Totul despre Bugatti Patding

Totul despre Bugatti Patding

Bună ziua – un angajament al unui somn confortabil. Un număr mare de producători de pe piața produselor textile vă permite să alegeți un set de lenjerie de pat al oricărui design. Companiile străine pentru fabricarea textilelor de acasă au câștigat mult timp reputația de producători de înaltă calitate. Una dintre aceste firme este Bugatti – marca germană de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii pentru toți membrii familiei, precum și articole textile la domiciliu (lenjerie de pat, pături, prosoape, saltele și multe altele).

Avantaje și dezavantaje

Bugatti este renumit pentru întreaga lume de către producătorul de haine, încălțăminte și alte accesorii la domiciliu pentru întreaga familie. Istoria firmei duce la începutul anului 1978. Initial, numele Bugatti a primit o linie de îmbrăcăminte pentru bărbați din concernul german Brinkmann. În fiecare an, gama de produse a companiei a devenit mai extinsă.

Până în prezent, catalogul de bunuri Bugatti include toate tipurile de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru bărbați, un număr mare de îmbrăcăminte pentru femei și copii, accesorii pentru întreaga familie, precum și o gamă largă de produse textile la domiciliu. Rețeaua de magazine de marcă reprezintă brand Bugatti la nivel mondial.

Lenjeria de pat Bugatti este o combinație de eleganță, confort și calitate excelentă. Toate produsele sunt fabricate din materiale naturale de cea mai înaltă calitate sub controlul strict al specialiștilor. Toate produsele companiei sunt certificate și absolut sigure pentru oameni.

Home Textiles Bugatti are multe avantaje, care au ajutat să câștige un brand într-o reputație minunat în rândul cumpărătorilor:

 • Toate seturile de lenjerie de pat sunt realizate din bumbac 100% autentice (satin)+

 • producția de produse trece, folosind cele mai noi tehnologii și echipamente+

 • Fabric utilizate în producție, dens și moale, plăcut la corpul+

 • Lenjerie de pat are o bună rezistență și durabilitate+

 • satin din care seturi de lenjerie de pat sunt cusute, respirabil și bine absoarbe umezeala, și, de asemenea, se usuca rapid+

 • Material natural ajută la menținerea temperaturii optime a corpului, astfel încât acesta va fi cald în acest așternut în timpul iernii, iar vara – nu fierbinte+

 • Catalog de produse are o selecție largă de opțiuni de seturi de design lenjerie de pat, care este alimentată cu noi colecții de modă în fiecare an+

 • Stilul de brand combină elementele și clasicele și tendințele recente de modă.

Din minusurile de bunuri de a dormi de la brandul Bugatti poate fi numit:

 • Costul destul de ridicat al seturilor de lenjerie de pat, dar calitatea produselor o justifică pe deplin+

 • Kitul include o capac de ploaie și 2 perne+

 • O acoperire de dușman este o dimensiune non-standard (155 la 200 cm), acest lucru ar trebui luat în considerare la cumpărarea unui produs.

O varietate de sortimente

Catalogul de produse de marcă este reprezentat de o selecție largă de seturi de textile de înaltă calitate. Colecția de marcă are o selecție largă de seturi elegante de lenjerie de pat, care este perfect pentru dormitorul bărbaților. Culorile la modă și dungile de trend vor da dormitorului pentru confortul și stilul bărbaților.

Oferim mai multe detalii cu gama de seturi de paturi Bugatti.

 • Lenjerie de pat Bugatti „Julian” BW 6887. Kit de lux pentru un loc de 1,5-pat din tesatura bumbac natural. colorat curent într-o bandă va accentua gustul impecabil și simț al stilului proprietarului. îngrijire tesatura practic nu este ridicată și își păstrează perfect forma chiar și după numeroase styrices.

 • Pat Set Bugatti. Elegant set cu două fețe de culoare gri închis cu o culoare galbenă, cu o imprimare în stilul militar, pentru un loc de 1,5-pat. În set: un capac carpetă 155 per 200 cm și 2 pillowcases 80 cu 80 cm.

Pentru a adăuga culori luminoase în interiorul dormitorului, rândul său, doar capacul plapumă cu partea galbenă.

 • Pat lenjerie Bugatti 5591/300. Designul original al kit-ul de imprimare, cu un interesant și alegerea gamei de culori va fi un punct culminant în interiorul orice cameră. Dimensiunea este de 1,5 camere, in kit este un capac carpetă (155 per 200 cm) și 2 pillowcases (80 pe 80 cm). Materialul din care lenjerie de pat a fost realizată, înaltă rezistență și durabilă, precum și aer cu conducere bine.

 • Set de lenjerie Bugatti 5417/800. Setul rece de marcă germană din material de înaltă calitate este o alegere excelentă pentru orice interior. La modă de colorat gri violet cu o imprimare geometrică potrivită atât pentru camera fetei, cât și pentru casa unui tip. Lenjerie de pat Dimensiune – 1,5 dormitor (capacul Duvet și 2 perne).

Examinați recenzii

După examinarea recenziilor persoanelor care au reușit deja să achiziționeze kituri de lenjerie Bagatti, putem spune că, în general, cumpărătorii sunt mulțumiți de cumpărarea lor. Toată lumea sărbătorește o tesatura de calitate excelentă din care a fost făcută lenjeria de pat. Produsul este perfect păstrat după o cantitate mare de spălări, nu și-a pierdut culoarea și dimensiunea originală.

Oamenii ca stilul în care toate seturile de brandul german sunt completate – elegant și laconică. Un astfel un kit face interiorul orice cameră confortabilă și adaugă un stil mic.

Mulți nu au ca setul de lenjerie de pat, care nu include o foaie, care este, trebuie să fie selectate separat în culoarea setului achiziționat. Și, de asemenea, rețineți prețul destul de ridicat al produselor, având în vedere faptul că setul include doar un capac plapumă și 2 fețe de pernă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: