Ombre pe părul întunecat Kare: Selecția de umbră și subtilitate

Ombre pe părul întunecat Kare: Selecția de umbră și subtilitate

Pictura de tip Ombre – una dintre speciile dvs. preferate și actuale pentru fete foarte tinere și doamne mature. Această tehnică vă permite să reîmprospătați imaginea, să faceți efecte intrigante. Această metodă este adecvată pentru toate tipurile de tunsori de lungime diferită a părului – de la scurt și mediu până la maxim. Optimal pentru fire este considerat a fi Ombre pe părul întunecat cu un pătrat sau orice altă tunsoare. Firele vopsite în acest mod nu au nevoie de o actualizare constantă, rădăcinile sunt foarte blânde – ele pleacă în natură.

Această metodă vă permite să faceți note proaspete în imagine fără a recurge la metodele fundamentale. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că cea mai bună colorare funcționează în complexul cu o tunsoare selectată corect. Un tandem similar este capabil să ajusteze ovalele, să ascundă deficiențele, să sublinieze trăsăturile favorabile. În plus, este important să se țină seama de faptul că există diferite tehnici Ombre și este important să alegeți cele mai potrivite pe tipul de față.

KAREA – Cea mai populară varietate de tunsori pentru femei este ideală pentru tipurile de colorare a gradientului.

Avantaje și dezavantaje

Ca și în orice procedură, care este asociată cu coloranții, Ombre are argumente pro și contra. Printre avantajele pot fi remarcate după cum urmează:

 • Metode de gradient de vopsire și închiriere cu alungire – Hit-uri ale ultimelor sezoane, deci dacă doriți să fiți în tendință, aceste opțiuni vor sublinia relevanța imaginii+
 • Caracteristicile Ombrrie fac posibilă o lungă perioadă de timp pentru a nu contacta comandantul, intervalele dintre corectare pot fi destul de mari+
 • Dacă combinați nuanțele pentru a combina corect pentru tranziții, puteți îmbunătăți în mod semnificativ aspectul, scoateți o față rotundă sau rotunjiți ovală ascuțită, accentuați-vă ochii, distrage atenția de la defecte+
 • Versatilitatea acestei metode îi permite să fie utilizată în aproape orice categorie de vârstă și cu orice culoare de fire+
 • Spectator crește în numărul de bucle, dând volum și lug.
Citește mai mult  păr Sandless: nuanțe, de selecție vopsea, colorare și îngrijire

  Este imposibil să nu spunem despre dezavantaje:

  • Luminarea părții inferioare a catenei duce la subțierea lor+
  • Necesită utilizarea de îngrijire specializată+
  • Durata procedurii, cel puțin trei ore+
  • Incapacitatea de a atrage pictura pe cont propriu, în plus, complexitatea tehnologiei necesită un nivel ridicat de calificare+
  • Dacă vă spălați adesea capul, pigmentul se va spăla rapid+
  • preț mare.

  Alegeți culoarea

  Ombre în combinație cu un kara vă permite să utilizați un număr mare de tonuri și culori, putem spune că numărul de opțiuni este egal cu infinitatea. Indiferent de tipul de kare, alungit, scurtat, cu breton sau fără, puteți alege opțiunea corespunzătoare. Cu toate acestea, este necesar să se cunoască și să ia în considerare câteva reguli:

  • Nuanța originală a rădăcinilor nu poate fi mai închisă mai puțin de trei tone, altfel rezultatul va fi inexpresiv, tehnica însăși nu se va dezvălui în toată varietatea de eficiență+
  • Rădăcinile nu ar trebui să fie mai ușoare, astfel încât impresiile baldnei nu s-au întâmplat, se întâmplă adesea dacă părul sursă este blond întunecat+
  • Dacă preferați tonuri atrăgătoare, luminoase, este mai bine să alegeți pictura orizontală+
  • În cazul în care scopul este compoziția naturală, alegeți aproape de gama de culori+
  • Părul întunecat arată perfect cu o varietate de nuanțe din acid la natural, de la cele mai întunecate la luminos+
  • În situația cu Kare, este mai bine să alegeți un ton de culoare, aproape de culoare, deoarece ambele sunt în contact cu fața+
  • Alegerea ideală pentru firele întunecate va fi nuanțe de ciocolată lapte, val mare, aur și cenușă blondă, mlaștină și verde, cenușă albastră+
  • Roșu, gri, gri și cenușă, culoarea, roșu, violet și roz Ombré se află perfect în tandem cu un pas pe părul întunecat.

  Vizualizări

  Luați în considerare diferite tipuri de Ombre, posibil cu o tunsoare.

  • Clasic. Aici totul este simplu – se bazează combinația a două nuanțe, dintre care unul este natural. Ombrrie clasic mai organic arată aproape de gamme naturale cu efect de arsură.
  Citește mai mult  Cum să faci bucle noaptea?

  • Creative de două tonuri. Ideal pentru închiriere și creativ NATUR. Sfaturile de fire arată arderea și atrăgătoare. De regulă, pentru aceasta alege următoarele culori: miere, roșu, roșu, portocaliu, aur, cupru.

  • Multitoneaza verticala. De la două tone se distinge de multistage de gradient de nuanțe și folosind tonuri de tranziție. Aceasta este o tranziție reală netedă – un gradient în care este utilizată o paletă de culori bogată. Albastru-negru, perla bej, ciocolată neagră, grâu de aur și altele.

  • Creativul multitoni. Aici, latitudinea paletei folosită este chiar și mai diversă. Totul depinde de categoria de vârstă, stilul de viață, statutul și gustul. Rădăcini albastre, lăsând într-un violet în mijloc și zmeură la capete – colorarea de lux. Este important să nu exagerați aici și să respectați simțul măsurii, precum și să ridicați în mod competent nuanțele.

  • Monocrom. Aceasta este colorarea alb-negru, laconică, discretă, dar luxoasă. O astfel de omberă în tendință nu mai este un sezon, include o combinație de platină și negru. Monocromul este bun atât într-un gradient neted cât și cu granițe clare. Admisibilă pentru a picta fire separate la capete. Perfect combinate cu kara alungită și bretonuri oblice.

  Nuanțele de colorare

  Există opțiuni diferite pentru procedură, în funcție de modelul de tăiere.

  Kare, Bangs și Ombre

  Este foarte important să luați în considerare stilul bangurilor. forma și lungimea sa înainte de a selecta tehnica de colorare. Punctele de plecare trebuie să fie următorii factori:

  • Bang diagonal Se pare armonios dacă stilul de colorare corespunde restului firelor, astfel încât acesta poate fi lăsat în stare natală, cu condiția ca utilizarea pigmentului să înceapă sub linia sa+
  • Bangs asimetric Un tip scurt este mai bine să părăsiți forma originală sau să scripteze părți separate ale componentelor+
  • Un bang foarte lung drept Vă permite să afișați fantezia, ambele opțiuni menționate mai sus sunt potrivite pentru acesta și puteți încerca, de asemenea, să pictați două fire în apropierea graniței cu cea mai mare parte a părului.

  Bob Care și Gradient

  Această tunsoare aparține speciilor trepte cu absolvire, fire cu o așezare adecvată Lustruit și dens. Ombre în această situație poate adăuga în continuare volumul și poate elimina dificultăți legate de costul timpului de administrare. Rădăcinile par a fi ridicate, vârfurile ridicate sunt mai uscate, ceea ce face ca impresia generală a coafurii să fie foarte expresivă. Putem spune că Bob-Kara și colorarea cu gradient sunt create unul pentru celălalt, subliniind frumusețea și eleganța ambelor tehnici.

  Citește mai mult  Rowenta Uscătoare de păr: Caracteristici, modele și funcționare

  O versiune extinsă a Karea

  Aici, în favoarea tehnicianului de colorare spune că lungimea părului, permițând să facă mult mai mult. Există două opțiuni principale pentru alungire:

  • Colorarea se întinde pe față fără plasarea pe masa principală+
  • colorarea buclelor de pe față, capetele firelor și unele zone externe.

  Ash Messenger pe Piața întunecată

  Separat, merită să spunem despre gradientul cenușii, deoarece cu fire întunecate și tunsoare, este combinat mare. În plus, este o lovitură a anului curent, care promite să fie incredibil de popular și în cele ce urmează. Firele nu par gri, dacă alegeți pe bună dreptate tonul în funcție de culoare. Mesagerul de cenușă Reîmprospătarea feței, dar, din păcate, subliniază toate defectele pielii, deci dacă există probleme în această zonă, este mai bine să refuzați o astfel de umbră.

  Bruneturile cu Kara va satisface diferite variații de cenușă.

  • cenușă albă. Mai potrivit pentru tipuri extinse de tunsori. Rădăcinile negre în mijlocul firelor se transformă în cenușă, iar sfaturile sunt pictate în culoarea zăpezii. Aceasta este o viziune incredibil de frumoasă și foarte dificilă încât doar un maestru bun. fire negre sunt foarte dificil de putrezire, și nu ar trebui să existe nici o picătură de galbenului.
  • Adânc gri. O soluție ideală pentru deținătorii de Kare de culoare a Voronov Wing. Smooth de tranziție de la negru la capete gri poate fi diversificată prin intersions de albastru sau lila abia prins.
  • ash Blonde. Această opțiune este adesea realizată de cele anterioare, deoarece mai puțin complicate efectuate. capetele Ruso-cenușă sunt combinate perfect cu top întuneric. Aici cel mai important este estomparea gradientului, o tranziție lină.

  Cum sa faci Ombre pe un pătrat de culoare închisă, uite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: