Cum de a alege și ceară cartuș de utilizare?

Cum de a alege și ceară cartuș de utilizare?

Multe femei sunt nedumerit de problema parului existente pe corp. O metodă destul de eficientă de luptă este WARSING. Procedura implică îndepărtarea firelor de păr împreună cu rădăcină cu ceara. La acasă, este deosebit de convenabil pentru extracția cartușelor de utilizare. Principalul lucru este de a alege modelul optim și să învețe cum să-l folosească.

Particularități

Ceara de acest tip este proiectat pentru încălzirea de ceară în cartușe de plastic speciale cu aplicator cu role. Pentru procedura, nu exista instrumente suplimentare sunt necesare în formă de spatule. Ceara cartuș este mai des folosit la domiciliu datorită simplității și mai clare sale. Ceara încălzește în sus și aplicate pe piele cu un strat încorporat duză, neted.

Casetă este utilizat de obicei într-o pereche cu ceară caldă. Temperatura de operare este de numai 37-45 ° C. Un astfel de material are plasticitate bună și lanț.

Casetele permite epilarea de absolut orice zonă a corpului. Asta e doar pentru zonele feței și intime, sunt utilizate modele înguste, și pentru picioare, mâini și organisme – la nivel.

O astfel de ceară un convenabil de a folosi. Cartușul din dispozitiv nu este de obicei obtinerea, iar dispozitivele de ei înșiși sunt ergonomice, bine cade în mână. Temperatura este configurat în mod automat și este, de obicei, susținută până la sfârșitul procedurii, chiar și după oprirea ceara. Dimensiunile mici și compactitatea vă permit să luați unitatea cu tine pe excursii. Există modele chiar și pe baterii care pot fi utilizate în orice condiții.

Principiul de funcționare

Un încălzitor de tip casetă are un rol major în care cartușul este plasat cu ceara. De obicei, aparatul se execută de la rețea, dar există și modele reîncărcabile. În interior există un element de încălzire care încălzește ceara la 60 ° C. După aceea, se poate trece la procedura de îndepărtare a părului.

Încălzitorul cu termostat vă permite să mențină ceara într-o anumită stare pe tot parcursul epilarea. Voskoplah de acest tip este mai simplu și mai convenabil pentru uz personal decât analogii altor specii. De obicei, pentru procedura de bază suficient de funcționale, dar există și modele cu opțiuni suplimentare.

Interesant, în termeni generali, principiul funcționării excluslavei nu este diferit de orice alt încălzitor de uz casnic.

Contraindicații pentru depilare

Îndepărtarea excesului de vegetație cu ceară destul de rapidă și eficientă. După prima procedură, cea mai mare parte a părului este curățată cu rădăcina. Creșterea continuă de obicei în termen de 1-2 ani. Este atât de mult timp să fie necesar pentru a restabili foliculul.

În același timp, există contraindicații pentru epilarea ceară.

 1. Diverse boli ale pielii, cum ar fi eczema și dermatită.
 2. Venele varicoase în zona tratată.
 3. Disponibilitatea oricăror răni, arsuri și abraziune pe piele.
 4. Alergic sau orice altă erupție cutanată.
 5. Sarcina.
 6. Convexe moli sau papiloame mari.

Materialul pentru depilare constă nu numai de la ceară, există și alte componente. Trebuie să vă familiarizați cu ei, deoarece în prezența intoleranței individuale, este imposibil să se utilizeze această metodă de îndepărtare a părului.

Nu se recomandă efectuarea unei proceduri în acele zile atunci când există afecțiuni, temperaturi ridicate sau bunăstare slabă.

Este mai bine să amânați epilarea până la o recuperare completă a sănătății.

Modele de revizuire

Ceara electrică pentru cartușe poate avea o cantitate diferită de rezervor, cel mai mic este de 100 ml. Acest lucru este suficient de suficient pentru a elimina zonele mici la domiciliu. Destul de popular Model Producător Depilare Kapous. Plăci de ceară de înaltă calitate și bugetară, care atrage majoritatea cumpărătorilor. Cu toate acestea, piața prezintă o gamă largă.

O singură casetă

Vacoplastele de acest tip sunt destul de comune datorită prețurilor accesibile și ușurinței de utilizare. În special, fetele au atenție la GEZATONE WD639. Moskoplav Electric la 100 ml nu numai încălzi ceară, ci și-a susține temperatura de funcționare în procesul de utilizare. Modelele unui astfel de plan sunt potrivite pentru prelucrarea regulată a zonelor corporale mici.

Dubla

Astfel de plăci de ceară cald două casete simultan. Convenabil atunci când picioarele detașabile și zonele mari ale corpului. De asemenea, o astfel de ceară poate fi utilizată împreună în același timp. Modelul SD-12 are un preț accesibil și convenabil de utilizat. Există o fereastră specială în casete, care vă permite să monitorizați vizual condiția de ceară.

TNL Voskopendlav se face în Coreea de Sud și se distinge de înaltă calitate. Fiecare casetă găzduiește 110 g de ceară. Dispozitivul permite să nu tragă pauze atunci când efectuează o procedură pe părțile mari ale corpului. În plus, modelul are o bază de date, ceea ce face ca utilizarea mai confortabilă. Vakhtalelas încălzește materialul la 39-40 ° C și îl susține în această stare după ce a deconectat de la rețea.

Cu termostat

Modelele unui astfel de plan sunt deosebit de convenabile și sigure de utilizat. Termostatul vă permite să mențineți cartușele în starea potrivită pe tot parcursul epilării. Wax Beauty Image Roll’on B0178 este utilizat pentru ceară la temperaturi scăzute. Dispozitivul încălzește materialul la 40-45 ° C literal pentru 15-25 de minute.

Profesional

Modelul Aravia 8010 este popular, care este capabil să se încălzească atât ceara caldă, cât și cea caldă. Unitatea are o bază stabilă de înaltă calitate. Este demn de remarcat faptul că modelul nu are o fereastră, ceea ce înseamnă să urmărească cantitatea de material pentru epilare pur și simplu să eșueze. Este posibil să se conecteze în mod constant mai multe cartușele. Deci, este aproape de sfârșitul procedurii de a începe ceara de gătit pentru următorul client.

Voskooplav SANICO OT831 are două aplicatoare pentru cartușe largi și înguste. Ceara se încălzește până la temperatura de funcționare timp de 30-45 de minute. În acest timp, comandantul poate pregăti pielea clientului pentru procedura viitoare.

Este demn de remarcat faptul că un astfel de model este mai bine potrivit pentru specialiștii novici cu un mic flux de oameni.

Cu baza

Voskoplav Gezatone a reușit să câștige încrederea clienților. Aparatul cu baza poate fi folosit nu numai acasă, ci în cabină. Ceara este încălzită destul de repede, astfel încât epilarea însăși nu durează prea mult timp. Baza servește suplimentar ca un suport confortabil, care vă permite să fiți distras în timpul procedurii.

Dispozitivul BeuRer HL 40 vă permite să încălziți imediat două casete. Baza wireless și funcționează de la baterie. Astfel încât ceara poate fi utilizată chiar și în cazul în care nu există energie electrică. Există o fereastră pentru controlul vizual al stării de ceară. Temperatura materialului nu este reglementată, dar este susținută.

Alte

Excoplazele cartușelor diferă nu numai convenienței și ușurinței de utilizare. Multe fete preferă astfel de modele din cauza compactei lor. Dispozitivul popular Harizma H10406 ​​este ieftin și are o bază de date. Un astfel de model este ideal pentru casă, se încălzește rapid ceara caldă. Pe parcursul întregii proceduri, temperatura de 65 ° C este menținută.

Voskooplav GEZATONE WD639 Ergonomic, din plastic. Cartușul de 100 ml se va încălzi timp de 50-60 de minute, ceea ce este destul de lung. Cu toate acestea, în acest timp, acesta poate fi pregătit pentru procedura în sine. Există o fereastră pentru a controla cantitatea de ceară. Există un indicator care semnalează conexiunea la rețea.

Ceea ce mai bine de ales?

Ceara de calitate va servi nu un an și se va permite. Este de merită acordarea atenției la toate nuanțele, astfel încât nu trebuie să regret să cumpăr. De asemenea, este necesar să aflați imediat ce casete sunt potrivite pentru utilizare într-un aparat specific. Principalele criterii pentru alegerea waxoplava astfel.

Nutriție

Modelele pot fi autonome, care lucrează din baterii sau bateriile și impactul electric. Prima opțiune este relevantă pentru călătorii și diverse condiții non-standard. La domiciliu, poate fi utilizată o ceară simplă staționară.

Fără o bază sau cu ea

Și aici totul depinde de nevoi. Voskooplav cu o bază seamănă cu un ceainic electric. Încălzitorul însuși este în acest caz lipsit de baterii și fire, încălzite numai atunci când sunt conectate la partea principală a dispozitivului. De obicei, baza vă permite să utilizați 2-3 încălzitor în paralel, ceea ce este deosebit de bun pentru cabină. Există modele care pot combina în general într-un întreg sistem. Cu toate acestea, pentru uz casnic și ceară fără bază. Este mai compact și mai mobil, este mai ieftin.

Regulator de temperatură

Această opțiune este de obicei prezentă în modele semi-profesionale și profesionale. Vă permite să monitorizați și să modificați temperatura încălzirii. Termostatul face procedura de îndepărtare a părului nu numai mai confortabilă, dar și mult mai sigură. Riscul de ardere ceară supraîncălzită se reduce la minimum.

Numărul de cartușe

Pentru uz casnic este destul de o singură casetă. Dacă ceara este achiziționată pentru clienți, atunci merită să alegeți modele duble sau chiar triple. NExistă multe cartușe în unitatea de origine sunt relevante dacă diferite compoziții pot fi încălzite în ele, cum ar fi ceara și materialul de zahăr.

Opțiuni suplimentare

Deci, ceara poate fi echipat cu un indicator de stare, ventuze pentru fixare durabilă pe suprafață, mânerele și suporturile. Toate opțiunile suplimentare servesc pentru a facilita îndepărtarea părului, faceți-o și mai confortabilă.

Este demn de remarcat faptul că, dacă bugetul este limitat, este mai bine să luați un model cu un set de caracteristici de bază.

Cum se utilizează?

Pentru a efectua procedura de ceară de epilare la domiciliu este destul de simplă. Casele de vacoplava ar trebui să coincidă în mărime cu cartușe, altfel utilizarea lor va fi imposibilă. Pielea trebuie să fie pre-pregătiți astfel încât să nu sufere în timpul depilării. Procedura va fi în siguranță dacă curățarea și uscarea zonei pielii, tratați loțiunea de degresare. Excesul mijloacelor cosmetice trebuie îndepărtate, iar zona de depilare se presară cu talc.

Alternativ utilizează o pulbere simplă a copiilor. Un astfel de tratament simplu al pielii vă permite să îmbunătățiți hype-ul cu părul. Înainte de începerea pregătirii, puteți porni ceara. Timpul de încălzire depinde exclusiv de producător.

Epilarea folosind ceara de casete va fi astfel.

 1. Deschideți capacul dispozitivului și verificați repararea rolei de mere. Ar trebui să dețină o duză de pe o bucată de hârtie. Totul este în ordine, dacă ceara este aplicată uniform și în strat subțire.
 2. Se acoperă zona de piele dorită pentru epilare. Roller trebuie să se desfășoare în direcția de creștere a părului, ca și în cazul în care le netezi. Se recomandă să se ocupe de zone mici pentru a face ușor de ceara de eliminare.
 3. Pe vedere de sus, aplicați hârtie sau țesut benzi. Este important pentru a netezi rapid și ușor mâinile ei cu o ușoară presiune. Este necesar să se acționeze în mod exclusiv în direcția de creștere a părului.
 4. Capturați o parte a benzii de hârtie și scoateți-l cu mișcarea încrezător, ascuțit. De data aceasta ar trebui să acționeze în direcția împotriva creșterii părului.
 5. Se repetă toate articolele până când întreaga zonă este procesată.

Este foarte important să se rupă brusc și cu încredere banda. Dacă începe lent și trage, atunci consecințele vor fi neplăcute. În cel mai bun caz, părul pur și simplu nu este complet îndepărtat, în cel mai rău – pauză. La prima vedere, totul nu este atât de înfricoșător. Cu toate acestea, în viitor, acest lucru se poate termina cu un număr mare de fire de par incarnate.

Este important nu numai să efectuați în mod corespunzător procedura de îndepărtare a părului, ci și să sprijine pielea în timpul perioadei de recuperare.

   Regulile de îngrijire sunt.

   1. Imediat dupa operatie, umeziți un disc de bumbac în ulei vegetal și se îndepărtează resturile de ceară. De asemenea, puteți utiliza servetele speciale.
   2. Procedează loțiunea de ștergere a complotului pentru dezinfecție după epilare. Dacă pierdeți acest element, atunci riscul de penetrare a infecției și formarea de jeturi mici.
   3. În timpul zilei este imposibil să vizitați dușul și baia, utilizați deodorant când epilarea zonei Armpits. Următoarele 48 de ore va trebui să abandoneze solar, masaj, băi și saune.
   4. Dacă apare iritație sau inflamație pentru a gestiona pielea „Bapten”.
   5. În primele câteva zile pentru a purta haine libere din materiale naturale.

   Cu caracteristicile utilizării excoplazei cartușului pot fi găsite în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: