IKEA PLAIDS

IKEA PLAIDS

Un sortiment de placi Ikea în directorul lanțului de lanț popular, pur și simplu imaginație uimitoare.Standard și EuroParameters, pe canapea 160×200 cm și pe pat 240×260, produse de alte dimensiuni, adulți și pentru copii. Marea colorat – gri la modă, alb și alte culori.

Particularități

Pature IKEA – un nume colectiv comun pentru o varietate infinită de produse, în special în cererea pe parcursul sezonului rece. Opțiunile cadourile de sortiment în dimensiune, culori, materiale de fabricație și scop funcțional.

Chiar și cumpărător care a venit cu în avans a obiectivului va fi dificil să se determine obiectul de preferință – în cantitatea potrivită nu va fi de lână, muște, tricotate, modele pur decorative si practice. Fiecare în mai multe culori, între care este aproape imposibil de a face o alegere.

Numit „Plaid“ în catalogul de produse IKEA poate fi implicat nu o duzină de categorii. Diversitatea lor nu vă permite să alcătuiască o singură clasificare care să reflecte toate caracteristicile individuale. Prin urmare, caracteristicile enumerate poate reflecta doar o singură diferență caracteristică.

  • Compoziţie. Din firul natural, cu toate bonusurile care decurg de aici – încălzirea rapidă, moliciune, frumusețe și circulația aerului. Sintetic – practice, plămâni în îngrijire, cu o durată lungă de viață, păstrarea decoratii inițiale. Mixt – realizat din fibre naturale și sintetice, în anumite proporții, verificate care păstrează senzațiile plăcute de naturale și de selecție a îngrijirii modelelor sintetice.
  • Dimensiuni. Copii și adulți, duble, o dată și aight și unice, pe o canapea sau fotoliu. Plaid-cuvertură, din care face doar o pernă canapea, nu să caute un loc separat. Paturi Fleece – combinație excelentă de decor textil și izolație. Plăci mici din care puteți face o cape pentru un scaun balansor sau un scaun de răchită într-o casă de țară. Ele pot fi confortabile pentru a se închina, respirând aer proaspăt pe balcon, o verandă laptile.
  • Colorare. Paletă intensivă cu variante luminoase monocrome, modele în mai multe variante de culoare, panouri combinate, gamie pastel cu o rafinată delicată, dar nuanțe dezactivate. Și, de asemenea, în mod tradițional luminos Scoția – o cușcă pitorească mare cu bares armonioase de tonuri și nuanțe combinate.
  • Funcționalitate. Pedspiraturi decorative, lână, cald ca pături pături cu hote, încălzirea perfect la cel mai rece timp, produse tricotate, rafinat și personalizat ca haine ale tuturor membrilor familiei. Există capete pentru mobilier și mese din Ikea, în care păturile sunt stocate de la aceeași cerere.
Citește mai mult  Cum de a alege o pernă pentru a dormi pe stomac?

Gama acestui segment de bunuri se distinge prin varietatea izbitoare de direcții de stil, gamă coloristă (culori la modă și culori tradiționale – de la fierbere și alb la negru).

Există multe opțiuni practice și lucruri decorative, țesături și împerechere pentru cumpărători nedeclarați și capricioasă, produse de fire naturale, sintetice și mixte.

Modele populare tricotate

Toamna melancolie și retragerea depresiei de iarnă dacă este acoperită cu o pătură tricotată. Tendințele populare în acest an sunt deosebit de mult, deci trebuie să fiți definit imediat cu cel mai necesar subiect din casă pentru izolație. Mai întâi ar trebui rezolvată pentru ceea ce este necesar.

  • Stai pe pat. Există dimensiuni diferite: o oră – 160×200 cm, dublu – 220×240 cm, EurostiRight – pe patul de dimensiuni mari – 240×260 cm, pe scaun în camera de zi sau în hol în șemineu.
  • Faceți un copil atractiv. Bright,, dimensiuni festive mici, de Anul Nou sau cu finisaj frumos.

Textile pentru acasă ar trebui să aleagă în culori. Este posibil să se confrunte cu dificultăți considerabile: gri acest sezon într-o tendință specială, perfect combinat cu cele mai multe dintre soluțiile de tonul principal. Dar există întotdeauna colorat curent, față de care se estompează moft și umple considerente practice.

În sortimentul de oferte exista produse variabile pentru orice portofel, gust și stil de design selectat.

  • „Ursula”. Pentru cei care prefera bumbac carouri de moda tricotate de la IKEA, realizate din fire naturale, fără un singur gram de supliment. Dimensiunea optimă (120x180cm), de culoare bej și roșu.

  • Galben Plaid „Moalotta”. Nu este cel mai ieftin, dar este un culori calde de vară, dimensiunea standard (130h170 cm), cu un fir de velur, adaugă căldură și confort la senzația tactilă. Imitație incredibil de efectivă a împerecherii manuale, oferind decorativitate în vizualizare și restabilitate într-o versiuni excretate, pliate și ocazionale abandonate. Pentru cei care nu-i plac culorile luminoase, există o alternativă în versiunile standard albastru și perle gri.

  • „Helgun”. Această placă va plac fanii stilului scandinav, iubitorii de ornamente tricotate geometrice de iarnă, desene primitive, gama gri-verde reținută. Covor de desen se va adăuga interiorul coziness dezactivat, decență discretă. Dimensiunea va fi optimă pentru scaunele în vrac și pentru o canapea mică (150×200 cm). Este perfect pentru living sau dormitor. Produsul nu se aplică la tendință ieftină, dar invariabil și este întotdeauna în primele 10 modele cele mai bune de vânzare.
Citește mai mult  Opțiuni pentru proiectarea unei băi combinate în Khrushchev

Revista de tricotat covoarele IKEA, plasate pe web, precum și cataloage de magazine online nu dau o zecime din frunze impresia că o varietate tentantă de propuneri, pus pe ferestre confortabile.

Pentru să se bucure de revolta de culori si tactile placute, este necesar să se familiarizeze cu sortimentul de vii și asigurați-vă că este imposibil să plece din magazin fără a cumpăra, fără mult dorit cald produse culori plăcute și atractive.

covoare din lână

Carouri din lână naturală – obiectul de ani de vise că persoanele în vârstă de multe ori adevărat numai în cadouri de la copii adulți. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că libertatea de management financiar, iar unele exces poate împiedica un lucru bun să vă răsfățați la orice vârstă.

„Fridberg” – nu numai covor cel mai scump și rafinat de la IKEA, are 45% din lână de oaie și 55% alpaca. cunoscători adevărați știu cât de greu este produs din alpaca prime ca lengerie scumpe lucrurile așa cum sunt confortabile și ușor de utilizat.

Există și alte opțiuni, mai accesibile sunt carouri de obicei, nu dau drumul la produse în sentimente plăcute, dar nu necesită dificultăți speciale în îngrijirea. Exemple ilustrative – „Stockholm” mohair, acrilic, lana si poliester, „Annam” o celulă mică sau un alb plăcut, cu un întuneric mare și gri deschis. Din aceeași specie pot fi găsite în ciocolată noastre tandem confortabil cu bej. Există o celulă, și în alte poziții – de exemplu, o valoare complet democratică „Vorkrage” în două variante constructive tese discret de culoare gri-bej și perle, cu nucă de cocos cenușă brun.

Nu există nici o îndoială că aceste produse vor aduce cele mai multe sentimente de neuitat nu numai cu placuta lor la atingere printr-o gramada moale, dar, de asemenea, vizualizare estetică, universalitatea combinației cu setarea de orice stil.

Sortimentul de paturi lână

Fleece – invenție progresivă, produs de activități comune de polimeri și industrii de țesut. cuvertură bilaterală va face o varietate de decor familiar. Fluffy carouri dintr-o varietate specială de material artificial va încălzi în cea mai rece vremea, arată bej scump și avansat, turcoaz va face o notă de avangardă la orice decor tradițional, iar cuvertura roz este potrivit pentru dormitorul fetei. Fleece Pastel Tonuri (albastru, Golden Beige și cafea) va fi adecvată în orice dormitor. cuverturi de pat Fleece de diferite dimensiuni sunt delated la orice soluție de designer.

Citește mai mult  Mese moderne de bucătărie

„Vitmus” – Bright Fleece Carourile Reprezentant în categoria de preț accesibil. Ca un copil și un adult, potrivit pe un scaun și într-un pat de copil din cauza dimensiuni (120×160 cm), ușurința de îngrijire și costul absolut democratice. „Alarvide”De asemenea, lână, există atât în ​​roșu și în gri și în versiunile alb. Dimensiuni 170×130 cm. Foarte moale și plăcut la corpul. În plus față de modelele prezentate, puteți plăti în continuare atenție la cuverturi de lână „Thierblometster”, „Trattviva” și multe altele.

opţiuni de matlasate

Nepretențios în îngrijire, durabil pentru utilizare și echipamente decorative inexprimabilă. Perfect pentru izolare de iarnă și pentru a da un dormitor în vara lui decoratii familiare. Un plus foarte bun pentru setarea dormitorului va fi matlasată carouri „Gulved“. Acest cuvertură moale matlasat, este întotdeauna confortabil chiar și în ger. Suprafața matlasată servește ca element decorativ, și, de asemenea, face mai cald acoperite, iar dormitorul tau este confortabil.

Printre modelele pentru copii ar trebui să acorde atenție luminilor Quilt / Rerende Plaid. Este, de asemenea, foarte moale și elegant. Dimensiune 96×96 cm. În plus față de aceste modele, există multe altele, cum ar fi „Kelaks”. Plaid este capabil să transforme vederea oricărui dormitor. Patul va arăta întotdeauna curat și bine întreținut datorită patului pat modern.

Cum să vă îngrijiți?

Fiecare produs are instrucțiuni de la producător care va spune noului proprietar fericit de moduri de spălat, uscare, călcat, curățenie chimică. Înainte de ao cumpăra, trebuie să fie examinată cu atenție – uneori este complexitatea sau simplitatea îngrijirii de a deveni un argument decisiv pentru hostess de maternitate.

Examinați recenzii

IKEA atrage mulți, spun că această slăbiciune a insurmontării. Oamenii, primind un salariu, caută să meargă la magazin. Uneori, cumpărătorii spun că IKEA nu poate fi păstrată să cumpere, în special plajele, care sunt prezentate de mulți. Utilizatorii din comentarii lor scrie că aici puteți cumpăra carouri pentru orice gust, dimensiune și portofel. Acest loc nu va lăsa un singur cumpărător indiferent.

Despre ei înșiși de pleduri de la compania cumpărători IKEA lăsați feedback-ul pozitiv numai. Ei le iau acasă, în țară și sub formă de cadouri pentru cei dragi și de cei dragi.

În sezonul rece, ele sunt deosebit de atractive, deoarece ele promit căldură, confort, frumusețe și atractivitate irezistibilă a spațiilor rezidențiale, în același timp,. Și trebuie să spun că îndeplinesc promisiunile lor pentru toți o sută.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: