Totul despre Bedding Tex Design

Totul despre Bedding Tex Design

Lenjerie de pat „Tex-Design” se bucură în mod constant popular cu cumpărătorii datorită unei game largi, design original, textile de înaltă calitate. Compania din orașul Ivanovo produce dublu și Eurocomplets, produse din perkal și boszi, copii, familie și alte opțiuni. Privire de ansamblu asupra produselor și revizuirilor din acesta ne va permite să obținem o imagine completă a lenjeriei de pat „Tex-Design”, va oferi posibilitatea de a aprecia caracteristicile sale.

Particularități

Lenjeria de pat modern din țesături naturale „Tex-design” este produsă de o fabrică din orașul Ivanovo. Marca comercială a existat de peste 20 de ani, deține un studio care dezvoltă amprente originale pentru produsele textile.

Croitoria se efectuează pe echipamente profesionale, toate produsele suferă verificarea și configurarea calității corespunzătoare.

Listăm caracteristicile distinctive ale produselor de marcă „TEX-Design”.

 1. Folosind materii prime naturale. Toate țesăturile (atât producția proprie și achiziționate de la furnizori) corespund acestui criteriu.
 2. Soluții de design pentru drepturi de autor. În fiecare lună, brandul dezvoltă și produce 23 de noi ornamente pentru țesuturi. Total în colecția producătorului de mai mult de 1000 de opțiuni de design textil.
 3. ambalaje de calitate. Acesta poate fi un cadou sau tradițional, ușor de a alege soluția optimă pentru orice ocazie – de la nașterea unui copil înainte de nuntă.
 4. oferte unice. De exemplu, perkal în Rusia este produs numai de marca „Tex-Design“, producătorii de restul le aduc din străinătate.
 5. printuri cu licență. În colecțiile pentru copii sunt folosite adesea imagini ale unor personaje de desene animate. „Tex-Design“ le provoaca la seturile de lenjerie de pat cu permisiunea deținătorului drepturilor de autor, spre bucuria copiilor și a părinților lor.
 6. Gamă largă de. În linia de seturi de lenjerie de pat, puteți găsi versiuni ale europene și americane formate, precum și de obicei clienții ruși, foi și fețe de pernă. Kituri pentru copii sunt, de asemenea, prezentate în gama dimensională diferite. Pentru copii există opțiuni cu foi pe o gumă tricotaje moale.
Citește mai mult  Alegerea unei carouri de la Veltsofte și de îngrijire pentru ea

Pe produsele sale, chiar și implementate în comerțul cu amănuntul, compania stabilește tarife avantajoase. Fabrica are propriul său program de club, precum și un birou de reprezentanță la Moscova, în cazul în care mărfurile livrate din depozit.

Gamă

Marca „Tex-Design“ produce o gamă largă de seturi de lenjerie de pat rafinat si casual pentru fiecare gust. Principala linie de dimensiuni este cea mai mare. Există atât clasice 1,5- și 2 dormitoare opțiuni și versiuni din Europa. Nici o familie mai puțin popular și pepinieră, dimensiuni pentru copii. Euroclass este reprezentat de 4 reguli diferite, puteți găsi, de asemenea, opțiuni King, Queen, concepute pentru cei mai exigenți clienți.

Coaserea seturi se realizează din materiale populare. Există un lux Straip Satin, tricotaje moale. kituri clasice sunt realizate din Bosi. Un mare interes provoca, de asemenea, produse din pui, satin tradițional – durabil, foarte estetic.

marca totală are 7 serii de bază pentru a alege.

 • Carcasă tricotaje. Linia de produse pentru cea mai mică este reprezentată de seturi moi, cu foi de pe o banda de cauciuc. Printre amprentele propuse, există mazăre clasice, „labe“, imagini cu pisici, chips-uri, iepurași și asteriscuri în diferite combinații de culori. Materialul utilizat în coaserea characterplenity, este bine șters, este elastic, nu demola după prost. suprafață moale și plăcută, nuanțe de umbră tonuri pastelate face această serie de perfect potrivite pentru copii de primele luni de viață.

 • Calcuse seria „Bambino“ pentru copii. kituri clasice lenjerie de pat din bumbac poate fi numit alegerea optimă. În linia Bambino, marca „Tex-Design“ reprezintă copii opțiuni de pepinieră și pentru KPB cu foi tricotate sau în format tradițional. Varietatea de culori luminoase vă permite să alegeți un set pentru o fată, un băiat sau cu un print neutru. Bumping lenjerie de pat se distinge prin durabilitate, șaibe multiple rezistă fără a pierde rezistența firelor și suculență vopselelor.

Citește mai mult  căzilor de baie acrilice Cersanit: modele, pro și contra, recomandări de selecție

 • Perkal pentru copii. Acest material este considerat o alegere „regală“, atunci când lenjerie de pat de cusut pentru copii este rar folosit. De „Tex-Design“ are 2 conducător – o pepinieră și 1,5-dormitor, pentru baieti mai mari. printuri exclusive în formă de înstelat cer, animale, pirați, zâne sau inimile sunt capabili de a cuceri atât pentru copii și adolescenți. uzura Pancal, bine tolera de spălat, nu învață. CPB include pillowcases clasic pătrați de un format convenabil pentru camere de copii.

 • Seturi de tricotaje. Versiunile elegante cu două culori ale lenjeriei de pat de la această linie pot fi un accent luxos în dormitorul de familie sau în apartamente pentru unul. În plus față de combinația perfectă de nuanțe, marca a avut grijă de calitatea materialului. Soft tricotaje hipoalergenic chiar potrivite pentru femeile gravide sau persoanelor care suferă de sensibilitate ridicată a pielii. Colecția include mai multe zeci de combinații de culori, perne în seturi se referă la EuroFormat.

 • Perkal „Tentația Regală”. Această linie include mai mult de 500 de printuri diferite, vă puteți ridica seturi cu foi pe o bandă elastică, opțiuni pentru sezonul de iarnă și de vară, neted, texturale și ecorescence. Textura luxoasă a materialului este accentuată de culorile originale și de soluțiile de proiectare. În special vizionarea spectaculoasă a kiturilor cu două culori capabile să decoreze cu cele mai respectabile interioare.

 • Satin „Royal Ispita”. „Tex-Design“ seturi de satin coaserea propriile lor țesături și textile pakistaneze. Deciziile Designer se concentrează pe cele mai public exigent, puteți găsi două culori și monocrome produse, precum și opțiuni cu imprimeuri originale. Formatele de ambalare sunt, de asemenea, prezentate la o dată oarecum – dintr-o cutie de cadou la un pachet sau o carte din PVC.

Citește mai mult  Alege o canapea pentru home theater

 • Calcusement „Belissimo”. Ofertele de brand în această linie, la o dată pe 3 direcții separate – colecția principală, seturi cu foi de pe gingie și opțiunile de iarnă-vară. O varietate de printuri si dimensiuni sunt la fel de mare posibil – puteți găsi soluții-o imagine, modele florale, geometrice și abstracte, precum și ornamente 3D, cu vedere spre orașe sau alte imagini volumetrice. Calcuses sunt rezistente la uzură, kituri sunt prezentate în diferite opțiuni de densitate.

Fabrica „Tex-Design“ plătește o mulțime de atenție la dezvoltarea producției sale. Linie de produse sunt completate și actualizate în mod regulat, permițând clienților să găsească soluții actuale pentru interiorul lor.

Examinați recenzii

Potrivit cumpărători, lenjerie de pat „Tex-Design“ merita perfect cel mai mare rating. Toți proprietarii nota varietatea de opțiuni de culoare, texturi și densitate de produse de la producător Ivanovo. Revizuirile există o mențiune că la prima lenjerie de corp pare un pic cam greu, dar după mai multe styrics aceasta dobândește finețea dorită. Luminozitatea culorilor rămâne complet, care poate fi numit un mare avantaj.

Respectă în comentarii și menționarea seriei nashel de capace foi-saltea „Tex-Design“. Cumpărători remarcat faptul că aceste bunuri sunt foarte mici în piață.

Acest brand are o mare varietate de culori, realizate din tricotaje moale, chiar și în condiții de siguranță pentru piele pentru sugari.

comentarii negative despre produsele „Tex-Design“ practic nu sunt găsite. Unii cumpărători menționa doar că le-ar dori să vadă mai multe culori moderne și imprimeuri 3D. Uneori, există plângeri cu calitatea de cusut, precum și contracția materialului, dar producătorul avertizează cu privire la aceasta pe ambalaj.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: