Totul despre epilarea laser a zonei bikini

Totul despre epilarea laser a zonei bikini

Zona bikini este una dintre cele mai sensibile părți ale corpului, care necesită circulația mai atentă și delicată. Dintre toate metodele bine cunoscute de combatere a vegetației nedorite în această zonă, îndepărtarea părului cu laser este considerat cel mai eficient. Ce caracteristici ale acestuia sunt încheiate? Care sunt avantajele și dezavantajele? Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține un rezultat durabil?

Ce este?

Bikini Laser Epiration – Hardware Procedură, în timpul căreia o eliminare rapida si fara durere parul este realizată cu ajutorul unui dispozitiv special (cu laser), care emite unde de lumină de o anumită lungime. În timpul funcționării dispozitivului, melanina conținută în foliculului și tija de păr absoarbe energia de flash-uri de lumină și se încălzește. Din cauza încălzirii de melanina, ceapa apar celulele matricei și vasele din jurul părului. În același timp, celulele tesutului nu sunt expuse la un laser din cauza absenței (sau conținutul minor) în ele melatonină. Ca urmare a procedurii de păr efectuat, radiația laser a suferit, după o perioadă scurtă de timp scade odată cu foliculului.

Lipsa de senzații inteligente (arsură, durere) în timpul epilarea cu laser asigură un contact special de sisteme integrate în dispozitive moderne de răcire.

Ele neutralizează căldura generată de un laser, care permite prevenirea apariției Microgen pielii.

Pentru îndepărtarea părului radicală pe corp și față, experții folosesc lasere de mai multe tipuri de bază, care emit valuri de o anumită lungime:

 • Ruby, având cea mai mică lungime de undă (circa 695 nm)+
 • Alexandrit cu lungimea de undă de 725-755 nm+
 • Diode cu o lungime de undă de aproximativ 800 nm+
 • Neodymiums având cea mai mare lungime de undă – până la 1064 nm.

Primele două tipuri de lasere sunt utilizate în mod obișnuit pentru epilarea unor părți prea sensibile ale corpului. Odată cu apariția echipamentelor mai avansate și tehnologice, cosmetologii îi aplică mai mult și mai puțin. Pentru a elimina regiunea bikini de licitație, laserele diode și neodymium sunt utilizate cel mai adesea, în care valul de lumină este cel mai lung. Trebuie remarcat faptul că principiul de funcționare al unui laser neodim este oarecum diferit de funcționarea dispozitivelor de alte tipuri, a căror radiație este absorbită de melanină. Energia valului de lumină generată de un laser neodim este practic afectată de acest pigment. În același timp, este ușor absorbită de hemoglobină, oximemoglobină și apă, ceea ce duce la distrugerea structurii capilarelor care alimentează ceapă de păr (în același timp, celulele țesuturilor înconjurătoare nu sunt afectate).

Ca urmare a părului, fără a primi alimente, în câteva zile cade împreună cu un bec.

Avantaje și dezavantaje

Epilarea laser a bikini are atât avantajele, cât și dezavantajele lor.

Unul dintre principalele avantaje ale procedurii avute în vedere, majoritatea clientilor considera lipsa aproape completă de senzații de disconfort în timpul ei. De fapt, îndepărtarea părului cu laser a zonei intime, spre deosebire de shuging sau vaxing, nu este aproape însoțită de durere. În plus, clienții saloanelor sărbătoresc astfel de avantaje ale procedurii:

 • Eficiența ridicată și rezultatul durabil+
 • Salvarea integritatea pielii+
 • Efectul delicat al laserului asupra pielii, care nu a provocat daune mecanice și iritații după procedură.

Cosmeologii subliniază faptul că epilarea laser a bikini este o procedură mai sigură decât metodele tradiționale de îndepărtare a părului (bărbierit, shuging, vaxing). După aplicarea mașini de ras, pasta de zahar sau dungi ceara pe piele si mucoasa a organelor genitale externe, leziuni mici, roșeață și iritație sunt adesea formate. Odata cu acest lucru crește în mod semnificativ probabilitatea de păr crescut sub piele.

Epilare laser de zona inghinală, spre deosebire de epilat cu creme speciale, nu provoacă reacții alergice. Unele depilators creme care conțin componente agresive pot provoca reacții cutanate ascuțite, însoțite de roșeață, mâncărimi și erupții cutanate în zona intimă.

Din acest motiv, titularii de piele hipersensibile, predispuse la alergii, cosmetologi recomanda îndepărtarea părului cu laser ca metoda cea mai sigură, delicată și eficientă de îndepărtare a părului.

Prin contra epilarea cu laser a regiunii bikini, se obișnuiește:

 • Rezultatul Amânat (pierderea parului nu este imediat)+
 • Eficiența scăzută a procedurii cu fire de păr delicate, ușoare, roșii sau gri+
 • Probabilitatea de deteriorare a pielii mecanice sau termice în implementarea procedurii este specialistul incompetent.
Citește mai mult  Selectarea și aplicarea de ceara de benzi pentru depilare

În plus, îndepărtarea părului cu laser nu pot fi atribuite la metode de îndepărtare a părului universale în zona inghinală, la care oricine poate recurge. Ea, ca multe alte proceduri de cosmetologie, are propria listă de contraindicații relative și absolute. Principalele sunt:

 • Bolile infecțioase și virale (inclusiv pielea)+
 • Neoplasme maligne+
 • epilepsie+
 • Boli și tulburări ale sistemului endocrin (diabet zaharat).

  Decizia privind admisibilitatea epilării laser a zonei de bikini este luată de un cosmetolog după o conversație detaliată cu clientul și studierea cărții medicale.

  În plus, restricțiile temporare privind această procedură sunt bronzul proaspăt, precum și orice leziuni ale pielii în zona intimă (abraziune, arsuri, zgârieturi).

  Revizuirea speciilor

  În funcție de mărimea zonei intime a zonei intime, se disting mai multe tipuri principale de epilare bikini, ceea ce implică îndepărtarea parțială sau completă a părului. Este demn de remarcat faptul că toate tipurile de epilare laser a zonei intime au succes nu numai în rândul femeilor, ci și în rândul bărbaților care urmează cu atenție aspectul lor.

  Clasic

  Acest tip de epilare laser a unei zone intime asigură eliminarea părului care crește în spatele liniei marginii lenjeriei. În timpul unor astfel de proceduri, liniile superioare și laterale ale creșterii părului pe pubis sunt ajustate, dar părul din zona picioarelor, organele genitale externe nu sunt îndepărtate. Este demn de remarcat faptul că opțiunea „Classic“ este adesea recurs de reprezentanții sexului puternic suferă de vegetație excesivă pe corp.

  Total

  Acest tip de epilare implică o eliminare completă a fire de par nu numai pe pielea unei zone intime, dar, de asemenea, pe membranele mucoase ale organelor genitale externe, precum și în domeniul fese, coapse și trecere spate. Trebuie remarcat faptul că, pentru punerea în aplicare a epilarea totală a bikini, cele mai multe dintre cosmetologii recomandă ca este recomandată laserul, și nu alte mijloace de păr eliminare. Cu laser, spre deosebire de un aparat de ras, este mai puțin periculos, dar, în același timp, un instrument mai eficient. Ea nu provoacă reacții alergice atunci când contactați mucoasa ușoară a organelor genitale (în contrast cu creme de depilators), nu răni și nu-l necăjească (spre deosebire de zahăr paste și dungi de ceară).

  Extra-bikini

  Acest tip de epilare de bikini este adesea numit „mediu“ sau „profund“. Acesta prevede pentru îndepărtarea părului aproape completă în zona intimă, cu excepția unui site vertical îngust peste pubian și în zona dintre picioare. Femeile care prefera chilotei uzura, topirea si costume de baie cu decupaje mari pentru picioare sunt adesea recurs la extra-bikini.

  Cum se face la eliminarea?

  Înainte de inițierea procedurii, cosmeticiana conduce o conversație în timpul căreia se spune despre nuanțele evenimentul viitor. Odata cu aceasta, clarifică de specialitate astfel de detalii de la client:

  • Disponibilitatea / lipsite de boli și condiții care împiedică procedura+
  • Nivelul durerii+
  • dorințele personale ale clientului la rezultatele procedurii.

  Pentru a ne asigura că nu există modificări patologice ale pielii în domeniul de locuri intime, cosmeticiana produce o inspecție a zonei care urmează să fie eliminate. Orice modificări vizuale ale pielii (erupții cutanate mecanice, termice sau alte pagube,) pot deveni contraindicații temporare pentru a efectua o procedură.

  Pregătirea

  Înainte de a face îndepărtarea părului cu laser a unei zone intime, fiecare client trebuie să treacă o etapă pregătitoare care să respecte recomandările stricte pentru 1-4 săptămâni. În acest timp, clientul nu trebuie să participe la un solar sau care stau în soare pentru o lungă perioadă de timp, în scopul de a obține un soare. Nu este, de asemenea, permisă în perioada specificată de a utiliza mijloacele pentru piața auto și să ia o serie de medicamente: antibiotice pe bază de tetraciclină, medicamente hormonale.

  Citește mai mult  Cum sa scapi de parul de pe picioare?

  În plus, etapa de pregătire include pre-îndepărtarea părului în domeniul bikini. Această procedură se efectuează pentru a preveni arsurile în timpul epilarea cu laser, în timpul cărora tije de par pot fi foarte cald și lezed.

  Având în vedere acest lucru, cu câteva zile înainte de procedură, cosmetologii recomandă modelarea tuturor vegetației din zona intimă. Shave urmează o mașină nouă cu o lamă ascuțită dezinfectată. Nu se recomandă utilizarea pentru a elimina pensetele de păr, benzi de ceară și creme de depilatoare.

  Pașii principali

  Secvența totală de epilare laser a locurilor intime este după cum urmează:

  • Zona Epilad și zonele adiacente sunt prelucrate de un agent antiseptic (pacienții cu prag scăzut de durere sunt aplicate în plus anestezic)+
  • Specialist stabilește dispozitivul prin ajustarea parametrilor de funcționare în conformitate cu fototipul pielii clientului, caracteristicile structurii și culorii părului său+
  • Prelucrarea laser a zonei epiliabile+
  • La sfârșitul lucrării, a Purifica de specialitate regiunea inghinală prelucrate și provoacă un remediu pentru ea cu liniștitor, anti-inflamator și regenerare efect ( „Bepanten“, „Panthenol“).

  Imediat înainte de efectuarea procedurii, clientul se emite ochelari de protecție. Aceleași pahare folosesc specialistul însuși în timpul utilizării echipamentului laser.

  În timpul Epilare laser de Bikini, majoritatea clientilor nu au nici un disconfort. Cu toate acestea, unii oameni care au un prag scăzut de durere, cu toate acestea, nota de durere ușoară sau furnicături în timpul procedurii. roșeață a pielii mici sau slab ușoară care apar în cazuri rare, după o sesiune, trece pe cont propriu în câteva ore.

  Cat a durat?

  Durata procedurii depinde de astfel de factori:

  • client de piele Phototip+
  • Structura și culoarea părului+
  • suprafață de lucru cu laser.

  Durata medie a unei sesiuni pentru femei este de obicei variată de la 10 minute înainte de o jumătate de oră (părul femeilor este mai subțire și moale decât bărbatul, ceea ce reduce semnificativ timpul de prelucrare). La rândul său, durata epilării laser a locurilor intime la bărbați poate ajunge la 40-60 de minute.

  Câte sesiuni au nevoie?

  Numărul de sesiuni depinde de caracteristicile individuale ale clientului (fototipurile pielii, structurii, culorilor și ratelor de creștere a părului). În fiecare caz, numărul de sesiuni și durata acestora sunt calculate de un cosmetician, luând în considerare parametrii de mai sus. În majoritatea cazurilor, există suficiente 5-8 sesiuni pentru femei pentru a obține rezultatul dorit, bărbații – 7-10 sesiuni. Frecvența sesiunilor poate varia de la 2 săptămâni la 2,5 luni.

  Nevoia de mai multe sesiuni de Epilare laser se datorează faptului că fiecare persoană are cantitatea de păr în faza activă de creștere, este de aproximativ 10-20%. Restul sumei cade pe firele de păr care se dezvoltă din foliculi care stau într-o stare „Sleeping“. Din acest motiv, pentru a obține cel mai bun rezultat posibil, sesiuni de îndepărtare a părului cu laser sunt efectuate secvențial, la un anumit interval de timp (așa cum apare noi fire de par).

  Trebuie remarcat faptul că radiația laser afectează ambii foliculi „dormit“, care, după un timp sunt suspendate în mod semnificativ în dezvoltarea. Ca urmare, ca cursul de îndepărtare a părului cu laser, noi fire de par incepe sa creasca mai lent, dobândi o nuanta mai deschisa, devin subțiri și low-treaz.

  După prima sesiune, cosmeticiana prevede a doua procedură după 3-4 săptămâni. În acest timp, firele de păr tratate va cadea, si noi din foliculi „dormit“, va începe să crească. În aceeași perioadă, clientul apare posibilitatea de a evalua primele rezultate depilatoare.

  Pentru a treia oară, procedura se efectuează în 5-6 săptămâni după a doua sesiune. Intervalele dintre procedurile de cosmetician calculeaza ținând cont de viteza de creștere a părului, podeaua clientului, starea de fundal sale hormonale.

  Îngrijirea ulterioară

  După procedura efectuată, în unele cazuri, poate să apară o creștere temporară a sensibilității pielii în zona inghinală. Din acest motiv, cosmetologi recomanda pre-pregăti lenjerie curată, moale și confortabil din țesături naturale.

  Citește mai mult  Care este diferența dintre epilat și epilarea?

  În primele 2-3 săptămâni după procedura, este necesar să refuze să poarte haine strânse, sport intensiv, vizite la solaries, plaje, băi și saune. Scăldat în mare sau la piscină cu apă clorurată poate crește inflamația pielii, astfel încât să viziteze rezervoarele naturale și artificiale, ar trebui abandonat temporar. De asemenea, în această perioadă, nu se recomandă utilizarea cosmeticelor pentru îngrijirea unei zone intime care conțin uleiuri și alcooli. Cultivarea firelor sunt lăsate să fure. Nu este permisă utilizarea depilatoarelor de creme, epilatoare electrice, benzi de ceară.

  Pentru a accelera procesul de restabilire a țesăturilor în zona de epilare, este permisă utilizarea agenților de vindecare a rănilor pe bază de panthenol sau extract de aloe.

  Cu toate acestea, aceste medicamente ar trebui utilizate numai după consultarea cu un specialist observator.

  În prima zi după epilare, zona prelucrată nu este permisă să apară apă. De la băi fierbinți pentru o vreme ar trebui să refuzi, făcând o alegere în favoarea unui suflet cald. În timpul procedurilor de apă, nu este recomandat să washcloths utilizare și săpun care provoacă pielea uscată. De la detergenți, este mai bine pentru a da prioritate spumă moale, cu efect de hidratare si calmare.

  În termen de 5-7 zile de la procedura, cosmeticieni se recomandă să se abțină de proximitate intim, care poate consolida eficiența și a pielii inflamație. Creșterea activității sexuale în timpul acestei perioade poate încetini semnificativ procesul de restabilire a țesuturilor.

  Examinați recenzii

  Îndepărtarea părului cu laser, potrivit celor care au recurs anterior la acest serviciu, este una dintre metodele cele mai eficiente și sigure pentru îndepărtarea părului nedorit într-o zonă intimă sensibilă. În același timp, majoritatea respondenților rețineți că, cu ajutorul acestei proceduri, puteți scăpa de chiar foarte greu, întunecat, abundent în creștere a părului.

  Utilizatorii sunt supuse de înaltă eficiență și rezultate durabile la avantajele indispensabile de îndepărtare a părului cu laser. După procedura de pe piele nu există puncte negre, erupții alergice nu sunt formate, acnee, secțiuni cu fire de păr în creștere. Cu un curs competent selectat și realizat de sesiuni de îndepărtare a părului cu laser, rezultatul este păstrat timp de mai mulți ani.

  Mulți utilizatori care marchează un rezultat excelent estetic după epilare cu laser de bikini.

  Potrivit acestora, pielea după ce procedura rămâne netedă, mătăsos și blând pentru o lungă perioadă de timp.

  În plus, există un alt specific, plus de îndepărtare a părului cu laser, care constă în îndepărtarea părului de înaltă calitate în zonele greu accesibile și foarte blânde ale zonei bikini care necesită o circulație extrem de delicată. Adesea, aceste site-uri (regiunea organelor genitale externe, perineu și se trece din spate) sunt răniți în timpul rasului, Rone și shugaring. Utilizarea depilators creme în aceste site-uri de multe ori provoacă reacții alergice, însoțită de apariția de erupții cutanate, mâncărime, arsură și etnie. Epilare laser de aceste locuri, la rândul său, nu provoacă senzații de disconfort și asigură îndepărtarea perfectă a vegetației inutile.

  În același timp, una dintre deficiențele nesemnificative ale metodelor, utilizatorii ia în considerare nevoia de epilare cu laser printr-un curs format din mai multe sesiuni. În medie, pentru a elimina complet parul nedorit în zona inghinală, ai nevoie de 5-6 sedinte.

  În același timp, după prima sesiune, doar 20-30% din cantitatea totală de fire de păr în zona intimă scade.

  În plus, utilizatorii individuali se referă la deficiențele de epilare cu laser bikini. Într-adevăr, în comparație cu costul de depilators cremă sau mașini de ras, prețul mai multor sesiuni de epilare poate parea impresionant. Cu toate acestea, cu calcule detaliate (luând în considerare durata efectului și calitatea rezultatelor obținute), se poate concluziona că toate costurile suportate de către utilizator sunt în final plata off în primele săptămâni.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: