Lumanari fântână de tort: ​​specii și utilizare

Lumanari fântână de tort: ​​specii și utilizare

Cel mai adesea lumânări pentru tort sunt folosite în timpul sărbătoare ziua de nastere. lumânări convenționale sunt considerate tradiționale. Dar, recent, cele mai multe lumânări populare sunt fântânile. Ei arata foarte neobișnuit și atractiv, dar în procesul de utilizare a acestora, este necesar să se respecte anumite norme de siguranță.

Caracteristică

Tradiția lumanarilor de ardere pe tort a apărut în Grecia. Dar lumânările nu sunt necesare pentru a otrăvi fântâni. Au apărut relativ recent, dar deja a reușit să câștige popularitate. Ele pot fi împărțite în două categorii mari.

 1. Fântâni scene lumânări sunt folosite la evenimente de vacanță. O fântână spumantă în lungime poate ajunge la 2 metri.
 2. Lumanari vândute în magazine obișnuite. Acestea sunt puse în aplicare în pachete pentru mai multe bucăți. Principala destinație – instalare într-un tort festiv sau plăcintă. Înălțimea fântânii ajunge la 50 cm.

Întrucât articolul descrie lumânările din a doua categorie, este necesar să se afle unele dintre caracteristicile cu care posedă:

 • Utilizare ușoară – trebuie doar să instalați în tort și lumină+
 • timpul de ardere suficient (aproximativ 1 minut)+
 • Capac confortabil pentru instalare în tort sau tort+
 • Lumânări sunt vândute în seturi de 3 bucăți+
 • Ușor de aprindere.

Un moment important! Lumanarile sunt realizate din material plastic alimente speciale, astfel încât acestea sunt absolut sigure. Și după arderea lor în produsele alimentare, nu există particule.

lumânări Firework au atât avantaje cât și dezavantaje. momente pozitive mult mai mult, așa că hai să începem cu ei.

 1. Aceste lumanari sunt foarte asemanatoare cu lumini Bengal, astfel încât acestea sunt adesea folosite în timpul celebrării Anului Nou.
 2. Focuri de artificii poate crea o atmosferă de sărbătoare, în orice caz, dar într-o mai mare măsură, acestea sunt folosite pentru naștere și aniversări.
 3. Nu polua camera.
 4. Particulele Fântâna ars în aer, astfel încât riscul de a obține arsuri sau leziuni este redusă la minimum.

Sunt momente negative. Suma principală ar trebui să fie considerat un cost ridicat, dacă vom compara cu lumânări convenționale. În plus, nu trebuie să uităm că aceste lumânări încă aparțin categoriei de pirotehnic. De aceea, atunci când le folosesc, este necesar să se conformeze în mod clar regulilor.

Pericolul constă în faptul că lumânările incorecte pot cădea din tort. În acest caz, scânteile pot funcționa în direcții diferite, iar acest lucru este deja plin de arsuri și răniri de severitate variabilă.

Soiuri

Lumânări fântâni sunt câștigă din ce în ce mai populare. Acesta este motivul pentru care producătorii produc noi soiuri de astfel de produse. După tip, aceste atribute festive raman mereu neschimbate: cilindru. Material de producție – din plastic, și folie este cel mai des folosit ca decor. Astfel de lumânări pot fi împărțite în alte două mari categorii: rece (monofonic) și colorate.

Rece

Lumanările reci sunt o opțiune clasică. Caracteristica lor este scântei, care amintesc exterior cele care apar atunci când arderea Bengal lumini. În procesul de combustie a acestor lumânări, apar scântei de culoare galben pal.

În mod tipic, astfel de accesorii sunt fabricate din plastic alimentar negru. De sus sunt lipite cu folie de argint. O opțiune mai rară – Lumânări cu o nuanță de aur.

Colorat

Lumantele colorate de foc sunt considerate pe bună dreptate mai colorate și festive. Potrivit designului, ele sunt practic la fel ca frigul. Corpul produsului este fabricat din negru din plastic, iar umbra foliei corespunde culorilor scântei de ieșire. Deci, lumanari pot fi verzi, roșu, albastru, portocaliu, roz și purpuriu.

Singurul lor dezavantaj, în comparație cu clasicul, este la un cost mai mare. Dar, dar astfel de lumânări arată mai eficient. Ele pot fi alese în culori sub conceptul general al vacanței.

Selecția culorilor de ardere depinde numai de preferințele individuale. Același lucru se aplică mărimii. Este logic că lumânările scurte va arde mult mai repede.

Cum se utilizează?

Dacă cumpărați de înaltă calitate lumânări fântâni, apoi aproape în fiecare pachet conține instrucțiuni detaliate despre cum să le folosească în mod corect și în condiții de siguranță. În ciuda unor diferențe, esența adnotări rămâne aproape întotdeauna neschimbat. Instrucțiunea este format din mai multe puncte.

Destul de ciudat, dar cea mai sigură metodă de aprindere astfel de artificii este lumânarea Bengal. Există două puncte importante aici: procesul de aprindere va fi cel mai sigur posibil și foarte spectaculoase. Procesul este destul de simplu.

 1. capace de plastic pătratele lumânarea blocat în interiorul tort sau tort. În acest stadiu, este foarte important să se monitorizeze stabilitatea fiecăreia dintre ele. Turta după arderea lor încă va trebui să taie în bucăți și să mănânce, așa că este mai bine să strice aspectul lui un pic, dar atributele pentru a instala bine.
 2. Apoi, cu ajutorul unei mai ușoare convenționale, trebuie să foc la foc Bengal imediat, și deja de la ea – focuri de artificii.
 3. De îndată ce acestea vor face pe deplin, este necesar să se asigure că părțile rămase nu sunt fierbinți. Numai după care acestea pot fi scoase și depozitate.

Un moment important! Firework lumânările pot fi folosite doar o singură dată. În nici un caz nu poate fi reglată de caz de plastic re.

Dacă dintr-o dată, nu a existat nici un Bengalul de foc la îndemână, focuri de artificii apoi pot fi soluționate cu un meci mare. ordinare meciuri scurte pentru acest scop nu se va potrivi. Procesul de aprindere este același ca și în cazul precedent. Singura diferență este că în loc de Bengal foc va fi folosit de un meci.

Atunci când nu au nici un meci în casă, puteți folosi o brichetă specială pentru sobe cu gaz. Este numit Paralizie. Principiul acțiunii sale este ca un clasic brichetă. Iar avantajul este cazul de formă alungită, care va face posibilă împotriva incendiilor la focuri de artificii în tort cât mai sigure posibil.

Masuri de precautie

Pentru a evita accidentele în timpul utilizării focuri de artificii, este foarte important să se conformeze cu măsuri de precauție. Cel mai important – stabilirea dreptul de lumânări în tort. După cum sa menționat deja, trebuie să vă asigurați într-o instalație solidă de artificii. Și, de asemenea, este important să se respecte regulile.

 1. Introduceți lumânările trebuie strict pe verticală. Faptul este că, chiar și o mică prejudecată poate provoca căderea lumânării. Efectul va fi rasfatata, precum și altele pot obține arsuri.
 2. Astfel de artificii sunt adesea folosite în zilele de sărbători pentru copii. Utilizați aceste accesorii numai în prezența adulților. Numai adulții pot fi, de asemenea, implicate în lumânări. Indiferent de vârsta și acuratețea copilului, este inacceptabil să-i permită să aprindă independent lumânările.
 3. În ciuda siguranței, oaspeții sunt mai bine situate la o distanță de 1 metru de tort cu focuri de artificii. Acest lucru este necesar pentru a evita rănirea.
 4. Este strict interzisă după arderea de artificii pentru a fi basculat deasupra lor și uite în interiorul carcasei, deoarece scântei pot încă bordurare. Le puteți elimina nu mai devreme de 3 minute.

Pe fiecare pachet cu astfel de focuri de artificii, cu excepția Instructiuni de folosire, În obligatoriu, trebuie indicat termenul de valabilitate. În cazul în care nu se observă marca corespunzătoare, atunci este mai bine să renunțe la achiziționarea unui astfel de produs a, deoarece este de slabă calitate și reprezintă un potențial pericol. Dacă se observă data de expirare, este necesar să se acorde o atenție deosebită. Nu este permisă utilizarea accesoriilor restante.

În cazul în care, cu termenul de valabilitate, totul este în ordine, dar din anumite motive integritatea cazului este rupt, astfel de artificii, de asemenea, utilizarea nesecurizată. Nu puteți utiliza aceste lumânări pentru care o cantitate mare de apă a scăzut cu puțin timp înainte.

Din moment ce un astfel de accesoriu se referă la descărcarea pirotehnic, apoi aproape de utilizarea acestuia nu ar trebui să fie obiecte inflamabile. Și, de asemenea, în apropiere, nu trebuie să existe surse de foc deschis, oamenii de fumat.

Este strict interzis să artificii amâne pentru tort în mâinile lor, precum și swinging-le ca lumini clasice Bengal. În acest caz, riscul de rănire este destul de mare.

Dacă urmați instrucțiunile, utilizarea unor astfel de accesorii va fi absolut sigur. Și toți oaspeții și ziua de naștere în sine va primi o impresii de neuitat din atmosfera de sărbătoare creată.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: