economisire pentru o cameră mică bucătărie. Cele mai multe dimensiuni compacte, în acest caz sunt 110×110 cm. Acest design este echipat cu o varietate de cutii pentru diverse lucruri mici, în cazul în care puteți stoca, de asemenea cereale, cartofi sau prosoape de bucătărie și șervețele, care economisește spațiu în mod semnificativ. În acest caz, necesitatea de a plasa un dulap suplimentar pe teritoriul bucătărie. Tot ce ai nevoie va fi la îndemână.

  În spatele colț de bucătărie puteți aranja întotdeauna mai multe persoane decât pe scaune, mai ales că astfel de loc o aterizare este scaun simplu mult mai confortabil. De exemplu, adâncimea de canapea de 50 de centimetri este destul de confortabil pentru turiști.

  Modelul miniatură de 1010 x1010 mm în dimensiune se face complet cu o masă mică și două scaune.

  850×1500 mm, 1000×1300 sau 1100×1600 mm poate ridica o masă mai mare mai mare standard, cu drepturi depline. În orice caz, dimensiunile și dimensiunile pot fi schimbate prin comanda un colț de bucătărie individuală. Modelul realizat de litera „g“ este deosebit de popular. Dacă te-ai oprit pe forma pătrat de mobilier, trebuie să cântărească cu atenție în cazul în care canapea.

  Colțurile de dimensiuni mici sunt produse în neintenționat sau modulare. Acesta din urmă poate fi utilizat în proiectarea completă și separat. În cazul în care bucătăria este complet mică, atunci producătorii oferă modele fără spate și perne incluse în kit sunt atașate direct pe perete, folosind o bandă adezivă specială. Se pune colțul de preferință, la o distanță de metri de la dulapuri de bucatarie.

  Parametrii colțurilor cu loc de dormit

  Desigur, modelul cu un loc de dormit merită o atenție deosebită. Acest lucru este valabil mai ales într-un apartament cu o cameră, când oaspeții au ajuns brusc.

  Designerii cu experiență recomandă să bată această nuanță și să facă bucătăria dvs. nu numai confortabilă, ci și o cameră elegantă.

  Colțurile cu un loc de dormit au o serie de avantaje incontestabile:

  • Un astfel de model ocupă un spațiu minim pe care îl salvează esențial+
  • Cu o locație rezonabilă, adică, cu colțul din dreapta al inversării și dimensiunilor colțului, puteți crea un design destul de elegant de spațiu de bucătărie+
  • Când cumpărați astfel de mobilier, obțineți un pat complet+
  • Puteți asambla singur un astfel de colț de mobilier, nu va fi dificil.

  Dacă ați ales un colț cu o canapea pliabilă, amintiți-vă că ar trebui să fie de cel puțin 180 cm lungime, astfel încât persoana să poată face ușor să rămână pe ea. Există modele cu dimensiuni mai mici – 110-140 cm. De asemenea, este necesar să se aibă grijă de înălțimea corespunzătoare a scaunelor – cel puțin 40-50 cm, dar adâncimea ar trebui să fie de la 50 la 70 cm.

  În ceea ce privește înălțimea, este de 80-95 cm și, uneori, mai mult, dacă există diferite elemente de design pe spatele produsului.

  Dacă un colț de bucătărie devine o daneză permanentă a unei persoane din gospodării, este mai bine să alegeți un kit constant cu un mecanism solid și scaune din piele. Dacă numai oaspeții dorm în bucătărie, puteți ridica un model de acoperire mai moale. Astfel de colțuri sunt, de asemenea, echipate cu cutii convenabile, acoperind scaunele colțului. Ei pot chiar să păstreze băncile cu conservare. Adevărat, din cauza unei mici rugăciuni în bucătărie va trebui să deplaseze periodic masa pentru a lua tot ce aveți nevoie din cutii.

  Opțiuni neobișnuite

  Comoditate și funcționalitate nu devin întotdeauna criterii pentru alegerea colțurilor mici de bucătărie. Este clar că toate aceste mobilier sunt adaptate pentru a mânca, deci este important ca scaunele canapelei și spatele scaunelor să fie foarte confortabile pentru o distracție lungă. Dimensiunile și opțiunile non-standard pentru astfel de seturi în plus pot transforma bucătăria mică într-o cameră foarte elegantă. Pentru a comanda un astfel de mobilier, trebuie să calculați cât de mulți oameni stau de obicei la masă, indiferent dacă va fi convenabil pentru ei să vină la colț, indiferent dacă kitul se potrivește în designul general al camerei de bucătărie.

  Neobișnuit bucătăria dvs. poate face nu numai dimensiunea, ci și culoarea mobilierului ales. Datorită capabilităților tehnologice de astăzi, experții vor putea oferi culori neobișnuite și memorabile: de la portocaliu la negru.

  Un punct important în acest caz va fi selecția de accesorii și textile în bucătărie. De exemplu, bucătăria din stil marin vă va face camera destul de neobișnuită. Pernele A la TelnyWash va adăuga o evidențiere într-un colț într-o culoare albastru-alb.

  În această opțiune, puteți alege o tapițerie verde strălucitoare a scaunelor, adăugați buchete. Într-o cameră mică puteți recrea iluzia coupe-ului: aceasta este suficientă masă mică și 2 locuri, decorate în stil minimalist.

  Adevărat, o astfel de bucătărie este destinată unei familii de 2 persoane.

  Dacă sunteți proprietarul unei bucătării spațioase, puteți echipa colțul în formă de P, După ce a primit o zonă cu drepturi depline pentru adoptarea oaspeților și efectuarea de conversații sincere. Adăugând câteva scaune, aici puteți lua o mică companie de oaspeți. Pereții sunt suficienți pentru a aranja în culori strălucitoare, chiar și în alb, iar tapițeria mobilierului pentru a alege o culoare sau cu un model neobișnuit de forme geometrice. Acest lucru vă va permite să extindeți și mai mult spațiul, iar textilele neobișnuite vor adăuga un element pozitiv în bucătărie.

  Va fi frumos să priviți și stilizați sub colțul bucătăriei din lemn cu scaune rigide. Vor fi lenjerie inutilă și perne, iar zona de colț va fi temporară „refugiu” pentru a face alimente într-o bucătărie mare și spațioasă.

  Mulți designeri recomandă o chicinetă în apropierea ferestrei, cu o vedere de lux de lux.

  Cum să ridici?

  Deci, dacă vă decideți să vă decorați spațiul de bucătărie, pentru a începe, decideți ce dimensiune vă convine. Aici este important, înălțimea, lungimea, lățimea. Măsurați cu atenție numărul camerei și decideți cu locul unde va fi localizat colțul.

  Este mai bine să o instalați de la frigider, o plită sau spălare, în mod ideal – lângă fereastră.

  Unii proprietari sunt utilizați pentru un colț de bucătărie al unei loggii, un balcon atașat sau un teritoriu, unde canapeaua este ușor de plasată. Al doilea moment – tapițeria. Acest element poate strica simultan aspectul bucătăriei sau, dimpotrivă, pentru a se îmbunătăți.

  • Tesatura de tapițerie poate repeta designul perdelei din zona de luat masa.
  • Materialul de tapițerie astăzi este prezentat într-o gamă largă. Dacă alegeți o canapea moale cu tapiterie de țesături, amintiți-vă că cele mai comune materiale sunt velor, jacquard, pluș sau shenill.
  • Un microfibră cu strat de teflon a fost perfect dovedit – materialul din care toate punctele sunt ușor de jgheabul.
  • Turma cu o grămadă scurtă mai puțin rezistentă la uzură decât microfibră, dar, de asemenea, foarte practic, cu o schemă imensă de culori.
  • Piele de acoperire din piele – Gen clasic, este un material durabil, pielea este ușor de îngrijit pentru piele, dar acest colț se va potrivi doar într-un anumit stil de design de bucătărie.
  • EcoCity a fost doare înregistrările pentru mai mulți ani, acest lucru este un material rezistent la foc, care seamănă vizual piele naturală, în timp ce în mod semnificativ mai ieftin.
  • Și în general, și colțuri de bucătărie miniatura vor arata foarte bine cu oricare dintre upholsters tesatura menționate mai sus, principalul lucru – bate cu pricepere de colorat cu design-ul din jur.

   Dacă nu vă place pânză, pentru a alege scaune „hard“, acoperirea lemnului imitarea. Decorați perne lor de culoare multiple, iar în bucătărie nu va fi un element de odihnă grădină.

   Punctul următor este materialul din care este făcută de colț bucătărie. Este necesar ca masa și cu fața de canapea și scaune coincidea pe textură. Acesta va fi nu-i rău în cazul în care în exterior design „lemn“ mobila va fi distinge printr-o nuanță de culoare de la podea. Producătorii oferă următoarele opțiuni de materiale.

   • PAL. O opțiune de buget bun, în funcție de acoperire multistrat poate avea orice culoare. Desigur, PAL este mai calitativ decât un copac, dar vizual acest strat este foarte nobil, mai ales dacă vă ridicați tapițeria de bună calitate.

   • Lemn. Calitate, un material natural și rezistent la uzură, cu toate acestea, nu este o opțiune de buget. Cele mai apreciate produse din fag, pin sau mesteacan.

    Pentru o bucătărie mică, este mai bine pentru a alege un colț de bucătărie cu o masă pe un picior, se va face mai ușor procesul de „Contractia“ la colț. După cum puteți vedea, colțul de bucătărie este capabil nu numai rațional de a utiliza membru al camerei de bucătărie, dar, de asemenea, face o zonă destul de elegantă și confortabilă pentru recreere și întâlniri cu prietenii.

    Cum de a asambla colț de bucătărie, uite următoare.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: