Pat IKEA lenjerie

Pat IKEA lenjerie

Lingerie de pat IKEA – pentru copii și pentru adulți – prezentate în cataloagele companiei într-o gamă largă. Alegerea principală a mărfurilor este axat pe consumatorii europeni sofisticate, există truse cu un capac plapumă 2-beddown și euro, foi de 200×220, 200×200, 150×200, 180×200 cm si alte dimensiuni, fețe de pernă de in, bumbac, țesături amestecate. Navigați în varietatea de lenjerie de pat de la marca faimoasă din lume va ajuta o revizuire completă și detaliată.

Particularități

Lenjeria de pat IKEA este produsă de preocuparea de același nume sub marca proprie. Compania se concentrează în principal pe furnizarea de somn confortabil și odihnă. Preferința este dată materialelor naturale, culorilor și nuanțelor nonsens. Puteți aloca alte caracteristici ale produselor IKEA.

 1. Beabilitate bună. Produsele de marcă textile se usucă rapid după spălare, elimină umiditatea din corp în timpul somnului, nu creează un efect de seră.
 2. Ecologia materiilor prime. Compania are grijă de mediul înconjurător, produsele sale respectă conceptul de consum conștient.
 3. Individualitate. Printre produsele IKEA sunt kituri și obiecte individuale cu cele mai diferite amprente – de la geometric și floristic până la anul exclusiv, sezonier, nou. Foi sunt produse de obicei în execuția monocromatică.
 4. Stabilire. Puteți achiziționa suplimentar foi, fețe de pernă de orice dimensiuni dorite. În funcție de preferințele personale, cumpărătorii aleg textile pe o bandă de cauciuc sau la soluții clasice reumplute în mod tradițional.
 5. Rând larg de dimensiuni. Pe de vânzare a prezentat 33×50 cm, fețe de pernă 50×70 și 70×70 cm. Capacele Duvet sunt disponibile în două dimensiuni – 150×200 și 200×200 cm. Foi sunt fabricate într-o varietate mult mai mare de opțiuni. Standard au dimensiuni 150×260, 240×260 cm, tensiune la lungime 200 cm au o lățime de 80, 90, 140, 160, 180 cm.

Atenția separată merită alegerea țesuturilor utilizate prin coasere. În cazul IKEA, este în primul rând despre materialele naturale, distins de înaltă calitate – hipoalergenic, tact plăcut. În alegerea elementelor de bază pentru textilele de acasă, se acordă preferință țesăturilor respirabile care nu împiedică schimbul de aer liber.

Cel mai adesea, sunt aplicate mai multe opțiuni.

 1. bumbac pur. Cele mai populare materiale, cu fiecare spălare capătă din ce în ce moale și atractivitatea. kituri IKEA sunt durabile, practic, în versiunea sa de elită sunt completate de elemente de fixare buton. Cele mai multe dintre propunerile din această categorie sunt destul de accesibile.
 2. Bumbac și Liocell Mix. Acest material este adesea numit „inteligente“, datorită proprietăților speciale ale fibrelor sale. Liocells sunt obtinute, fracționate eucalipt lemn cu substanțe organice. Firele rezultate au un efect bactericid, în structura lor un pic similar cu mătase, cu sclipici și finețea. În amestec cu kituri tesatura de bumbac este strâns și durabil.
 3. Lenjerie. Acest material este considerat a fi de elită, cu seturi de îngrijire corespunzătoare a lenjeriei de servi pentru o lungă perioadă de timp, arata foarte bine, posedă farmec deosebit de țesături naturale. IKEA are ambele produse de in și amestecuri de bumbac pur, mai practic și mai ușor de întreținut.
 4. Poliester cu bumbac. opțiune universală, cel mai ușor de îngrijire, caracterizat prin costul disponibil. O astfel de lenjerie de corp aproape nu minte, el nu are o contracție.
Citește mai mult  Opțiuni de televiziune în bucătărie

Densitatea materialului de asemenea, probleme. Cu rate mai mici de 120 de fire pe un inch textile straluceste. Cu acesta, se obișnuiește să se pături folosi și perne albe. Seturi cu indicatori de densitate 144-152 filetele o fire inch sunt răsucite mai bine, iar elementele individuale sunt furnizate cu sisteme de închidere pentru facilitarea închiderii.

Bright și tipuri texturate de textile, firmware, butoane, acoperite cu pânză – cel mai scump. Densitatea firelor țese aici ajunge la 160-300 per inch.

kituri

Gama de produse IKEA include kituri pentru copii și adulți constând dintr-un capac plapumă și 1 sau 2 fețe de pernă. În funcție de performanța produsului poate fi monocrome sau cu imprimeuri. Alegerea tesatura este în mare măsură depinde de scopul și caracteristicile individuale kit.

Pentru copii

Lenjerie de pat de la IKEA este împărțit în seturi pentru nou-născuți și preșcolari. Prima categorie include seturi de moale și ușor de 2 sau 3 elemente, cât mai mult posibil hipoalergenic, adaptate pentru o pătură de biciclete și un pat standard de.

Printre gama de modele curente pot fi alocate:

 • Rödhak pentru 2 și 3 subiecți, seturi, cu imprimări de cultură, bărci+
 • „Rörande” cu bug-uri, mașini, flamingo, model de flori+
 • Foi cu gumă de mestecat albastru Len, culori roz, alb+
 • Foi Stretch „Rödhak”, „Lenast”+
 • Kituri „Gulparv” pentru 2 și 3 subiecți cu un model geometric.

culori placute, moliciune și higroscopicitate de textile pentru o cabana sunt puii încântați cu părinții în zeci de țări din lume. Pentru copii mai mari, prescolarii IKEA produce seturi cu o dimensiune a unei foi de 80×130 sau 80×165 cm, un capac carpetă 150×200 cm, o formă dreptunghiulară pillowcase 50×70 cm. Aici puteți găsi, de asemenea, o mare varietate de printuri.

Printre cele mai populare modele de lenjerie de pat celulare includ astfel de opțiuni:

 • „YETTELK” – Seria cu dinozauri pentru băieți și fete+

 • „Uppatog” înfățișând vehicule de aer, apă și sol+
Citește mai mult  Glazura fără foc de balcoane: Pro, Contra și recomandări

 • „Gracios” cu imprimeuri geometrice+

 • Songlock in dungi+

 • Mölyghet cu desene abstracte luminoase+

 • „CEPPHEST” cu urși și biciclete, trenuri+

 • „Vitaminer Yerta” cu o imprimare în formă de inimi multicolore+

 • „Latto” Cu animale de pădure.

Toate seturile și produse individuale sunt realizate din bumbac de înaltă calitate, vopsite compoziții în condiții de siguranță, nu pierde.

Pentru adulti

IKEA produce doar 2 dormitoare (200×200, 220×240, 200×220 cm) și un singur (150×200, 180×200 cm) Lenjerie de pat. dimensiuni Euro, familie sau pat de o singură dată, nu sunt prezentate separat. Alegerea materialelor este destul de variată. Finet, de la Perkal, Liocell, Satina, inul, Lenjerie se caracterizeaza prin calitate excelenta. serii limitate produse paturile de Anul Nou, urmat de cumpărători.

În ceea ce privește cele mai populare linii, aceasta depinde de preferințele personale ale cumpărătorilor. Următoarele componente ale lenjeriei de pat merită atenție:

 • „Liktfibble“ cu inimi+
 • Patterned „Yettevalmo”+
 • „Smalsteker“ și „Songlock“ cu dungi+
 • „Ervikker”, „Grenwide”, „Callfrene” și „Vorbrekka” cu motive florale+
 • „SPEKVALMO“, „STRIMKER“, cu imprimeuri într-o celulă mică și „Brucrisl“ în mare+
 • Singur gri, roz, verde „enslilla“+
 • Monocrom „Kunzblomma“ pentru cunoscători de minimalism+
 • Futurist „Pipstecra“ și „Alpleba“.

Varietatea de selecție de lenjerie de pat pentru o persoană și pentru adulți paturi duble permite oricine să găsească în magazin IKEA kit în dimensiunea dorită și culoarea. Cei care caută ceva neobișnuit, cu siguranță va ca Piața unică „Sculgging“. Și frăgezimea amprentele seriei Songlock vor avea de a face cu agenți romantice.

Premium Kituri „Varvertika“, „Bergpalm“ – cel mai scump, dar foarte frumos, fără prea mult varnotes – sunt cusute din țesuturi high-end de densitate maximă. O astfel de lenjerie de corp este acceptat prezent ca un cadou sau să cumpere pentru a se răsfăța.

Privire de ansamblu asupra pillowcase

De obicei, fețe de pernă suplimentare sunt achiziționate cu uzură sau deteriorare vechi, și, de asemenea, dacă doriți să diversifice un set de detalii luminoase. O atenție specială este acordată aici. Comfort. senzații tactile placute in timpul somnului va da cu siguranta pillowcases de la LIO-celule sau fibre de in. Pentru perna ergonomic, IKEA produce cm produse corespunzătoare 33×50 ale seriei RosenSerm, pentru un model cu un efect de memorie – „Roller“, în aceeași dimensiune.

Pentru lenjerie de pat standard de, de asemenea, vor fi, de asemenea, propriile sale opțiuni. De exemplu, Perna de dormit 70×70 cm de brand sugerează să poarte în față de pernă „Ullvide“, „Yethevalamo“ de diferite culori și nuanțe. Pentru accesorii pentru dormitor dreptunghiulare de Eurofformat crea propriile lor reguli.

Putthews, „Pudviva”, „Copparamon”, „Frigmore”, Sandlupin, „DVLA”, „Nattesmin” poate fi numit.

Sortimentul de foi

IKEA este renumit pentru abordarea sa suspendată la crearea de interior și textile acasă. Efectuarea foi, societatea nu se schimbă. Culori Wide – de la albastru, ciocolata, gri la un „castravete turcesc“ alb sau decorate cu un model laconică – vă permite să diversifice proiectarea dormitor.

Citește mai mult  Design de bucătărie 7 kV. m în casa de panou

Principala gama de modele este reprezentat de opțiunile de tensiune ale seriei:

 • „DVAL”+
 • „Nattesmin”+
 • „Ullvide”+
 • „Fragmor”+
 • Dartevalmo+
 • „Copparamon”+
 • „Taggvalmo”+
 • „Pudweva”+
 • Sandlupin.

foi pătrate și dreptunghiulare clasice sunt de asemenea disponibile. marca lor produce în dimensiune 240×260 cm si 215×215 cm în linia „DVLA”, Sandlupin, „Yettervalmo”, „TopPdon”, „Copparran”, „Padreviv”.

Îngrijire

IKEA lenjerie de pat este popular printre cei care apreciază produse textile de înaltă calitate. Se efectuează în funcție de compoziția țesăturii. De exemplu, Produse cu „inteligente“ Erase fibra liocell in masina la 60 de grade Celsius. Kituri Linen trebuie supuse la efectele temperaturii minime, albire evita și reactivi chimici puternici. Modul de spălare este în valoare de a alege cel mai blând posibil, până la 60 de grade, lenjerie de corp stocate.

Seturi mixte cu poliester necesită, de asemenea, circulația atentă. Regimul de temperatură optimă pentru ei nu este mai mare de +40 grade. Agenți de spălare sunt selectați fără înălbire particule, cel mai moale. Produsele Perkal sunt prelucrate în modul delicat. Efectul expunerii va fi mai mare – de până la +80 grade.

Este de remarcat având în vedere că noua lenjerie de pat este ștearsă în mod necesar înainte de prima utilizare. În acest caz, produsele da impregnare de amidon, devin mai moale, plăcut la corpul. De asemenea, este recomandat să încercați lenjerie de partea greșită.

Examinați recenzii

Potrivit majorității cumpărătorilor, lenjerie de pat IKEA merita cu precizie cea mai mare atenție. Feedback-urile pozitive sunt onorate de kiturile copiilor, cu rezervarea, că unele țesături rămân dure chiar și după mai multe stiluri. O gamă de produse pentru adulți este potrivită pentru păturile standard, care este foarte mulțumită de cumpărători care sunt obosiți de căutarea lenjeriei europene de dimensiuni normale. În plus, IKEA admiră fanii mărcii cu o selecție largă de amprente – ele sunt reprezentate atât în ​​nișe sezoniere curente, cât și în formă de modele adecvate pentru utilizarea în timpul sezonului.

Nu toată lumea îi place că seturile sunt vândute fără o foaie. Acest lucru poate fi atribuit minusurilor, deoarece celorlalți indicatori – calitatea, alegerea țesuturilor – nu există plângeri din partea consumatorilor. Se remarcă numai că seria ieftină din materialul este mai subțire decât mai multă lubrifianță, dură datorită utilizării fibrelor sintetice. Dar acest minus este ușor eliminat ca.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: