Mese din sticla de bucătărie: Choice, Pro și Contra

Mese din sticla de bucătărie: Choice, Pro și Contra

În mod tradițional, mesele de bucătărie au fost realizate și fabricate din lemn. Dar, împreună cu acest material, precum și cu metal, plastic și piatră, este recomandabil să se folosească și de sticlă. Tabelele făcute din ea nu sunt mai rele, principalul lucru este să ia în considerare toate subtilitățile și nuanțele atunci când le aleg.

Cerințe

Selectarea tabelului de sticlă de bucătărie, nu trebuie să uitați că în primul rând ar trebui să fie practic, iar aspectul său joacă un rol minor. Toate cerințele cheie pentru mobilierul de bucătărie sunt prezentate într-un oaspete specializat. Da, este destinat unităților de catering. Cu toate acestea, cu atât mai urgentă este luată în considerare principiile de bază în selectarea mobilierului pentru casă. Asigurați-vă că vă uitați dacă nevoile geometriei oamenilor și dispozitivul său corespund nevoilor oamenilor:

 • Înaltul său+
 • lăţime+

 • Tipul materialului utilizat+

 • Durabilitate+

 • fiabilitate+

 • Comoditate.

Picioarele de masă trebuie să reziste la sarcina necesară. Un rol important este jucat de puterea conexiunii acestor suporturi și blaturi. În cel mai bun dintre toate, evaluează cât de bine tabel se va uita la un anumit mediu.

Avantaje și dezavantaje

mobilier din sticla arata foarte frumos și se potrivesc în aproape toate tipurile de interior. Reflectând și, în același timp, un material transparent arata ușor și frumos. în interior spațiul nu va fi prea urca. Conform proprietăților funcționale, produsele din sticlă nu sunt inferioare altor modele.

blaturi de sticla moderne sunt suficient de puternice, iar teama de distrugere mecanică a acestora sau a prejudiciului nu trebuie să.

De asemenea, ar trebui să fie luate în considerare astfel de plusuri ca:

 • față de mediu indubitabilă (aproape la fel ca un copac natural)+

 • Nici un risc de putrezire+

 • Lipsa de leziuni bacteriene și fungice+

 • zero risc de infecție cu paraziți.

Problemele apar după un timp, atunci când devine necesar să se aibă grijă de o masă de sticlă. Suprafața lucioasă este acoperită cu urme de degete foarte repede, iar acestea sunt bine vizibile. Chiar și cele mai multe branduri de sticlă durabile sunt ușor de zgâriat și aveți nevoie pentru a monitoriza în mod constant, astfel încât totul rămâne în ordine. Pentru curățare care economisesc potasiul exclusiv compoziții de curățare sunt potrivite.

Și încă un lucru – o masă bună sticlă este destul de greu, nu toată lumea se poate trece la un nou loc, dacă este necesar.

Sticla „Ring“. Este suficient să se mute un fel de cupă sau o farfurie, o tacâmuri pe ea, ca sunetul puternic este distribuit imediat. Va trebui să utilizați suporturi sau șervețele de dedurizare. Pe suprafața de sticlă a alimentelor se răcește mult mai rapid decât pe masa de lemn obișnuit. Da, și sentimentul de rece, atunci când este atins de el unii oameni nu pot ca.

Soiuri

masă de bucătărie rotundă, Împreună cu structuri patrulateră mai familiare, este în mare a cererii. Un astfel de mobilier este folosit pentru multe secole. Puteți alege această soluție în sortimentul de orice producător care se respectă. Forma cercului în sine este apreciată pentru egalitatea tuturor membrilor familiei și a altor persoane. La urma urmei, fiecare dintre ele este la fel de departe de centru.

din cauza dreptunghiulara Masa rotunda mai sigur de absența colțuri. Această situație este critică atunci când bucătăria este mobilată într-o casă cu copii. Se pune el va fi destul de o mulțime de oameni, iar piciorul în mijloc nu împiedică pe nimeni. Există modificări trepied rotunde. Ele sunt mult mai fiabile și mai stabilă decât versiunea pe un picior.

Dar nici o cantitate de picioare corectează un alt dezavantaj – pentru a pune două mese rotunde aproape imposibil. În cazul în care blatul mesei este mare, ajungând la feluri de mâncare situate în mijloc, va fi foarte dificil. Din cauza acestor considerente, mulți oameni merg să cumpere preferinței mobilier sufragerie da modele pătrate. În conformitate cu cerințele de ergonomie, pentru fiecare ședință, fie adulți sau copii ar trebui să aibă cel puțin 0,7 m de spațiu liber.

Tabelul pătrat atacat pe perete ar trebui să fie, deoarece să aibă o latură de cel puțin 0,7 m.

În acest caz, 3 persoane pot sta în spatele lui. Chiar și cei care locuiesc singuri se confruntă adesea cu o astfel de necesitate. popularitate considerabilă de woni pe merit și mese de bucatarie ovale. Ca și analogii rotunde, nu există colțuri ascuțite aici. Deoarece această decizie este evaluată de către oameni ospitalieri activi.

Deși masa ovală va avea același loc ca și rotund, în timp ce vă va permite să planteze mai multe persoane. În cazul în care îi lipsește foarte brusc spațiu, Puteți cumpăra un model mic cu „oval“ Blaturi 1 m lungime. În ceea ce privește tabelele de transformare, ele vor deveni, de asemenea, o adevărată descoperire pentru cunoscători stilisticii moderne extraordinare.

Oriunde, un astfel de produs arată sofisticat și elegant.

Transformarea meselor Făcută în Rusia și în străinătate. Prin urmare, găsirea opțiunii corespunzătoare va fi capabilă să aderenteze oricărei tradiții de mobilier. În același timp, un rol important este jucat de ceea ce în mod specific, materialul folosit producătorul. Deseori desene sau modele din sticlă călită (denumire profesională – stalinită). Practicitatea produsului este în creștere doar atunci când tabelul este aplicat cu metoda de nisip.

Modelele similare nu sunt acoperite cu zgârieturi microscopice (mai degrabă, aceste zgârieturi sunt extrem de dificil de observat). Conține ordinea de pe suprafața sticlei temperate este o plăcere. Există, de asemenea, alte trei soiuri de material deosebit de durabil:

 • Sticla plutitoare+
 • triplex+

 • Sticlă termică întărită.

Dar indiferent de material, oamenii sunt, de asemenea, interesați de blaturile de colorat. Sticla poate fi vopsită în cel mai divers ton – este în mod avantajos depășind chiar și cele mai bune soiuri de lemn. Puteți alege ca coincid cu culoarea predominantă și contrastați tonalitatea. Soluții, în mod tradițional, se dovedesc a fi culori albe și negre.

Cu siguranță nu vor provoca agresiuni excesive și alte emoții negative la om.

În ciuda tuturor popularității combinațiilor de contrast, majoritatea covârșitoare a oamenilor preferă să utilizeze aceleași culori în bucătăria întreagă. În acest caz, selecția corectă a nuanțelor este jucată de un rol important. Există suficientă diferență la 1-2 tone, astfel încât interiorul devine mai plăcut și mai elegant (sau, dimpotrivă, a fost formată o atmosferă neclară nesigură).

Galben, piersic și alte nuanțe „însorite” ridică starea de spirit, dar stimulează și apetitul. Cei care nu au probleme speciale cu acest sentiment, concentrați mai bine pe gama mai familiară și calmă a culorilor. În cele din urmă, dacă culorile albe și negre nu sunt satisfăcute, există și tonuri verzi și maro și gri (cu o mulțime de jumătate în fiecare caz). O altă soluție foarte neobișnuită – tabele cu sticlă mată. Batelul opac sau parțial transparent este folosit foarte mult, îl puteți întâlni în multe case.

Sticla mată în cele mai multe cazuri perfect netede și ușor spălate.

Mattingul nu este făcut cu facial, ci pe partea inversă. O astfel de tehnologie permite nu numai ca materialul să fie opac, ci și să atingă efecte vizuale originale. Apariția nu va fi răsfățată chiar și după operarea pe termen lung. Puteți face întotdeauna acest tabel pe stradă și îl folosiți calm acolo. În cazul în care acoperirea mată nu-i place prea mult, puteți alege opțiunile cu imprimare foto.

Diferența dintre mesele de sticlă se poate referi la performanța constructivă. Cele monolitice arată bloc ca un blat-o singură bucată, fixe de mai sus sau lipite la baza. În primul caz, face mai multe găuri care vă permit să plasați structurile de montare. În cea de-a doua utilizare, amestecuri adezive fiabile și foarte durabile.

Acestea contribuie la asigurarea fixarea sigură a pieselor unul de altul.

Modificările glisante merită o conversație separată. Ele sunt folosite când în fiecare zi folosiți o masă mică, dar din când în când trebuie să primiți oaspeți. În foi de calcul, se folosește un mecanism relativ simplu, situat de jos de la masă strict în mijloc. Tabelele pliante pot fi, de asemenea, transformate după cum este necesar pentru a crește dimensiunile.

Ocazional, există modele de mese din sticla cu insertii din lemn. Dar ele nu sunt prea practice, deoarece arborele este deteriorat de apă și se umflă. Dar picioarele de lemn lăcuit se dovedesc a fi nici mai rău decât analogii lor din metal.

Finalizarea procesului de revizuire a tabelelor de bucătărie din sticlă corespunzător pe modelele cu blatul de plexiglass. O astfel de acoperire o servește pentru un timp foarte lung și impecabil păstrează aspectul. Popularitatea de sticla organica a fost foarte mare în mijlocul secolului al XX-lea. Acum, acest material se confruntă cu renascentiste său, cererea sa este în creștere din nou în industria mobilei. Polimerul poate fi obținut prin turnare prin extrudare fie. a doua versiune a tehnologie este destul de complicată și consumatoare de timp. Deoarece este folosit relativ rar.

În acest caz, extrudat polimetilmetaacrilații nu este suficient de rezistentă la sarcină și impact mecanic. Este demn de a aruncat ceva greu pe ea, iar pânza va fi rupt aproape ireversibil. Opțiunea Cast este mult mai puternic și mai fiabile în timpul funcționării. Puteți îndeplini plexiglass o mare varietate. designeri profesionisti folosesc adesea așa-numita sticlă organică moale, care:

 • nu alunecare+
 • În condiții de siguranță atunci când sunt utilizate+

 • tolera contactul chiar și cu obiecte fierbinți.

Cum de a alege?

În primul rând, este merită atenție la dimensiunea de mobilier. Copiile mici sunt atractive pentru proprietarii de bunuri imobiliare de mici dimensiuni. Experții recomandă să selecteze tabele în funcție de cel mai mare membru al familiei sau oaspete permanent. Pentru comoditatea de jos oameni folosesc perne pe scaun sau scaune cu picioare alungite.

Cele mai multe modele sunt construite cu calcularea creșterii 1,6-1,8 m.

Lățimea mesei de sticlă trebuie să fie de cel puțin 0,6 m per consumator. Dacă este mai mică, ședința va oferi un inconvenient major pentru reciproc. În ceea ce privește adâncimea blatului mesei, este de obicei 0,4 m per utilizator. Cu toate acestea, trebuie să ne rezervăm o altă 0,2 m mai sus, astfel încât să puteți pune în condiții de siguranță un vas mare în mijloc și să o folosească.

conversație separată merită geometria mesei. Uneori există complet forme geometrice extraordinare. Cu toate acestea, ele nu sunt adecvate în fiecare interior. Grosimea sticlei produsului temperat ar trebui să fie în mod ideal 0,01 m. Iar valoarea minimă admisă este de 0.008 m. produse de înaltă calitate, realizate la întreprinderile industriale sunt marcate cu cuvintele „sticlă călită“.

Experții cred că cel mai bine este de a alege versiuni cu margini rotunjite. Acestea sunt cele mai confortabile și practice. Blatul mesei cu tonifiere este transparent, mai convenabil (deoarece nu permite să vadă picioarele altor persoane). Pentru a găsi cel mai bun compromis între dimensiunile necesare ale mobilierului și a zonei limitate de cameră, trebuie să alegeți produsele transformatoare.

Podstol va permite să pună șervețele și alte obiecte mici, ceea ce este foarte practic și convenabil.

Dacă magazinul sau producătorul oferă o garanție de 2 ani, este extrem de utilă. Cea mai mare fiabilitate are triplexul de sticlă. Plăcile de la ea nu poate costa 1200 de ruble pe 1 kV. M. Astfel de sticlă se oprește cu succes chiar și gloanțele eliberate din armele manuale de calibru fin.

Va rămâne la fel de mult chiar după un impact foarte puternic.

Triplex merge crăpată, spre deosebire de geamul temperat, care se încadrează în bucăți atunci când se lovește. Sticla călcată termic este mai puternică decât materialul normal, dar mai puțin ferm decât materialul temperat. Fabricat din blaturile din sticlă termoproprotes nu se tem de obiecte fierbinți. Cu toate acestea, un astfel de material atunci când lovirea este împărțită în fragmente ascuțite. Prin urmare, nu este folosit prea des.

Într-o casă cu copii mici sau animale de companie, este recomandabil să se utilizeze tabele în care sticla este încadrată de plastic. Acest lucru reduce semnificativ riscul de rănire. Pentru fabricarea de picioare poate aplica o varietate de materiale. Cu toate acestea, cel mai mare efect vizual are detalii cromate. Dacă subsolul este fabricat din lemn, va fi posibil să intrați în bucata de mobilier chiar și în stilul țării + piciorul în acest caz este de asemenea din lemn.

Cum să introduceți un interior?

Discutarea designului unei mese de bucătărie din sticlă este utilă pentru a începe cu faptul că pare neobișnuit și necorespunzător pentru casa de uz casnic. Aceasta este inerția trecutului, de acum 30 de ani, fragilitatea sticlei nu a permis să facă mobilier din ea. Astăzi este cea mai potrivită în stilul de înaltă tehnologie. Astfel încât compoziția a arătat original și complet, trebuie să combinați elementele de sticlă și metal.

Versiunea minimalistă a tabelelor de sticlă de înaltă tehnologie ar trebui să ocupe unul dintre locurile cele mai proeminente. Preferat este ovală, mai degrabă decât de formă circulară sau dreptunghiulară. Picioarele ar trebui să fie strict de metal. mase din sticlă arata cel mai bine în combinație cu bucătării alb lucios. Cu toate acestea, designul sticlei sunt adecvate nu numai în mediul high-tech.

Acestea se încadrează perfect în atmosfera de Art Deco. În acest caz, cea mai importantă proprietate a sticlei va face strălucire – este necesar să se utilizeze orice mod posibil și bate. Tabelele Deco sunt formă nefamiliare, adesea rafinat. Blaturile de lucru trebuie să fie prevăzute cu tubulatura original și built-in lumini. Formatați Art Deco mijloace exterioare de lux maxim și aspect sofisticat.

Oricât de ciudat ar suna, sticla poate fi folosit chiar și în stilul de Provence. În acest caz, este utilizat este limitat, iar rolul principal este dat piesele de lemn. De asemenea, nu este necesar să se uite la versiunile echipate cu picioare din fier forjat sau cu aceleași noptiere. Mult mai des, cu toate acestea, o masă de sticlă este utilizată în avangardă și stiluri de arta pop.

În aceste cazuri, alegeți modele cu tonifiant sau imprimare foto 3D.

Pentru a aranja armonios bucătărie, puteți folosi șorțuri de bucătărie cu imprimarea foto similare. Cele mai multe soluții avansate sunt echipate cu display-uri conectate la Internet. În ceea ce privește tabelele în stilul de Loft, acestea ar trebui să fie pus într-o bucătărie destul de spațioasă. În cazul în care camera este mic, această decizie nu este potrivit. Sticla în atmosfera mansardă devine una dintre principalele materiale, în scopul utilizării sale este de a crea un sentiment de spațiu liber.

Stilul modern este caracterizat prin faptul că poate arăta un maxim de fantezie. Alegerea tabelelor potrivite este doar imens. Este adesea un accent pe culoarea contrastul părților din tabel, în timp ce același contrast ar trebui să fie conținută în cameră ca un întreg. Într-o bucătărie mică, masa de sticlă se va adăuga „aer“, care va contribui la evitarea revărsare vizuală a spațiului.

Produse din sticla la exterior „răcit“ interior, dar cu un exces de astfel de mobilier, camera va fi incomod.

Funcționare și îngrijire

Se spune adesea să aibă grijă de masa de bucătărie din sticlă foarte greu. Nu are grijă să găsească povești despre mobilier din sticla, care este în mod constant acoperit cu pete. Dar aici e totul în absența abordării drept. Imediat trebuie să învețe un principiu clar – plăci puse în chiuvetă, înseamnă că este timpul pentru a colecta toată murdăria cu un șervețel moale din tabel. Fa-corpuri dure care nu sunt recomandate, deoarece chiar și sticla mai durabil este ușor de distrus.

Cumpara cel mai bun din toate zdrențe speciale, care sunt vândute în magazine de echipamente. RAG adecvat și cauciucat pentru curățarea sticlei auto. O altă opțiune – un produs din microfibra. Instrumentele convenționale de spălat vase șterse tabelul de sticlă nu este recomandat. Utilizați mult mai corect compoziții pentru curățarea ferestrelor.

Atunci când există copii mici în casă, puteți utiliza o soluție slab acetic. Acest reactiv la domiciliu este mult mai sigur decât medicamentele de marcă. Pentru a curăța mai puțin adesea și spălați suprafața, este recomandabil să puneți pe toate șervețele de mese. Serviciile pentru înlocuirea blaturilor din sticlă vor avea nevoie mai puțin frecvent dacă:

 • Nu pune feluri de mâncare pe ea, temperatura care este peste 45 de grade+

 • Nu pune mai ușor pentru mai greu de 50 kg (și în mod ideal de 30 kg)+

 • Evitați atingerea furci de masă, cuțite, cookproof, lame de foarfece și așa mai departe+

 • spălarea cu amestecuri gunoaielor agresive si purificare prin materiale abrazive.

Părțile acrilice ale blaturilor sunt spălate printr-o soluție slabă de săpun. Le puteți freca numai cu bureți moi. Perii strict inacceptabile cu o grămadă rigidă rigidă și oțel de oțel. Observând o mică zgârietură, puteți cu ușurință, fără presiune excesivă pentru ao elimina, frecarea șmirghelului. Mai mult, acest loc este acoperit de gay de pastă.

În următorul videoclip, a se vedea modul de a alege o masă de sticlă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: