perdele franceze în interior bucătărie

perdele franceze în interior bucătărie

perdele franceze se disting printr-un aspect uimitor. Ei privesc armonios în atmosferă multe. Ele sunt adesea suspendate, nu numai în dormitor sau living, dar, de asemenea, în bucătărie. În acest articol vă vom spune ce rol sunt realizate aceste produse frumoase decorative în astfel de interioare.

Particularități

Perdelele franceze sunt în prezent foarte populare.

Cu ajutorul lor, oamenii pot schimba radical aspectul diferitelor încăperi în carcasa lor.

Panza considerată nu sunt în zadar sunt atât de patch-uri, deoarece au o mulțime de calități pozitive.

Aflați despre cele mai semnificative dintre ele.

 • Pentru bucătărie, astfel de produse sunt potrivite perfect pentru că au o lungime optimă. Deschiderea ferestrelor nu sunt complet închise. Canvazele părăsesc clearance-ul înclinat, astfel încât gospodăriile pot folosi cu ușurință ferestrele, fără a atinge marginile lor. În bucătărie, rareori atârnă perdele lungi lungime.

 • Avantajul semnificativ al perdelelor franceze constă în aspectul lor atractiv. Perdelele de acest tip arată cu adevărat superbe și scumpe. Se potrivesc perfect în multe setări, completarea lor efectiv.

 • Astfel de panza sunt reprezentate în cel mai larg sortiment. Perdelele franceze elegante sunt fabricate din diferite tipuri de țesături, diferă în design și culori. În plus, ele pot fi completate cu lambrequine, garnituri și diverse componente decorative.

 • Perdelele franceze diferă practic. Design-urile lor sunt caracterizate de un pomp atractiv, astfel încât să puteți face cu ușurință fără draperi suplimentare de deschideri de ferestre. Valurile volumetrice ale unor astfel de perdele ascund tot ceea ce se întâmplă în bucătărie chiar și seara.

 • Dacă vreau să aduc chic și sofisticare în interior, perdelele franceze vor deveni o opțiune câștigătoare.

 • Prin astfel de perdele, puteți ascunde un număr mare de defecte și defecte disponibile în proiectarea de deschiderea ferestrei. Acesta poate fi despre îngust excesivă sau altitudinea insuficientă. Pentru ca aceste probleme de înaltă calitate, nu vor fi vizibile.

 • Aceste produse produc mulți producători cunoscuți de sonde. Dacă nu doriți să cheltuiți bani pe versiunea finit, astfel de perdele poate fi întotdeauna făcute cu propriile mâini.

În ciuda numărului impresionant de avantaje, perdele franceze au anumite dezavantaje. Învățăm despre unele dintre ele.

 • Produsele costa destul de scump. Faptul este că pentru fabricarea lor, este necesar destul de o mulțime de materiale țesute, achiziționarea de care poate duce la cheltuieli serioase.

 • Astfel de perdele necesită îngrijire destul de dificil. Ele nu sunt atât de ușor de curățat sau de spălare. Pânza au un număr mare de zone greu accesibile, iar bucătăria este un loc în care, fără pete și stropi de natură diferită, nu va fi capabil să facă.

Citește mai mult  Imagini în bucătărie: cum de a alege și de unde să stea?

Vizualizări

perdele franceze sunt împărțite în două tipuri principale. Pînzele elegante, pot fi rabatabile sau staționare. Fiecare opțional are propriile sale caracteristici și caracteristici care trebuie să fie luate în considerare înainte de a alege un model specific distinctiv. Luați în considerare mai multe tipuri de perdele.

Pliere

perdele franceze sunt, de asemenea, numite „Marquis“. O mulțime de popularitate este extrem de popular. Acestea sunt alese pentru instalare în bucătărie, mulți cumpărători.

Perdele din această specie pot schimba poziția lor prin strângerea împletitură. Acest articol este pre-cusute în perdele.

În acest caz, designul este completat de un mecanism special, datorită cărora este posibil să se ajusteze înălțimea pânzei. Dacă ridicați ceasul de pliere cât mai mult posibil, se transformă într-un lambrene atractiv și magnific.

Această varietate de marquizes este frecvent utilizat în caz de necesitate ridicată de iluminare naturală în bucătărie.

Staționar

Marquisians nu sunt numai pliere, ci și staționare. De regulă, tipurile staționare de perdele sunt acoperite complet de deschiderea ferestrei. În astfel de camere, perdelele franceze staționare atârnă destul de des. Perdelele deosebit de populare care sunt fabricate din materiale țesute ușoare.

Materialele

Modelele moderne ale perdelelor franceze sunt fabricate din diferite țesături. Ele pot fi atât foarte scumpe, cât și buget.

Dacă vorbim despre marcajele de înaltă calitate din materiale dense, vor necesita investiții de numerar destul de mari.

Cu toate acestea, cheltuielile grave sunt cu ușurință compensate de un aspect foarte spectaculos și printr-un design interesant de panze similare.

În bucătărie puteți să atârnați perdele nu numai de la dens, ci și de materiale mai ușoare. Selectând o țesătură de tip definită, este recomandabil să acordați atenție gradului de elasticitate. În cazul în care materialul nu se poate ajunge în mod corespunzător, atunci nu va fi capabil să facă Festo frumoase, care sunt inerente în stil francez.

De multe ori, următoarele materiale țesute sunt folosite pentru coaserea de înaltă calitate și perdele frumoase franceze:

 • organza+

 • taftă+

 • catifea+

 • batist+

 • mătase.

Alte țesături populare sunt caracterizate prin calități bune.

 • Şifon. Atractiv material respirabil, absoarbe rapid umezeala. Diferă de permeabilitate ridicată la vapori.

Citește mai mult  țiglă verde în interior baie

 • Voal. Foarte populare tesatura, care este adesea folosit pentru fabricarea de perdele de diferite tipuri. Veil este foarte ușoară, nu demonstrează rezistent la apa. Materialul trece perfect aerul, se distinge printr-o permeabilitate ridicată la vapori.

 • Lenjerie. Mulți cumpărători preferă lenjerie perdele franceze. Acest material se caracterizează printr-un nivel mediu de apă, buni indicatori de permeabilitate a aerului, capacitatea electrică moderată.

 • Jacquard. perdele Jacquard arata bine. Acest material este caracterizat de o interdicție mare. Fabricul demonstrează o bună respirație, arată costisitoare și atractivă.

 • Bumbac. Fabric popular, care este adesea folosit pentru fabricarea perdelelor de înaltă calitate. Diferă de siguranța mediului, permeabilitatea medie a aerului, echipamente electrice moderate.

 • Atlas. Perdele foarte frumoase sunt obținute din această țesătură atractivă. Atlas are o suprafață strălucitoare. Materialul este caracterizat de origine naturală, este plăcută la atingere, netedă și matasoasă. ATLAS Produsele sunt dense.

 • Satin. Într-o gamă largă a prezentat astăzi satin coviltir. Materialul este ecologic, are o structură densă și o suprafață netedă plăcută, plin de tact.

 • Poplin. Această țesătură este adesea folosită nu numai în producția de perdele, ci și pentru lenjeria de pat. Este foarte practic, durabil și rezistent la uzură, atât de perfect pentru bucătărie. Materialul în sine poate avea atât structură subțire, cât și cea mai densă.

Cum de a alege?

Selectarea perdelelor franceze adecvate pentru compoziția interioară din bucătărie trebuie plătită. Aflați ce este important să cumpere un model optim de astfel de perdele chic.

 • Este necesar să alegeți un produs realizat din materiale de înaltă calitate și din material practic. Materialul trebuie să fie ecologic, durabil, rezistent la uzură și cel mai practic. Stofa de calitate slabă care sunt supuse uzurii rapide nu vor putea trăi mult timp dacă se află în bucătărie.

 • Specificarea tipului specific de perdele franceze. Și desfășurarea și opțiunile staționare au avantajele și contra. Inainte de a merge la magazin, este recomandabil să se gândească dinainte ce opțiune se va potrivi mai mult pentru a face alegerea potrivită mai repede.

 • Este necesar de a alege perdele de dimensiuni potrivite. Este, de asemenea, despre lățime, și cu privire la durata de produse. Pentru bucătărie nu este recomandat să cumpere pînzele prea mult timp, pentru că aici ei vor interveni numai, rapid primi murdar. Inainte de a cumpara, este recomandabil să se măsoare parametrii de deschiderea ferestrei, care este programat pentru a instala cortina.

 • Este important să se acorde o atenție la proiectarea de perdele franceze înainte de a le cumpere. Aspectul panza trebuie să se încadreze armonios în interior bucătărie. Acesta nu este doar culoarea, dar, de asemenea, despre corespondențele stilistice. În cazul în care perdelele nu răspund schema de stil sau culoare a situației, apoi un interior atractiv și echilibrat nu va funcționa în bucătărie.

 • Inainte de a cumpara, se recomandă să se aprecieze pe deplin starea de perdele franceze. Produsul nu trebuie să aibă nici cea mai mică defecte, curbele de linii, lipirea fire, site-uri decolorați și alte defecte. Dacă cei care au observat, atunci achiziția are sens să refuze și să caute o altă opțiune.

 • Cumpara lucruri similare recomandate numai în magazine specializate, cu reputație bună. Doar aici cumpărătorul va fi în măsură să achiziționeze, într-adevăr, produsul de calitate al producătorului conștiincios. Nu merge pentru cumpărarea de pe piață sau în alte puncte de vânzare dubioase, din moment ce bunuri bune sunt rare aici.

Citește mai mult  Subtilitățile organizarea de iluminat în coridor

Exemple frumoase în interior

Marchize a devenit faimos pentru aspectul șic. Cu ajutorul lor, puteți transforma interiorul bucătărie, face mai prezentabil și bogat. Luați în considerare mai multe exemple frumoase de utilizare perdele similare în setările elegant.

 • În bucătărie, răsucite în culori calme sau culori moi de piersici, va fi o perdele frumoase frumoase de umbre de nuanțe ușoare. valuri elegante și falduri de lavete se va potrivi într-un mediu elegant, în care mobilier din lemn natural va fi prezent, precum și aparate de uz casnic cu suprafețe oglindă întuneric.

 • Perdelele din francez alb, cu margini inferioare contrastante ale unei culori roșii saturate, se vor uita foarte organic la o bucătărie spațioasă, unde sunt alese materialele bej și lapte pentru decorare, iar mobilierul este selectat în tonuri roșii. Situația va fi foarte expresivă, atractivă și îndrăzneață.

 • Charming etichetarea o nuanță galben blând cu modele mici și nonsens va deveni un supliment uimitor de bucătărie interioare realizate în stilul clasic prezentabilă. Pe imaginea prezentată, interiorul este proiectat predominant în tonuri luminoase, lactate, există mobilier estetic din lemn natural, iar pe podea se află o țiglă albă cu modele negre. Situația se distinge de delicii speciale și de ospitalitate.

 • Într-o bucătărie foarte confortabilă cu tavane înalte, finisaje pastel și mobilier din lemn natural, lumina și multi-straturile franceze ale unei umbre de lapte sau bej vor fi bucuroși. Cu astfel de perdele, situația va fi ospitalieră, caldă și estetică.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: