Lenjerie de pat Tex Plus

Lenjerie de pat Tex Plus

Pentru a crea un cadru confortabil în casă folosiți textile. Produse de întreprinderi din g. Ivanovo a fost întotdeauna popular în rândul consumatorilor. De exemplu, lenjeria de pat achiziționată „Tex Plus” este calitatea și aspectul atractiv, care este întotdeauna important pentru o utilizare confortabilă și lungă.

Particularități

LLC „Tex-plus” funcționează de aproape 20 de ani pe piața textilă și produce produse în diferite direcții.

Luați în considerare caracteristicile distinctive ale întreprinderii.

 • Ateliere care folosesc numai Echipamente noi de înaltă tehnologie, permițând produse de înaltă calitate.
 • Producția de diferite scopuri, Ceea ce vă permite să satisfaceți o gamă semnificativă de nevoi ale consumatorilor.
 • Datorită faptului că producția este implementată control de calitate În diverse etape, la ieșire, consumatorul primește produse upscale, care, fără a schimba proprietățile principale, poate dura mult timp.
 • În procesul de coasere a celor mai multe tipuri de produse, inclusiv lenjeria de pat, se aplică „Tex Plus” Țesături naturale, cum ar fi ședi, bumbac, satin, bambus, bumbac, crep și alții.
 • În pături și alte produse care necesită umplere, astfel de fibre sunt utilizate ca Camel și lână de oaie, pene, Pooh, ierburi, bambus. Adevărat, există produse care umple și fibrele sintetice. În acest caz, sunt utilizate – Hollofiber, Singrytegon sau alte fire sintetice.
 • Datorită controlului echipamentului utilizat și corespondenței Standardele tehnologice moderne, Compania produce întotdeauna produse de înaltă calitate, care îndeplinesc toate standardele.

Având în vedere paturile direct „Tex-Plus“, puteți vedea sortimentul bogat. Eliberare:

 • Foi+
 • fata de perna+
 • magazin saltea+
 • pilotă.
 • În plus, pentru pat puteți cumpăra ninks, pături, saltele, cuverturi de pat.

Dimensiunile pot fi cele mai diverse, care vă permite să achiziționați un set de lenjerie de pat pe un pat de o persoană, un an și jumătate sau dublu. În plus, compania produce produse pentru somn, care va fi potrivit nu numai pentru adulți, ci și pentru copii.

Gama

Alegerea produselor pentru pat din „Tex Plus“, consumatorii pot conta pe următorul interval:

 • Foi de calcul – Satin si Satin Elite+
 • Foi – Calica Samoilovskaya+
 • Capac plapumă – Calica „Samoyovsky Textile“+
 • Seturi de pat – Perkal pentru adulți+
 • Lenjerie de pat din poplin+
 • Seturi de așternut cu perne ale căror dimensiuni sunt de 50 x 70 cm+
 • Satin lenjerie de pat+
 • Kituri de la Biazi Shuya+
 • Lenjerie de pat polisina, precum și din antetul din polisina+
 • Lenjerie de pat de poliester+
 • Kituri care posedă caracteristicile de iarnă-vară – această caracteristică a produselor vă permite să vă simțiți confortabil în pat la o temperatură foarte diferită+
 • Există o mare varietate de seturi de haine pentru copii care sunt efectuate de la Satina, Perkal, Poplin, Boszy.
Citește mai mult  Big Bucătărie Design Interior Idei

Întreprinderea „Tex-Plus” oferă, de asemenea, foi realizate din material tricotat care au o gumă pe margine. Datorită acestui lucru, este convenabil și confortabil, puteți obține un pat, iar foaia nu va aluneca în procesul de funcționare, chiar dacă copilul se mișcă în timpul nopții. De asemenea, puteți achiziționa diferite paturi care sunt echipate cu desene pentru copii. Mai mult decât atât, desenele pot purta o varietate de caracter – acestea sunt potrivite atât pentru cei mai tineri copii și adolescenți. Este necesar să se acorde atenție faptului că fiecare consumator, indiferent de preferințele sale individuale, pot alege pentru sine un produs adecvat de la „Tex-Plus“. Acest lucru este asigurat prin diferite caracteristici care sunt luate în considerare de către întreprindere pe o largă varietate de cicluri de producție.

Există seturi de lenjerie și elemente individuale, care sunt realizate în culori neutre. Acestea vă permit să creați o imagine delicată și ridica lenjerie de pat sub orice interior. Cei care prefera mai multe opțiuni originale, „Tex Plus“ oferte Cele mai multe imprimeuri diferite aplicate pe foi, pilote, fețe de pernă. Acesta poate fi atât culori luminoase, cu motive vegetale, parcele urbane, desene abstracte și imprimarea 3D a diferitelor motive.

De regulă, astfel de seturi de lenjerie prefera cupluri tinere, lenjerie și copii sunt cumpărate cu astfel de desene neobișnuite.

Pentru a alege corect asternuturile, în fiecare caz, trebuie să acorde o atenție la sfatul specialiștilor.

 • În primul rând să acorde atenție material set sau unitate separată. Nivelul de higroscopicitate și capacitatea de a sări peste aer este foarte important. Numai în acest caz poate fi bazându-se pe un somn confortabil și păstrarea tuturor normelor de mediu. Fiecare consumator va fi capabil de a alege lenjerie de pat din ea diferite categorii de preț. Ofertele companiei atat un satin scump și poplin și cea mai democratică citercy.
 • Al doilea factor care joacă un rol-cheie – Densitatea materialului. Cu cât este mai acest indicator, mai lung lenjeria de pat va fi utilizat. În același timp, el își păstrează forma sa originală și aspectul, ceea ce este important pentru un aspect atractiv. În plus, materialul dens nu este purtat pentru o lungă perioadă de timp în timpul numeroaselor styrices.
 • colorare durabilitate De asemenea, joacă un rol-cheie, în special în cazul în care kit-ul are nuanțe luminoase. Trebuie remarcat faptul că acel „Tex-Plus“ folosește la producția sa exclusiv vopsele de înaltă calitate. Ca urmare, produsele sunt obținute, care păstrează compatibilitatea și luminozitatea culorii de-a lungul întregii perioade de funcționare. Ele nu limitează și nu se estompeze face sub influența razelor solare după uscare.
 • Proiecta De asemenea, important in alegerea lenjeriei de pat. Cel mai probabil, este pe acest factor pe care consumatorii care aleg produsul dintr-o gamă largă. În majoritatea cazurilor predominante, cumpărătorii sunt concentrate pe propriile senzații. Și designeri care lucrează la-Tex Plus compania incearca sa satisfaca cele mai diverse cerinte ale consumatorilor.
Citește mai mult  Arcade în hol: tipuri și opțiuni de finisare

Examinați recenzii

Cumparatorii care au cel puțin o dată cumparat lenjerie de pat din „Tex-Plus“, în majoritatea covârșitoare a cazurilor sunt returnate pentru a cumpăra produse de la acest producător. Ei lasă comentarii pozitive despre produse. Ei scriu că, după mai multe luni, utilizarea poate recomanda altor persoane fără echivoc dobândi astfel de kituri, deoarece acestea dețin perfect forma, culoarea nu se estompeze face chiar și pe culori închise.

Lenjerie de pat din „Tex-Plus“ este fabricat din bumbac, este plăcut să dormi pe ea și când este cald, și când se răcește. Cei mai mulți oameni subliniază că toată lumea în costume kit, și mulțumesc pentru un somn confortabil si sentimente placute.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: