Tile pentru o baie mică: tipuri și finețe de alegere

Tile pentru o baie mică: tipuri și finețe de alegere

Fiecare apartament are o baie. Trebuie să îndeplinească toate cerințele proprietarilor, îndeplinind funcții de diverse scopuri. Baia nu este o cameră simplă în care oamenii sunt curați, dar mai mult. În unele cazuri, în acest spațiu vă puteți relaxa și uita de probleme. Și, desigur, tot ceea ce ar trebui să fie în jurul valorii de frumos și de lumină. Pentru a face acest lucru, este necesar să separăm baia, astfel încât a fost frumos să fii în ea.

Cerințe

Cel mai acceptabil material pentru orientarea spre baie este țiglă. Tehnologiile moderne au permis să facă o țiglă ușor de îngrijit și destul de puternică. O gamă largă de materiale vă permite să „ridicați” chiar cele mai incredibile soluții de design. În plus, oricine poate stabili în mod independent, dalelor orice baie.

Suprafața sa este atât de puternică, ceea ce va permite să reziste la diferențele de temperatură și la umiditatea ridicată.

Dar, înainte de a trece la activitatea principală, aveți nevoie pentru a calcula parametrii zonei, care vor fi acoperite cu un cafeter. Este posibil să doriți să faceți modele sau își pot petrece combinație în cazul în care țiglă va avea dimensiuni diferite. După aceea, decideți cu privire la numere specifice.

Sfat: Pentru a face cele mai corecte măsurători pe cont propriu, cercul cretă acele locuri în care vor fi plasate produse ceramice.

În mod firesc, fiecare produs trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

 • Trebuie să se uite la ornament, culoare, pentru conformitate cu decizia de stil.
 • Luați în considerare ambele părți tehnice sunt rezistența la abraziune, rezistență, rezistență la impact chimic. De exemplu, este gresia care trebuie să fie rezistente la uzură și rușine.
 • Tile trebuie să aibă forma corectă, fără să fie ciobire și se potrivesc cu dimensiunea necesară.

  Luați în considerare tipurile de plăci pentru a face alegerea cea mai corectă.

  • Ţiglă ardere unică Potrivit pentru podele.

  • Ţiglă Ceramică Geamul satinat este potrivit doar pentru captuseala interioara a peretilor (nu se potrivește pe podea) și are o suprafață cu ardere dublă.

  • Placi de clinker Cel mai durabil. Este folosit pentru ouat pe podea.

  • Există Ceramografie, care imită o piatră.

  Deci, ați cumpărat dala pe care ti-a placut. Acum este necesar să se adauge o listă cu următoarele materiale: grund, clei de țiglă, struturi (necesare pentru reglarea grosimii cusăturilor), etanșantul siliconic, grout de sutură, bandă grasă, bandă de etanșare pentru baie.

  Și câteva sfaturi mai multe. Amintiți-vă că toate materialele pentru baie ar trebui să fie rezistente la umiditate.

  Dacă vă decideți să faceți o muncă, atunci Achiziționați toate instrumentele necesare (Fixarea pentru frământare și aplicarea unei soluții – o spatulă dințată, cauciuc Cius – un ciocan cu cauciuc). Asigurați-vă că ați cumpărat sau faceți prieteni Platforme. Și de asemenea, aveți nevoie Nivelul de șmirghel.

  Placi de materiale

  Țiglă este făcută din lut prin ardere. Acest material se distinge printr-o varietate, dar împărțită în perete și în aer liber.

  • Natural Trebuie să existe umiditate rezistentă și igienă. Baza netedă, lucioasă doar îndeplinește aceste cerințe.
  • În aer liber trebuie să fie de înaltă rezistență și rezista la sarcini de greutate. Când cumpărați acest tip de ceramică, asigurați-vă că să acorde o atenție la pictograma. Are un fel de picioare pe un fundal negru. Și acest semn indică faptul că plăcile cu rezistență ridicată.
  Citește mai mult  Bucătăriile din masiv: Soiuri, alegere și idei interesante

  Anterior, băi utilizate cu un strat de țiglă, și nu au existat alte alternative. Acum gama de materiale a crescut. Prin urmare, trebuie să vă familiarizați cu alte materiale.

  Există Placi de sticla. Ei ar putea fi interesat iubitori de soluții originale. Fa-l din sticlă călită și se adaugă amortizoare de zgomot care dau gresie o anumită originalitate.

  Soluție excelentă dacă alegeți Vinil (PVC) Tigla. Placi de plastic pentru baie va fi soluția perfectă, așa cum este igienic și durabil. În plus, materialul poate imita orice materiale naturale.

  Structura non-standard de astăzi este folosit destul de des. Acesta aparține plăcilor Tigla volumetrică. Poate fi proiectat pentru pereți și pentru podele.

  Acest tip de material poate fi utilizat pentru baie, deoarece are rezistență ridicată la umiditate, rezistență chimică.

   O gamă largă de plăci ceramice uimitoare imaginație. Prin urmare, în primul rând acordați atenție privind calitatea acestui material. Oamenii care trăiesc în apartamente mici aleg exact ceramica. Poate fi montat în interior cu o cvadratură mare și mici.

   Acest material are o rezistență excelentă, pentru o lungă perioadă de timp (ceea ce este foarte important pentru buget), este ecologic.

   Forme și dimensiuni

   Plata ceramică se distinge prin varianța sa largă. Înseamnă că are diferite forme și dimensiuni. Cele mai acceptabile forme sunt dreptunghiul și pătratul. Aceste modele sunt în cerere, în special pentru a le monta bine într-o baie mică.

   Cu toate acestea, dacă doriți să aveți interiorul original al băii, veți fi potriviți pentru forme mai complexe: cifre cu opt marcate, diferite configurații originale și formularele de patru, cinci, hexagonale.

   Pentru placarea interioară a peretelui utilizează țiglă Notoclanded și glazurat. Aceste modele au o gamă de culori foarte mare.

   În ciuda reputației impecabile, care a cucerit de-a lungul anilor, ar trebui excluse unele copii ale plăcilor ceramice. Acest lucru este valabil mai ales pentru acele cazuri în care camera nu diferă în dimensiuni mari. De exemplu, după cum ați cumpărat o țiglă ceramică de dimensiuni mari pentru o baie mică, puteți întâmpina dificultăți de instalare.

   Placile mari și mari vor trebui să fie personalizate sau tăiate. Iar rezultatul va fi instalarea de calitate scăzută, care se va grăbi în ochi și va strica starea de spirit.

   Deci, ridicați țigla așa, astfel încât să îndeplinească toate cerințele camerei dvs. Pentru a face acest lucru, faceți un proiect de design.

   Și amintiți-vă că Adesea dimensiunile nominale ale plăcilor pot fluctua în cel mai mare. Această caracteristică este legată de calitatea materialului. Clay când arde fie îngustă sau se extinde.

   Dacă discrepanțele variază de la 7 mm, atunci acest lucru este normal.

   sa nu uiti asta Cu care se confruntă din aceeași colecție care merge în diferite părți pot diferi în ceea ce privește formatul. Puteți exclude o situație dificilă, ridicând țigla astfel încât să aibă meciul maxim.

   Cu fața pe perete este realizată de o rețea de diferite formate. Dacă aveți o baie mică, este mai bine să alegeți mai multe dimensiuni căutate pentru aceasta – este de 30 la 60 cm, dar altele pot fi de asemenea utilizate: 25×50, 30×45, 20×50, 25×40, 20×30, 20×20, 15×15, 20×10, 10×10 cm.

   În băile slabe pentru montare, podeaua sunt folosite plăci pătrate (dimensiuni: 60×60, 33 x 33, 30 × 30, 25 × 25, 20 × 20, 15 × 15, 10 × 10, 48 × 48 cm) sau dreptunghiulară (dimensiuni : 40 × 30, 30 × 20, 30 × 15, 20 × 15, 20 × 10 cm).

   Acest tip de produs poate fi alternativ cu inserții decorative speciale. Astfel încât să complicați sarcina dvs., dar desenul dvs. va deveni irezistibil.

   În jos, țiglă este instalată, care are dimensiuni non-standard (17×100, 30×60, 20×60, precum și 36,5×12 cm și altele), precum și vederea originală (stilul este conceput pentru parchet sau copac).

   Citește mai mult  Plinte pentru blaturilor în bucătărie: tipuri, de selecție și de instalare

   Cu toate acestea, copiile comune proeminente Pătrate de 30×30 cm, Deoarece este cu ajutorul unei astfel de camere de fasole care au o direcție clasică. Și cel mai important, acest model de execuție arată serios și elegant.

   Dimensiunea de 10×10 este populară atât pentru decorarea peretelui, cât și pentru podele. Apropo, chiar și un maestru neexperimentat va putea face față cu o astfel de țiglă (nu este necesar să-l taie). Datorită dimensiuni favorabile, această specie în cele mai multe cazuri sunt folosite pentru căptușeală de băi mici.

   Culori și design-

   Este foarte important atunci când procedurile de igienă dimineață trec în spațiul în care vă place să fie. Depinde de toată ziua. Prin urmare, culoarea țiglă în sine joacă un rol important. Desigur, fiecare persoană are doar culoarea sa preferata.

   Cu toate acestea, amintiți-vă că alegerea schema de culori ar trebui să depindă în continuare de dimensiunea, configurația și funcționalitatea camerei (în Hrușciov, de exemplu, există o baie mică, combinată cu o toaletă, există doar o baie mică și este foarte mare ). Deci, ia în considerare toate aceste opțiuni.

   Pentru a face camera neobișnuit, avem nevoie în mod corect pentru a „DECOMPOSE“ materialul. Baie modernă va arata bine în decorul combinat. În plus, cu ajutorul unui joc de culoare, puteți extinde camera și de a elimina deficiențele planificării.

   Cel mai bine este de a utiliza culoare alba. Așa că el nu arata prea steril, se diluează cu alte nuanțe. Poate fi mai închisă, și puteți utiliza execuție monocrom.

   Dacă doriți prezența constantă a unei vacanță de zi cu zi, atunci va fi potrivit pentru culori elegante (lumina-salata, verde, bej-roz și altele). Apoi, acoperirea cu gresie va deveni un model de distracție în baie.

   Versiunea lucioasă va face camera mult mai ușor și spațioase, ca luciul reflectă lumina. Dacă sunteți interesat în instalarea standard, a țiglei, atunci ai nevoie de stabilire a placi ceramice pe tonul (de la podea întuneric – la tavan luminos).

   Nu uita despre friza împărțirea. Dimensiune Cafe pentru camera de mici Alegeți mici.

   Atunci când baia este combinată cu o toaletă, trebuie să acționeze așa cum a fost spus mai sus. Cu toate acestea, să încercăm să separam spațiul de toaletă cu culoarea țiglă. Pentru a face acest lucru, zona de toaletă este separată în culori strălucitoare, facem o partiție de separare cu o culoare contrastantă și mergeți în zona în care este baia. Ecranul sub baie se comportă pe podea și deasupra pune o țiglă ușoară. Astfel încât se dovedește o baie la modă.

   Și, bineînțeles, toate aceste opțiuni trebuie să fie abordate de un anumit stil pe care l-ați selectat.

   Cum de a alege?

   Spațiile de dimensiuni mici cauzează întotdeauna mai multe întrebări decât răspunsurile. Pentru Hrușciov, este întotdeauna dificil să veniți cu cea mai bună opțiune și să ridicați materialele sub ea. În baia slabă nu „mergeți”. Dacă lucrurile sunt cazul, nu trebuie să vă limitați să alegeți. Până în prezent, piața este plină de sugestii. Și acest fapt simplifică foarte mult sarcina.

   Citește mai mult  Perdele din sala pe două ferestre: caracteristici și soiuri

   Principalul lucru este de a cumpăra o astfel de plăci, care vă va permite să măriți vizual spațiul.

   Aici este necesar să ne amintim acest lucru tonuri întunecate inguste, si lumina – extinde spațiu. Prin urmare, se concentreze pe opțiuni monocrom luminoase începând cu alb și terminând cu gri închis, maro, bej și altele. pereți de lumină, tavan și podele de culoare închisă arate bine.

   Și mai departe. Într-o baie mică, nu trebuie să utilizeze diferite dimensiuni de gresie, care are o mare varietate de schema de culori. O pereche de formate și o pereche de nuanțe – acesta este cel mai bun lucru de utilizare. Dar, dacă încă nu știu ce țiglă pentru a alege – Merry sau monotonă, dacă vrei cu adevărat ceva „vesel“, nu există reguli clare.

   Trebuie remarcat faptul că culoarea de imprimare elimină colțuri suplimentare și „dizolvă“ rugozitate. Aici principalul lucru este faptul că culoarea și textura sunt selectate punct și la nivel local.

   În continuare, de la sine, problema care tigla este mai bine pentru o cameră mică: mari sau mici. De asemenea, depinde de proiectarea și gustul tau. Placiurile mici ar trebui să fie un singur foton, astfel încât să nu „spații” din cauza unei varietăți de culori.

   Rețineți că spațiul mic nu va fi împărțit de la cusături dacă alegeți o placă mare pe podea.

   Mai ales deoarece este mai ușor de montat ulterior. Și dărâmături, în acest caz, ar trebui să fie țiglă ton.

   Opțiunile de finisare a băii mici

   Mai întâi trebuie să decideți: faceți o baie combinată cu o toaletă sau împărțită. Dacă scoateți partiția, apoi extindeți spațiul. Adăugați pătrate pot fi, de asemenea, datorate eliminării peretelui pe coridor. Ușa băii ar trebui deschisă.

   Apoi se poate trece la alte lucrări.

   • Începeți aveți nevoie de gen. Pentru a face tot ceea ce este corect, este recomandabil să pave sub tigla „podea caldă”. Astfel încât veți oferi căldură și impermeabilizare.

   • Înainte de montarea plăcilor tencuielilor suprafețe și se aplică un grund de calitate.

   • Aceeași manipulare este necesară, dacă aveți de gând pentru a acoperi placi tavan. Într-un alt caz, tensiunea set efect de oglindă de film.

   • Dacă aveți foarte puțin spațiu, apoi instalați duș în loc de baie. Și dacă vă place să se înmoaie în baie, apoi cumpăra și instala un model mic unghiular.

   • Pentru a economisi spațiu, pentru a alege pentru a monta o chiuveta semicircular, iar rezervorul de toaletă poate fi construit într-un perete sau de colț pentru a cumpăra un rezervor.

   • Pentru a maximiza plasarea de lucruri într-o cameră mică, utilizați spațiul vertical. Partea de rafturi pentru baia Equip geluri și prosoape de probleme de cazare va rezolva rafturi suspendate.

   • mai bine să utilizați Built-in sursa de lumina, dar nu agățat candelabru.

   Exemple interesante

    Dale, căptușite după cum urmează, se va extinde spațiul.

    În următorul videoclip veți învăța câteva sfaturi care trebuie luate în considerare la alegerea unei plăci ceramice pentru baie.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: