Cum să faci să se scufunde acasă?

Cum să faci să se scufunde acasă?

Shuging – îndepărtarea efectivă a vegetației excesive pe piele prin intermediul unei pastă de caramel gros. Aceasta este una dintre procedurile cele mai căutate de salon, se distinge printr-un efect blând asupra pielii și de disponibilitatea materialului de lucru.

Tehnica de shuging este destul de simplă, nu este o coincidență faptul că mulți reprezentanți ai sexului frumos se deplasează treptat la performanța sa independentă la domiciliu.

Ce fonduri și materiale sunt necesare?

Zahărul care a implică eliminarea vegetației inutile din corp folosind un sirop de caramel dense. Caramel apucă rapid periile și facilitează tragerea lor, făcând procesarea cât mai repede posibil și aproape fără durere. Aceasta este o compoziție universală, acasă cu depilare caramel, puteți elimina perii cu picioarele, mâinile și buzele superioare. Shugaring conferă un efect ridicat în depresiuni axilare, precum și în domeniul bikini. Paste fierte cu propriile mâini este, practic, nu mai puțin inferior la salon, în timp ce epilat acasă ajută la economisirea unei sume impresionante de bani.

Pentru shugaring independentă, aveți nevoie pentru a pregăti următoarele materiale și formulări de lucru.

 • Paste cu zahar – Se întâmplă cu un rigid, moale sau mijlocie. Preferința Novice este mai bine pentru a da de ceară cu mediu gros.
 • Pulbere pentru copii sau talc – Inainte de useing pasta dulce, pielea trebuie uscate la Talc. În zona piciorului, tratamentul este efectuat de 1-2 ori, iar depresiunile axilare și zona inghinală – de 3-4 ori. Dacă acest lucru nu se face, caramel pur și simplu nu se va ține pe suprafața pielii.
 • Loţiune – aplicat imediat înainte de aplicarea caramel. Este folosit pentru a fi strânse, vă permite să neutralizeze problema de transpirație a pielii, înmoaie în mod eficient straturile superioare, datorită cărora epilat se efectuează mai bine.
 • Fabric fie hârtie de benzi – Cu aceste dispozitive, puteți captura cu ușurință perii, chiar și în zonele cele mai greu accesibile.

O condiție importantă pentru executarea corectă a Shugaring la domiciliu este prelucrarea epidermei imediat după manipularea. Pentru a face acest lucru, lista compozițiilor necesare ar trebui să includă lăsând loțiuni și creme cu antimicrobiene, anti-inflamatorii, hrănire și hidratare proprietăți.

Cum de a găti paste?

Deci, pentru depilare acasă caramel, aveți nevoie de loțiuni, creme și tonice, înainte și după Shugaring, precum pasta direct. Prezentat în vânzare compuși Ready pot varia în funcție de parametrii de duritate. amestecuri moi sunt folosite pentru a elimina parul de culoare – acestea sunt eficiente atunci când procesarea mâinilor și a buzelor superioare. ceara consistenta de mijloc sunt eficiente atunci când se lucrează cu mai multe fire de par dense de pe picioare. Cea mai rapidă pasta este utilizat atunci când prelucrarea secțiunilor de bikini și axile – perii sunt cele mai rigide, cu foliculii de par sunt foarte puternice.

masterat cu experiență recomanda să acorde prioritate paste finite în cartuș. Ei susțin că o astfel de compoziție este o mult mai eficientă a făcut în casa în condiții. În primul rând, atunci când amestecul de ceară de la domiciliu, tehnologia de bază ar trebui să fie respectate tehnologia de bază, este dificil pentru începători să dau seama cât de mult timp amestecul este de a realiza o consistență optimă. În al doilea rând, formulările de cumpărături sunt preparate pe bază de glucoză și fructoză, din cauza pe care le dobândesc plasticitate speciale – pur și simplu le și trage în mod convenabil aplică. Pasta necesară poate fi achiziționate de la fiecare magazin de produse cosmetice profesionale.

Cu toate acestea, după cum arată practica, ceara de caramel, fabricate la COPES de acasă cu sarcinile lor nu mai rău. Pentru caramel de gătit, va fi nevoie de componente simple de:

 • suc de lamaie – 1 st. L.+
 • Zahăr – 4 st. L.+
 • Apa – 1 st. L.

Pentru caramel gătit, toate ingredientele trebuie să fie bine amestecat, apoi se toarnă într-o cratiță și a pus pe un foc slab. Amestecul trebuie preparat cu agitare constantă 2-3 minute. Atunci când compoziția capătă o nuanță de aur, focul poate fi oprit. În cazul în care pasta este gătit corectă, atunci acesta va fi elastic și moderat solid. Reteta poate fi schimbat ușor și în loc de lămâie, cu doze mici, se toarnă acid citric. În funcție de suprafața pielii prelucrate, numărul de ingrediente poate fi redusă sau crescută.

Faceti o pasta dulce pentru epilarea poate fi pe bază de miere. Pentru aceasta, 450 g de zahăr se amestecă cu 150 ml de apă încălzită, și apoi pus pe un foc lent și, în mod constant sub agitare, adus pentru a dizolva particulele dulci. După aceea, 60 g de miere, 80 ml de suc de lamaie si continua sa digere. Amestecul finit are o nuanță de bere, iar componentele sale dobândi o structură omogenă. După aceea, dala este oprit, după câteva ore, ar trebui să fie amestecat pasta îngroșat și folosit pentru a îndepărta perii.

instrument gătită în termen de câteva zile pot fi păstrate în frigider. Pentru a face acest lucru, trebuie să fie turnarea într-un recipient de plastic cu capac. Înainte de fiecare utilizare, sirop este încălzit pe baie de aburi sau în cuptorul cu microunde.

Caracteristici de formare

Cosmeticienilor recomanda pentru a elimina vegetației nedorite numai atunci când lungimea firelor este mai mare de 3-5 mm. Prin urmare, în cazul în care ați apelat mai întâi la bărbierit, ar trebui să fie de așteptare pentru un foșnet fire de par. Acest lucru se datorează faptului că după bărbierirea tijei de păr se caracterizează printr-un grad ridicat de rigiditate și la lungime mică, pasta dulce nu poate fi întotdeauna capturarea și îndepărtarea acesteia.

Cosmeologii furnizează următoarele linii directoare pentru pregătirea pielii la procedura de shuging acasă.

 • O etapă importantă este considerată a fi o piele obligatorie pentru impunerea unei pastă de deprimare. Pentru aceasta, se utilizează orice peeling sau scrub, îndepărtează un strat de piele de dimensiuni dure și, în plus, ridică părul înghițit.
 • Înainte de procesare, ar trebui să luați un duș cald sau să spălați apă caldă care o parte a corpului pe care o veți ocupa. Pielea curată este percepută mai bine de componentele principale ale compoziției de zahăr. Preliminarea preliminară a pielii oferă cea mai mare posibil export de fire de păr și becuri.
 • În continuare, acoperirea pielii este șters cu orice lotiune tonica sau cu conținut de alcool – acesta va ajuta sa scapati de soluție salină excesivă a pielii.
 • Pe capacul umezit, pasta de depilare pe baza caramelului nu se va menține, astfel încât acestea să fie pre-lubrifiate la talc sau de stropitorul obișnuit.
 • În ciuda faptului că Shuging se bazează pe utilizarea tehnologiilor blânde, procedura de cosmetologie poate provoca dureri ușoare. Prin urmare, cu 20-25 de minute înainte de a fi de dorit să luați un medicament puternic anestezic. Un efect bun dă „Nurofen”, „Tempalgin” sau „Analgin”. Acesta poate fi, de asemenea, aplicat pe o piele de pre-glet de anestezice, apoi înfășurat zona de film alimentar selectat – aceste acțiuni sunt efectuate 1,5-2 ore înainte de manipulare.

Sfat: Pentru a efectua o procedură de exploatare, de preferință în prima jumătate a ciclului menstrual sau în timpul ovulației – în această perioadă, sensibilitatea unei femei este redusă. Mai aproape de durerea menstruației, dimpotrivă, crește. În această perioadă, depilarea va oferi o mulțime de disconfort.

Tehnica pas cu pas

La domiciliu, depilarea de caramel se realizează folosind mai multe metode, fiecare dintre ele are eficacitatea și simplitatea. Cel mai adesea utilizează următoarele metode de prelucrare.

 • Bandage Tehnica. În acest caz, depilarea se desfășoară cu ajutorul benzilor de țesut sau de hârtie și a spatulei. Sirop înainte de a aplica este încălzit timp de câteva minute, după care spatula este distribuită pe piele, iar dungile de țesut sunt fixate pe partea de sus. După creșterea amestecului, dungile sunt rupte împreună cu peri.
 • Metoda manuală. Această metodă necesită un profesionalism mai mare. Zahărul dulce este încălzit, distribuit pe piele cu mâinile, așteaptă ușor puțin și din nou îndepărtat cu degetele împreună cu părul fix.

Depilarea bandajelor este optimă în acele situații în care este necesar să se proceseze suprafețe mari cu vegetație excesivă sau zone greu accesibile. La manualul a recurs în locuri mai delicate. Procedura în sine include două etape principale – aplicarea pastă și îndepărtarea părului.

Aparate de masă

Pasta preparată este încălzită într-o baie de apă, fie într-un cuptor cu microunde, compoziții gata făcute pur și simplu în mână. Compoziția este apoi aplicată perfect pe piele cu un strat subțire, care se deplasează pe linia de creștere a părului și pleacă înainte de setare.

Când se utilizează tehnologia manuală, aplicarea compoziției se efectuează cu degete, cu un bandaj – se utilizează o spatulă specială, iar pasta însăși fixează panza țesăturii.

Depilare

De obicei, 15-30 de secunde suficient pentru pasta dulce complet apucată și înghețată, iar toate părul erau lipite într-o masă strânsă groasă. Pasta congelată este necesară într-o singură mișcare ascuțită pentru a sparge prin linia de creștere a părului – astfel încât toate firele de păr, împreună cu rădăcinile vor fi eliminate. Atunci când se utilizează tehnici de bandaj, benzile sunt rupte, împreună cu perii lipirea acestora, cu un manual – masa congelată este atent împinsă peste vârful și scoateți.

Caracteristicile sale are procedura pentru efectuarea zonei axilare. Acest loc este considerat foarte blând, înclinat la apariția iritațiilor și dezvoltarea proceselor inflamatorii. Aici cel mai bine este de a recurge la tehnici de bandaj și utilizarea compoziției finale. Dacă face o pasta pe cont propriu – acesta trebuie să fie cât mai moale posibil.

Orientul Mijlociu shigaring zona petrece câțiva pași:

 • Mâna ridică în sus și în indoite cotul în așa fel încât pielea singur și întinse cât mai mult posibil+
 • După aceea, caramel este distribuit uniform pe suprafața pielii cu ajutorul unei spatule+
 • de top impune o cârpă de bumbac sau benzi bandaj+
 • compoziția este lăsată timp de 40-60 de secunde și apoi rupe brusc.

La o porțiune de manipulare nu mai poate fi realizată decât de două ori, procedura trebuie efectuată cât mai repede posibil – diferă semnificativ de zone de transpirație excesivă, și în condiții de umiditate ridicată a efectua îndepărtarea calitativă a peri imposibile.

După tratament, suprafața pielii prodepilirovannuyu ar trebui curățată de reziduuri de caramel și clorhexidină sau orice alt antiseptic blând. Dacă manipulările provoca iritații grave, posibilă prelucrarea suprafeței unguent „Levomekol“.

Vă rugăm să rețineți că la cea mai mică iritație în această zonă a corpului nu este shugaring second-hand. În primele zile de la aplicarea pastă de zahăr nu ar trebui să poarte haine sintetice și să utilizeze deodorant.

La domiciliu, shugaring pot fi, de asemenea, făcute în domeniul bikini. Acesta este un organism foarte delicat al corpului, iar firele de aici sunt cele mai dure – face tratamentul de suprafață de disconfort. Există mai multe modalități de a depilare a zonei bikini:

 • Clasic – presupune îndepărtarea firelor de păr de-a lungul frontierei de lenjerie de corp+
 • Media – elimină firele în picioare de-a lungul liniei de chiloți și implică depilingation parțială a pubisului+
 • Adânc – include îndepărtarea părului în zona pubiană, pe suprafața interioară a șolduri și pe buze sex+
 • Brazilian – include aceleași zone ca cu shugaring adâncă, cu adăugarea unei regiuni cu boabe.

Pentru a deteriora acest tip, de preferință este mai bine pentru a da tehnici manuale cu pastă groasă. Lungimea perilor ar trebui să fie de aproximativ 4-5 mm, în cazul în care acestea sunt mai scurte – este în valoare de ședere pe tehnici de bandă. Prelucrarea include mai multe etape:

 • peri înainte de manipulare trebuie să fie tăiate de foarfece de manichiură+
 • un picior este pus pe scaun sau pe marginea băii+
 • Din pasta de zahar separat o minge mică, cu o dimensiune de nuc, frământare cu mâinile lor și distribuite pe corpul corpului nu mai mult de 2×2 cm+
 • amestec lipicios netezită prin deplasarea de-a lungul pielii împotriva liniei de creștere a părului+
 • După 40-60 de secunde, atunci când materialul cosmetic complet solide, pielea trebuie să fie tras cu degetele, iar de altă parte perturba rapid pasta de înghețată.

Vegetația rămasă după procedura mai bine îndepărtați cu un aparat de ras. De două ori folosiți o pastă dulce pe zona inghinală, aceasta poate provoca iritarea pielii. În etapa finală, este necesară pentru a elimina resturile de paste cu apă caldă și apoi se tratează pielea cu un antiseptic moale si aplica medicamente calmante.

Îngrijirea ulterioară

Dacă aveți de gând să dețină un shugaring-te, este important să aibă grijă în mod corespunzător pentru pielea după manipulare:

 • În decurs de 10-14 ore, este necesar să eliminați apa de la introducerea suprafeței tratate a pielii+
 • În termen de 20-24 ore, nu este recomandat sportul, precum și orice tip de activitate fizică+
 • În timpul zilei, nu trebuie să participați la o baie și o piscină+
 • Primele 3-5 zile sunt nedorite să fie în raze ultraviolete directe sau să participe la solariu+
 • După două zile după prelucrare, este necesar să se efectueze o scanare moale – va înmuia pielea și, de asemenea, previne rotirea noilor fire de păr noi+
 • Orice preparate cosmetice, tonice, creme, loțiuni și deodorante pot fi aplicate la piele nu mai devreme de 12 ore mai târziu+
 • Shuging dă un efect lung, deci este necesar să o repetăm ​​nu mai devreme decât în ​​3-4 săptămâni.

Greșeli comune

Utilizatorii care au decis să se angajeze în viață acasă fac de multe ori greșeli. Printre cele mai frecvente se disting:

 • Desfășurați-vă pe părul prea scurt, lungimea căreia este mai mică de 3-4 mm+
 • Utilizați o pastă de o singură consistență pentru toate părțile corpului (dacă pe picioare este posibilă utilizarea compozițiilor moi, atunci va fi necesară o substanță mai densă în locul bikini)+
 • Nu respectați proporțiile de bază ale componentelor principale, înlocuiți lămâul cu un volum mic de acid citric+
 • Când cumpărați un mijloc finalizat, ignorați instrucțiunile în care producătorul determină toate liniile directoare de bază pentru caramel.

Examinați recenzii

Depilarea caramel la domiciliu are un număr mare de avantaje în fața celorlalte tehnici pentru îndepărtarea părului nedorit de pe piele. Utilizatorii alocă următoarele:

 • Procedura oferă un efect instant, în timp ce rămâne cel puțin 2-3 săptămâni+
 • Aflați Sugering Orice femeie nu poate necesita echipamente speciale și abilități cosmetice pentru acest lucru+
 • Început, îndepărtarea vegetației poate fi făcută cât mai puțin dureros posibil+
 • Shugaring este optim pentru începători – pentru a face o structură de lucru, veți avea nevoie de doar produse la prețuri accesibile (zahăr, apă, precum și lămâie)+
 • Caramel include componente de origine naturală, se reduce la minimum riscul de a primi arsuri chimice+
 • Comparativ cu îndepărtarea părului cu dispozitive speciale sau metode de epilare, o astfel de procedură a se caracterizează prin piele traumatice minimal+
 • Atunci când se efectuează în mod regulat firele de păr shugaring devine mai subțire și lumină, astfel încât de fiecare dată când este necesară repetarea procedurii.

Shugaring la domiciliu a devenit una dintre cele mai simple soiuri de depilare pentru începători. Cu ajutorul unei paste făcute sau finisate personal, puteți scăpa rapid și eficient de orice păr suplimentar de pe picioare, în Armpits, în zona bikini, precum și pe mână și pe față. Procedurile salonului sunt destul de scumpe, este că femeile recurg din ce în ce mai mult la independența lor.

În urma recomandărilor noastre, puteți obține suprafața perfectă a pielii și veți economisi o mulțime de bani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: