Built-in hol de intrare: argumente pro și contra, soiuri, alegere, exemple în interior

Built-in hol de intrare: argumente pro și contra, soiuri, alegere, exemple în interior

Hol – o parte importanta a casei. Ca orice altă cameră, ar trebui să fie funcțional echipate și frumos. Built-in design, care combină un sistem de dulap și depozitare de lucruri diferite – o soluție de mare. Caracteristicile unei astfel de organizații un spațiu va spune articolul.

Avantaje și dezavantaje

Mobilierul încorporat este foarte practic. Un astfel de dulap diferă de obicei, astfel încât să nu aibă partea din spate și partea superioară, precum și uneori elemente laterale. Funcția de vârf efectuează plafonul. Rafturile sunt fixate chiar pe perete. Astfel de structuri se potrivesc cu succes în nișe. Având în vedere că holul este de obicei mic, atunci De asemenea, utilizează sistemul de stocare în spațiul de la un perete la altul. Ca rezultat, numai ușile dulapului sunt vizibile.

Umplerea internă poate fi oricare. În funcție de dorințele clientului, producătorii pot organiza sistemul astfel încât Va fi convenabil să stocați toate lucrurile de la aparatele mari de uz casnic și de îmbrăcămintea exterioară la lenjerie și diferite lucruri mici.

Avantajele sălilor încorporate sunt evidente.

 • Salvarea locurilor. Datorită lipsei de pereți, designul ia mai puțin spațiu decât Cabinetul Hull tradițional. Acest lucru vă permite să folosiți rațional fiecare centimetru de spațiu, care este extrem de important în coridoare mici. Prin urmare, built-in mobilier poate găzdui mai multe lucruri.
 • Economie de Finanțe. Deoarece există mai puține materiale în producția de astfel de mobilier, costul este mai profitabil în comparație cu opțiunile convenționale.
 • Precizie. Absența fisurilor vă permite să mențină puritatea perfectă. Praful nu se va acumula în spatele dulapului, care este deosebit de apreciat de alergie.
 • Stil. Dulapul built-in nu arata masive și greoaie, spre deosebire de modelele de caroserie. Există un sentiment de spațiu și ordine în interior. Acest lucru este deosebit de apreciate în interioarele minimaliste.

În același timp, un număr foarte mare de variante de design vă permite să realizați usi de mobilier, cu un decor real al zonei de intrare.

  Minus o astfel de decizie a este doar una. Scoateți built-in mobilier sau mutați în alt loc nu va fi ușor. Deoarece rafturile, tijele și alte elemente interne sunt montate direct pe perete, va trebui să eliminați fiecare element separat și apoi să efectuați reparații pe acest site, găuri de mascare de la elemente de fixare.

  Vizualizări

  Există mai multe soiuri de structuri încorporate. În primul rând, puteți evidenția 3 tipuri de dulapuri pe tipuri de uși.

  • Modele cu uși swing – opțiunea cea mai ieftină. Inconvenientele sunt că, în acest caz, spațiul liber este necesar pentru deschiderea lor. În plus, mânerele pot interfera dacă coridorul este mic.
  • Doors Type „Harmoshka” – o soluție neobișnuită, dar convenabilă. Cu toate acestea, datorită specificului proiectării și prețurilor ridicate, astfel de produse sunt rare.
  • Dulapurile glisante sunt cele mai populare. Astfel de structuri au ghiduri pentru care ușile se mișcă. Datorită mișcării în același plan, deschiderea cabinetului nu necesită spațiu suplimentar, care este valoroasă în holurile mici.

   Cu toate acestea, acest lucru nu este întreaga clasificare. Built-in dulapuri sunt de asemenea diferite. Luați în considerare principalele opțiuni.

   • În întregul perete. Aceasta este cea mai comună decizie. În acest caz, designul ia tot spațiul de-a lungul peretelui lung surd al coridorului.

   • Cu un singur perete. În cazul în care cabinetul nu ia tot peretele, există un loc pentru un alt mobilier (de exemplu, un pouf sau piept). Peretele de perete poate fi neted, și poate avea un rafturi deschise adiacente acesteia.

   • Cu mezzanis separate,. Aici raftul de sus are porțile. Acest lucru vă permite să deschideți un dulap, chiar și cu un oaspete, fără să le afișeze conținutul mezanin.

   • cu nișă. Design-ul care ocupă tot peretele poate avea o nișă în compoziția sa (cu una dintre părți sau în centru), în care poate fi amplasat scaunul sau rafturi deschise.

   • Colţ. În unele cazuri, unghiul de spații este mai convenabil. umplere internă este situată de-a lungul doi pereți adiacenți. Acesta poate fi un design in forma literei „g“ sau trapez. Uneori, astfel de dulapuri au o formă de triunghi.

   • Rază. Acesta este un fel de modele unghiulare. Formularul rotund face ca aspectul holului să fie mai original. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că ușile unei astfel de forme sunt mult mai scumpe decât tradiționale.

   Organizația internă

   Umplutura de cabinet poate fi diferită. Aici sunt cele mai populare elemente interne.

   • Tije pentru umerase. S-ar putea fi una sau câteva numai. În primul caz, elementele pot poziționa reciproc, în plan orizontal sau vertical (una peste alta). Este important să se gândească în prealabil haine care va fi amplasat pe umerașe. Pentru haine de blana lungi și spațiu strat nevoie de mai mult. Pentru jachete scurte, puteți evidenția un compartiment mic, plasând sub ea, de exemplu, un raft pentru încălțăminte.

   • Pantaloni. Acestea sunt umerase speciale destinate tipului de îmbrăcăminte specificat.

   • Sertare retractabile. Acestea pot stoca lenjerie de corp, șosete, accesorii sau alte lucruri mici. Acolo ei vor fi complet protejat de praf.

   • Rafturi. Ei au pus hainele care nu atârnă pe umeri (tricouri, pulovere și așa mai departe).

   • Jubia. Acestea sunt pantofi compartimente, care sunt situate de obicei în partea de jos a desenului. Acesta poate fi rafturi convenționale, compartimente pliabile sau Grile speciale cu titularii. Și, de asemenea, posibil dispozitiv de proiectare de tip carusel.

   • rafturi separate pentru pălării, Eșarfe, saci pentru saci.

   • Mezanin. Ele pot fi parte a cabinetului sau reprezintă elemente individuale. De obicei, pe antlesol stocate pături, lenjerie de pat, lucruri pe care proprietarii sunt rare.

    Puteți utiliza elemente de staționare, și puteți selecta un sistem mobil de structuri metalice. Tije, coșuri ochiurilor de plasă și alte extensii sunt foarte convenabile. Acest lucru este valabil mai ales pentru dulapuri înguste. Aici, deținătorii de extragere poate fi atașat la punctul de mai sus-menționat. Dacă este necesar, ei „călătorie“ ghid. Datorită pantograful, se dovedește rațional de a utiliza spațiu și distribui lucrurile compact. Chiar și pentru îmbrăcăminte exterioară, care cântărește de obicei mult, puteți organiza un dispozitiv retractabil. Închizători ajuns la salvare (de exemplu, Gazlift).

    O altă soluție modernă și practică – alegerea cutii din plastic transparent. Acest lucru vă permite să vedeți care sunt lucrurile care, ceea ce facilitează foarte mult căutarea subiectului dreapta.

    Materialele

    fațade directe pot fi realizate din PAL sau MDF. În scopuri decorative, materiale sau furnir laminat. De multe ori pentru a crea uși de sticlă dulapuri utilizare. Acesta poate fi translucid sau complet mat. Și, de asemenea, este posibil Giving materialul de orice culoare.

    versiune populară a sistemului de stocare încorporat – Uși oglindă. Această tehnică vă permite să creați o iluzie de expansiune spațiu. În plus, oglinzile reflectă lumina lămpilor, care îmbunătățește iluminarea camerei.

    Fatadele curbilineare sunt mai complexe în fabricație. Pentru a crea o ușă asemănătoare cu undă sau sferică, MDF este potrivit, precum și sticlă de calenoe.

    Spectrul de culori

    Umbra de mobilier este aleasă pe baza stilului interiorului, preferințelor personale și camerelor de culori. Puteți ridica culoarea ușii designului încorporat la decorarea peretelui. Deci, dulapul va fi combinat vizual cu un fundal comun. Și este posibil, dimpotrivă, evidențiați sistemul de stocare cu contrastante sau model frumos.

    Dacă coridorul este mic, este mai bine să alegeți un ton ușor pentru un dulap. Stați și oglindă. Dacă holul este spațios, este permis să utilizați nuanțe întunecate.

    De obicei pentru înregistrarea zonei de intrare Alegeți tonuri calme (bej, maro, gri). Produsul luxos În cafea cu lapte de culoare. Culoarea albă este considerată prea practică, deci este de obicei aleasă pentru alte camere. Cu toate acestea, în unele interioare, această opțiune va arăta cel mai eficient.

    Dacă doriți să faceți luminozitate, Puteți alege o nuanta suculent. Dulapuri dulapuri în cireșe sau în burgundă. Soluția îndrăzneață și originală va fi alegerea tonului roșu sau galben. Merită doar să ne amintim că abundența culorilor strălucitoare se poate plictisi rapid și poate chiar începe enervant. Deci, nu va fi o soluție bună Includerea culorii suculente în proiectarea fragmentelor (de exemplu, dungi largi).

    Ușile combinate Bej maro și alb și alb arată, de asemenea, interesante. În plus, există multe alte opțiuni pentru designul spectaculos al structurilor încorporate.

    Proiecta

    În plus față de tehnicile de designer simple sunt folosite (combinații de materiale cu diferite texturi si culori), alte metode de decorare a structurilor încorporate. Unul dintre ei – modele de sablat. Datorită prelucrării speciale, oglinda obișnuită se transformă într-o pânză cu un model elegant. Modelul poate să ocupe întreaga suprafață a ușii sau a efectua o încadrare spectaculoasă, situate de-a lungul marginilor produsului.

    imprimare foto – o altă metodă minunată de a transforma cabinetul în elementul de design. Imaginea poate fi orice. castel medieval, Panorama Megapolis, romantic la Paris, Floricele – opțiuni set.

    Vorbind despre proiectarea sistemelor de stocare integrate, este în valoare de spune despre partea practică a întrebării. În cazul în care nu ia garderoba perete întreg, are sens pentru a face o parte a shellf, care, în coridor este întotdeauna de modul. Dacă decideți să încorporați o bancă moale, în dulap, este mai bine să-l aranjeze mai aproape de ușa de la intrare. Deci, puteți cu confort pentru a trage și a purta pantofi.

    Oglinzile sunt necesare în coridor nu numai pentru frumusețea și creșterea vizuală a spațiului. Tu și oaspeții dvs. veți fi convenabil să se inspecteze înainte de a intra pe stradă, îndreptați pălăriile. De aceea Plasați o oglindă mare pe ușa dulapului va fi o soluție excelentă.

    Iluminarea poate fi, de asemenea, foarte utilă. Deoarece structurile încorporate, de obicei, nu au un vizor, pentru a plasa în IT Lights nu va funcționa. Dar, dacă doriți, puteți instala surse de lumină suplimentare în dulapul în sine, mai ales dacă este profund.

    De multe ori există o întrebare de făcut dacă un scut electric este situat pe perete. De fapt, acest lucru nu interferează cu instalarea sistemului de stocare. Scutul poate fi în interiorul designului, deoarece nu are pereții din spate și laterali.

    Trebuie doar să o închideți cu un mic detașabil sau de la un panou decorativ.

    Cum de a alege?

    Atunci când alegeți un design merită luat în considerare mai multe puncte principale.

    • Umplere interioară. Gândiți-vă ce anume vor fi stocate în dulap. Rata ce lungime este îmbrăcăminte pentru exterior, cati pantofi ai. Decideți opțiunea (fixă sau mobilă), pe care le va alege. Rețineți că sistemele de metal și de plastic vă permite să loc mai compact lucruri. Dacă aveți de gând să magazin în interiorul aspiratorului sau alte elemente majore, evidențiați locul pentru ei. În mod ideal, este mai bine să elaboreze un plan pentru sistemul de stocare în viitor cu toți parametrii.
    • Marimea. Gândiți-vă cât de mult spațiu, puteți aloca în cadrul acestui proiect. Amintiți-vă că sistemul de alunecare durează aproximativ 10 cm. Prin urmare, adăugați acest parametru la lungimea de rafturi. Este atât de mult spațiu va lua designul în hol. adâncimea optimă – 40-50 cm. Nu uita despre simplets care îndeplinesc funcția de suporturi verticale.
    • Proiecta. Ridicând o culoare sau un model care va fi decorată cu o ușă de garderobă, ia în considerare interiorul holului. Toate nuanțele trebuie susținute într-o singură gamma (caldă sau rece). Stil, de asemenea, contează. Clasic presupune tonuri restrânse, tranziții de culoare moale, decor nonsens rafinat. Stilurile moderne permit contraste spectaculoase, lovituri luminoase.

    Idei interesante

    Și în cele din urmă, câteva exemple de realizare frumoase ale sistemului de stocare încorporat în hol.

    • Luxos interior clasic completează armonios designul decorat cu oglinzi și gilding.

    • Desenarea tonurilor maro pe un fundal bej – opțiunea perfectă pentru cei care preferă eleganța cu cheie redusă.

    • Dulapul de zăpadă albă se potrivește perfect într-un hol purpuriu romantic-blând.

    • O oglindă simplă – o opțiune modestă minimalistă care face un coridor mic vizual mai spațios.

    • Dacă zona permite, puteți poziționa oglinda nu pe ușile dulapului și lângă el. Se pare că este un efect optic interesant.

    • Mini-canapea moale la ușa de intrare – o soluție practică. Alegerea culorii galbene strălucitoare îl face și un accident de designer spectaculos.

    • Și aici este un alt exemplu de utilizare a tonului galben. De data aceasta este inclusă în decorul de fațadă. Interiorul scandinavului alb de zăpadă devine imediat neobișnuit și ca și cum ar fi umplut cu lumina soarelui.

    În următorul videoclip, consultați revizuirea mobilierului mic încorporat în hol.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: