Geamuri de balcon de către profilul din aluminiu

Geamuri de balcon de către profilul din aluminiu

În prezent, tot mai mulți oameni iau o decizie de a-și izola balcoanele. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece balconul glazurat mărește spațiul util, vă permite să extindeți zona funcțională activă care poate fi folosită ca un joc, un loc de odihnă, un studiu sau chiar un dormitor. Printre compatrioții noștri există o opinie că geamurile de balcon din aluminiu este diferită de plastic exclusiv. Dar acest lucru nu este cazul – profilul are multe alte beneficii. Este vorba despre ele care vor fi discutate în articolul nostru.

Particularități

Pentru a începe cu, ne vom opri diferențele fundamentale între structurile de balcon din metal și tradiționale. Pentru aceasta vom face mai multe detalii în caracteristicile operaționale ale fiecărei opțiuni. Blocurile de plastic sunt efectuate din aceleași materiale din care sunt produse ferestre din plastic. Opțiuni similare sunt cel mai adesea numite geamuri „calde”. Aceste structuri au parametrii ridicați de sunet și izolare termică, dar sunt destul de masive. Instalarea lor în „Hrușciov“ și structurile vechii clădiri, este imposibil – foarte ridicat riscul ca suprapunerea balcon este pur și simplu nu rezista la dimensiunea profilului.

Pentru astfel de case, geam din aluminiu va fi cea mai optimă opțiune. În 80% din cazuri, este frig, pentru că în timpul iernii un astfel de balcon poate fi folosit exclusiv ca o cameră de depozitare.

Și totuși, chiar și un astfel de design ușor poate proteja camere de locuit de particulele de praf și din exterior.

Restul de 20% vine la „cald“ de aluminiu geamuri, atunci când un balcon poate fi folosit ca o camera de zi completă. Pentru aceasta, sunt folosite ferestre cu geamuri duble speciale. Profilul de aluminiu din ele este format din trei straturi principale:

 • Strat exterior din metal+
 • Introduceți termostatul, care este proiectat pentru a rupe podul de frig+
 • plast interior metalic.

În condițiile din fabrică, profilul de aluminiu este de obicei izolat cu fibra de sticla armat, materiale spongioase, sau poliamidă.

Principalul avantaj al loggiei de acest tip este nivelul redus de conductivitate termică, dar în termeni de costuri, o astfel de design va costa mult mai mult decât de plastic, astfel încât această opțiune este, practic, nu este utilizat în viața de zi cu zi.

Avantaje și dezavantaje

Geamul satinat din profil de aluminiu este utilizat pentru un timp destul de lung. În design modern, metalul este acoperit suplimentar cu o compoziție polimerică, datorită căruia resursa de lucru a întregul design și cadrul portant este crescut în mod semnificativ.

Principalele avantaje ale aluminiului geamurilor sunt datorate parametrilor fizico operaționale ale metalului în sine.

 • Aluminiul este un metal durabil, ca urmare, obiectivul dintre cercevea si rama ferestrei devine deosebit de dens. Astfel, ajustarea accesoriilor va fi necesară numai după operarea pe termen lung a cadrului.
 • Ca majoritatea celorlalte metale, aluminiu este oxidat, cu toate acestea, în cazul unui profiler metalic, acest procedeu se oprește practic datorită aplicării unui strat de polimer, care protejează în mod fiabil materialul de rugină și, în plus, face apariția Design mai atractiv.
 • Profil din aluminiu din polimeri, rafturi la efectele razelor ultraviolete. Nu-și pierde caracteristicile funcționale sub influența precipitațiilor și a fluctuațiilor de temperatură.
 • Menținerea cadrelor de aluminiu colectate din produse metalice, nu necesită eforturi de la utilizatori.
 • Glazura de blocuri din aluminiu este considerată cea mai accesibilă, deoarece prețul său este mult mai mic decât costul sistemelor din lemn și plastic.
 • Instalarea geamurilor duble de aluminiu. Orice maestru de casă poate face acest lucru cu propriile lor mâini – pentru aceasta este suficient doar pentru a cumpăra un design în formă gata făcute.
Citește mai mult  Țara Camera de zi: Clema subtilitățile și exemple

S-ar părea că ferestrele cu geamuri duble instalate folosind profilul de aluminiu sunt practice și ieftine. Cu toate acestea, ei nu se bucură extrem de popular. Motivul este că ei au un dezavantaj foarte important – conductivitate termică ridicată a metalelor. Cu alte cuvinte, utilizarea sa lor sens numai atunci când amenajarea unui balcon rece, Deoarece temperatura pe aproape nu va fi diferită de temperatura aerului exterior.

„Rece“ geam are avantaje semnificative.

 • preț accesibil – geamuri materiale ușoare din aluminiu costă de 2-3 ori mai ieftin decât instalarea de cadre standard de PVC. În plus, atunci când instalați blocuri, nu este nevoie de operații suplimentare asociate cu revizia balcon și amplificarea parapetului.
 • „Rece“ glazurare vă permite să elibereze suprafața maximă pe balcon. Structuri ușoare pot fi întotdeauna ușor luate de 20-30 cm, crescând astfel aria funcțională a balconului cu aproximativ 1 kV. M.
 • Aluminiu nu este atât de sensibil la fluctuațiile de temperatură externă și deformările care apar sub acțiunea unor sarcini vânt puternic.
 • Sistemele de balcon din aluminiu sunt garantate la locul de muncă, chiar și după zeci de ani.

izolație caldă a loggii cu ajutorul unui profil de aluminiu nu este atât de comună. În primul rând, costă mult mai scump decât „la rece“. Utilizatorul va trebui să plătească un preț ridicat ca material în sine și pentru instalarea acestuia. În al doilea rând, de proiectare încălziți „mananca“ o zonă de balcon liber, ca rezultat veți obține o nu o zonă funcțională completă, și pur și simplu se potrivesc cutii.

Cu toate acestea, „cald“ glazurare are avantajele sale:

 • o bună izolare termică este asigurată de o grosime de sticlă cu o grosime de 3-6 mm, astfel ferestrele sunt optime pentru montarea în climatul aspru+
 • Datorită inserției, care împarte peretele interior și exterior, frigul nu este transmis la camera, iar căldura nu merge întrece pe sine+
 • Balcon, incalzit cu profil de aluminiu, poate fi transformat cu ușurință în continuarea camerei+
 • Design-ul a crescut izolat fonic proprietăți – nu va deranja nimeni din afară, chiar dacă locuiesc în apropierea liniei de ocupat sau aeroport+
 • Ferestre din profil din aluminiu, blocuri de ferestre mult mai puternice din orice alt material din PVC, din cauza pe care le puteți instala întotdeauna de geamuri din tavan la podea, fără teama de curbură a cadrului în timpul funcționării în condiții de sarcini mari ale vântului.

Pentru ca balcon aluminiu geamuri pentru a îndeplini toate funcțiile sale, Preferați modelele efectuate în conformitate cu exactitate cu standardele existente.

În materie de calitate a profilelor de aluminiu, producătorii sunt ghidate de suport GOST 21519-2003 și GOST 22233-2001.

Vizualizări

Blocuri de aluminiu instalate pe balcoane și loggii pot fi cadru sau fara rama. Faceless geamuri vă permite să faceți spațiul interior al balconului cât mai mare posibil, Și în afara se pare foarte modern și elegant: profilul aici are o lățime mică, astfel încât se creează efectul de sticlă solidă. În plus, geamuri fara rama permite maxim pentru a salva spațiul interior al balcon.

Avantajele unor astfel de structuri includ, de asemenea, faptul că, atunci când asamblarea materialul durificat este utilizat – este aproape imposibil de a sparge o astfel de sticlă, pentru aceasta va trebui să-l bată cu greu de ciocan. Și chiar dacă, din orice motiv, se rupe, atunci utilizatorii nu vor fi în măsură să reducă în jos, deoarece cu un impact puternic, materialul călită pur și simplu swalls, nu a lăsa nici un fragment lipit în deschiderile.

  Citește mai mult  Satin lenjerie de pat

  Cu toate acestea, geamuri fara rama are propriile sale minusuri, și anume:

  • O bună vizibilitate a conținutului intern al balconului de la strada+
  • Nici o posibilitate de montare plase de țânțari în timpul verii+
  • Lipsa de o sută la sută senzație de apăsare+
  • Proiectați Mai rău decât zgomotul de tradiționale deține stradă+
  • Incapacitatea de a dota un balcon cald.

  Evident, numărul de neajunsuri a depășește în mod semnificativ numărul de avantaje, astfel încât, în cele mai multe cazuri, proprietarii spațiilor rezidențiale încă preferă să instaleze balcoanele sistemelor cadru. Acestea arata foarte impresionant, sunt pod și ușor de instalat și de a vă permite să se încălzească spațiu suplimentar, dacă este necesar, optim pentru balcoane cu un acoperiș.

  În ceea ce privește etanșeitatea, sistemele cadru de aluminiu va fi în continuare oarecum instruit de plastic, dar, în ciuda acestui fapt, acestea protejează camera de zgomot și de frig mult mai bine decât Frameless.

  RAM

  Unul dintre avantajele de a instala cadre de aluminiu este posibilitatea de colorare a acestora în funcție de preferințele utilizatorului și caracteristicile interioare. Pictura este realizată într-una din următoarele metode.

  • anodizing. În acest caz, la ieșirea din cadru capătă o rolă cu o tentă metalică pronunțată. Un astfel de efect devine o consecință a formării unui strat de oxid. Se creează o protecție pe suprafața metalului, protejând-o de rugina.

  • colorarea Pulbere. profile prelucrate în mod similar, sunt mai rezistente la fenomene corozive și deformări, deoarece astfel se usuca de acoperire a sub influența temperaturilor ridicate. Pulbere de acoperire ca exploata nu fulg, nu sparge în îngheț, și sub acțiunea razelor ultraviolete directe salvează tonul. Cu toate acestea, o astfel de prelucrare este posibilă numai în condiții de producție, pentru a realiza colorarea casei este imposibilă.

   • Laminare. Această metodă este un pic mai seamănă cu acoperirea de blocare din PVC, cu tot felul de filme. Acesta este cel mai optim mod de a aduce loggia în uniformitate cu stilistice și gama de culori generală a interiorului.

   Ferestre din aluminiu în interior balcon

   Aspectul de rame metalice în interiorul balcon depinde în mare măsură de caracteristicile profilului, numărul total de deschideri de ferestre, precum și numărul de decizii ale clapelor. De exemplu, la instalarea structurilor la distanță cu capetele cusute, un bloc dreptunghiular, cu deschideri de ferestre situate într-un singur plan sunt utilizate de obicei. Dacă aveți de gând să complet vitrat balconul exterior dalei – în acest caz, blocul va fi P-formă. Pentru orice colț de balcon, rama trebuie să aibă în mod necesar o cantitate corespunzătoare de tam-tam. Sisteme de cercevele mobile în funcție de metoda de deschidere poate fi făcută în mai multe opțiuni:

   • dozatoare standard – Ei de obicei, deschise pe bucle pivotante într-o direcție sau alta+
   • Pliere – deschis prin analogie cu fereastra, care este, de sus în jos+
   • Opțiunea combinată – În acest design, în cadrul unui design unic, sunt prevăzute opțiuni pentru ambele leagăn standard si pliante de deschidere.

   clapele glisante sunt deosebit de populare cu cumpărătorii – acestea sunt conduse de un mecanism de dulap pe marginea ghidajului de instalat pe partea de sus și de jos, deschide astfel descoperirea. Această opțiune este interesantă datorită capacității de a maximiza utilizarea ergonomică și fără spațiul apropiat al balconului.

   Examinați recenzii

   În zilele noastre, nu este atât de ușor să dau seama ce opțiuni de geamuri consideră cele mai de succes pentru casele și apartamentele lor. Opiniile proprietarilor și ale numeroasele lor recenzii sunt în mare parte diferite. Analizând toate informațiile prezentate pe site-urile tematice, se pot distinge următoarele teze:

   • Potrivit consumatorilor, blocurile din plastic sunt mai masive și mai generale în comparație cu sistemele de profil aluminiu+
   • din metal, spre deosebire de plastic nu rafturi la deteriorări mecanice+
   • Ramele din aluminiu sunt prost dețin căldură și în acest plan pierd substanțial plastic.
   Citește mai mult  Perdele în bucătărie - cameră de zi: soiuri, opțiuni de design și regulile de alegere

   Aceste caracteristici caracteristice trebuie luate în considerare înainte de a alege o metodă de geam adecvată pentru balconul dvs. Fiecare dintre ele are argumente pro și contra, astfel încât în ​​primul rând este necesar să se studieze starea tehnică a balconului, necesitatea consolidării sale suplimentare și consolidarea parapetul. Un rol important in alegerea unei metode de glazurare joacă utilizarea planificată a spațiilor suplimentare și suprafața totală a loggiei de operare.

   Producătorii

   In zilele noastre, profile din aluminiu sunt în cererea de pe piață, atât de multe companii oferă acest tip de construcție. Printre varietatea modelelor prezentate, utilizatorii să aloce mai mulți producători ale căror produse sunt caracterizate de înaltă calitate, practic și durabilitate.

   • Schuco. Germană companie care oferă una dintre cele mai înalte produse de calitate. Profilele din aluminiu ale acestui brand sunt caracterizate printr-o cetate specială și parametrii tehnici și operaționale unice.

   • New Group Tex. holding italian, ale căror profiluri sunt caracterizate ca fiind cel mai durabil și practic.

   • Provedal. Profilele din aluminiu ale acestui brand spaniol se bucură în mod considerabil ridicat populare în rândul rușilor. Experții le sărbători la fel de fiabile, mici și materiale de înaltă calitate. Este permis să folosească pe balcoane și loggii de toate tipurile.

   Cum să vă îngrijiți?

   În concluzie, vom da mai multe recomandări cu privire la modul de a menține prospețimea și puritatea blocurilor de aluminiu pe balcoane. Este cel mai bine la acest machiaj fondurile recomandate de către producător. Cu toate acestea, în cazul în care acestea nu sunt la îndemână, puteți utiliza orice detergent moale, fără componente abrazive.

   rame de aluminiu sunt spălate ca acestea sunt contaminate, dar cel puțin o dată la fiecare șase luni. Dacă profilul instalat are un strat protector de polimer – cel mai bine este să se consulte unui reprezentant de vânzări despre caracteristicile de ingrijire competente pentru el.

   Orice defecte minore și zgârieturi care apar în procesul poate fi corectata cu ajutorul unor corectori speciale. Cu o suprafață semnificativă de deteriorare, recuperarea acoperirii este produs folosind o pastă pe bază pe bază de aluminiu.

   îngrijire separată necesită de fitness. Bucle, ghid role, precum și elemente în mișcare din când în când necesită curățare și lubrifiere.

   Overallity sistemului de ferestre instalat este în mare măsură depinde de integritatea sigiliului, așa că trebuie să fie schimbat, deoarece este uzura. Pentru a face acest lucru, selectați un material similar sau grosimea corespunzătoare.

   Potrivit comentarii utilizatorilor de structuri de ferestre dintr-un profil de aluminiu, cu o ingrijire adecvata, estetica cadrului vitraj și caracteristicile funcționale ale acestuia vor rămâne neschimbate de-a lungul anilor.

   Exemple de succes

   În ultimii ani, cu profil de aluminiu blocuri pentru loggii și balcoane sunt din ce în ce mai populare, deoarece materialul este caracterizat nu numai prin parametrii de rezistență a crescut, dar, de asemenea, design original.

   geamuri fara rama este foarte ușor și simplu, în timp ce se pare în afara spectaculos, și în interiorul vă permite să instalați podeaua de la podea la tavan.

   blocuri Frame sunt mai funcționale, ele protejează mai bine spațiu suplimentar de zgomot, vânt și frig, și cu balcon asieta de înaltă calitate, transforma într-un spațiu funcțional elegant.

   Despre caracteristicile balcoane geamuri profile din aluminiu vezi mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: