Cum să faci colorarea acasă?

Cum să faci colorarea acasă?

Cele mai multe fete și femei iubesc din când în când să-și schimbe imaginea, mergând la un alt stil de machiaj și îmbrăcăminte. Pentru a vă diversifica arcul, ei ajustează, de asemenea, culoarea părului, ceea ce îl face profitabil pentru a accentua forma coafurii. Până în prezent, există mai multe tipuri de colorare, dar la modă la modă.

Particularități

Colorat este o pictura tehnologie modernă de păr folosind mai multe culori de vopsea. Este posibil să se vopsea părul în acest fel, în acest fel, atât în ​​saloanele de înfrumusețare și condiții casnice. Pentru a efectua procedura, este necesar să aibă o anumită experiență, deoarece este important să fie în măsură să împartă în mod corespunzător părul în șuvițe mici și selectați tonul adecvat. Caracteristica principală a colorat este că vă permite să creați vizual o coafura, revigorarea culoarea naturală a părului cu o gamă reproductibilă prin satelit. În plus, acest tip de colorare este mai stropire în legătură cu bucle – acesta este avantajul său peste poziție verticală și alte tehnologii.

  Datorită părului de colorat, puteți ajusta, de asemenea, culoarea feței, eliminând palorul sau întunericul excesiv.

  Specialiștii sunt recomandați să facă o tentare parțială curl, deoarece în acest caz costă mai puțin pictată frecvent.

  Pentru a picta strandul sa dovedit a fi contraste, Colorația trebuie să fie combinate cu biolamination, datorită cărora culoarea este salvat mai mult. Dacă procedura este efectuată independent la domiciliu, ar trebui combinată să combine nuanțele, evitând amestecarea tonurilor de paletă caldă și rece.

  Experții pentru colorare folosesc diverse coloranți variind de la clarificarea persistentă și terminând cu semi-lumină și tintare. Înainte de cumpărare materiale pentru pictura, ar trebui să ia în considerare starea de păr, deoarece multe fete pot fi complet vopsit sau topit. doamnelor Bold care sunt obișnuiți să stea afară din pictura creatoare mulțimea, cel mai bine este să acorde prioritate colorantilor spălate și încredere în procesul de colorat profesioniști.

  În cazul în care procedura este efectuată în mod independent, atunci este important să se ia în considerare următoarele puncte:

  • Pictura ar trebui să înceapă cu breton, după care se realizează de restul părului+
  • vopsea trebuie să reziste strict în timp specificat în instrucțiunile de colorare+
  • Pentru a asigura rezultatul, utilizarea balsamului speciale, aer condiționat și șampon+
  • bucle întunecate înainte de colorare necesită clarificare, după care se aplică pe partea de jos și de sus a părului în culori diferite.

  Principalele căi

  Puteți efectua colorat prin două căi principale: longitudinală și transversală. În primul caz, aveți nevoie pentru a picta benzile pe întreaga lungime, iar în al doilea separarea de păr este realizată în secțiuni separate, care sunt pictate pe vârfurile în nuanțe deschise, iar pe rădăcinile în mai întunecate.

  Tipul de colorare transversal este considerat cel mai dificil, prin urmare, ar trebui să fie necesar pentru executarea sa.

  Datorită colorării încrucișate, este posibilă realizarea unei tranziții netede și mai moi în culorile vopselei, ca rezultat, zona de zgomot nu are o diferență accentuată cu o zonă vopsită.

  În funcție de efectul dorit, colorarea se efectuează pe mai multe tehnologii.

  • Neon. Se caracterizează prin utilizarea de culori prea luminoase, printre care predomină verde, violet și albastru. De regulă, o astfel de pictură aleg adolescenți care doresc să surprindă pe cei din jurul informalității lor. Pentru culoare neon, se folosește cel mai adesea de spălare și instabile geluri.
  • Zona. Pictura în acest caz se efectuează numai pe o parte selectată separat a părului, care, în cele mai multe cazuri servește obraz. Pentru tonifiere de breton lumina folosi culoarea roz, violet sau rosu.
  • Multicolor. Este cea mai tehnica populara, care este potrivit pentru toate reprezentantele sexului fin, indiferent de vârstă. Sensul astfel de colorare este de a aplica vopsea culori diferite pe păr, dar aproape pe tonul. Acum, la moda multicolore de colorat asimetric, în care catenele vopsea inegal și haotic. Efectiv arata ca parul lung, pe care mai mult de 20 de nuanțe diferite pot fi prezente.
  • american. Spre deosebire de tehnicianul precedent în acea culoare roșie saturat este utilizat pentru designul său. Aceasta este una dintre modalitățile cele mai complexe la culoare, deoarece în timpul procedurii trebuie să fie în măsură să-și încheie cu atenție fiecare fir în folie fără a se amesteca nuanțele. colorat american este perfect pentru maro și bruneta.
  Citește mai mult  Măștile Banana Par: Gătitul și Sfaturi de aplicare

  Deoarece colorare este considerată o procedură costisitoare, multe fete preferă să o facă singur. Așa că procesul de vopsire a trecut cu succes, iar rezultatul sa dovedit a fi spectaculoase, de masterat novice ar trebui să utilizeze următoarele scheme.

  • „Zigzag”. opțiune similară recomandată pe lungime medie de păr drept. Unicitatea acestor minciuni de colorare în faptul că culoarea Kudrey poate varia în funcție de plasarea probor.
  • „La proba“. Acest sistem este considerat o alegere ideală atât pentru par cret direct și de lungime medie si mare. Colorarea în acest caz, sunt realizate prin metoda directă, predetermina locația probor. În mod obișnuit, o astfel de schemă preferă acei fashioniști care încearcă să schimbe ceva în aspectul lor, dar se referă la acest lucru cu prudență.
  • „Bang”. Perfect potrivit pe părul drept sau curl, precum și pentru tunsori scurte cu bretonuri. Zonarea picturii este determinată de forma bretelor. În execuția clasică, eșantioanele sunt realizate în zona frontală din depresia frontală stângă spre dreapta. Dacă bretelele sunt oblice sau triunghiulare, atunci probele sale sunt izolate în zona coroanei, astfel încât o secțiune sub forma unui potcoavă.
  • „Central Laman”. Are un efect de tonifiere excelent, dar acasă pentru a efectua o astfel de schemă dificilă. De regulă, această opțiune este folosită pentru un păr lung și drept și nu se potrivește pentru părul scurt.

  Fiecare dintre schemele de mai sus are propriile caracteristici și avantaje, astfel încât înainte de a alege în favoarea sa, este important să se ia în considerare tipul de tunsoare.

  Dacă se face colorarea pentru prima dată la domiciliu, este de dorit să se aplice geluri instabile, ceea ce vă va ajuta în viitor să corecteze rapid rezultatul rău.

  Cum de a alege culorile?

  În ciuda faptului că colorarea prevede utilizarea a cel puțin trei culori, în multe cazuri pot fi limitate la două nuanțe. De regulă, această opțiune dă preferință fetelor care sunt mulțumiți de culoarea naturală a părului. Pentru aceasta, este achiziționată vopseaua a două tonuri (dintre care unul este una și jumătate din bricheta umbra, iar al doilea este la fel de mai întunecat decât culoarea de bază).

  Nuanțele ar trebui să aibă o tranziție lină, oferind un păr natural care se deplasează. Pentru doamnele care doresc să sublinieze coafura, se recomandă analiza mai multor vopsele care se deosebesc radical unul cu celălalt.

  Înainte de a alege culorile corespunzătoare pentru culoarea părului, este important să luați în considerare și forma coafurii și a capului.

  Culoarea ochilor, umbra pielii joacă un rol imens. De exemplu, proprietarii de ochi verzi și pielea întunecată trebuie să folosească nuanțe întunecate, așa cum se aplică violet și albastru, ele sunt nedorite, deoarece dau fața la șansă.

  Fashionii cu piele ușoară și ochi albaștri Perfectarea perfectă a firelor în nuanța de aur și de aur-castane. În ceea ce privește cenușa și bejul, el va face fața „neclare”. Sexe frumoase care au în față există pistrui, a recomandat culori roșii în culori medii și calde. Pentru bruneturi costă cel mai bine culoarea ciocolată.

  Citește mai mult  Caracteristici: Kare curs, argumentele pro și contra, Instalare Sfaturi

  Instrumente și materiale necesare

  Înainte de a colora părul la domiciliu, ar trebui să fie nu numai pentru a decide asupra gamei de culori, ci și pentru a obține instrumentele adecvate și materialul de pictură. Principalul set pentru procedură ar trebui să fie alcătuit din următoarele elemente:

  • Vopsele de mai multe tonuri ale unui producător+
  • Mai ușor (pentru firele lungi sunt necesare 2-3 pachete)+
  • Ciucuri și mănuși+
  • Capacități pentru compoziția de amestecare (metalică nu este permisă)+
  • Folie+
  • părul și pieptele de diferite forme+
  • Prosoape pure.

  Pregătirea pentru procedură

  După ce instrumentele și vopseaua sunt disponibile, puteți trece la colorarea directă. În cazul în care procedura este planificată să facă acasă, atunci capul înainte de pictura nu poate fi spălat 3-4 zile. Este necesar ca glandele sebacee ale pielii să fie reușite să evidențieze stratul de grăsime, care va servi ca o coajă de protecție din efectele negative ale vopselei. În timpul ultimei spălări ale capului, balsamurile nu pot fi aplicate, deoarece acestea pot agrava rezultatul picturii.

  Înainte de a aplica compoziția de pictură pe păr, asigurați-vă că toate nuanțele de vopsea eliberat de un brand. Pentru a evita o reacție alergică la vopsea, ar trebui să testați și testul. Fiecare colorant trebuie amestecat în recipiente separate, previzualizând instrucțiunile producătorului. Site-urile de piele care vor fi la fel de cât mai mult în zona de pictură, este necesar să lubrifiați crema nutritivă, ceea ce îi va proteja de colorare.

  Vopsirea părului de diferite lungimi

  Colorarea este considerată cea mai spectaculoasă și complexă tip de colorare a părului, dar dacă urmați corect tehnologia, este destul de realist să vă jucați acasă. Această procedură este deosebit de potrivită pentru proprietarii de fire subțiri care necesită un volum și luminozitate suplimentară la stabilire. Poate fi vopsit în acest mod că puteți avea părul orice lungime și tip, pre-luați schema corespunzătoare.

  Trebuie remarcat faptul că colorarea nu este recomandată dacă femeia este în poziție și, de asemenea, dacă părul era înainte de acel henna vopsită sau au fost curbați de preparate chimice.

  Mic de statura

  Pentru proprietarul unei tunsori scurte, colorarea este considerată o descoperire reală, deoarece vă permite să accentuați profitabil coafurile stilului și face bucle mai voluminoase și moi. În acest caz, experții recomandă aplicarea unor astfel de tehnici de pictură ca „avangardă”, „multicolor” și „zonal”. Pas cu pas va arăta așa.

  1. La început, fiecare nuanță este preparată separat în rezervor, folia este tăiată în bucăți mici de 10 cm lungime și un prosop este aruncat pe umeri (de preferință vechi).
  2. Apoi, părul înclinat trebuie să fie cu atenție pietricele și împărțite în mai multe fire, blocând fiecare clip sau de păr.
  3. La rândul său, schimbarea culorilor, pictura fire și înfășurați-le în folie. În primul rând, zona occipitală este vopsit, apoi macushkin, fețe și obraz.
  4. După timpul de acțiune este finalizată (durata este indicată în instrucțiunile pentru pachetul), folia este îndepărtată, iar vopseaua se spală cu apă caldă.
  5. Apoi, re-părul se spală cu utilizarea de șampon.
  6. Se termină procesul cu uscare și styling.

  În cazul în care colorare este aplicată pe păr blond scurt, ele pot fi clarificate cât mai clare. În același timp, tehnica „Ombre“ este cel mai potrivit pentru toroane ușoare, care prevede dimming de 3-4 tone. Nu sunt prezentate mai interesante tunsori scurte, cu prezența de orbire lumină asupra părului, pentru care „colorat Bebiltits“ este folosit, fire de deschidere a culorii la 3 tone.

  Pentru a obține o revărsare de culoare interesantă, se recomandă să se aplice o formă transversală de culoare la tunsori scurte, in care parul este separat pe fire egale și de a efectua colorarea simultană în 2-3 umbra.

  frumusețile brunet completează imaginea de luminozitate și șic va ajuta la colorarea folosind roșu închis, violet, cireșe și albastru. În același timp, bucle întunecate trebuie să fie vopsite în culori diferite în etape, anterior le brightening la 3 nuanțe. De regulă, aceste fete sunt potrivite pentru tehnica de colorare „Ombre“ și „Ballozh“, în care vopseaua este distribuită uniform pe întreaga lungime a firelor de perie subțire.

  Citește mai mult  Cum să uscați părul cu un uscător de păr?

  Mijloc

  Acum popularitate extraordinară în fashioniste bucura de tunsorile cu o lungime medie de păr. Este interesant de a sublinia forma de coafuri, în acest caz, va ajuta la colorarea. Puteți face acest tip de pictură în condițiile mele de acasă, alegând următoarele scheme.

  • pentru kara. Ei bine, se potrivește metoda zonală de colorare. Pentru aceasta, parul este pieptănat, împărțit în fâșii, fiecare dintre acestea fiind pictate pe vârfurile și înveliți în folie. Pornind de standuri din zona inferioară a capului, lin se deplasează la partea de sus. Ultimul dar colorantul este aplicat pe părțile laterale și breton.
  • Încuietori. Pictura este realizată în mod similar cu prima schemă, numai în acest caz, vopseaua este aplicată în mod transversal.
  • Asimetrie. Cu ajutorul culorilor, fire separate, sunt izolate sau cu model de pictura. Din moment ce culori luminoase sunt folosite pentru pictura, păr mai întâi ar trebui să fie aduse la 3-4 tone, apoi începe tonifiere zonele selectate. Că compoziția nu rambursat pe zonele învecinate, firele vopsite trebuie să fie învelite în folie, pliat de două ori.

  Lung

  Colorarea părului lung vă permite să creați diferite opțiuni de coafura. Cel mai adesea, pentru colorarea părului a caselor, moda este ales de tehnica de „Ballozh“, așa cum se poate face în mod independent, fără a recurge la ajutorul specialiștilor. Pictura procesului pe etape se întâmplă astfel:

  1. Primul pregătiți părul, materialul de vopsea și toate uneltele+
  2. Buclele sunt apoi împărțite în mai multe fire și continuă să coloreze interiorul, provocând vopsea de la rădăcini la sfaturi+
  3. toroane externe nu vopsea, ele sunt lăsate într-o nuanță naturală+
  4. Compoziția compoziției de pe păr are loc în conformitate cu instrucțiunile instrucțiunii, după care părul a fost spălat cu apă caldă, apoi repetați procedura de spălare, folosind șamponul, balsamul.

  Pentru a obține o strălucire strălucitoare, creând efectul sfaturilor ars în soare, este necesar să picteze fire largi, afectând doar sfaturile lor. În timpul colorării, este important să se respecte o tranziție netedă în nuanțe. Pentru frumusețile care apreciază frumusețea naturală, o viziune mai discretă a picturii este potrivită, culoarea revigorantă numai fire separate.

  În cazul în care părul este prea lung și fata vrea să sublinieze suplimentar luxul și frumusețea lor, atunci puteți aplica colorarea americană, care se face după cum urmează:

  1. Nuanțele adecvate de roșu, având în vedere culoarea naturală a capelelor+
  2. Apoi aplică vopseaua principală pe firele occipitale folosind o coadă de pieptene+
  3. Buclele colorate înfășurați în folie și treceți la vopsirea templelor și a coroanei, începând de jos+
  4. După culorile principale, mergeți la culori de probă, procedura se efectuează într-o secvență similară din zona frontală la rare+
  5. vopsea rezista la parul un anumit timp, dar nu mai mult de 30 de minute+
  6. Apoi, folia este eliminată în conformitate cu următoarea schemă: cele mai întunecate parcele sunt primele scutite, apoi mai luminoase+
  7. colorat complet de spălare a părului, uscare și coafare.

  În cazul în care această tehnică este efectuată în mod independent, fără a fi nevoie de experiență, atunci poate prima dată va avea succes. Cel mai adesea, de masterat novice distribuie incorect toroane, rezultând în vopsea și pete. Problemele pot apărea atunci când timpul nu este comparat cu pictura, deoarece in plus de minute duce la sparrels păr.

  Despre modul de a face colorat, a se vedea mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: