Întinderi de plafoane cu un singur nivel pentru hol: argumente pro și contra, soiuri, alegere, exemple

Întinderi de plafoane cu un singur nivel pentru hol: argumente pro și contra, soiuri, alegere, exemple

În apartament sau în camera de zi a casei – este întotdeauna o cameră centrală în care se desfășoară sărbătorile, evenimente, întâlniri. Deoarece întreaga familie se găsește în acest loc, în majoritatea cazurilor este întocmită în tonuri neutre, încercând să fie confortabil acolo.

Pentru a crea un interior frumos, elegant și confortabil în hol, Toate componentele sale trebuie să fie în armonie, făcând un singur întreg. Acest lucru se aplică pereților, sexului, mobilierului și, desigur, plafonului. Există multe modalități de a decorați zona de plafon, iar unul dintre cele mai interesante este un plafon întins.

Avantaje și dezavantaje

Ca orice altă versiune de design, plafonul stretch are plusuri și contra.

Să începem cu calități pozitive.

 • Durată lungă de viață. Cu o funcționare corectă, este posibil să nu-și piardă caracteristicile de aproximativ două decenii.
 • În mod corespunzător întins panza cu un design interesant Se pare foarte efect.
 • Nu suferă de vecinii de la Bay de sus. Este suficient să sunăm vrăjitorul, care glisează ușor lichidul acumulat, iar Web-ul va dobândi forma originală.
 • Materialul din care sunt fabricate panza, ermetice, ecologice și necombustibile.
 • Plafonul stretch – opțiune mai mult decât bugetul, în special pe baza perioadei lungi de funcționare.
 • Nu „mănâncă” spațiu, deoarece poate fi fixat la o distanță de 3 cm de la suprafață. Datorită acestui fapt, acesta poate fi instalat chiar și în apartamente cu o înălțime mică plafon.

În ceea ce privește neajunsurile, acestea includ o serie de factori.

 • Materialul are un miros care este salvat de ceva timp după instalarea plafonului. Mai târziu, el dezavantajează.
 • panza Stretch poate suferi cu ușurință de la deteriorări mecanice – tăiate, break. Într-un astfel de caz o puteți contacta un specialist care va pune un plasture.
 • Necesitatea de a lipi panza în cazul în care au o dimensiune mai mică decât plafonul. Articulațiile articulațiilor foarte des în mod clar vizibile. Prin urmare, este mai bine pentru a alege o lenjerie de dimensiuni mari.
 • Materialul rezultat are etanșeitatea de lățime de bandă slabă a aerului. Pentru cineva poate fi un minus semnificativ.
 • Canvate pot fi salvate cu un timp – cu 1-1,5 cm.

Material de fabricație

Experți în domeniul designului interior unanim – cel mai bun material pentru plafonul stretch din apartament este filmul PVC cu adăugarea de plastifiant. În ceea ce privește clasificarea, există astfel de tipuri de plafoane ca:

 • oglindă+
 • lucios+
 • Maty+
 • Fabric (satin).

  Primul cele mai frumoase, dar, de asemenea, foarte capricios. Nu este ușor să aibă grijă de el, deoarece nu divorțuri pe suprafața oglinzii ar trebui să fie. Spălat este posibilă numai cu ajutorul apei cu săpun, substanțe abrazive nu pot fi utilizate. Dar aceste plafoane extinde spațiul vizual, dându-i o înălțime în plus, adâncimea și volumul, care este extrem de valoros în sălile cu o înălțime mică a plafonului, dar spațios în zona.

  Același lucru este valabil și pentru luciu, dar într-o astfel de canvase există propria sa specificitate: în cazul în care suprafața oglinzii reflectă în mod clar totul, apoi lucioasă – neclară ca și în cazul în ceață. Plafoanele Glossy arata foarte bine în camera de zi a unui pătrat mic, oferindu-le airiness. Culori Cu un design asemănător, cel mai adesea alege lumină și neutru – alb, lapte, bej, cafea cu lapte, gri deschis. Puteți face un plafon și întuneric, dar trebuie amintit că poate crea disconfort pentru unii oameni.

  panza mat nu crește înălțimea vizual al camerei, cu toate acestea Acestea creează o atmosferă de confort și calm, și, de asemenea, arata foarte nobil.

  A stofa Fabric – opțiune optimă pentru case din lemn. În apartamente urban, este de dorit să-l folosească, așa cum este leakageless și nu sunt protejate de fluxul.

  Pînzele combinate sunt, de asemenea, găsite – atât material și culoare. Pot exista capace de diferite forme geometrice.

  Spectrul de culori

  Un singur nivel intindere plafon – o soluție optimă pentru oraș apartament standard de planificare. Două niveluri și mai mult „mâncat“ un număr mare de centimetri de înălțime, motiv pentru care acestea sunt utilizate fie în case particulare, sau în apartamente cu ziduri înalte, sau în interioarele în stil mansardă.

  În cazul în care culorile deschise, volumul și adâncimi sunt alese pentru pereții, tavanul întunecat se va adăuga. nuanțe întunecate ale aceleiași gamă reproductibilă cum ar fi cafeaua lumina pe pereți, și ciocolată pe tavan, în special uite spectaculos.

  Clasic pentru tavane extensibile singur nivel sunt Alb și culori de lapte. Indiferent de ce stil sala este decorat, aceste nuante se va potrivi organic în compoziția. Singura combinatie dintre care trebuie evitată la alegerea unui plafon alb, – pereți albi. Deși stilul scandinav oferă și în orice mod aprobă o astfel de combinare.

  Pentru a decora o cameră decorată neutru, puteți alege opțiunea la care este plafonul care va deveni un centru vizual al camerei, atrage toată atenția la sine. Posibilitățile de design modern, sunt atât de mari încât este posibil să se creeze orice compoziție – din galaxie stele, care transferă toate nuanțele de visiniu la negru-lucios, la gradientul de culoare, în care tonurile curg lin unul la altul.

  Camera mai mult solar, nuanțele reci pot fi utilizate în proiectarea și vice-versa ei. În cazul în care camera de zi îndeplinește simultan funcția de dormitor, nu este de dorit pentru a face plafonul luminos și decorat inutil.

  Dacă vă decideți pentru a aranja o cameră într-o schemă de culori, nu este rău utilizării Contrast textura. Lăsați pereții să fie mată, iar plafonul – lucioasă sau de relief. Puteți să-l zonate, împărțirea în două sau mai multe părți. Cu zonare, se pare bine de tavan cu două culori, se poate face și contrastante, și nu.

  Ce evidențiați pentru a alege?

  plafoane cu un singur nivel au nevoie de iluminare din spate, precum și toți ceilalți. Există mai multe opțiuni de iluminare:

  • candelabru+
  • lămpi montate în punctul de panza+
  • LED Strip Light.

  Nimic nu împiedică combinarea acestor tipuri, inclusiv oprirea și, dacă este necesar, una sau alta iluminare. De exemplu, luminos „de sus“, de iluminat se va potrivi atunci când un eveniment de familie se întâmplă în camera de zi, și moale lumina de fundal la fața locului este ideal pentru seară liniștită.

  Până în prezent, tipurile și tipurile de lămpi au o mare cantitate, pentru fiecare stil în interior puteți alege originalul și în același timp, versiunea organică.

  Stiluri

  Pentru stiluri diferite, ele se vor potrivi tipurile lor de lavete. În cazul în care camera de zi este decorată într-un stil clasic, atunci plafonul trebuie să se facă în același – neutru, elegant, rafinat. Baza este mai bună pentru a face culoare albă sau lapte. Este permisă zonarea, un fel de imprimare, forme geometrice, dar rezultatul trebuie să fie neclintit și restrâns. Plafonul în stilul clasic nu are grijă de ea însăși, dar este una dintre componentele compoziției totale.

  Pentru culorile moderne, luminoase sunt caracterizate – Red, ocru, visiniu, și combinații ale acestora. Prin urmare, plafonul poate fi făcută în schema de culori corespunzătoare. Și este recomandabil să se evite un număr mare de colțuri ascuțite, să nu fie linii netede.

  imprimare foto pe panza plafon va decora camera de zi in stilul de Provence sau țară. Desigur, tipărirea nu ar trebui să „înscrie” restul designului, ci să facă parte din compoziția globală. Pentru Provence, flori mici sunt perfecte, pentru țară – o imprimare geometrică mică. Și, de asemenea, plafoanele mată albe corespunzătoare, cu imitație de colorare.

  Pentru a aranja interiorul în stilul de înaltă tehnologie sau de mansardă, este o panza albă adecvată, precum și maro, gri și chiar negru – cu înălțime suficientă a peretelui. Preferabilă textura mată, cu toate acestea Plafonul oglindă poate arăta, de asemenea, foarte impresionant.

  Pop și stiluri etnice în cazul în care culoarea și redundanța. Principalul lucru nu este acela de a transforma camera în cutia în care pereții nu vor diferi de plafon. Zoning, miez, combinație de opțiuni de iluminare de fundal – totul este potrivit.

  Pentru stilul baroc, un tavan cu un singur nivel nu este o opțiune adecvată. Abundența decorului și a detaliilor necesită cel puțin două nivele de acoperire, ceea ce înseamnă o înălțime suficientă pentru acest lucru. Și dacă plafonul are o înălțime standard, gândiți-vă înainte de a alege acest stil pentru decorarea camerei de zi.

  Opțiuni frumoase

  Plafonul stretch este foarte frumos în interior și puteți să vă asigurați de exemple:

  • Stilul Loft presupune o textură mată și punctul de iluminare din spate+

  • Imprimare foto și suprafața oglinzii – combinație originală+

  • Trandafiri sunt întotdeauna adecvate și peste tot, inclusiv plafonul+

  • Bright plafon două culori, cu două opțiuni de iluminare din spate+

  • efect de suprafață lucioasă+

  • nu mai puțin efect și tavan oglindă.

  Design de tavane intinse in camera de zi, a se vedea video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: