Totul despre mărimea față de pernă

Totul despre mărimea față de pernă

trebuie să pătura de pe pat poarte nu numai din punct de vedere estetic sau nu să-și arunce pernă, pătură, dar, de asemenea, pentru a crea un confort în pat în timpul somnului. Cum de a alege dimensiunea dorită, astfel încât față de pernă nu se ajunge în jos și sa prăbușit în timpul utilizării sale, să învețe din această publicație.

Care sunt parametrii standard,?

Producătorii fețe de pernă coase pe baza standardelor de pernă. În Rusia, este de obicei cusut astfel de produse cu o lățime de 50 sau 70 cm și 70 cm lungime, deoarece este obișnuită să dormiți pe astfel de perne pătrate și dreptunghiulare. Adevărat, în acest caz vorbim despre accesoriile și capacele adulților pentru ei. Apropo, începând cu clasele mai vechi, adolescenții s-au așezat și pe astfel de perne. Pentru instanțele copiilor există standarde în care lățimea poate fi de 25-40 cm, iar lungimea este de 30-60 cm. Dar în diferite țări, parametrii standard ai lenjeriei de pat diferă, respectiv, precum și dimensiunea pernelor.

Prin urmare, dacă aveți o pernă germană sau americană, cel mai probabil va trebui să comandați o croitorie individuală a capacului pe el, deoarece opțiunile standard rusești nu pot veni. Pentru croitoria individuală va trebui să facă apel și în cazul în care doriți o pernă pe un fermoar sau o anumită opțiune mare, de exemplu, 90×90. Pentru o mai bună navigat în această chestiune, vă sugerăm să învețe standardele europene și ruse.

Rusă

În Rusia, producătorii de lenjerie de pat, de obicei, oferă fețe de pernă de următoarele dimensiuni (în cm):

  • 60×60+
  • 70×70+
  • 50×70.

Primele două opțiuni sunt standardele unei alte ere sovietice, acesta din urmă a apărut de la ruși nu atât de mult timp în urmă. Acesta este standardul european de eșantionare, care a câștigat popularitate de la concetățenii noștri.

Astăzi este deja foarte multe ori este posibil să se întâlnească cu kituri pillowcases dreptunghiulare sau să cumpere astfel de copii separat. Apropo, În Rusia, uneori, de vânzare cu amănuntul vă puteți întâlni huse pentru perne cu dimensiuni de 40×40, 65×65, 75×75, 80×80, 50×80 cm. Și aici sunt fețe de pernă pătrate (30×30, 35×35, 45×45, 50×50 cm) și produse de formă dreptunghiulară (30×50, 40×50 cm) pentru un motiv oarecare raritatea sau nu pentru a le găsi la toate. Astfel de modele, inclusiv planul decorativ, trebuie să coase la comanda.

Adevărat, puteți privi în magazine specializate pe decor și design, poate că veți găsi perne pe perne mici, care sunt utilizate în principal pentru a decora carcasa. Dar dimensiunile mari caută în magazine online cu o gamă largă.

Eurostandard

Eșantioanele europene au în principal o formă dreptunghiulară și neobișnuită pentru ruși. De exemplu, 51×71 cm sau 51×76 cm (cea mai populară dimensiune în Europa). În cazul în care prima opțiune poate fi adaptată la perne de 50×70 cm, care au devenit în cerere în Rusia, atunci suntem încă străine pentru noi – nu există practic nici o astfel de perne. Prin urmare, cumpărarea lenjeriei de pat al standardului european, fiți atenți: asigurați-vă că acordați atenție lungimii și lățimii pernelor.

De la produse pătrate Producătorii europeni coase dimensiunea de 65×65 cm, alte opțiuni chiar și în retail, este puțin probabil să găsească în alte țări. Dar, în America, puteți găsi cu ușurință dimensiuni „regale“, cu o lungime de 51 cm, și o lățime de 86 cm și 102 cm. Aceste perne ocupă o suprafață uriașă pe pat, dar americanii iubesc dormitoare mari, în acest sens, ruși și europeni sunt mai modeste, astfel încât acestea nu au astfel de standarde.

Revizuirea parametrilor plapumă pentru copii

Dimensiunea tradițională a copilului perna 40×60 cm, este o opțiune standard pentru ambele ruși și europeni. Astfel de modele pentru copii sunt foarte populare în Europa: cu o lungime de 50 și 30 cm, cu o lățime, respectiv, 70 și 50 cm, iar în formă de pătrat – 35×35 cm. Capacul de pe perna de copii în standardele interne va depinde de vârsta copilului, de obicei este variat în lungime de la 30 la 60 cm, lățime și 25-40 cm. După cum știți, nou-născuți și copii sub doi ani nu se recomandă să se stabilească pe perne.

Dar părinții le aleg astfel de produse în cărucior sau în pat de copil sub formă de cifre diferite, apoi pillowcases cumpere la fel, în același magazin la care au cumpărat o pernă, sau coase la comanda. Cu toate acestea, standardul perna 40×60 cm este perfect pentru cărucior și pat de copil. Pe o astfel de pernă, copiii pot dormi pana la varsta scolara. Adolescenții de 14 ani sunt transferate în așternut pentru adulți, astfel încât acestea să aleg deja fețe de pernă sub perne cu dimensiuni mari.

În mod ideal, o astfel de categorie sunt cazuri de 50×70 cm, se arată, de asemenea, și mai multe produse includ produse de 30×50 cm, 35×35 cm.

Cum se poate determina dimensiunea?

Pentru a calcula dimensiunea de perna pe pernă, aveți nevoie pentru a măsura lungimea și lățimea produsului, precum și mărimea în sine pernă. Aflați, din care tesatura este cusut, dacă materialul textil nu va da textile după spălare – în acest caz, este mai bine să ia mai mult, fie să pernă renunțe la achiziționarea de astfel de copii. Rețineți că în cazul în care este prea mică pernă, perna se va aduna în care, și nici un confort veți obține în restul.

În cazul în care caz este mai pernă – acest lucru nu este, de asemenea, cea mai bună soluție. În plus, acest tip va da un pat dezordonate, în general, o astfel de fețe de pernă nu va păstra forma perna, falduri va apărea pe ea, și nu va aduce senzații plăcute în timpul somnului, aceasta nu va fi pe deplin odihnă. Este de dorit să se ridice cât mai exact pernă posibil ca dimensiune, dar dacă trebuie să cumpere nu în mărime, atunci parametrii admise – nu mai mult de 5-6 cm în lungime și în lățime poate fi de 3-5 centimetri. Și în nici un caz nu alege o dimensiune mai mică.

La determinarea mărimii, aceasta este în valoare ținând cont de volumul de perna. Fețe de pernă de dimensiuni standard sunt făcute ținând cont de grosimea medie, dar dacă perna este vizibil lucid, este mai bine pentru a alege o fata de perna doar mai mult decât perna în sine. Același lucru este valabil și pentru o copie plată – pentru această opțiune, dimensiunea standard nu se va potrivi. Dacă decideți să coase cazul pe perna le atunci când definiți dimensiunea, urmați parametrii lățime, lungimea și grosimea subiectului de dormit, ia în considerare caracteristicile tesatura. Așa că ea nu a dat contracție, recomandăm înainte de a face modelul, se spală materialul pentru capacul.

Expertii recomanda chiar achiziționarea de bunuri în magazin, se măsoară în sine în loc pernă și verificați cu producătorul specificat cu dimensiuni. Există cazuri în care eșantioanele prezentate nu corespund parametrilor declarați.

Și în cele din urmă, amintiți-vă că puteți face întotdeauna mici de la mare, alternând produsul, dar dimpotrivă, în acest caz nu veți face fără adăugări. Da, și alegeți „haine” pentru pernele dvs. din țesătură moale și naturală, astfel încât atingerea feței este plăcută.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: