Scaune de piele pentru bucătărie: Avantaje și dezavantaje, sfaturi utile pentru alegerea și îngrijire

Scaune de piele pentru bucătărie: Avantaje și dezavantaje, sfaturi utile pentru alegerea și îngrijire

Scaune de piele pentru zona de luat masa de bucătărie combină confort și caracter practic. Aceste mobilier confortabil sunt capabile să transforme interiorul bucătărie, face elegant și armonios. Luați în considerare ceea ce argumente pro și contra de piele și imitație de piele produse naturale, soiuri de modele de scaun și regulile de îngrijire pentru ei.

Avantaje și dezavantaje

Scaune din piele sunt caracterizate prin decoratii lor și calități estetice foarte ridicate – vizual arata scump si luxos. Cu toate acestea, produsele din piele naturala sunt foarte scumpe și pentru achiziționarea unui set pentru zona de luat masa va trebui să se stabilească o sumă destul de mare. În cazul în care bugetul este limitat, poti sa te uiti la mobilierul din eco-tree.

Aceste două tapițerie sunt similare în calitățile și aspectul lor operațional, dar scaunele din piele artificială sunt mult mai ieftine.

Beneficiile produselor din piele includ:

 • Rezistența la umiditate ridicată (care este importantă pentru amenajarea articolelor care sunt utilizate în bucătărie)+
 • Rezistența la ștergerea mecanică și formarea cârligului+
 • Rezistența la foc a tapițerii – pielea nu se va aprinde la o lovitură aleatorie pe ea și nu se va aprinde, fiind aproape de sursa flăcării deschise+
 • Rezistența la rupturi+
 • Îngrijire simplă – când murdăria scaunului este suficientă pentru a șterge cu o cârpă umedă moale+
 • Selecție extinsă de texturi și culori – în funcție de preferințele personale, puteți achiziționa scaune cu Matte, lucioasă, embosată sau netedă a oricăror nuanțe (populare bej, alb, maro, negru tonuri și color Wenge)+
 • O mare varietate de modele diferite de producție (Rusia, Italia, Franța, Spania).

Există scaune din piele și unele defecte. Printre acestea se numără „lipicioasă“, în contact cu pielea, îndepărtarea complexă de la suprafața urmelor de mânere, markeri sau markeri (in special din produse ușoare). În plus, scaunul este ușor de a deteriora cu foarfeca sau cutit. Capacitatea de a cumpăra un produs de la imitație de piele de calitate scăzută. Astfel de scaune vor pierde rapid estetica lor și necesită înlocuirea tapițerie sau cumpărarea unei noi scaune.

Soiuri

Scaune din piele moale si tare. Primele sunt cele mai confortabile, al doilea – mai practic și durabil. Design-ul produsului este:

 • staționar+
 • Pliere+
 • grupată.

Populare sunt scaune care au capacitatea de a regla înălțimea locașului.

Produsele pot fi echipate cu spatele moi sau rigide și cotiere, cu roți pentru circulație convenabilă. Producătorii oferă aceste elemente pentru mobilier de diferite forme – ovale, rotunde, dreptunghiulare.

Basic scaun de proiectare pot fi realizate din metal, lemn sau plastic. Lemn și produse din metal sunt durabile și de încredere, ei vor fi în măsură să servească nu după un an, fără pierderi de flawlessness externe. Acestea sunt cele mai populare în rândul consumatorilor, deoarece acestea se vor potrivi cu orice tip de cameră și interior. Opțiuni de plastic sunt mai puțin populare datorită briefness lor. Plastic este ușor de zgâriat, de rupere, palid de căderea razelor solare.

Alegere

Nu este o idee foarte de succes – alege scaune, doar pe baza preferințelor de gust. Este important ca acestea sunt confortabile. Ar trebui să existe nici un sentiment de stoarcere, atunci când cumpără mobilier cu cotiere, scaunul trebuie să fie spațioasă.

Atunci când achiziționați, trebuie să acordați atenție înălțimii spatelui, adâncimii și lățimii scaunului, precum și parametrilor delicatei sale. Persoanele cu prosperitate bună se recomandă să oprească alegerea produselor din piele naturală. Puțin mai ieftin va fi soluții de la piele din piele (bază de țesut din piele, care este lipită cu material decorativ, asemănătoare vizual a pielii). Cele mai ieftine – Opțiuni de la EcoKiz. Acest material este caracterizat de hipoalergenia. Cel mai important dezavantaj este o forță slabă, motiv pentru care este necesar să se efectueze un astfel de scaun cu prudență marginală.

Un factor important care trebuie luat în considerare atunci când cumpărarea – dimensiunile produsului. Pentru bucătării spațioase, puteți alege scaunele totale de lux cu cotiere. Dacă spațiul este limitat, este mai bine să oferiți preferință modelelor de pliere sau compacte. Opțiunea de pliere poate fi pliată și îndepărtată în camera de depozitare și, dacă este necesar, pentru cazare în DECOMPOSE zona de luat masa.

Nu uitați de stil. Proiectarea scaune nu trebuie să fie scos din imaginea de ansamblu. Este important ca aceste produse sunt cele mai potrivite pentru stilul de masă și alte piese de mobilier și elemente de interior.

Reguli de îngrijire

Pentru orice mobilier necesar dreptul de îngrijire. În caz contrar, ea va pierde estetica sale și va necesita înlocuirea. Pentru scaune din piele pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să fie efectuate o serie de cerințe:

 • Nu utilizați perii, agenți pe bază de solvenți și pulberi de curățare+
 • vărsat lichid este nevoie pentru a șterge imediat+
 • Nu ar trebui să pună obiecte fierbinți pe suprafața produsului+
 • Pentru a curăța scaunul, trebuie să utilizați o cârpă moale și instrumente speciale destinate pentru îngrijirea piele.

Toate aceste măsuri vor ajuta la menținerea scaunele exterioare ale scaunului de mai mulți ani.

Pe piele de mobila din piele dreapta.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: