Opțiuni interesante de design bucătărie cu cazan de încălzire

Opțiuni interesante de design bucătărie cu cazan de încălzire

Aranjamentul casei de țară implică cel mai adesea utilizarea combustibilului cu gaz. Dar, cu toată atractivitatea sa practică, cazane de încălzire poate arata foarte rău. Este important să știți cum să rezolvăm corect această problemă, astfel încât interiorul să pară organic.

Particularități

„Combustibilul albastru” este foarte economic. Dar designul pentru bucătărie cu încălzirea cazanului este foarte greu. Mascarea sau bate o grea, greoaie subiect poate oferi mai multe probleme. Există multe modalități și tehnici pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, în primul rând va fi invariabil Considerații privind securitatea.

Împreună cu nuanțele stilistice, acordați atenție:

  • ventilație liberă a dispozitivului de+
  • Abordare convenabilă a cazanului+
  • Minimizarea riscul de ardere articole din jur.

Soluţie

În prezența încălzirii individuale a gazelor cel mai dificil de a bate modele vechi echipamente. Eliberat în urmă cu 15 sau mai mulți ani, un design pic de design moderne standarde satisfac. Înlocuiți încălzitoarele din nou ar fi cel mai bine. Dar este o astfel de procedură în valoare este foarte scump, și de a lucra pe ea va fi profesioniști. Una dintre cele mai bune opțiuni este, prin urmare, Echipament de gaz de mascare.

În cazul unității montat pe perete sau ascunde-l fronted dulap, sau să facă o parte importantă a interiorului. Din moment ce nu se poate ascunde aparatul, îl puteți introduce în mediu. Mascarea rău că în spatele fațadei este imposibil de a asigura un flux liber dispozitiv de aer proaspăt. În varianta de realizare cu cazane de pardoseală sunt folosite, uneori, dulapuri sau cutii din GCR. Efectuarea acestor elemente este determinată exclusiv de direcția stilistică a bucătăriei.

Vechile cazanele Premisele sunt, de obicei, în strânsă legătură cu orice colț. Și orice încercare de a le muta transformă în probleme serioase. Organele de stat necesită elaborarea mai multor lucrări care reglementează o astfel de procedură. Da, iar lucrările se vor fi complexe. Prin urmare, de la ideea de a rearanja echipamentul de gaz într-un loc mai puțin vizibil cele mai multe ori va trebui să refuze.

Este mult mai ușor pentru afaceri, în cazul în care cazanul este încă planificat să fie instalat. Apoi, puteți alege soluția optimă. Desigur, luând în considerare toate aceleași cerințe de siguranță împotriva incendiilor. La amplasarea cazanului în interiorul setul cu cască, mobilier din interior este acoperit cu folie sau alte materiale. Cel mai bun dintr-o dată atunci când a comanda un set de căști pentru a clarifica faptul că este necesar ca acesta este un produs pentru deghizarea dispozitive de încălzire.

Citește mai mult  Alegeți o pernă sub partea din spate inferioară

Design-ul de evacuare al vestiarelor este în sortimentul de orice fabrica de mobila care se respecta. Ele se potrivesc perfect celelalte produse din colecții separate. Dar dacă nu există nici o dorință de a elimina cazan în dulap, puteți apela la decorarea prin perdele.

O astfel de soluție este o optimă pentru stiluri rustice de modă veche. accesorii textile suplimentare în bucătărie va fi adecvată într-un astfel de mediu.

În caz contrar, ei vin atunci când este selectat un sistem de plasare a cazanului deschis. În acest caz, de multe ori folosesc tehnica decoupage. Această tehnică include suprafețe de etanșare cu diverse abțibilduri și strat de lac. Pasul original este imitație de seminee. Skillly decupaj second-hand vă permite să rândul său, chiar și cel mai urât obiect în decorarea bucătărie.

Planificarea amenajarea unui bucătărie mică, cu un cazan de gaz, vă puteți gândi la Pictura de echipamente de incalzire. cules corect desen, puteți decora cu ușurință camera. Dar puteți lua în considerare o altă opțiune – taiere cazane cu zăbrele sculptate sau forjate. Aceste produse se potrivesc perfect într-o varietate de stiluri, alegerea care este determinată doar de decor. Dar laturile nu sunt decorațiuni simple, vor proteja, de asemenea, în mod fiabil copiii și animalele de companie de la contactul cu flacără deschisă.

În unele cazuri, cazanele nu fac și deghizează. Această soluție se potrivește foarte bine În stilul industrial. Vorbim despre stiluri de mansardă și de înaltă tehnologie. În al doilea caz, este chiar adecvat să se prevadă o varietate de noduri de comunicații.

Puteți ridica cu ușurință astăzi cazanele care caută accentuate de modă veche – se vor încadra în stil retro.

Gândindu-se la un design de cameră de zi cu un cazan cu gaz, trebuie să alegeți imediat cel mai comun stilist. Camera clasică este complet inacceptabilă pentru aparatele de uz casnic pentru revizuirea universală. Principala deplasare a deghizării este locația dispozitivului din spatele fațadei setului cu cască de bucătărie. O astfel de soluție combină atractivitatea externă și libera circulație a maselor de aer în cutie. În plus, fatadele zăbrele exprimă spiritul clasici, și nu interferează cu stilul de cameră.

Citește mai mult  Canapea cu pouf: revizuire a modelului și alegere

Dar este important să ne amintim despre ergonomie și spațiu. Este asigurată optim prin plasarea cazanului într-un colț. Din moment ce produsele alimentare pot fi decorate în spiritul retro, țara și Provence, este necesar să se știe cum de a asigura încălzirea cu gaz în astfel de cazuri. Recepție foarte frecventă (în special în Provence și altă țară) – Dispozitiv de mascare Cortina textile.

Mascarea textile trebuie să fie alese aceeași culoare ca cârpă sau perdele în cameră. Această soluție permite o armonie perfectă. În cele mai multe cazuri, obturatorul este utilizat cu un imprimeu floral. Celulele de dimensiuni diferite, cu toate acestea, este, de asemenea, frumos.

În cazul în care proprietarii casei se confruntă cu securitatea maximă, ei pot în stil rustic de bucătărie pentru a pune cazanul în dulap.

comunicații deghizare

Chiar și atunci când aleg un aspect unghiular și utilizarea altor tehnici de mascare curajos stilistice, camera poate păstra un fel de inestetice. Problema este că Țevi și alte dispozitive tehnice, fără de care este imposibil să se facă, de asemenea, sunt proiectate fără momente speciale de design.

Este categoric imposibil să se stabilească conducte de gaz nu că în perete, dar chiar și în carcase din gips-carton. Dar este foarte posibil să se utilizeze un panou care este ușor de demontat. Soluție alternativă – panou monolitic cu ușă (fereastră).

În unele cazuri, conductele care alimentează cu gaz în cazan sunt montate pentru headcase. Dar atunci trebuie să se mute dulapurile din perete. În caz contrar, presiunea asupra comunicațiilor poate fi periculos.

În cazul în care conductele sunt amplasate pe colț și nu le ascunde, ei vor trebui să aplice vopsea sau chiar un desen. Și încă o nuanță: Conform standardelor de securitate, cazanele sunt mai bine situate într-o bucătărie mică pe pereți.

Se întâmplă că cazanul de gaz este achiziționat după un timp după instalarea setului cu cască. Apoi, este recomandabil să dulapurile de comandă pentru ea de la același producător. Acest lucru va permite să păstreze în cadrul stilul general. Dar când este imposibil (de exemplu, compania a închis sau nu îndeplinește ordinele similare), puteți începe propriile noastre abilități de tâmplărie. În orice caz, între marginile dulapului și cazanul trebuie să fie de cel puțin 0,03 m, și, prin urmare, cutia si usa sunt realizate cu o rezervă de 0,06 m.

Citește mai mult  Cum să amidon de pat?

Exemple

Aceasta fotografie arată modul în care cazanul de încălzire poate fi plasat Într-o „cameră de depozitare“ separat. Ușa din lemn elegant roșiatice arată strălucit și completează întreaga compoziție a bucătăriei. Dar puteți plasa dispozitivul de încălzire și pe peretele de deasupra tabelului. Pentru o mai mare siguranță și confort, este înconjurat de o cutie decorativa. Comunicațiile conștient nu au ascuns, au intrat doar în stilul de înaltă tehnologie.

Și aceasta este o altă opțiune cu locația peretelui cazanului. Designerii au încercat să atenueze prezența cât mai mult posibil, folosind lemn natural. Lockerulează în mod fiabil atât dispozitivul de încălzire cât și comunicările din jurul acestuia. Mai mult mai atent la bucatarie la stilurile traditionale ajuta flori interioare si accesorii selectate cu pricepere.

Fatadele vizuale diluate din lemnul întunecat, datorită șorțului cu gresie albă.

Revizuirea bucătăriei în Hrușciov 5 kV. Metri cu un cazan cu gaz și o mașină de spălat, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: