Dressers lungi pentru camera de zi

Dressers lungi pentru camera de zi

Suntem deja obișnuiți că, în fața canapea în camera de zi, cel mai adesea cazați în TV, care este atașat la perete sau situate la capătul. Este în cea de-a doua versiune pe care proprietarii premiserii fac cel mai adesea o alegere în favoarea desenului lung. Ele pot fi făcute dintr-o varietate de materiale, au un design original.

Despre ce date din elementele de interior sunt caracteristicile, demnitatea și dezavantajele și cum să nu se confrunte în alegerea, să vorbim în articolul nostru.

Avantaje și dezavantaje

Dressers lungi pentru hol arată potrivit în interior de orice tip și stil. Ei poartă mai multe funcții. Luați în considerare principalele puncte pozitive.

Este imposibil sa nu nota versatilitatea lor. Setul complet poate fi oricare – totul depinde de destinația de proiectare. De asemenea, puteți alege modelul dimensiunii și culorii dorite. Deoarece materialul producătorului este variat, respectiv, apariția structurilor este, de asemenea, complet diferită.

Dresser poate ridica pentru orice stil al camerei. Există multe opțiuni de decor. Mare potrivit pentru interiorul minimalist. Unele modele au un stand montat. Utilizatorii notă confortul și funcționalitatea acestui design. Acesta poate fi folosit pentru o varietate de scopuri.

În plus, aceasta nu ajunge camera, se pare destul de ușor și elegant.

Cu toate acestea, ar fi necinstit să nu spun despre deficiențele. Printre ei există o capacitate mică. În plus, atunci când selectarea accesorii ieftine, funcționalitate este perturbată, de exemplu: începe să se balanseze picior sau salvează ușa.

numire principală

După cum sa menționat deja mai sus, funcțiile unui astfel de piept poate fi suficient de. Cu toate acestea, cel mai adesea este destinat să instaleze temele de mai sus. În plus, designul poate fi componenta peretelui mobilier sau pentru a conecta două părți ale functionarului.

Când zonare, dulapul este instalat în spatele canapea.

În acest caz, aceasta servește ca un tabel. Opțiunea este deosebit de relevantă în cazul în care este vorba de minimalismul. În plus, cabinetul poate servi ca un element decorativ separat. Este perfect pentru instalarea de elegant, atrăgând atenția asupra lucrurilor și culori de cameră.

Materiale de fabricație

Cele mai multe materiale de fabricație șasiu pentru astfel de salon poate fi numit laminat și sobă MDF, lemn, materiale compozite și sticlă. Acestea sunt selectate în funcție de stilul de nevoile de cameră și de client.

aragaz laminate

Acest material este obținut din rumeguș de lemn în care se adaugă lipici, după care totul este bine presat. Suprafața este rafinat cu un strat subțire de plastic având o textură diferită și colorat. Acesta este considerat plusul principal al acestui material. În plus, soba este destul de ieftin, respectiv, consumatorii opresc de multe ori la această opțiune.

Deoarece suprafața este fabricat din material plastic, nu există probleme cu curățarea lor. Puteți nota, de asemenea, rezistență la impact chimice.

Printre dezavantajele se observă că marginea este întotdeauna necesară pentru băuturi laterale, și începe, de obicei, exfolierea a lungul timpului, care arata foarte urat.

MDF

MDF soba evită problema de mai sus. Tehnologia de fabricație este diferit. Pentru a obține materialul, rumegușul este strivit maxim de un dispozitiv special, după care este presat vacuum. Aceasta conduce la faptul că rășina conținută în lemn iese în evidență și acționează ca un ligament. Partea superioară din plastic sau furnir este de asemenea situate deasupra. Materialul poate fi vopsit în culori diferite.

Se poate spune că MDF soba este un copac tratament lemn natural. Instalarea marginea în această situație nu este necesară, deoarece reducerile laterale sunt căutate.

De asemenea, destul de des, în timpul fazei de fabricație pe suprafață, în relief desene sunt realizate.

Costul unui astfel de material a este, de asemenea, nu este prea mare. Componentele interne ale cabinetelor sunt cel mai adesea efectuate din plăci laminate.

Copac natural

Este dificil de argumentat cu faptul că materialul cel mai ecologic este un lemn natural. În plus, se pare foarte frumos. Dresser, în acest caz, pot fi sculptate. Un uscător bun este foarte important, precum și experiența și aptitudinile expert pentru a lucra cu acest web. Cu toate acestea, prețul de astfel de produse este semnificativ mai mare decât în ​​cazurile anterioare.

Sticla si materiale compozite

Calen sticla este adesea unul din materialele pentru fabricarea lung desen. Acesta poate fi combinat cu alte pânze. Culoarea poate fi orice: de la alb la negru. Bine ai venit lumina de fundal. Produse arate spectaculos și elegant.

Materialele compozite sunt evaluate pentru faptul că, cu ajutorul lor, puteți da o formă non-standard.

Cel mai adesea este făcută o alegere în favoarea unor astfel de opțiuni în interior futurist.

Opțiuni de cazare

În cazul în care exact pentru a plasa cabinetul, proprietarul camerei decide în funcție de care funcția se va efectua. Cel mai adesea este instalat lângă perete, vizavi de canapea. Este foarte convenabil atunci când echipamentul audio sau video este instalat pe partea de sus.

În cazul în care dresser este planificat să fie instalat în scopul de a plasa tot felul de elemente decorative pe ea, selecția locației depinde în cazul în care proiectul va arata mai profitabile. În cazul în care este proiectat pentru plante de interior, puteți pune-l la fereastra. Atunci când se face zonarea camerei, rolul principal în care mobilierul tapitat este jucat, scrin este plasat după.

Nuanțele pentru copii

Cum de a alege un adecvat, elegant și original, salon pentru sala? Experții dau mai multe recomandări.

Deci, pentru început ar trebui să decidă cu privire la numirea. Este de la el că este apariția acestui subiect al interiorului. În cazul în care se presupune că tehnica carouri vor fi plasate pe piept, cel mai bine este să aibă grijă de prezența sertare. În cazul în care pur și simplu servește ca un stand, este destul de potrivit pentru opțiunea care are rafturi doar deschise și închise.

Când este necesar să se aloce zone specifice, proiectarea cu diferite de umplere este adecvată.

Dimensiunile dulapurilor sunt alese în funcție de dimensiunea camerei. Lățimea medie a rafturilor este de la 40 la 50 de centimetri. Lungimea pornește de la 100 de centimetri. Mare sau mică Alegeți comodă, proprietarii se rezolva. Principalul lucru este că toată lumea este convenabil și confortabil.

Apoi, trebuie să decidă cu privire la materialul de fabricare. Acest lucru se face cu o pâine pe restul de mobila din camera. Culoarea și textura trebuie să se potrivească cel mai mult.

Și, în sfârșit, ar trebui să reziste la stilul general al camerei. Pentru clasice, modele adecvate realizate din lemn. În stil modern, va fi necesar să se uite la Comode din sticlă, compozite și plăci laminate.

Nu trebuie să uităm de accesorii. Acesta trebuie să fie de înaltă calitate, deoarece afectează într-adevăr aspectul canapea.

În plus, picioarele din materiale ieftine pot împrumuta care amenință consecințe neplăcute.

Cu toate acestea, dacă luați în considerare toate momentele de mai sus, dulap pentru camera de zi va fi frumos și funcțional și va fi în măsură să vă rugăm proprietarii spațiilor peste lungi.

Sfaturi cu privire la modul de a alege corectorul dreapta, sunt în așteptare pentru tine în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: