Înregistrarea interiorului bucătăriei în stil modern

Înregistrarea interiorului bucătăriei în stil modern

Acum, mulți preferă să se potrivi bucătării într-un stil modern. Aceste interioare se disting printr-un design concis, manufacturability și o combinație de o varietate de materiale. În acest articol ne vom uita la toate varietate de stil clasic, opțiunile de finisare, selecție de mobilier, decor și textile.

Descrierea stilului

Stilul modern este foarte variabilă – de fapt, sub el ar trebui să înțeleagă totalitatea de stiluri care îndeplinesc tendințele moderne. Acesta este de obicei destul de interioarele luminoase, fără bibelouri menite să practice confort și combină extraordinare forme, texturi, culori. Dar, în primul rând, este în valoare de Culegind stilul de a respinge de la ea în alegerea de finisare si mobilier. De exemplu, puteți lua în considerare astfel de opțiuni.

  • Stilul de înaltă tehnologie Acum populare – se concentrează pe tehnica modernă, materiale neobișnuite și de multe ori – pe culori luminoase. În această formă, bucătăria ta va arata scump și elegant, indiferent de dimensiunea.

  • Classic modern – Aceasta este o altă opțiune de proiectare. În esență, este un hibrid de stil clasic, iar marmura modernă poate fi coerentă cu plastic, și tonuri de pulbere rafinate – cu culori strălucitoare.

  • Interne american Potrivit pentru spațiul mare deschis – de exemplu, dacă aveți o cameră de zi cu bucătărie sau un apartament studio. Acest interior se caracterizează prin zonare, mobilier tapițat, cămin sau imitație și iluminare sensibilă uniformă.

  • Stilul scandinavului Este, de asemenea, popular acum – acesta este un stil ecologic în care materialele naturale sunt utilizate în mod predominant, iar în designul însuși sunt respinse de la confortul practic. Acestea sunt, de obicei, interioare concise în culori strălucitoare.

Spectrul de culori

În plus, ar trebui să decideți cu privire la gama de culori a bucătăriei dvs. Designerii sfătuiesc să ia cel puțin trei culori ca bază, astfel încât interiorul să nu pară prea mult. De asemenea, în alegerea culorii ar trebui să ia în considerare dimensiunea bucătăriei dvs. și aspectul său.

Pentru bucătărie mică, este avantajos de a alege nuanțe de culori luminoase – Poate fi alb, bej, cremă, roz blând, albastru sau gri. O bucătărie similară va arata foarte elegant, vizual și culori luminoase va extinde cameră. De asemenea, rețineți că este mai bine să se agite nuanțe calde la intrare, și rece – în adâncurile camerei.

Deci, întăriți efectul perspectivei și chiar și camera mică arată ca un spațiu spațios, umplut cu aer și lumină.

Dacă aveți o bucătărie spațioasă, se poate arata mai puțin bine în schema de culori luminoase. Alege culorile predominant calde – mai ales dacă aveți de gând un decor concis, astfel încât camera va arata mult mai confortabil și laminate. Puteți combina cu ușurință tonurile ușoare cu culori întunecate sau cu culori luminoase – de exemplu, accente exprimate sau doar zonate camera. În bucătăria strălucitoare, nu vă fie frică să jucați cu nuanțe diferite – interiorul nu trebuie să fie monocrom, să utilizați întreaga gamă de tonuri pastelate.

Uneori bucătăriile sunt desemnate în schema de culori închise – Pentru designul modern, este, de asemenea, caracteristic și poate arăta foarte elegant. Pentru a crea un interior întunecat luxos, renunțați la o culoare neagră curată – acum în nuanțe compozite complexe de modă care arată mult mai rafinat. Puteți lua tonuri întunecate de burgundă, albastru, verde, violet sau teracotă.

Arată nuanțe de măsline și tonuri calde de gri. Rolul foarte important în interiorul întunecat al bucătăriei va juca iluminat – ar trebui să fie destul de luminos pentru munca confortabilă în bucătărie și să sublinieze locuri importante din interior.

Nuanțele luminoase pot arăta, de asemenea, foarte elegante și frumoase. Cu toate acestea, ele sunt luate rar de interior, este adesea incomod pentru o lungă perioadă de timp în camera unde există culori excesiv de saturate.

În același timp, la modă zmeura, portocale, salată și turcoaz nuanțe pot fi destul de combinat cu succes cu alții. Ca rezultat, veți obține un interior armonios și echilibrat.

Opțiuni de finisare

Înainte de a începe reparații, aveți nevoie pentru a decide imediat pe ea doar cu stil, dar, de asemenea, cu un aspect: dacă aveți o bucătărie liniară mică în Hrușciov sau un studio mic, finisajul trebuie să fie cel mai simplu posibil. Dacă aveți o cameră spațioasă, proiectul poate fi mai mare. Luați în considerare posibile materiale pentru bucătărie în stil modern.

Pereți

Separați pereții din bucătărie poate fi diferit. Uneori alegeți imaginea de fundal – este o opțiune destul de economică, simplă și frumoasă și chiar le puteți înălbi pe cont propriu. Dar considerați că în zona de gătit este mai bine să nu utilizați tapet – ei se vor murdări repede și vor veni în dezordine. În jurul căștilor de bucătărie trebuie separat printr-un perete cu plăci ceramice, sticlă, panouri din plastic sau lemn lacuit.

Adesea pentru bucătărie alege colorarea pereților – astfel de opțiuni pot arăta, de asemenea, foarte elegante. Puteți alege colorarea netedă sau texturată, combinați diferite culori și nuanțe. O astfel de acoperire va fi durabilă și practică, iar diversitatea vopselelor și a tehnicienilor vă va permite să creați un finisaj modern unic. Există și alte opțiuni pentru a face pereți în bucătărie. De exemplu, țiglă este populară cu imitație de cărămidă sau zidărie – această opțiune va fi potrivită pentru toți cei care apreciază estetica neobișnuită.

Dacă doriți să utilizați materiale naturale în interior, pereții pot fi coborâți de clapă.

Podea

Finisajul de la podea în bucătărie este, de asemenea, important. Pavel trebuie să fie combinat cu interiorul principal și, cel mai important, să fie practic. Cel mai adesea pentru interioare moderne, laminat este ales – este o acoperire ieftin și de înaltă calitate, care are mai multe opțiuni de design – puteți alege cu ușurință culoarea și textura sub interiorului – din imitație de lemn, înainte de multi-colorate acoperirea cu imprimeuri.

Uneori, în finisajul podelei pentru plăci ceramice din bucătăria modernă de utilizare. Este, de asemenea, o opțiune foarte elegant și interesant. Este potrivit pentru cei care iubesc să gătească o mulțime, țiglă este foarte ușor să se spele după locul de muncă activă în bucătărie. Este interesant de toate tipurile de mozaic prevăzute de țiglă. În cele din urmă, puteți lua în considerare parchet – placi naturale uita la etajul luxos, dar au propriile lor contra. De exemplu, parchetul trebuie să fie protejate de zgârieturi și umezeală – în bucătărie, el poate veni rapid în stare proastă. În plus, parchetul este destul de scump, și nu întotdeauna acest cost este justificat.

Tavan

Finisajul plafonului este, de asemenea, foarte important. Cea mai ușoară opțiune este o spălare obișnuită, se va potrivi celor care au plafoane netede. Dacă există nereguli sau fisuri vizibile, ele pot fi ascunse în spatele panourilor din plastic.

În cele din urmă, întinderea și atașamentele vor merge pentru a crea un plafon perfect neted și va ajuta la orice experimente cu iluminare.

Organizarea iluminării

În interiorul modern, opțiunile de iluminare pot fi cele mai diverse. Striparea costurilor din designul general și dimensiunea bucătăriei.

Într-o bucătărie mică vor exista două surse de iluminare – un candelabru luminos pe o masă de masă și o lampă peste zona de lucru a bucătăriei, Lumina de fundal cu LED-uri utilizate frecvent. Dacă candelabrul are 3-5 lămpi luminoase, destinate unor direcții diferite, o bucătărie mică se va dovedi a fi confortabilă și ușoară. Cu toate acestea, unele chiar și în bucătărie mică preferă mai multe lămpi principale – se poate arata, de asemenea, destul de bine.

Într-o bucătărie mare, merită luat în considerare opțiunile pentru amplasarea unei multitudini de lămpi în jurul perimetrului camerei sau în întreaga zonă a plafonului – este deosebit de ușor de implementat cu modele plafon stretch și montat. Puteți face două opțiuni de iluminare – luminoase și amurg, potrivite pentru mese atmosferice. Uneori suficient și un candelabru, dar ea trebuie să aibă o mulțime de lămpi de iluminat pentru a crea uniformă.

Lumina este o metodă bună de zonare. Bucătăriile moderne sunt adesea combinate cu un living cu o cameră de zi. În acest caz, zonele sunt ușor de împărțit folosind două surse de lumină. Ele pot fi diferite în luminozitatea, intensitatea sau umbra lor.

Cum de a alege un set de bucătărie?

Alegerea unui set cu cască de bucătărie este foarte importantă, deoarece este de la ea, care va fi în mare parte dependentă de toate bucătărie. Selectați setul cu cască corespunzător rezultă din dimensiunea camerei dvs., a nevoilor practice și a aspectului dorit. În primul rând, concentrați-vă pe dimensiune și layout. Pentru o bucătărie mică, o bucătărie unghiulară sau directă este ideală – nu iau prea mult spațiu și vă permit să aranjați totul compact. Dacă aveți o familie mică de două sau trei persoane, puteți lua în considerare și opțiuni convenabile cu un contor de bare. Căștile directe sau de colț vor oferi pasaje spațioase și vor economisi spațiu pentru zona de luat masa cât mai mult posibil.

Dacă aveți o bucătărie mare, opțiunile pot fi mult mai mult. De exemplu, dacă doriți să gătiți, puteți să plasați două seturi cu cască de bucătărie dreaptă sau să alegeți un aspect în formă de p.

În plus, seturi de căști neobișnuite insulare sunt populare – este posibil să se pună de spălat, dulapuri, rack-bar sau echipamente de uz casnic pe insulă.

Este foarte important să vă puteți fi în mod convenabil în bucătărie – este de aici că costurile pentru a respinge în alegerea unui set de căști. Dacă vă pregătiți de multe ori feluri de mâncare complexe, aveți nevoie de o masă mare și confortabil, dacă aveți o familie mare – aveți nevoie de o spalatorie auto mare, și, dacă doriți să puneți setările de frumos, ar trebui să alegeți un set de căști cu rafturi deschise. În cazul în care bucătăria este foarte mic, are sens să dulapuri până la tavan machiaj și a obține o mică scara elegant. Acesta ar trebui să depindă de nevoile dumneavoastră.

În care Nu uita despre estetica – este deosebit de dificil de a alege un set de căști pentru o mică bucătărie: astfel încât spațiul este perceput vizual mai larg, trebuie să o facă la fel de solid posibil. Cel mai bine dacă setul cu cască constă din dulapuri închise cu echipament încorporat și fără mâner. De asemenea, materialele lucioase arată bine – reflectă lumina și fac camera vizuală spațioasă. În ceea ce privește bucătării mari, puteți alege fațade multicolore pentru setul cu cască și rafturi deschise, dar nu exagerați: pentru stilul modern, opțiunile de design destul de restrânse sunt caracterizate.

Elementele textile și decor

Designul bucătăriei nu se limitează la alegerea finisajului și a mobilierului: decorul joacă, de asemenea, un rol semnificativ. Accentul minor este că interiorul este animat și îl face pe individ, deci nu este mai puțin atentă să le selectați. În primul rând, merită să se decidă asupra textilelor.

Perdele, perne și prosoape de bucătărie ar trebui să continue în mod natural stilul pe care l-ați ales. Într-o cameră mică, puteți utiliza culorile de bază sau mobilierul din material textil – atât spațiu va arăta cât mai multe posibil.

Dacă doriți o varietate, puteți alege un material textil de contrast luminos, care va atrage atentia. Opțional, toate textilele fac într-o singură culoare sau din materiale similare, dar ar trebui să se asigure că toate elementele sunt combinate armonios.

În bucătărie există alte trivia decorative – uneori, ele sunt utile, și, uneori, acestea poartă o funcție pur decorativă. De exemplu, feluri de mâncare, solonks și ardei, ceasuri, bănci, coșuri și vase sunt situate pe rafturi de bucătărie foarte des. Dar vă puteți întâlni, de asemenea, figurine, imagini și fotografii din cadrul. În interior modern, nu este lipsit de un cuplu de accente luminoase – și acest lucru poate fi atât elemente de epocă și moderne, în contrast culoarea la principalele nuanțe ale interiorului.

Cu toate acestea, nu este necesar pentru a pune prea multe accesorii diferite, în caz contrar acest decor se va uita peste.

Exemple de succes

bucătării moderne sunt foarte frumoase, variat și interesant. Nu există reguli unice pentru care bucătăria modernă are nevoie pentru a face, dar designerii găsi în mod constant idei noi și noi neobișnuite. Inspire pe propriul proiect, se uită la lucrările de succes ale profesioniștilor.

  • insulă de lumină bucătărie-cameră de zi – un exemplu excelent pentru cei care au nevoie pentru a dota o cameră spațioasă și zonate camera. Insula aici îndeplinește funcția de partiției fizice, care separă un spațiu de celălalt: între ele stilul bucătărie și camera de zi diferă, deși există trăsături generale. lămpi neobișnuite, picturi albe și vaze transparente servi ca decor modern, excelent – acestea sunt discret, dar vizibile, și de a face camera foarte confortabil, în ciuda gama de culori reci.

  • Dacă vă place de design eco-friendly, Dar vreau să trăiesc într-un interior modern, lemnul poate fi usor combinat cu piatra de plastic și acrilice. Fațadele cu un design minimalist neobișnuit terminat sub copac si arata foarte bine, ele sunt, de asemenea, sprijinite de alte elemente din lemn în interior. texturile lucioase albe sunt folosite aici – mobilier si fatade de dulapuri. Ele reflectă lumina și de a face spațiul aerian.

  • O bucătărie complet mică poate fi elegant separat În estetica minimalismul. fațade lucioasă la tavan, iluminare elegant și soluție monocrom face interiorul stricte, elegant și cu adevărat modernă, și de asemenea, extinde vizual. Minimalismul este, de asemenea, foarte convenabil pe o suprafață mică. Nu se va poticni sau lovit. Design-ul arata destul de viață și individual datorită zonei de decorativ pe perete cu pictura de culoare închisă și picturi mici.

Despre modul de a face o bucătărie unghiulară într-un stil modern, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: