Mojdodyra pentru baie: tipuri, dimensiuni și secrete de alegere

Mojdodyra pentru baie: tipuri, dimensiuni și secrete de alegere

Baia este una dintre cele mai importante zone din casă. Prin urmare, atmosfera sa ar trebui să fie cea mai funcțională, confortabilă și frumoasă. Producătorii de mobilă oferă o soluție excelentă – set de mojdodar gata. Pe particularitățile și soiurile de astfel de mobilier de baie și vor fi discutate în articol.

Ce este?

Setul de mobilier cu un nume amuzant a apărut pe piață nu este o coincidență. Atributele obligatorii ale fiecărei băi sunt chiuveta și oglinda. Dacă locul permite, gazdele spațiilor sunt, de asemenea, instalate o dulap pentru facilități de igienă și alte trupuri. Fabrici de mobilier au decis să combine aceste 3 elemente importante într-un singur sistem, sporind ergonomia lor.

În acest caz, rolul de spațiu de stocare realizează un stand în care este montată o chiuvetă. Această soluție permite nu numai pentru a ascunde furtunul de evacuare a apei, dar, de asemenea, locul detergenți și alte lucruri mici. Și, de asemenea, să se unească cu cabinetul poate oglinda. Aici puteți să vă ascundeți de periuțele de dinți ale ochilor, ras și mai mult. Ca rezultat, mobilierul ocupă foarte puțin spațiu, dar vă permite să organizați un sistem de stocare excelent.

Un alt avantaj al acestor seturi este simplificarea selecției elementelor de design. Nu trebuie să vă gândiți la apariția fiecărui subiect individual, deoarece setul este efectuat într-un singur stil. Ca rezultat, obțineți o zonă de chiuvetă frumoasă și decorată armonioasă.

Revizuirea speciilor

În funcție de tipul de instalare, se pot distinge două soiuri de MoidododOV:

  • Construcții cu o masă care stau pe podea+
  • Seturi suspendate.

Modelele în aer liber au, de obicei, picioarele. Protejează fundul mobilierului de la umed, care este adesea susceptibil la podea în baie. Opțiunile fără picioare sunt mai puțin practice.

Când cumpărați astfel de mobilier, este important să vă asigurați că materialul este rezistent la umiditate.

Structurile suspendate în fiecare zi devin din ce în ce mai populare.

  • Astfel de modele arată mai moderne, elegante și plămâni.
  • Ele sunt mai convenabile de operat. Având în vedere că podeaua rămâne liber, simplifică curățarea și prelungește durata de viață a mobilei.

Cu toate acestea, există unele nuanțe. De exemplu, este imposibil de a monta mobila pe pereții de gips-carton. Cu toate acestea, se aplică dulapul de sus, combinate cu o oglindă. Suprafața trebuie să fie durabilă.

Alocați, de asemenea, Standard și modele de colț. Opțiunea de colț permite utilizarea cât mai rațional tot spațiul disponibil. De obicei, astfel de produse pentru a alege proprietarii de băi mici

Materiale și culori

Pentru fabricarea de MoidOdov, cel mai adesea utilizați PAL și MDF, acoperite cu o peliculă specială rezistent la umiditate. Prima opțiune este mai ieftin, dar al doilea este mai sigur, deoarece nu utilizează substanțe nocive pentru om. Plasticul este rar folosit, cu toate că există astfel de opțiuni. În aceste cazuri, sunt dense si grele tipuri speciale de materiale.

O altă opțiune este un lemn natural. Acesta este mobilierul de stare scump, care trece o prelucrare specială pentru utilizare în camere umede. Deoarece tablele și cochilii în aceste cazuri, piatra naturală și artificială sunt adesea folosite.

Desigur, produsele din lemn sunt mai înțelepte pentru a cumpăra, dacă baia este mare. Dacă camera este aproape, iar picăturile de apă zboară în mod constant la mobilier, este mai bine să alegeți ceva mai practic.

În ceea ce privește gama de culori, este diversă. De obicei, nuanțele sunt selectate de producători pe baza stilistica de mobilier. Luați în considerare principalele opțiuni.

Clasic

Se efectuează kituri clasice rafinate În calm, de obicei nuanțe calde (lapte, bej, maro). Cele mai multe dintre ele au un șmirghel pe picioare curte. Unii sunt doar pe podea. Modelele montate în stil de vintage nu. Uneori fațadele sunt decorate cu patina. În același timp, suprafețele produselor sunt întotdeauna mat.

Provence

Într-un astfel de stilist, casele de țară se descurcă de obicei, deși uneori este folosit în apartamente. Tonuri de licitație sunt dominate aici: albastru, bej, fistic, lavandă, gri deschis. Desigur, căștile de zăpadă sunt populare. Astfel de kituri, precum și clasice, au adesea o oglindă simplă în cadru și o dulap separată.

Formele de astfel de mobilier au, de asemenea, o orientare de epocă. Cu toate acestea, în acest caz, nu există nici o dorință de lux. Simplitatea maximă este binevenită aici. Suprafețele sunt făcute mată (imitație de lemn vopsit). Modiritura imită bronzul.

Art Deco

Acesta este un stil destul de provocator, care combină vintage, tendințe moderne și avangardă. Mobilierul poate fi atât mat, cât și lucios. Formele sunt diverse. Mai des sunt produsele originale cu un design unic. Culoarea gamma, de asemenea, larg. Mobilierul poate fi violet și chiar roșu. Cu toate acestea, cel mai adesea încă mai există seturi de culori alb-negru. Uneori se folosește o nuanță la modă de cafea cu lapte.

Minimalism

blocuri pătrate laconic – Mojdodyr în stil minimalismul arata ca. Accesorii de prostii, ea de multe ori, în general, este absent. Dulapurile poate fi deschis prin simpla apăsare a butonului. Mobilier, de regulă, suspendat. Colorează sunt, de obicei calm (Gri, alb, negru), cu toate acestea, există excepții în formă de seturi luminoase. De nuanțe suculente, turcoaz, roșu și galben sunt mai des folosite. Popular și opțiuni cu fațade sub un copac.

În acest caz, funcționalitate maximă și ergonomie vin în prim-plan. Prin urmare, de multe ori oglinda este combinat cu un dulap într-un design. Dulapuri cu uși complet oglindă sunt foarte populare.

Modern

Acest stil se distinge prin usurinta. O astfel de mobilier pot fi diferite. Adesea, modelele și opțiunile de mobilier au rotunjit. Designul poate fi simplu și original. Există, de asemenea, luciu, și mată de suprafețe și texturi de lemn.

Gama de culori în modernă este cea mai mare. Producătorii oferă mobilier și calm, și în culori strălucitoare. Poti cumpara albastru,, visiniu, căști violet verde. Puteți rămâne pe modelul de o nuanță pastel delicat sau alege un ton întunecat calm. Desigur, cea mai gamă extinsă de seturi de alb imaculat. Nu este surprinzător, pentru că această culoare este cel mai popular. Și în vânzare există seturi de două culori.

Dimensiuni

Dimensiunile Moidodirov sunt diferite. Dacă vorbim despre canapele care stau pe podea, standardul este considerat a fi înălțime de 80-100 cm. Opțiunea optimă este de 90 cm. Dacă luăm în considerare modele de suspensie, înălțimea lor poate fi orice. De obicei, este de 50-60 cm tumbies, deși există opțiuni de asemenea, mai înguste.

Lățimea variază, de asemenea, (de la 50 cm sau mai mult). În ceea ce privește adâncimea, are o limită, deoarece chiuveta este încorporată în dulap, la care trebuie să existe un acces confortabil. Parametrul mediu – 40-45 cm.

Dulapul superior când combină oglinda corespunde, de obicei, lățimii sfârșitului sfârșitului. Datorită acestui lucru, kiturile arată armonios. Uneori seturile de mobilier de baie includ creioane. Lockerele înguste sunt situate pe partea laterală a chiuvetei, astfel încât înălțimea lor este limitată numai de plafon și de bunul simț. Adâncimea este similară cu alte elemente ale setului (de la 40 la 45 cm.)

Sfaturi pentru alegerea

Pentru a alege un mobilier confortabil și frumos de baie, ar trebui să țineți cont de mai multe nuanțe.

Proiecta

Când alegeți un set cu cască de aspect Ar trebui să ia în considerare interiorul camerei și dimensiunile sale. Într-o baie mică, este mai bine să alegeți un model luminos de design laconic. Mobilier alb perfect. Bej set – de asemenea, o opțiune bună. Cabinetul de sus cu ușa oglinzii va fi, de asemenea, o alegere bună în acest caz. Un astfel de element va părea fără greutate, ca și cum ar fi dizolvat în spațiu, extinderea vizuală a camerei. În același timp, veți primi un loc de depozitare spațios de stocare importantă.

Într-o cameră spațioasă, orice moidodyr va arăta bine.

Principalul lucru este să vă amintiți armonia. Mobilierul întunecat arată în mod expres numai pe fundal luminos. Și modelele cu decor captivant se potrivesc bine numai în spațiile neutralizate. Dacă pereții au deja o țiglă cu un model, iar camera este plină cu elemente, este mai bine să alegeți un set de cască mai modest pentru a echilibra compoziția.

Marimea

Înainte de a cumpăra, este important să măsurați zona liberă pentru a decide, moidodyr ce dimensiune se va potrivi bine în baie.

Amintiți-vă că mobilierul nu ar trebui să interfereze cu libertatea de mișcare.

Funcționalitate

Se tratează în prealabil pe care le va fi stocat în dulapuri, câte rafturi aveți nevoie, ceea ce ar trebui să fie (închise sau deschise). Producătorii moderni oferă, de asemenea, posibilitatea de a alege o oglindă încălzită, ceas încorporat, termometru. Aceste adăugiri măresc costul setului cu cască, dar nu toată lumea are nevoie.

Exemple frumoase

Lacul de lux de lapte-bej set perfect într-o baie mare de stil clasic. Oglindă în cadrele deschise, accesorii de epocă, blatar sub marmură – totul este gândit la cel mai mic detaliu.

Rafinat și strâns mojdodar în stilistica artei deco va face interiorul unic. Luciu lucios, combinații contrastante de culori și repetarea formei oglinzii pe alte elemente vorbind despre gustul impecabil al designerului care a creat această capodoperă.

Stând sub blatul de sticlă cu o chiuvetă montată – un set de mobilier de baie poate arăta și așa. O alegere excelentă pentru iubitorii de soluții non-standard.

Simplitatea și concizie – caracteristici distinctive ale minimalismului. Opțiunea optimă pentru o cameră mică.

În cazul în care baia este spațioasă, nu puteți achiziționa doar Mojdodyr cu o masă mare, dar, de asemenea, loc de obiecte set de căști pe pereți diferiți. Interiorul va fi armonioasă și holistică.

Cu privire la modul de a alege mobilierul pentru baie, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: