Mese pentru sufragerie: recomandări pentru alegerea și instalarea

Mese pentru sufragerie: recomandări pentru alegerea și instalarea

Masă de masă – o parte integrantă a bucătăriei, sala de mese sau cameră de zi. Gama acestor elemente de mobilier este imens – puteți alege produsul perfect pentru orice interior, indiferent de zona și aspectul camerei. Într-o gamă largă de produse, cumpărătorul poate obține pur și simplu a pierdut. Astăzi aflăm cum să alegem modelul de masă perfect pentru camera de zi.

Particularități

Camera de zi este una dintre cele mai importante camere de în orice locuință. Aici, întreaga familie merge cel mai adesea, aici proprietarii primesc oaspeți, sărbătoresc diferite sărbători și doar odihnă. De aceea unul dintre principalele roluri din hol joacă tabelul de luat masa selectat corect. Acesta combină oamenii din jurul lui, devenind un element central al compoziției interioare.

În camera de zi, totul ar trebui să fie cel mai confortabil, primitoare și frumos.

Este important să selectați cu atenție orice mobilier pentru această cameră, dacă doriți să îndeplinească toate caracteristicile declarate.

Masa pentru sala este important de a alege, Striparea din paleta de stil și culoarea interiorului. Această piesă de mobilier nu ar trebui să fie eliminat din ansamblul general, în caz contrar, situația va fi discordante, incompletă.

În camera de zi puteți pune aproape orice model de masă. Principalul lucru este de a se conforma cu dimensiunea de dimensiunea Square cameră. Cineva mai mult ca modelele clasice de formulare standard, și cineva suflet originale, opțiuni de tineret pentru un design non-triviale.

La selectarea produselor perfect adecvate, este important să se ia în considerare, Care principalele caracteristici și caracteristici trebuie să aibă o sală pentru sala.

 • Suprafața produsului nu trebuie să fie prea mică. Este de dorit să se selecteze opțiuni cu blaturi pentru mese mari, pentru care oaspeții pot fi confortabil. Desigur, această cerință mobilierul trebuie să răspundă în cazul în care permite suprafața halei.
 • Localuri de masă nu ar trebui să supraîncărcați, ambreiaj camera sau vizual face mai aglomerat. Dacă cvadratura camerei este foarte mică, este mai bine să oferiți o preferință unei versiuni moderne pliante sau transformabile, care poate fi ușor și pur și simplu transformată într-un capăt compact și curat.
 • Picioarele și blatonul trebuie să fie produse din materiale de înaltă calitate și ecologice, Deoarece în majoritatea cazurilor, mesele de luat masa sunt dobândite pentru mulți ani de funcționare.
 • PUNCTUL DE PUNCT DE LUCRU ÎN HALĂ este mai bine să selectați multifuncțional. Pentru astfel de modele, nu numai că veți obține împreună cu oaspeții și nu puteți mânca, dar și cu un laptop, mașină de cusut și alte dispozitive similare.
 • Tabelul perfect pentru mese pentru sala va avea cu siguranță un design frumos și grijuliu. Dacă se dorește, această bucată de mobilier poate acționa ca un accent luminos sau pur și simplu completează interiorul.

Vizualizări

În camera de zi aveți nevoie pentru a ridica cele mai multe tabele corespunzătoare în toți parametrii, pentru utilizare care va fi confortabil și frumos. Magazine de mobila întâlni opțiuni diferite, care au multe diferențe.

Bazat pe designul, toate mese sunt împărțite în:

 • staționare standard+
 • Transformabil (pliere, glisante).
Citește mai mult  Saltea pentru somn sănătos Dimax

Opțiuni de staționare sunt un clasic. Acestea nu sunt completate de orice mecanisme, sisteme auxiliare. Aceasta este o copie standard, cu picioare și un blat.

mobilier similar nu va înceta să mai fie popular, dar este mai puțin frecvent cumpărate pentru camere mici, și după toate lipsa de liber astăzi pătrat este una dintre cele mai mari probleme comune în orașe.

În cazul în care masa staționară devine deranjează, pentru a avea un loc suplimentar gratuit în cameră, repede-l ori și să-l compact, pentru că nu există mecanisme speciale în ea. De obicei, astfel de produse sunt achiziționate pentru zonele spațioase, în cazul în care nu este nevoie de mobilier transformabil.

En suficientă cerere astăzi, modele pliante de mese de mese. Ele diferă unul de celălalt cu mecanisme echipate cu. Plierea, culisante si pliante modele sunt de vânzare.

 • DeseneTipul de alunecare implică utilizarea unei plăci suplimentare care, în podeaua pliată a mobilei doar „ascunde“ sub suprafața principală a blatului mesei. Acest articol poate să fie pur și simplu eliminați de acolo, sau se obisnuiasca prin aplicarea de dispozitive speciale.

 • Cerințele sunt și variațiile pliante ale meselor. Ele sunt adesea puse în camerele de locuit. Astfel de produse pot schimba nu numai parametrii dimensionali ai mesei, ci și nivelul de înălțime de deasupra podelei. De obicei, modelele de tipul descris sunt operate sub forma unor tabele de cafea compacte, iar în nepliată – în rolul de mese confortabile.

 • În cazul în care piața din camera de zi este prea limitată și ridica modelul ideal al mesei nu este atât de ușor, vă puteți da preferință la un design special Tabelul-carte. Ca formă pliată, lățimea acestui model nu depășește performanța cabinetului. Aceste tabele ocupa putin loc in camera. Ele pot fi aplicate ca un stand sub o lampă sau un alt subiect de iluminat. Pentru a aduce designul la starea de lucru, trebuie să ridicați cu atenție blatul mesei din 2 părți și trageți picioarele pliate pentru a organiza sprijin.

Materialele

Localuri de masă pentru produsele camera de zi din materiale diferite. Este de la acest parametru că costul final al designului de mobilier depinde în principal.

O serie de lemn

Mese din aspectul matrice de lemn nu doar frumoase si scumpe – acestea sunt bune nepotrivite. Un astfel de detaliu este capabil să îmbogățească interiorul, să o facă solidă, ospitalieră și confortabilă. Mobilierul din lemn natural este faimos nu numai pentru un aspect excelent, ci și alte caracteristici mai puțin semnificative, de exemplu:

 • Tabelul de la masivul copacului va servi mulți ani – astfel de mobilier poate fi transmis din generație la generație+
 • Astfel de produse sunt sigure din punct de vedere al ecologiei – există substanțe și produse chimice periculoase nu în compoziția lor, ceea ce poate dăuna sănătății umane+
 • O serie de material din lemn – rezistente la uzură care nu este atât de ușor de deteriorat sau de a strica+
 • Tablourile poate evidenția o aromă naturală plăcută pe care mulți oameni le place.

Mese din masiv au anumite dezavantaje:

 • Din când în când, astfel de produse trebuie să se ocupe de compoziții antiseptice speciale, astfel încât mobilierul nu reușește, a servit mai mult, fără umiditate și paraziți se temeau+
 • Mese din lemn natural sunt scumpe, mai ales dacă acestea sunt realizate din rase de elită (stejar, fag)+
 • Un astfel de mobilier are o greutate impresionantă, astfel că poate fi dificil să-l mute din loc în loc.
Citește mai mult  Lenjerie de pat Kenzo

MDF

material foarte popular, utilizat universal la fabricarea diferitelor articole de mobilier. MDF tabele arata frumos, usor, servi o lungă perioadă de timp și sunt prietenoase cu mediul. Există un astfel de mobilier mai ieftin decât opțiunile din matrice.

Adevărat, nu este dificil de a deteriora suprafața acestui tabel pentru a afecta în mod grav, astfel încât este necesar să se folosească de mobilier cu atenție.

LEDP

Buget și materiale la prețuri accesibile. Mobilier din LDSP se întâlnește în orice magazin de mobila. Mese din lemn stratificat PAL ieftin, puternic, dar designul interesant nu diferă. De obicei, mobilier din LDSP face șablon, simplu.

Design – nu numai minus PAL. Acest material nu este ecologic – conține rășini formaldehidă, care, atunci când sunt expuse la temperaturi ridicate, distinge cuplurile periculoase, care afectează negativ sănătatea umană. Acest mobilier nu este recomandat să cumpere pentru dormitoare, camere de zi sau copii. Mai sigur sunt tabele realizate din clasele LDSP E-1 și E-0 – aceasta este o categorie de material în care, practic, nu sunt formaldehidele.

Sticlă

mase din sticlă aspect elegant, elegant și scump. Un astfel de detaliu poate decora în mod eficient interiorul sălii. Sticla este ușor de curat, dar va trebui să facă acest lucru de multe ori – amprentele vor rămâne pe suprafață, urme de alimente și alte forme de poluare similare.

Deși mesele moderne de sticlă sunt fabricate dintr-un material deosebit de durabil, acestea sunt încă posibile pentru a le rupe, astfel încât funcționarea acestor modele trebuie să fie extrem de îngrijită și blândă.

Piatră

Blaturile sunt făcute din piatră naturală și artificială. Astfel de mese sunt adesea plasate pe schițele designerilor. Specialiștii sfătuiesc să dea preferință pietrei artificiale, mai ales atunci când vine vorba de a cumpăra o dimensiune mare de produs. Material similar mai bun, fiabil și fără pretențios decât natural.

Forme și dimensiuni

Astăzi există astfel de mese:

 • Pătrat+
 • Dreptunghiular+
 • rundă+
 • oval.

Ele sunt diferite dimensiuni. Cumpărătorii pot ridica atât o opțiune mică, cât și o masă mare, masivă.

Lățimea standard a unor astfel de structuri este de obicei de 85-105 cm.

La fiecare ședință la masă trebuie administrat Nu mai puțin de 60 cm lungime – Este important să se ia în considerare atunci când aleg mobilier. Standard înălțime de masă – 70-75 cm.

dimensiuni de proiectare optimă pentru 6 persoane sunt 80×160 cm. Desigur, în magazine și la comandă, puteți achiziționa modele de alte dimensiuni. Deci, culisante și pliante opțiuni moderne de la compact, se poate transforma cu ușurință într-un design de 2 sau 3 metri lungime. Selectarea unui model specific al mesei depinde în mod direct pe piața sălii. Decât este mai puțin, cu atât mai compact ar trebui să fie masa.

Spectrul de culori

Pentru sala vă puteți ridica tabele de culori diferite:

 • Ușoară(Alb, bej, crem, fildeș) – opțiuni universale, potrivite pentru mici, iar pentru camere mari, se poate extinde vizual spațiu+
 • Întuneric (negru, maro închis, albastru închis, gri) – potrivit pentru o cameră spațioasă, dar astfel de modele sunt situate pe fundalul finisajelor luminoase, astfel încât situația nu este sumbră, ele sunt ideale pentru stilurile interioare moderne+
 • luminos(Roșu, galben, portocaliu, verde, albastru) – acestea pot fi puse în sala, erodate în vopsele calme. Astfel încât interiorul nu era prea distrilă și alapic, o astfel de masă poate fi susținută de decor de aceeași colorare.
Citește mai mult  Alege o canapea cu un mecanism de Acordeon

Soluții în stil

Dining de masă trebuie să se încadreze în sala de stil interior.

 • Clasic. Modelele clasice fac un copac natural. Astfel de mese au forme simple și laconice, decor minim (elemente sculptate). Culorile liniștite, lumina sunt de dorit.

 • High Tech. Pentru aceasta, mesele cu suprafețe lucioase, metalice, detalii cromate sunt potrivite. Firele sau decorațiunile de pestiere Este evitată – numai forme clare, geometrice.

 • Minimalism. Pentru acest stil, o masă simplă și nonsens se va potrivi. Este de dorit o versiune de o singură imagine fără peisaje, bijuterii și amprente, deoarece este un stil minimalist.

 • Loft. Pentru un astfel de stil, este adecvată o masă din metal sau un copac tratat prost. Picioarele pot fi metalice, iar partea superioară a mesei este din lemn dur.

 • Provence. Mobilier ușor de la copac natural. Compoziția artificială este permisă.

Cum de a alege?

Tabelul pentru camera de zi trebuie să alegeți, împingeți de la o serie de criterii.

 • Marimea. Pentru un mic cameră de zi, de exemplu, în Hrușciov, trebuie să cumpărați o masă mică sau transformabilă. Modelele mari sunt permise numai pentru camerele spațioase ale zonei impresionante.
 • Material. Cumpărați produse numai din materiale ecologice care nu conțin substanțe și substanțe chimice periculoase. Opțiunile mai bune sunt desene sau modele din MDF și matrice.
 • Construiți calitatea. Mobilierul trebuie colectat calitativ. Verificați funcționalitatea tuturor mecanismelor dacă există. Toate conexiunile trebuie să fie puternic și de încredere.
 • Proiecta. Masa și culoarea și stilul ar trebui să corespundă interiorului sălii. Mobilierul nu trebuie să fie eliminat dintr-un ansamblu comun.
 • Marca. Alegeți numai modele de marcă de înaltă calitate.

Unde să puneți?

Locul pentru mese din sala ar trebui să fie ales pe baza unor astfel de reguli:

 • el nu ar trebui să stea prea aproape de ieșire+
 • Locul pentru mese ar trebui să fie separate de restul spațiului+
 • Nu este recomandat să instalați mese de luat masa în colț.

Cazare de masă perfectă – insulă (fără ajustare la alte suprafețe).

Dacă este posibil, tabelul poate fi pus de fereastră – iluminarea naturală în cantități moderate nu va afecta zona de luat masa.

Exemple în interior

Într-o cameră de zi spațioasă, cu un decor de perete alb, pal laminat de caramel pe podea și un întuneric de colț moale albastru va fi uita armonios la masa ovală din umbra ciocolată. Soluția de designer va fi mai interesantă, Dacă stați pe podea cu mobilier moale, covor întunecat cu hieroglife albe / modele și atârnați imagini mari cu motive de toamnă pe pereți.

   În hol contemporan alb-negru va găsi locul Lacul Lacon Brown Tabel de geometrie perfectă Cu scaune de zăpadă albă de formă curbată.

   Sfaturi pentru alegerea unei mese de mese Uită-te în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: